Allison Road, náhrada za P.T. a Silent Hills?

Jedna noc a jedna adresa hororu Allison Road úplne stačia.

pridal roberto 18.5.2015 o 16:03 pod hry
Allison Road, náhrada za P.T. a Silent Hills?

HRY > NOVINKY >

Ako vieme, Silent Hills stroskotalo skôr než vzniklo a Hideo Kojima, Guillermo Del Toro a Norman Reedus sa budú venovať vlastným projektom, zatiaľ čo značka Silent Hill zostáva vlastníctvom Konami. Nadšenie spôsobené hrateľným demom P.T. však vytvorilo priestor, ktorý sa pokúsi vyplniť malý tím okolo Chrisa Keslera, ktorý sa ako výtvarný umelec podieľal na filmoch Avatar, The Hobbit i Guardians of the Galaxy.

Po zapnutí Allison Road sa ocitnete v radovej zástavbe na okraji akéhosi britského mesta. Bezmenný protagonista sa prebúdza a vôbec netuší, čo sa mu práve stalo. V ústach má sucho, hlava mu duní a každý lúč svetla spôsobuje očiam bolesť ako bodnutie tisíca ihiel. Pomaly si spomína, že má ženu a dcéru, ale netuší, kde by teraz mohli byť. Čo naozaj chce je ľahnúť si a poriadne sa z tej opice vyspať, veď zajtra príde ďalší deň a veci budú opäť dávať zmysel. V noci je však vyrušený hlukom a krikom prichádzajúcim z horného poschodia a stáva sa svedkom bitky, ktorej výsledkom je vražda dievčaťa. Záhadu treba vyriešiť do 3:15.

Allison Road, náhrada za P.T. a Silent Hills?

Chris Kesler patril medzi ľudí, ktorí sa vrhli na vyskúšanie P.T. a ešte v tú noc ho dohrali. Šéf malého štúdia v tú noc zistil dve dôležité veci. Zistil, že jeho dom je v noci strašidelný a druhým objavom bolo, že k dobrému hororovému zážitku stačí aj malá hra a jedna chodba. Sám sa postaral o vizuál domu, kde sa celá odohrá celý príbeh Allison Road, a postupne vytvoril tím s dvoma programátormi, animátorom, hudobným skladateľom a dizajnérom zvukov. Ďalším zdrojom inšpirácie je film 3:15 zomrieš! odvíjajúci sa od skutočného príbehu Ronalda DeFeo mladšieho, ktorý počas jedinej noci zabil oboch rodičov a štyroch súrodencov. Jedna zo sestier sa volala Allison...

Allison Road má vyjsť v roku 2016 na PC aj s plnou podporou použitia Oculus Rift a neskôr by sa mohla dostať aj na konzoly.





Allison Road, náhrada za P.T. a Silent Hills?  Allison Road, náhrada za P.T. a Silent Hills?  Allison Road, náhrada za P.T. a Silent Hills?
Páči sa mi!

Zaradené pod: horor






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk