BATTLEFIELD 1942: ROAD TO ROME

BATTLEFIELD 1942: ROAD TO ROME

Dojmy

Tak a už je tu addon na kvalitnú multiplayerovú záležitosť Battlefield 1942 Road To Rome. Prvá časť veľmi zaujala hlavne svojim netradičným štýlom boja, hrateľnosťou, originálnym bojovým módom a aj kvalitnou grafikou. Trochu horšie to už  bolo so samotným multiplayerom kde hra ešte dosť zadrhávala, mala vysoké požiadavky na server a nepotešilo ani veľké množstvo prenášaných dát že sa to nedalo hrať cez modem. Z druhej strany však ponúkala aj single player na rozcvičenie, ale ani ten nebol dokonalý pretože inteligencia počítača bola veľmi podivná a niekedy sa zdalo ako keby bojovali úplne na inom fronte ako vy :) No ale aj tak to vyzeralo super a hra získala hneď niekoľko ocenení ako najlepšia multiplayerová hra roka a aj ako nainovatívnejšia hra. Teraz sa však poďme pozrieť čo nám prináša táto expanzia.

Takže hlavne to bude 6 nových máp umiestnenej na taliansky front kde si zabojujete v najväčších bitkách (Anzio,Monte Cassino, Operation Husky). Mapy sú teraz trochu menšie, väčšinou kopcovité s typickým nádychom južnej Európy. K novým mapám a prostrediu pribudli aj dve nové armády a to Francúzi a Taliani. Čo v praxi znamená nové uniformy, nové jednotky, nové zbrane a samozrejme aj ich hlasy.

Z jednotiek to teda budú nové tanky, nové lietadlá, nové príručné zbrane. Z tankov je tu M11-39 Camaro Armato veľmi šikovný taliansky tančík pre dve osoby, americký M3 grand tank tiež s miestami pre šoféra-delostrelca a pre guľometčíka. Ďalej je tu americký M3 Gmc je zase prerobený náklaďák na polovičný tank a poteší aj ťažký nemecký tank Sturmgeschutz. S ďalších jednotiek sú tu dve nové lietadlá a to nemecké BF 110 a britský Moquito. Pribudli aj nové delá, nový vodný transport a samozrejme niekoľko príručných zbraní medzi ktorými nechýba britský Sten, alebo talianska Breda.

Z grafickej časti to nie je nič nové, stále ten istý engine bez nejakých znateľných vylepšení. Z modelov boli pridané už spomínané uniformy, nové vozidlá, delá a lietadlá.  K časti hrateľnosti je to tiež to isté, akurát zakročilo pár fixov a  hra sa nimi trochu vylepšila. Plus do addonu pridali aj zaujímavosti ako možnosť zajať nepriateľskú základňu, alebo stanovištia na ktorých sa nemôžete respawnovať.

Čo sa týka inteligencie protivníkov v single player móde tam s tým autori nič nerobili a sústreďujú sa viac na multiplayer. Nepriatelia sú asi ešte tupší ako predtým. Síce zameriavať vedia a aj strieľať ale ak napríklad nepriateľ sedí v jeepe, alebo za delom, vy k nemu môžete kľudne prísť a aj okolo nich tancovať aj tak sa asi nezdvihnú ani neobzrú aby vás zastavili. Podobné je to aj s ich kvalitnou šoférovania,  ktorú vám tu na talianskych kopcoch pekne predvedú, a uvidíte ako hlboko sa dá s takým tankom dá spadnúť :)

Celkovo nie veľmi veľký ale dostatočný addon ktorý poteší tých čo sa od hry nevedia odtrhnúť. Ak však máte originálnu hru a v multiplayeri ju nehrávate veľmi vám addon neodporúčam, neprináša nič čo by vás zabavilo viac ako na hodinu-dve. U nás sa addon objaví koncom Februára, ak ešte nemáte pôvodnú hru môžete si ju kúpiť tu

Battlefield 1942: Road to Rome
Battlefield 1942: Road to Rome
Battlefield 1942: Road to Rome


Battlefield 1942: Road to Rome
Battlefield 1942: Road to Rome
Battlefield 1942: Road to Rome


Battlefield 1942: Road to Rome
Battlefield 1942: Road to Rome
Battlefield 1942: Road to Rome



napísal saver 12.2.2003
Páči sa mi!
VIDEÁ Z HRY
BATTLEFIELD 1942: ROAD TO ROME

Zaradené pod: battlefield


Battlefield 1942: Road to Rome

+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19870)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk