Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Sacred 3
pridané 15.8.2014
7.5 Akčná RPG, ktorá kedysi šliapala Diablovi na päty, radikálne zmenila svoj zaužívaný štýl, a preto nesadne každému. Súboje sú však stále efektívne. Najmä v kooperácii.
Risen 3: Titan Lords
pridané 12.8.2014
8.0 Piranha Bytes znovu vytiahli hráčov na more medzi vodné príšery, pirátov a nahnevaných titanov. Bude sa piť rum, zachraňovať svet, hľadať poklady a stratená duša.
MotoGP 14
pridané 8.8.2014
6.0 Elitní jazdci na dvojkolesových tátošoch bojujú o prvenstvo v prestížnej súťaži. Atmosféru pretekov sa nám opäť pokúša priblížiť tím Milestone.
Mugen Souls Z
pridané 5.8.2014
7.0 Rozkošné hrdinky s veľkými očami rozohrali rozsiahly príbeh, kde ich čaká dobýjanie dvanástich svetov a extrémne vysoké levely. Výstredností je však v hre viac.
Atelier Rorona Plus
pridané 31.7.2014
8.5 Vylepšená verzia ostrieľanej JRPG poteší veteránov a vychádza v ústrety aj začiatočníkom, na ktorých čakajú intuitívne boje, početné úlohy a alchýmia.
Abyss Odyssey
pridané 30.7.2014
3.5 Vývojári z ACE Team sa rozhodli vrhnúť hráčov do priepasti. Zašlú slávu beat'em up z automatov a 8-bitov sa ale tvorcom hry Zeno Clash týmto kúskom určite nastoliť nepodarí.
The Wolf Among Us: Season 1
pridané 29.7.2014
7.5 Prvá séria rozprávkovej detektívky od Telltale Games je kompletná, a tak sme ju zhodnotili ako celok. Príbeh bol zavŕšený dôstojne, aj keď sme očakávali trochu viac.
Stick it to the man!
pridané 21.7.2014
8.0 Nenápadná platformová hra prekvapí humorom, netradičným spracovaním a hádankami. V prvom rade je však o ružovom chápadle a nálepkách, čo svedčí o netradičnom poňatí.
Valiant Hearts: The Great War
pridané 18.7.2014
8.5 Štyri rôzne postavy s prepletenými osudmi a psí spoločník prežívajú útrapy vo víre vojnovej mašinérie. Príbeh spoza ostnatého drôtu je hrozivo skutočný a presvedčivý.
Sniper Elite III
pridané 11.7.2014
7.5 Nahliadnite cez optiku ostreľovacej pušky na operácie odhodlaného snajpera v rozpálenej Afrike, kde musí zničiť tajnú zbraň Nemecka.
Enemy Front
pridané 8.7.2014
5.0 Poliaci si so snajperskými hrami nedajú pokoj. Tentoraz namiesto džungle použili kulisy Varšavy, kde sa stanete svedkami poľského odporu počas druhej svetovej vojny.
Ultra Street Fighter IV
pridané 7.7.2014
7.0 Pouličný bojovník sa znovu vrhá do boja vo vylepšenej verzii. Má Street Fighter po všetkých tých super, ultra a turbo prívlastkoch ešte čím prekvapiť?
GRID Autosport
pridané 27.6.2014
7.5 Codemasters sa snažia napraviť svoju pošramotenú povesť, no niektoré veci v novom GRID Autosport šili horúcou ihlou. Výsledok neohromí, ale nuda za volantom nehrozí.
The Witch and the Hundred Knight
pridané 18.6.2014
7.0 Japonský príbeh o čarodejnici a rytierovi rozohral svojské dobrodružstvo s vlastnými pravidlami, ktoré robia túto hru osobitou. Práve preto však nesadne každému.
Murdered: Soul Suspect
pridané 13.6.2014
6.5 Smrťou sa niekedy všetko iba začína. Rozhodne to platí v prípade detektíva Ronana O'Connora, ktorý dokáže vyšetrovať vraždu aj zo záhrobia.
Ragnarok Odyssey ACE
pridané 11.6.2014
7.5 Inovovaná verzia akčnej RPG zameranej na lov monštier prináša hráčom rozšírený obsah, ktorý ich znovu vtiahne do boja. Do nových levelov vstúpia v sprievode žoldnierov.
Jet Car Stunts
pridané 30.5.2014
7.0 Arkádové autíčka prifrčali z mobilu na PC a konzoly. Vyskúšali sme si jazdu na veľkej platforme, aby sme posúdili, či je hra dostatočne komfortná a zaujímavá.
Final Fantasy XIV - A Realm Reborn PS4
pridané 30.5.2014
8.5 Dobrodružná výprava na PS4 sa začala. Virtuálny online svet je vzkriesený na novej konzole a dostal niekoľko vylepšení, vďaka ktorým je ešte atraktívnejší.
Watch Dogs
pridané 27.5.2014
8.5 Ubisoft po dlhých rokoch vývoja a polročnom odklade ponúka pôsobivé dobrodružstvo v Chicagu v blízkej budúcnosti, kde je všetko prepojené a všetko sa dá hacknúť.
The Amazing Spider-Man 2
pridané 26.5.2014
7.0 Pavúčí muž v otvorenom New Yorku preskakuje medzi mrakodrapmi a vy môžete jeho pocity bez strachu zo smrteľného pádu prežívať v novej hre.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
1249 GTA V
recenzia 16.9.2013
434 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
1881 Mafia II
recenzia 25.8.2010
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
783 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
734 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1043 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
700 Far Cry 2
recenzia 27.10.2008
386 Fallout 3
recenzia 12.11.2008
413 Assassin's Creed 3
recenzia 30.10.2012
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#59


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Aká je reálna rýchlosť pamätí v PS4?
nie ak tie pamäte využíva apu, čo je čuduj sa svet...
Šéf 4A Games ľutuje, ale musí so svojim štúdi...
nechaj ich už tak, ak nebude neskoro tak časom nat...
Far Cry 4
teším sa
Aký vplyv mal Gamescom na predobjednávky hier...
a pre porovnanie teraz ešte čísla z aternatívneho ...
Ancient Space si vybojuje miesto vo vesmíre
elder gamer achievement unlocked.:)taky jsem zvěda...
Dishonored je na víkend zadarmo na Steame
mne sa to podarilo (pri každej misii mám 0), ale b...
Interview: Stan Just o The Witcher 3
myslím, že hovorili niečo o tom, že na úvode hry b...
Interview: Stan Just o The Witcher 3
pokojne skús 2ku. na jedničku mnohí v dobrom spomí...
Dishonored je na víkend zadarmo na Steame
0 potkanov tam nieje... ale sú "dobrý" biely potka...
Interview: Stan Just o The Witcher 3
myslím že to nebude treba, ale keby si sa pustil d...
Dishonored je na víkend zadarmo na Steame
podla mna je infinite slabucka hra ako aj cely bio...
The Walking Dead: No Going Back - Trailer
season 3 je uz oznamena, len zatial bez detailov...
Dishonored je na víkend zadarmo na Steame
pridal by som system shock 2 a realms of the haunt...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk