Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Pokémon Black & White 2
pridané 1.2.2013
DS
3DS
8.0 Jedna z posledných veľkých hier pre Nintendo DS má dve tváre. Čiernu a bielu.
LEGO: The Lord of The Rings
pridané 20.12.2012
PS3
PC
Xbox 360
PS Vita
7.0 LEGO kocky zobrali útokom už aj Stredozem a dopadlo by to ich slávnym víťazstvom, keby ...
FIFA 13
pridané 28.9.2012
PS3
PS2
Xbox 360
Wii
WiiU
3DS
9.5 Každý ďalší futbalový ročník sa ten predošlý snaží nahradiť a prekonať. Je to ich poslanie, nie pravidlo. V prípade EA a série FIFA ide o pomyselnú výnimku.
Brave: The Videogame
pridané 19.9.2012
Xbox 360
Wii
7.0 Nepísané pravidlo hovorí, že oficiálna hra k filmu nemusí mať plytkú hrateľnosť, ale občas dokáže prekvapiť aj fanúšika pixaroviek.
Professor Layton and the Spectre's Call
pridané 21.12.2011
DS
8.0 Skúšali to mnohí a vylámali si zuby. Originál je iba jeden a keď príde na logické hádanky, iba jeden gentleman ich dokáže rozlúsknuť.
LEGO Harry Potter: Years 5-7
pridané 16.12.2011
Xbox 360
Wii
8.0 Harry Potter na striebornom plátne dočaroval, všetky príbehy boli rozpovedané, Voldemort porazený. Čarodejník s jazvou na čele však ostane navždy s fanúšikmi vďaka knihám, DVDčkam a v neposlednom rad
Solatorobo: Red The Hunter
pridané 7.10.2011
DS
8.5 Prekvapivo kvalitná JRPG pre DS zaujme svojou otvorenosťou a jednoduchým herným systémom.
Transformers: Dark of the Moon
pridané 21.7.2011
Xbox 360
Wii
5.5 Zavŕšenie Bayovej trilógie so sebou prinieslo aj svoju hru. Neudupala filmová licencia skúsenosti šikovných tvorcov?
Dragon Quest VI: Realms of Reverie
pridané 28.6.2011
DS
8.5 Remake Dragon Quest VI je pre najtvrdších fanúšikov JRPG jedna z najočakávanejších udalostí za posledných 15 rokov. Oplatilo sa čakať?
LEGO Pirates of the Caribbean
pridané 3.6.2011
Xbox 360
Wii
3DS
7.0 Jack Sparrow, pardón KAPITÁN Jack Sparrow vám okrem uhrančivého pohľadu, zlatých zubov a pirátskeho klobúka najnovšie ukáže aj to, ako sa treba hrať so stavebnicou Lego.
Okamiden
pridané 29.4.2011
DS
7.5 Nástupca legendárnej Okami, jej remake, skutočné pokračovanie alebo port?
Pokemon White & Black
pridané 12.4.2011
DS
8.5 Diskutéri neveriaco krútia hlavami, že sa videohry nikam neposunuli, no piata generácia Pokémonov ukazuje, kam sme sa dostali, koľko noviniek znesie nový diel a či sa oplatí hrať.
Inazuma Eleven
pridané 21.3.2011
DS
9.0 Netradičná RPG hra zasadená do futbalového prostredia je nákazlivejšie ako stredajšie priame prenosy Ligy majstrov.
Kingdom Hearts Re:coded
pridané 2.3.2011
DS
7.0 Square Enix žmýka zo svojej série, čo to dá. Má nová hra z obohraného sveta čo ponúknuť aj tentoraz?
Golden Sun: Dark Dawn
pridané 28.1.2011
DS
7.5 Klasický zástupca JRPG na najmenšej platforme sa hlási o pozornosť.
Bakugan: Defenders of the Core
pridané 13.12.2010
Xbox 360
Wii
4.0 Tohtoročnú nádielku bojoviek podľa anime seriálov uzatvára tá, ktorá je podľa najmenej známeho seriálu. Ako dopadla?
Professor Layton and the Lost Future
pridané 7.12.2010
DS
8.5 Tretí profesorov puzzle epos stavia na úspechu predchodcov a to je jeho handicap.
Star Wars: Force Unleashed II
pridané 15.11.2010
Xbox 360
Wii
5.0 Star Wars slama nie je nikdy dosť vymlátená. Vezmite si laserové cepy a hybaj mlátiť!
Puzzle Quest 2
pridané 13.10.2010
PC
7.0 Priživovanie sa na hre Bejeweled nemá konca kraja. Dokáže z tohto námetu ešte niekto niečo vyťažiť?
Spider-Man: Shattered Dimensions
pridané 22.9.2010
Xbox 360
8.0 Hrdinovia Marvelu to majú v hrách ťažké. S obrovskou popularitou sa snažia firmy vyťažiť čo najviac peňazí za čo najmenej muziky a ľudia im to, zdá sa, stále žerú.
Dragon Quest IX
pridané 2.9.2010
DS
9.5 Japonský fenomén dorazil aj na starý kontinent a zavalil nás tak masívnym svetom, aký sa na jeden kartrige nemôže vojsť.
LEGO Harry Potter: Years 1-4
pridané 15.7.2010
PS3
Wii
7.0 Harry Potter ako LEGO figúrka v LEGO Rokforte na púti za čarodejníckymi LEGO dobrodružstvami.
Infinite Space
pridané 20.5.2010
DS
6.0 Hlboký vesmír od tvorcov erotických adventúr.
Mario & Luigi: Bowser's Inside Story
pridané 9.2.2010
DS
9.5 Vo svete Maria nič nové, len najlepšia RPG s dokonale vyváženou hernou mechanikou.
The Legend of Zelda: Spirit Tracks
pridané 25.1.2010
DS
9.0 Ostrieľaný hrdina Link zmenil profesiu, aby opäť zachránil princeznú Zeldu zo spárov zla.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
197 Need For Speed: Carbon
recenzia 19.11.2006
124 Tomb Raider: Underworld
recenzia 5.12.2008
116 Harry Potter a Polovičný princ
recenzia 6.7.2009
256 FIFA 13
recenzia 28.9.2012
39 Grand Theft Auto: Chinatown Wars
recenzia 23.3.2009
79 The Sims 2: Pets
recenzia 4.12.2006
67 Iron Man
recenzia 7.5.2008
43 The Simpsons Game
recenzia 11.12.2007
26 Kung Fu Panda
recenzia 8.7.2008
137 Star Wars: Force Unleashed II
recenzia 15.11.2010
65 Quantum of Solace
recenzia 19.11.2008
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#86


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Dobrodružstvo Joela a Ellie bude pokračovať, ...
sranda ked zrazu "hriankovac" dokaze viac ako top(...
Dobrodružstvo Joela a Ellie bude pokračovať, ...
myslis to mierenie ktore funguje uplne normalne po...
Obrázky z krásne vyzerajúcej Nintendo Switch ...
snazia sa napodobnit ico 1 v hratelnostou robinson...
Resident Evil 7 ukazuje tri nové gameplay videá
presne.. kazdy ma rad nieco ine.to iste je aj napr...
Resident Evil 7 ukazuje tri nové gameplay videá
suhlasim ze stare casti bole dobre, ale proste ten...
Dostane Nintendo Switch podporu GameCube hier...
pohodicka neni zac, nech sluzi :)
Watch Dogs 2 - videorecenzia
jednotka bola dobrá
theHunter - Call of the Wild - gameplay trailer
bol som regnuty na closed betu ...vcera zacala a p...
Nová aktualizácia Dooma odstránila Denuvo
ale tuším, že nejaký čas po vydaní, nie?
Nová aktualizácia Dooma odstránila Denuvo
pozeram jak sa tu vavcsina bije do prs ze hry nepi...
Baywatch - filmový trailer
v tom je to čaro toho celého že ked len tak bežia ...
Jimmy Fallon - Nintendo Switch
jimmy je známy svojím fake laugh ale tu vyzeral že...
Super Mario Run - TV spot
6:16 lol, "oh, my nuts"? :-d
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2016 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk