Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Pokémon Black & White 2
pridané 1.2.2013
8.0 Jedna z posledných veľkých hier pre Nintendo DS má dve tváre. Čiernu a bielu.
LEGO: The Lord of The Rings
pridané 20.12.2012
7.0 LEGO kocky zobrali útokom už aj Stredozem a dopadlo by to ich slávnym víťazstvom, keby ...
FIFA 13
pridané 28.9.2012
9.5 Každý ďalší futbalový ročník sa ten predošlý snaží nahradiť a prekonať. Je to ich poslanie, nie pravidlo. V prípade EA a série FIFA ide o pomyselnú výnimku.
Brave: The Videogame
pridané 19.9.2012
7.0 Nepísané pravidlo hovorí, že oficiálna hra k filmu nemusí mať plytkú hrateľnosť, ale občas dokáže prekvapiť aj fanúšika pixaroviek.
Professor Layton and the Spectre's Call
pridané 21.12.2011
8.0 Skúšali to mnohí a vylámali si zuby. Originál je iba jeden a keď príde na logické hádanky, iba jeden gentleman ich dokáže rozlúsknuť.
LEGO Harry Potter: Years 5-7
pridané 16.12.2011
8.0 Harry Potter na striebornom plátne dočaroval, všetky príbehy boli rozpovedané, Voldemort porazený. Čarodejník s jazvou na čele však ostane navždy s fanúšikmi vďaka knihám, DVDčkam a v neposlednom rad
Solatorobo: Red The Hunter
pridané 7.10.2011
8.5 Prekvapivo kvalitná JRPG pre DS zaujme svojou otvorenosťou a jednoduchým herným systémom.
Transformers: Dark of the Moon
pridané 21.7.2011
5.5 Zavŕšenie Bayovej trilógie so sebou prinieslo aj svoju hru. Neudupala filmová licencia skúsenosti šikovných tvorcov?
Dragon Quest VI: Realms of Reverie
pridané 28.6.2011
8.5 Remake Dragon Quest VI je pre najtvrdších fanúšikov JRPG jedna z najočakávanejších udalostí za posledných 15 rokov. Oplatilo sa čakať?
LEGO Pirates of the Caribbean
pridané 3.6.2011
7.0 Jack Sparrow, pardón KAPITÁN Jack Sparrow vám okrem uhrančivého pohľadu, zlatých zubov a pirátskeho klobúka najnovšie ukáže aj to, ako sa treba hrať so stavebnicou Lego.
Okamiden
pridané 29.4.2011
7.5 Nástupca legendárnej Okami, jej remake, skutočné pokračovanie alebo port?
Pokemon White & Black
pridané 12.4.2011
8.5 Diskutéri neveriaco krútia hlavami, že sa videohry nikam neposunuli, no piata generácia Pokémonov ukazuje, kam sme sa dostali, koľko noviniek znesie nový diel a či sa oplatí hrať.
Inazuma Eleven
pridané 21.3.2011
9.0 Netradičná RPG hra zasadená do futbalového prostredia je nákazlivejšie ako stredajšie priame prenosy Ligy majstrov.
Kingdom Hearts Re:coded
pridané 2.3.2011
7.0 Square Enix žmýka zo svojej série, čo to dá. Má nová hra z obohraného sveta čo ponúknuť aj tentoraz?
Golden Sun: Dark Dawn
pridané 28.1.2011
7.5 Klasický zástupca JRPG na najmenšej platforme sa hlási o pozornosť.
Bakugan: Defenders of the Core
pridané 13.12.2010
4.0 Tohtoročnú nádielku bojoviek podľa anime seriálov uzatvára tá, ktorá je podľa najmenej známeho seriálu. Ako dopadla?
Professor Layton and the Lost Future
pridané 7.12.2010
8.5 Tretí profesorov puzzle epos stavia na úspechu predchodcov a to je jeho handicap.
Star Wars: Force Unleashed II
pridané 15.11.2010
5.0 Star Wars slama nie je nikdy dosť vymlátená. Vezmite si laserové cepy a hybaj mlátiť!
Puzzle Quest 2
pridané 13.10.2010
7.0 Priživovanie sa na hre Bejeweled nemá konca kraja. Dokáže z tohto námetu ešte niekto niečo vyťažiť?
Spider-Man: Shattered Dimensions
pridané 22.9.2010
8.0 Hrdinovia Marvelu to majú v hrách ťažké. S obrovskou popularitou sa snažia firmy vyťažiť čo najviac peňazí za čo najmenej muziky a ľudia im to, zdá sa, stále žerú.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
197 Need For Speed: Carbon
recenzia 19.11.2006
124 Tomb Raider: Underworld
recenzia 5.12.2008
116 Harry Potter a Polovičný princ
recenzia 6.7.2009
256 FIFA 13
recenzia 28.9.2012
39 Grand Theft Auto: Chinatown Wars
recenzia 23.3.2009
79 The Sims 2: Pets
recenzia 4.12.2006
67 Iron Man
recenzia 7.5.2008
43 The Simpsons Game
recenzia 11.12.2007
26 Kung Fu Panda
recenzia 8.7.2008
48 FIFA 09
recenzia 3.11.2008
65 Quantum of Solace
recenzia 19.11.2008
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#67


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Príspevky
Na Google Maps si na prvého apríla zahráte Pa...
zabával som sa ale stačí jedna blbá križovatka a p...
Battlefield Hardline
presne som spravil toto ja. key stoji viacej ako k...
Trailer na PC verziu GTA V vyjde už tento štv...
treba si nájsť kamarátov chalani ;)
Battlefield Hardline
saver pri hrach ktore nejsu uplne novinky to vycha...
Dying Light si na 1. apríla užijete skutočne ...
podla toho co... podla mna nie vsetko je hodne cen...
Battlefield Hardline
usilie rockstaru spravit odklady za sebou ktore tr...
Battlefield Hardline
este raz... kde to vsetci hraju? bez urazky, ale k...
Sébastien Loeb Rally Evo - Dev Diary Programmer
dolezite veci sa nespominaju? je to rally... cize ...
Assassin’s Creed: Chronicles vychádza ako tri...
toto musi byt nejaka predpripava na nieco pre 1.ap...
Trailer na PC verziu GTA V vyjde už tento štv...
trailer bude pekný len aby dodržali slovo 14 april...
Borderlands kolekcia - porovnanie
a videl si podrobne tie testy alebo ked si videl, ...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk