Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Zoradiť:
Dynasty Warriors 8: Empires
pridané 20.1.2016
7.5 Vylepšená verzia Dynasty Warriors 8 sa konečne prebojovala ja na PS Vita, kde hráčov čakajú lákavé bitky pod vedením odhodlaných generálov. Ako to celé prebieha?
One Piece: Pirate Warriors 3
pridané 21.12.2015
8.0 Ak nepoznáte seriál One Piece, vôbec to nevadí. Nová hra z pirátskeho sveta totiž prerozpráva celý príbeh v jedinej kampani. Na svoje si prídu veteráni aj nováčikovia.
Guitar Hero Live
pridané 14.12.2015
7.0 Ďalšiu známu sériu postretol reštart. Ako sa hrá nový Guitar Hero, keď mu autori prekopali základy?
Tales from the Borderlands - séria
pridané 10.12.2015
9.0 Hrdinovia akčných hier Borderlands sa vďaka Telltale games ukázali v celkom inej rovine. Po absolvovaní všetkých epizód v sérii môžeme skonštatovať, že v adventúre im to pristane.
WRC 5
pridané 1.12.2015
5.5 Najnovšie rally pokračuje v postupne klesajúcej kvalite jednotlivých ročníkov a nezabránila tomu ani zmena vývojárskeho tímu. Pôžitok z jazdy v tomto prípade nečakajte.
Ar Nosurge Plus/ Deception IV: The Nightmare...
pridané 23.11.2015
Pohľad na dva kúsky od Tecmo Koei, ktoré si zahrajú najmä skalní fanúšikovia, ale v jadre schovávajú zaujímavé herné mechanizmy či zriedkavé systémy, ktoré zaujmú aj iných hráčov.
Game of Thrones: A Telltale Games Series
pridané 20.11.2015
7.0 Ako dopadla prvá séria videohernej adaptácie Hra o tróny, ktorú pred zhruba rokom rozohrali autori z Telltale? Skončia v žalári alebo na kráľovskom tróne?
Life is Strange
pridané 27.10.2015
8.5 Poznáte ten pocit, keď si zahráte hru, v ktorej je ukrytá krása vo všetkých svojich podobách? Nie? Možno ho čoskoro spoznáte v príbehu sympatickej Max, ktorý práve vrcholí.
NBA 2K16
pridané 23.10.2015
9.0 2K sa rozhodlo, že tento rok basketbal nevydá a vykašle sa na zisky z každoročného pokračovania. Alebo aj nie. Takže tu predsa len máme nový ročník a ten je ako víno.
Minecraft: Story Mode - Episode 1
pridané 20.10.2015
7.0 Fenomén Minecraft dostal vďaka Telltale Games novú podobu. Postavičky z kociek sa ukazujú v trochu inej forme, na akú sme zvyknutí, ale aj v adventúre im to pristane.
Pro Evolution Soccer 2016
pridané 28.9.2015
8.0 Nový ročník PES chce ukázať, že je vo svojej kategórii jednotkou. Hrá sa dobre, hoci je to takmer rovnaký futbal, pri akom sme sa bavili vlani. A chýbajú mu licencie.
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
pridané 16.9.2015
10 Na túto hru mnohí netrpezlivo čakali, mnohí dúfali a verili. Po minuloročnej predohre Ground Zeroes, ktorá bola iba takou skromnou jednohubkou, sa Snake ukázal v dokonalej forme.
Legend of Kay Anniversary
pridané 7.9.2015
5.0 Klasický mačací hrdina sa vracia na scénu, aby bojoval za práva utláčaných súkmeňovcov. Výročná edícia hry si chce získať starých aj nových fanúšikov, ale veľmi sa jej to nedarí.
Final Fantasy XIV: Heavensward
pridané 26.8.2015
9.0 Online svet Final Fantasy sa ešte viac zväčšil vďaka datadisku, ktorý obohatil hru o nové povolania, lokality a, samozrejme, zvýšil maximálny level postáv.
Bladestorm: Nightmare / Toukiden: Kiwami
pridané 20.7.2015
Dva akčné kúsky z produkcie Koei Tecmo zavedú priaznivcov japonskej tvorby do obdobia storočnej vojny a dostanú ich do úzkych pri love démonov. Potečú potoky krvi.
LEGO: Jurassic World
pridané 29.6.2015
7.0 Legendárny Jurský park sa presúva do Lego sveta. Dostali sme možnosť spoznať rozkošné dinosaury, všetko preskúmať a rozbiť na kocky. Využili sme to a bavili sme sa.
Natural Doctrine / Tears to Tiara II
pridané 13.4.2015
Ak ste milovníkmi japonskej tvorby, mohli by vás zaujať dve strategické JRPG, na ktorých si ľahko vylámete zuby. Každá má niečo čím si vás dokáže získať.
Ride
pridané 10.4.2015
5.0 Milestone sa snaží využiť svoj monopol na preteky motoriek a prináša nám jazdenie i mimo oficiálnych tratí. Zámer síce nie je zlý, ale výsledok vlažný a plný chýb.
Battlefield Hardline
pridané 31.3.2015
8.0 Zatiaľ čo sa DICE venuje Battlefrontu, Visceral Games vydáva nové pokračovanie Battlefield série. Namiesto vojenského ťaženia však prináša konflikty policajtov a kriminálnikov.
Helldivers
pridané 30.3.2015
8.0 Staňte sa aj vy súčasťou štatistiky o obetiach, čo padli v mene slávy a demokracie v boji proti mimozemskej hrozbe. Vrhnite sa do akcie a najlepšie aj s trojicou priateľov.
Arcana Heart 3: Love Max!!!!!
pridané 30.3.2015
7.0 Pri záchrane Japonska sa viac ako dve desiatky bojovníčok postavia proti sebe a v bitke im budú asistovať aj démoni. Tieto údery budú naozaj bolieť.
Dragon Ball: Xenoverse
pridané 27.3.2015
6.0 Je lákavé vniknúť s vlastnou postavou do známeho univerza plného obľúbených postáv. Len keby to prevedenie za to stálo. V tomto prípade je to však márny boj a premrhaná šanca.
Resident Evil: Revelations 2
pridané 17.3.2015
8.5 Intímne ladená odbočka série Resident Evil prekvapí atmosférou a zaujímavo namixovanou hrateľnosťou, aj keď podobný príbeh sme si prežili už mnohokrát.
Unmechanical: Extended
pridané 4.3.2015
7.5 Krv a železo uväznili netradičného, ale milého robota v podzemí. Je na vás, aby ste mu pomohli dostať sa odtiaľ von. Rozšírená edícia pridáva nové útrapy, no nie je ich veľa.
Resident Evil: Revelations 2 - Penal Colony
pridané 2.3.2015
8.0 Capcom pokračuje v malej podsérii Resident Evil, ktorá zažila už pri uvedení prvej časti veľký úspech. Na scénu sa vrátili staré známe tváre, ktoré opäť musia čeliť nákaze.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
1278 GTA V
recenzia 16.9.2013
1887 Mafia II
recenzia 25.8.2010
436 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
743 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
789 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
1471 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1073 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
393 Fallout 3
recenzia 12.11.2008
419 Assassin's Creed 3
recenzia 30.10.2012
705 Far Cry 2
recenzia 27.10.2008
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#77


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: The Climb - developer diary
The Climb - developer diary
pridané 5.2. 2016discus2
Príspevky
ASUS spúšťa predaj svojich najnovších notebookov
uz na 1440p mam 1080p rozmazane tak mi tu nerozpra...
Steam práve spustil nový výpredaj k oslave no...
tak s tým nesúhlasím...anniversary má oproti pôvod...
ASUS spúšťa predaj svojich najnovších notebookov
potom to už stráca svoju podstatu. načo mi je pren...
ASUS spúšťa predaj svojich najnovších notebookov
ja pravdepodobne pôjdem do transformera :) na pozn...
ASUS spúšťa predaj svojich najnovších notebookov
myslíš toto? https://www.alza.sk/intel-core-i5-660...
ASUS spúšťa predaj svojich najnovších notebookov
https://www.alza.sk/hp-envy-750-103nc-brushed-alum...
ASUS spúšťa predaj svojich najnovších notebookov
si si zle prečítal kamarat. keby tam bolo nekúpim ...
Aj speváčka Taylor Swift pripravuje vlastnú m...
uz ju vidim ako bude den noc kódit
Homeworld: Deserts of Kharak
hru som zatial nehral, ale nevyera bohvie ako, nie...
Battalion 1944 bol prefinancovaný
to bude len multiplayer? ah, f*ck em :/
The Division - porovnanie s E3 ukážkami
myslis ze herneho giganta ako ubi zaujmaju "hadky ...
Krátka ukážka z Forza Horizon 3 leaknutá
nehaj ho, on ma drive club na ps , to je len jedno...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2016 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk