Guillermo Del Toro rozprával o tom, aký mohol byť Silent Hills

Guillermo Del Toro mal s hrou očividne veľké plány a zrušenie zo strany Konami mu stále nedá spávať

pridal play3man 16.5.2015 o 13:15 pod hry
Guillermo Del Toro rozprával o tom, aký mohol byť Silent Hills

HRY > NOVINKY >

Zrušenie veľmi nádejne vyzerajúceho pokračovania Silent Hill série, ktoré oficiálne potvrdilo Konami minulý mesiac, neniesli ťažko iba hráči, ale aj samotní tvorcovia. Guillermo Del Toro mal v hre zanechať jeho jasný podpis, zatiaľ čo Hideo Kojima by sa postaral o to, aby všetko fungovalo tak ako má a celé by to zakončil skvelý predstaviteľ hlavnej postavy, ktorého väčšina pozná zo seriálu The Walking Dead - Norman Reedus.

Server IGN si najnovšie spravil menší výlet za Del Torom, s ktorým sa síce pôvodne chceli rozprávať iba o jeho novom filme, no nakoniec prišla reč aj na zrušený Silent Hills.

"Spolupráca medzi mnou, Kojimom, všetky tie stretnutia a to rastúce priateľstvo bolo prekrásne. Mali sme dohodu o tom, akou cestou pôjdeme. Mali sme dohodu o tom, ako potlačíme nové platformy. Užívali sme si to. To, čo sme chceli spraviť s touto hrou - a na tomto sme sa zhodli - bolo zobrať túto technológiu a dotlačiť ju až na kraj jej schopností pri vytváraní teroru v dome. Celá tá myšlienka bola kompletne preplnená atmosférou."

"No to, čo robí Silent Hill tak úžasným je to, že aj keď ste boli ponorení v tej atmosfére, následne ste boli obdarení ďalšími, veľmi intenzívnymi sériami momentov. Chceli sme spraviť niekoľko vecí, ktorými som si celkom istý - len pre prípad, že by sa projekt niekedy obnovil, za čo by som bol úprimne veľmi rád, ak by niekto zmenil názor a mohli by sme to spraviť - no len pre prípad, že by sa projekt obnovil, boli tam nejaké skutočne nové veci, a nerád by som vám ich prezradil."

"Norman bol veľmi šťastný, Hideo bol veľmi šťastný a rovnako som bol aj ja. Viem, že teraz na internete beží petícia a získava podpisy. Pridal by som aj môj a dúfal, že si toho niekto všimne."

Del Toro ďalej reagoval na počet stiahnutí P.T. a aj na to, ako v Konami rýchlo zakročili a tento hrateľný teaser stiahli zo serverov PlayStation Store, takže si hru už nie je možné opätovne stiahnuť: "Úprimne, prekvapilo ma to. Bol to dosť drsný prístup".

Ak sa pýtate, či sa ešte vráti k video hernému biznisu, tak to príliš ružovo nevidí. Zatiaľ sa pustil do dvoch projektov a oba mu zrušili, čo rozhodne nie je nič príjemné. Každopádne, jeho zapálenie pre Silent Hills bolo celkom očividné, takže ak by sa náhodou niekedy tento projekt obnovil pod vedením Kojimu, a to už akokoľvek, vyzerá to tak, že by sa rád pripojil.

"Bol som s Hideom v kontakte. A on vie, že on by bol jediný chlap, ktorého by som prenasledoval až na koniec sveta kvôli hocičomu. Myslím si, že ak by sa niečo dalo zachrániť, bol by som viac než šťastný"





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19492)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk