Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Pokémon Black & White 2
pridané 1.2.2013
8.0 Jedna z posledných veľkých hier pre Nintendo DS má dve tváre. Čiernu a bielu.
LEGO: The Lord of The Rings
pridané 20.12.2012
7.0 LEGO kocky zobrali útokom už aj Stredozem a dopadlo by to ich slávnym víťazstvom, keby ...
FIFA 13
pridané 28.9.2012
9.5 Každý ďalší futbalový ročník sa ten predošlý snaží nahradiť a prekonať. Je to ich poslanie, nie pravidlo. V prípade EA a série FIFA ide o pomyselnú výnimku.
Brave: The Videogame
pridané 19.9.2012
7.0 Nepísané pravidlo hovorí, že oficiálna hra k filmu nemusí mať plytkú hrateľnosť, ale občas dokáže prekvapiť aj fanúšika pixaroviek.
Professor Layton and the Spectre's Call
pridané 21.12.2011
8.0 Skúšali to mnohí a vylámali si zuby. Originál je iba jeden a keď príde na logické hádanky, iba jeden gentleman ich dokáže rozlúsknuť.
LEGO Harry Potter: Years 5-7
pridané 16.12.2011
8.0 Harry Potter na striebornom plátne dočaroval, všetky príbehy boli rozpovedané, Voldemort porazený. Čarodejník s jazvou na čele však ostane navždy s fanúšikmi vďaka knihám, DVDčkam a v neposlednom rad
Solatorobo: Red The Hunter
pridané 7.10.2011
8.5 Prekvapivo kvalitná JRPG pre DS zaujme svojou otvorenosťou a jednoduchým herným systémom.
Transformers: Dark of the Moon
pridané 21.7.2011
5.5 Zavŕšenie Bayovej trilógie so sebou prinieslo aj svoju hru. Neudupala filmová licencia skúsenosti šikovných tvorcov?
Dragon Quest VI: Realms of Reverie
pridané 28.6.2011
8.5 Remake Dragon Quest VI je pre najtvrdších fanúšikov JRPG jedna z najočakávanejších udalostí za posledných 15 rokov. Oplatilo sa čakať?
LEGO Pirates of the Caribbean
pridané 3.6.2011
7.0 Jack Sparrow, pardón KAPITÁN Jack Sparrow vám okrem uhrančivého pohľadu, zlatých zubov a pirátskeho klobúka najnovšie ukáže aj to, ako sa treba hrať so stavebnicou Lego.
Okamiden
pridané 29.4.2011
7.5 Nástupca legendárnej Okami, jej remake, skutočné pokračovanie alebo port?
Pokemon White & Black
pridané 12.4.2011
8.5 Diskutéri neveriaco krútia hlavami, že sa videohry nikam neposunuli, no piata generácia Pokémonov ukazuje, kam sme sa dostali, koľko noviniek znesie nový diel a či sa oplatí hrať.
Inazuma Eleven
pridané 21.3.2011
9.0 Netradičná RPG hra zasadená do futbalového prostredia je nákazlivejšie ako stredajšie priame prenosy Ligy majstrov.
Kingdom Hearts Re:coded
pridané 2.3.2011
7.0 Square Enix žmýka zo svojej série, čo to dá. Má nová hra z obohraného sveta čo ponúknuť aj tentoraz?
Golden Sun: Dark Dawn
pridané 28.1.2011
7.5 Klasický zástupca JRPG na najmenšej platforme sa hlási o pozornosť.
Bakugan: Defenders of the Core
pridané 13.12.2010
4.0 Tohtoročnú nádielku bojoviek podľa anime seriálov uzatvára tá, ktorá je podľa najmenej známeho seriálu. Ako dopadla?
Professor Layton and the Lost Future
pridané 7.12.2010
8.5 Tretí profesorov puzzle epos stavia na úspechu predchodcov a to je jeho handicap.
Star Wars: Force Unleashed II
pridané 15.11.2010
5.0 Star Wars slama nie je nikdy dosť vymlátená. Vezmite si laserové cepy a hybaj mlátiť!
Puzzle Quest 2
pridané 13.10.2010
7.0 Priživovanie sa na hre Bejeweled nemá konca kraja. Dokáže z tohto námetu ešte niekto niečo vyťažiť?
Spider-Man: Shattered Dimensions
pridané 22.9.2010
8.0 Hrdinovia Marvelu to majú v hrách ťažké. S obrovskou popularitou sa snažia firmy vyťažiť čo najviac peňazí za čo najmenej muziky a ľudia im to, zdá sa, stále žerú.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
197 Need For Speed: Carbon
recenzia 19.11.2006
124 Tomb Raider: Underworld
recenzia 5.12.2008
116 Harry Potter a Polovičný princ
recenzia 6.7.2009
39 Grand Theft Auto: Chinatown Wars
recenzia 23.3.2009
255 FIFA 13
recenzia 28.9.2012
79 The Sims 2: Pets
recenzia 4.12.2006
67 Iron Man
recenzia 7.5.2008
43 The Simpsons Game
recenzia 11.12.2007
26 Kung Fu Panda
recenzia 8.7.2008
48 FIFA 09
recenzia 3.11.2008
65 Quantum of Solace
recenzia 19.11.2008
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#55


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Tropico V - The Eras
Tropico V - The Eras
pridané 17.4. 2014discus4
Video: Racing is coming
Racing is coming diskusia19
pridané 17.4. 2014
Video: Brutal Doom - ragdoll
Brutal Doom - ragdoll diskusia18
pridané 17.4. 2014
Video: Minecraft - PS3 Blu-ray release
Minecraft - PS3 Blu-ray release diskusia13
pridané 17.4. 2014
Príspevky
Film: Desať príšerných filmov, ktoré sa budet...
desetiboj? :dddja som ani len tych flinstonovcov n...
Microsoft zachránil Titanfall pred zrušením
takže ms má ekluzivitu na neurčito? som nevedel, s...
Nový Prince of Persia má byť na Rayman Legend...
vrátiť princa do dvoch rozmerov, to môže byť veľmi...
Racing is coming
nove formule sak to je jasne ten v6 zvuk :d...
Rozdávačka kódov do MMO Wildstar II.
tuto hru odporucam kazdemu. velmi zabavny combat s...
Racing is coming
mňa najviac bavil okrem prveho dirtu aj race drive...
Brutal Doom - ragdoll
to je na tom to pekné keď dáte komunite do rúk nás...
Ukážka vylepšeného nasvietenia v Unreal Engin...
bloom a gama sa daju nastavit v cm
Brutal Doom - ragdoll
ja neviem, ale ako ziadny ragdoll som tam nevidel...
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolu...
pc ? nice....juuuuj tešiiim sa velmi sa mi pačila...
Racing is coming
alebo to bude nova znacka ktora bude kombinovat gr...
Watch Dogs na oboch next-gen konzolách s SMAA...
no len aby nebol az prilis angry ked nebude pc gra...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk