Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Zoradiť:
Mighty No. 9
pridané 22.7.2016
PS4
PC
PS3
Xbox 360
Xbox One
WiiU
4.0 Mala to byť legenda, ktorá by nadviazala na klasického Mega Mana, ale skončilo sa to sklamaním a fiaskom a peniaze vyzbierané v Kickstarteri nepadli na úrodnú pôdu. Prečo?
Lego Star Wars: The Force Awakens
pridané 13.7.2016
Xbox One
PS3
Xbox 360
WiiU
iOS
PS Vita
3DS
7.5 Sila sa opäť prebudila, tentoraz v novej Lego hre, ktorá prepracovala posledný Star Wars film do kockovanej podoby a pridala trochu nového kúzla.
Samurai Warriors 4 Empires
pridané 28.6.2016
PS Vita
PS3
7.0 Séria Samurai Warriors je známa akčnejším prístupom k boju proti obrovskej presile.Ale Empires prívlastok značí, že sa viac hrá aj na taktickú nôtu. Ako to mení hrateľnosť?
Pinball FX2 - Aliens vs. Pinball
pridané 16.6.2016
PC
Mobil
PS3
Xbox 360
,
Win10
,
Steam
,
iOS
,
Android
,
MacOS
7.5 Zen Studios priniesli do svojho obľúbeného pinballu ďalšie rozšírenie, ktoré sa tentokrát točí okolo Votrelca. Zažite mimozemské súboje priamo pred vašimi očami na troch stoloch.
The Walking Dead: Michonne
pridané 27.4.2016
PC
Mobil
PS3
Xbox 360
7.5 Jedna z najznámejších a najtajuplnejších postáv Walking Dead univerza zavŕšila svoj osobný príbeh v minisérii od Telltale Games. Ako na nás zapôsobil?
The Walking Dead: Michonne - In Too Deep
pridané 2.3.2016
PC
Mobil
PS3
Xbox 360
iOS
Android
6.5 Michonne patrí k najznámejším postavám Walking Dead univerza a Telltale jej dali priestor, aby vyrozprávala časť svojho dobrodružstva, ktorú ešte nepoznáme. Aká je prvá epizóda?
LEGO Marvel's Avengers
pridané 22.2.2016
PS4
PS3
Xbox 360
WiiU
3DS
6.5 Séria LEGO si znovu oblieka plášť superhrdinov a prináša arkádové zachraňovanie sveta z prostredia filmových Avengers. Thor, Iron Man, Hulk a Captain America vás už čakajú.
Dynasty Warriors 8: Empires
pridané 20.1.2016
PS Vita
PS3
7.5 Vylepšená verzia Dynasty Warriors 8 sa konečne prebojovala ja na PS Vita, kde hráčov čakajú lákavé bitky pod vedením odhodlaných generálov. Ako to celé prebieha?
One Piece: Pirate Warriors 3
pridané 21.12.2015
PS4
PS3
8.0 Ak nepoznáte seriál One Piece, vôbec to nevadí. Nová hra z pirátskeho sveta totiž prerozpráva celý príbeh v jedinej kampani. Na svoje si prídu veteráni aj nováčikovia.
Guitar Hero Live
pridané 14.12.2015
Xbox One
PS3
Xbox 360
WiiU
iOS
Android
7.0 Ďalšiu známu sériu postretol reštart. Ako sa hrá nový Guitar Hero, keď mu autori prekopali základy?
Tales from the Borderlands - séria
pridané 10.12.2015
PC
PS3
Xbox 360
9.0 Hrdinovia akčných hier Borderlands sa vďaka Telltale games ukázali v celkom inej rovine. Po absolvovaní všetkých epizód v sérii môžeme skonštatovať, že v adventúre im to pristane.
WRC 5
pridané 1.12.2015
PS4
PS3
Xbox 360
5.5 Najnovšie rally pokračuje v postupne klesajúcej kvalite jednotlivých ročníkov a nezabránila tomu ani zmena vývojárskeho tímu. Pôžitok z jazdy v tomto prípade nečakajte.
Ar Nosurge Plus/ Deception IV: The Nightmare...
pridané 23.11.2015
PS Vita
PS3
Pohľad na dva kúsky od Tecmo Koei, ktoré si zahrajú najmä skalní fanúšikovia, ale v jadre schovávajú zaujímavé herné mechanizmy či zriedkavé systémy, ktoré zaujmú aj iných hráčov.
Game of Thrones: A Telltale Games Series
pridané 20.11.2015
PC
PS3
Xbox 360
iOS
Android
7.0 Ako dopadla prvá séria videohernej adaptácie Hra o tróny, ktorú pred zhruba rokom rozohrali autori z Telltale? Skončia v žalári alebo na kráľovskom tróne?
Life is Strange
pridané 27.10.2015
PC
PS3
Xbox 360
8.5 Poznáte ten pocit, keď si zahráte hru, v ktorej je ukrytá krása vo všetkých svojich podobách? Nie? Možno ho čoskoro spoznáte v príbehu sympatickej Max, ktorý práve vrcholí.
NBA 2K16
pridané 23.10.2015
PS4
PS3
Xbox 360
9.0 2K sa rozhodlo, že tento rok basketbal nevydá a vykašle sa na zisky z každoročného pokračovania. Alebo aj nie. Takže tu predsa len máme nový ročník a ten je ako víno.
Minecraft: Story Mode - Episode 1
pridané 20.10.2015
PC
Mobil
PS3
Xbox 360
7.0 Fenomén Minecraft dostal vďaka Telltale Games novú podobu. Postavičky z kociek sa ukazujú v trochu inej forme, na akú sme zvyknutí, ale aj v adventúre im to pristane.
Pro Evolution Soccer 2016
pridané 28.9.2015
PS4
PS3
Xbox 360
8.0 Nový ročník PES chce ukázať, že je vo svojej kategórii jednotkou. Hrá sa dobre, hoci je to takmer rovnaký futbal, pri akom sme sa bavili vlani. A chýbajú mu licencie.
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
pridané 16.9.2015
PS4
PS3
Xbox 360
10 Na túto hru mnohí netrpezlivo čakali, mnohí dúfali a verili. Po minuloročnej predohre Ground Zeroes, ktorá bola iba takou skromnou jednohubkou, sa Snake ukázal v dokonalej forme.
Legend of Kay Anniversary
pridané 7.9.2015
PC
PS3
Xbox 360
WiiU
5.0 Klasický mačací hrdina sa vracia na scénu, aby bojoval za práva utláčaných súkmeňovcov. Výročná edícia hry si chce získať starých aj nových fanúšikov, ale veľmi sa jej to nedarí.
Final Fantasy XIV: Heavensward
pridané 26.8.2015
PS4
PS3
9.0 Online svet Final Fantasy sa ešte viac zväčšil vďaka datadisku, ktorý obohatil hru o nové povolania, lokality a, samozrejme, zvýšil maximálny level postáv.
Bladestorm: Nightmare / Toukiden: Kiwami
pridané 20.7.2015
PS4
PS3
Dva akčné kúsky z produkcie Koei Tecmo zavedú priaznivcov japonskej tvorby do obdobia storočnej vojny a dostanú ich do úzkych pri love démonov. Potečú potoky krvi.
LEGO: Jurassic World
pridané 29.6.2015
PC
PS2
PS3
Xbox 360
WiiU
3DS
7.0 Legendárny Jurský park sa presúva do Lego sveta. Dostali sme možnosť spoznať rozkošné dinosaury, všetko preskúmať a rozbiť na kocky. Využili sme to a bavili sme sa.
Natural Doctrine / Tears to Tiara II
pridané 13.4.2015
PS3
Ak ste milovníkmi japonskej tvorby, mohli by vás zaujať dve strategické JRPG, na ktorých si ľahko vylámete zuby. Každá má niečo čím si vás dokáže získať.
Ride
pridané 10.4.2015
PC
Xbox 360
5.0 Milestone sa snaží využiť svoj monopol na preteky motoriek a prináša nám jazdenie i mimo oficiálnych tratí. Zámer síce nie je zlý, ale výsledok vlažný a plný chýb.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
1279 GTA V
recenzia 16.9.2013
1889 Mafia II
recenzia 25.8.2010
744 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
437 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
789 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
1471 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1073 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
393 Fallout 3
recenzia 12.11.2008
420 Assassin's Creed 3
recenzia 30.10.2012
708 Far Cry 2
recenzia 27.10.2008
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#82


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Kde sú vo vašom okolí pokémoni v Pokémon Go?
no neviem či to funguje na 100%. mne to v mojom ok...
Nvidia GTX 1060 vychádza, dostala benchmarky
a je to tu, ani pol roka neubehlo a hned dalsi uz ...
Pokedates služba je už spustená
ludom uz fakt je....be
Project Sonic - teaser
nemôžem si pomôcť :dhttps://www.youtube.com/watch?...
Pokedates služba je už spustená
https://www.youtube.com/watch?v=ptz3dlq54qu
Microsoft mal v príprave Xboy handheld
zásadný: je to lacnejšieale to som tam napísal hla...
Kingdom Come Deliverance ponúka hodinový game...
skoda ze to nebude mat a volitelne third person po...
Microsoft mal v príprave Xboy handheld
prečo? predstavujem si to ako x360 gamepad s disp...
Kde sú vo vašom okolí pokémoni v Pokémon Go?
viac by ich uz malo byt, treba pozriet v store...
Kde sú vo vašom okolí pokémoni v Pokémon Go?
ježiš tak za túto aplikáciu by som dal aj život....
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2016 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk