Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
The Evil Within
pridané 28.10.2014
8.5 Shinji Mikami priniesol horor, na ktorý všetci čakali, s hrateľnosťou, v ktorú všetci dúfali, ale aj chybami, ktoré môžu spôsobiť bolesť. Aj tak je to však chytľavá nočná mora.
Middle-earth: Shadow of Mordor
pridané 10.10.2014
8.0 Ešte predtým, než sa do Mordoru vydal hobit Frodo, na rovnakom mieste o osud Stredozeme bojoval Talion z Gondoru, ktorý vám o Prsteni moci prezradí aj to, čo ste netušili.
Naruto Shippuden: UNS Revolution
pridané 9.10.2014
7.5 Naruto sa v novom dobrodružstve sústredí na zápasy a turnaje, do ktorých sa zapojí aj viac než stovka ďalších postáv zo seriálu. Nečakajte komplexný príbeh, ale početné boje.
Alien Isolation
pridané 6.10.2014
9.0 Ellen Ripley určite pozná každý fanúšik votrelca a teraz nastal čas zoznámiť sa s jej dcérou, ktorú však čaká rovnaký údel ako matku. Dokáže prežiť na ohrozenej vesmírnej stanici?
FIFA 15
pridané 2.10.2014
8.0 Po minuloročnom debute na nových konzolách sa tam chce FIFA s novým ročníkom poriadne udomácniť. Bude jej však na to stačiť len zopár kozmetických zmien?
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments
pridané 1.10.2014
7.5 Najznámejší detektív svetovej beletrie sa zmenil, no stále sa s ním dokážete solídne zabaviť. Jeho nové prípady vás síce až tak veľmi nepotrápia, no ich rozuzlenie má svoje čaro.
NHL 15
pridané 26.9.2014
7.0 Národná hokejová liga je späť s novým ročníkom a na nových konzolách. Prezradíme vám, do akej miery bol úspešný prechod na nextgen, čo pribudlo a čo vám môže v hre chýbať.
Hohokum
pridané 22.9.2014
8.0 Pestrofarebná hra plná nevinnosti a umenia má svoje osobité čaro. Pri prechádzaní rozmanitými svetmi si oddýchnete a zanechajú vo vás hlboký dojem.
Luftrausers
pridané 22.9.2014
8.0 Lietadielka s jednoduchým vzhľadom síce nevyzerajú nijako výnimočne, ale keď sa pustíte do hry, zmeníte názor. Na svoje si prídu hlavne nostalgickí hráči a priaznivci 8-bitov.
CounterSpy
pridané 18.9.2014
6.0 Svetu hrozí atómová vojna. Ak niekto rázne nezakročí, Američania alebo Rusi čoskoro začnú s nukleárnym útokom. Všetko je v rukách jediného agenta, ktorým sa stanete práve vy.
Destiny
pridané 16.9.2014
7.5 Očakávaný akčný hit sa konečne prestrieľal k hráčom, aby ukázal, čo sa v ňom skutočne skrýva. Mohol Activision s Bungie a 500 miliónmi dolármi šliapnuť vedľa?
Battle Princess of Arcadias
pridané 15.9.2014
7.5 Princezná-bojovníčka čelí nepriateľom a ponúka dobrodružstvo, ktoré je založené na zaujímavých postavách a pestrých leveloch. Hra spája tri žánre do nápaditého celku, ktorý zaujme.
Entwined
pridané 11.9.2014
7.0 Dve duše, jedno dračie telo. Chcete vedieť, ako dopadla oddychovka s romantickým podtónom od neskúsených vývojárov zo štúdia Pixel Opus? Vydajte sa spolu s nami na nevšednú púť.
Diablo III: Ultimate Evil Edition
pridané 9.9.2014
9.0 Koľkokrát ste už porazili Diabla? Nech je už odpoveď akákoľvek, pekelník je tu zas, tentokrát v pôsobivej edícii, ktorá sa čertovsky dobre hrá na nových konzolách.
Tales of Xillia 2
pridané 8.9.2014
8.0 Nemý hrdina je postavený pred existenčnú otázku a musí splatiť obrovský dlh, a preto sa vydáva v ústrety dobrodružstvám. Dej hry je nový, ale svet vám bude dôverne známy.
The Walking Dead: Season 2
pridané 2.9.2014
9.0 Po veľmi úspešnej prvej sérii a vydarenom štarte sme sa dočkali vyvrcholenia druhej sezóny. Prežili sme všetky epizódy zamorené nemŕtvymi a neubránili sa prívalu emócií.
One Piece: Unlimited World Red
pridané 2.9.2014
8.0 Japonská manga séria sa dočkala novej hry, ktorá je prístupná starým harcovníkom aj nováčikom. Dobrodružná výprava prináša zábavný príbeh a rozmanité postavy.
Sacred 3
pridané 15.8.2014
7.5 Akčná RPG, ktorá kedysi šliapala Diablovi na päty, radikálne zmenila svoj zaužívaný štýl, a preto nesadne každému. Súboje sú však stále efektívne. Najmä v kooperácii.
Risen 3: Titan Lords
pridané 12.8.2014
8.0 Piranha Bytes znovu vytiahli hráčov na more medzi vodné príšery, pirátov a nahnevaných titanov. Bude sa piť rum, zachraňovať svet, hľadať poklady a stratená duša.
MotoGP 14
pridané 8.8.2014
6.0 Elitní jazdci na dvojkolesových tátošoch bojujú o prvenstvo v prestížnej súťaži. Atmosféru pretekov sa nám opäť pokúša priblížiť tím Milestone.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
1265 GTA V
recenzia 16.9.2013
1882 Mafia II
recenzia 25.8.2010
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
786 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
737 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1043 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
700 Far Cry 2
recenzia 27.10.2008
388 Fallout 3
recenzia 12.11.2008
414 Assassin's Creed 3
recenzia 30.10.2012
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#61


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Majestic Nights - Trailer
Majestic Nights - Trailer
pridané 31.10. 2014discus0
Príspevky
Prey 2 je zrušený, znovu
a naco vlastne? pozeral som sa na to na yt ale vyz...
Ubisoft zverejnil finančnú správu, Watch Dogs...
skopírujem svoj dávnejší príspevok: 1. sľúbili pri...
Prey 2 je zrušený, znovu
škoda prvý prey sa mi páčil na druhý som sa tešil ...
PC verzia Assassins Creed Unity nemá orezaný ...
mňa bude zaujímať qhd výkon, som zvedavý ako sa s ...
Tim Cook CEO Apple oficiálne potvrdil, že je gay
preco?? to je dobre ze na vsetko povieme ze v poho...
Sony je za posledný štvrťrok znovu v miliardo...
z3 prišla podľa mňa skoro a jednak ani veľké zmeny...
Tim Cook CEO Apple oficiálne potvrdil, že je gay
nie ale nieje normalne ze v dnesnom svete sa vsetk...
Call of Duty: Advanced Warfare - Discover You...
vyskakovalo mi to vcera na youtube pred videami ak...
Prey 2 je zrušený, znovu
zaujimave, ze na mojej staruckej 5770 som ziadny p...
Sony je za posledný štvrťrok znovu v miliardo...
beg a waggon, ti nemozu chybat v negativnej sprave...
Ubisoft zverejnil finančnú správu, Watch Dogs...
pouzil si rozum a kde klamal? :d povedali, ze to p...
Sony je za posledný štvrťrok znovu v miliardo...
tomu vravím kvalitný trolling.
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk