Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Destiny
pridané 16.9.2014
7.5 Očakávaný akčný hit sa konečne prestrieľal k hráčom, aby ukázal, čo sa v ňom skutočne skrýva. Mohol Activision s Bungie a 500 miliónmi dolármi šliapnuť vedľa?
Battle Princess of Arcadias
pridané 15.9.2014
7.5 Princezná-bojovníčka čelí nepriateľom a ponúka dobrodružstvo, ktoré je založené na zaujímavých postavách a pestrých leveloch. Hra spája tri žánre do nápaditého celku, ktorý zaujme.
Entwined
pridané 11.9.2014
7.0 Dve duše, jedno dračie telo. Chcete vedieť, ako dopadla oddychovka s romantickým podtónom od neskúsených vývojárov zo štúdia Pixel Opus? Vydajte sa spolu s nami na nevšednú púť.
Diablo III: Ultimate Evil Edition
pridané 9.9.2014
9.0 Koľkokrát ste už porazili Diabla? Nech je už odpoveď akákoľvek, pekelník je tu zas, tentokrát v pôsobivej edícii, ktorá sa čertovsky dobre hrá na nových konzolách.
Tales of Xillia 2
pridané 8.9.2014
8.0 Nemý hrdina je postavený pred existenčnú otázku a musí splatiť obrovský dlh, a preto sa vydáva v ústrety dobrodružstvám. Dej hry je nový, ale svet vám bude dôverne známy.
The Walking Dead: Season 2
pridané 2.9.2014
9.0 Po veľmi úspešnej prvej sérii a vydarenom štarte sme sa dočkali vyvrcholenia druhej sezóny. Prežili sme všetky epizódy zamorené nemŕtvymi a neubránili sa prívalu emócií.
One Piece: Unlimited World Red
pridané 2.9.2014
8.0 Japonská manga séria sa dočkala novej hry, ktorá je prístupná starým harcovníkom aj nováčikom. Dobrodružná výprava prináša zábavný príbeh a rozmanité postavy.
Sacred 3
pridané 15.8.2014
7.5 Akčná RPG, ktorá kedysi šliapala Diablovi na päty, radikálne zmenila svoj zaužívaný štýl, a preto nesadne každému. Súboje sú však stále efektívne. Najmä v kooperácii.
Risen 3: Titan Lords
pridané 12.8.2014
8.0 Piranha Bytes znovu vytiahli hráčov na more medzi vodné príšery, pirátov a nahnevaných titanov. Bude sa piť rum, zachraňovať svet, hľadať poklady a stratená duša.
MotoGP 14
pridané 8.8.2014
6.0 Elitní jazdci na dvojkolesových tátošoch bojujú o prvenstvo v prestížnej súťaži. Atmosféru pretekov sa nám opäť pokúša priblížiť tím Milestone.
Mugen Souls Z
pridané 5.8.2014
7.0 Rozkošné hrdinky s veľkými očami rozohrali rozsiahly príbeh, kde ich čaká dobýjanie dvanástich svetov a extrémne vysoké levely. Výstredností je však v hre viac.
Atelier Rorona Plus
pridané 31.7.2014
8.5 Vylepšená verzia ostrieľanej JRPG poteší veteránov a vychádza v ústrety aj začiatočníkom, na ktorých čakajú intuitívne boje, početné úlohy a alchýmia.
Abyss Odyssey
pridané 30.7.2014
3.5 Vývojári z ACE Team sa rozhodli vrhnúť hráčov do priepasti. Zašlú slávu beat'em up z automatov a 8-bitov sa ale tvorcom hry Zeno Clash týmto kúskom určite nastoliť nepodarí.
The Wolf Among Us: Season 1
pridané 29.7.2014
7.5 Prvá séria rozprávkovej detektívky od Telltale Games je kompletná, a tak sme ju zhodnotili ako celok. Príbeh bol zavŕšený dôstojne, aj keď sme očakávali trochu viac.
Stick it to the man!
pridané 21.7.2014
8.0 Nenápadná platformová hra prekvapí humorom, netradičným spracovaním a hádankami. V prvom rade je však o ružovom chápadle a nálepkách, čo svedčí o netradičnom poňatí.
Valiant Hearts: The Great War
pridané 18.7.2014
8.5 Štyri rôzne postavy s prepletenými osudmi a psí spoločník prežívajú útrapy vo víre vojnovej mašinérie. Príbeh spoza ostnatého drôtu je hrozivo skutočný a presvedčivý.
Sniper Elite III
pridané 11.7.2014
7.5 Nahliadnite cez optiku ostreľovacej pušky na operácie odhodlaného snajpera v rozpálenej Afrike, kde musí zničiť tajnú zbraň Nemecka.
Enemy Front
pridané 8.7.2014
5.0 Poliaci si so snajperskými hrami nedajú pokoj. Tentoraz namiesto džungle použili kulisy Varšavy, kde sa stanete svedkami poľského odporu počas druhej svetovej vojny.
Ultra Street Fighter IV
pridané 7.7.2014
7.0 Pouličný bojovník sa znovu vrhá do boja vo vylepšenej verzii. Má Street Fighter po všetkých tých super, ultra a turbo prívlastkoch ešte čím prekvapiť?
GRID Autosport
pridané 27.6.2014
7.5 Codemasters sa snažia napraviť svoju pošramotenú povesť, no niektoré veci v novom GRID Autosport šili horúcou ihlou. Výsledok neohromí, ale nuda za volantom nehrozí.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
1257 GTA V
recenzia 16.9.2013
434 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
1882 Mafia II
recenzia 25.8.2010
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
784 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
736 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1043 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
700 Far Cry 2
recenzia 27.10.2008
387 Fallout 3
recenzia 12.11.2008
414 Assassin's Creed 3
recenzia 30.10.2012
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#60


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Final Fantasy XIII prichádza na PC na Steam a...
no ano... hra vysla v 2010 tak roky
Xbox One Controller pre Windows predstavený
ved x360 gamepad pre win stoji stale od 40 do 50€....
Sony zvýšilo odhad strát štvornásobne
ucit by ses mel evidentne ty! ::-p:
Logitech vyvinul najvyspelejšiu mechanickú kl...
vydrží následky intenzívneho hrania? výborne už le...
Xbox One Controller pre Windows predstavený
heh, a v com je tak super rozdielny oproti staremu...
Final Fantasy XIII prichádza na PC na Steam a...
ten lost odyssey vyzerá dosť zaujímavo, ale je asi...
Xbox One Controller pre Windows predstavený
60 dolárov ? nie ďakujem..
Destiny
ja hovorim, ze hadat sa s niekym na internete je a...
Logitech vyvinul najvyspelejšiu mechanickú kl...
http://m.alza.sk/c-tech-moirai-d2145004.htmkúpte s...
Logitech vyvinul najvyspelejšiu mechanickú kl...
maly enter a obrovske lomitko... fail!
Sony zvýšilo odhad strát štvornásobne
:ddd studuj a sam nato prides..
Logitech vyvinul najvyspelejšiu mechanickú kl...
ties mam rad technologiu a kupujem si take vychyta...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk