Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
NBA 2K17
pridané 21.10.2016
PS4
PC
PS3
Xbox 360
Xbox One
8.5 Basketbalová lopta s veľkým logom 2K17 sa z rúk rozhodcu pri rozskoku rozkotúľala smerom do vašich obývačiek a detských izieb. Nová basketbalová sezóna sa začína.
Odin Sphere: Leifthrasir
pridané 14.10.2016
PS Vita
PS3
9.0 Oprášená klasická JRPG sa pokúša zaujať aj na nových platformách a ukazuje, ako sa robí poctivá hra s dobrými nápadmi aj návykovou hrateľnosťou.
Pro Evolution Soccer 2017
pridané 7.10.2016
PS4
PS3
Xbox 360
Xbox One
7.0 Nový ročník Pro Evolution Soccer stále šliape na päty konkurencii od EA, ale keďže sa od minulej časti príliš nezmenil, je to tradične dobrý, ale ničím neprekvapujúci futbal.
Terraria
pridané 11.8.2016
WiiU
PS3
Xbox 360
Xbox One
3DS
iOS
PS Vita
7.5 Terrariu sme spoznali a objavovali jej pôvaby už v roku 2011. Odvtedy sa udomácnila na viacerých platformách a konečne dorazila aj na Wii U. Ako to tam funguje?
Mighty No. 9
pridané 22.7.2016
PS4
PS3
Xbox 360
Xbox One
4.0 Mala to byť legenda, ktorá by nadviazala na klasického Mega Mana, ale skončilo sa to sklamaním a fiaskom a peniaze vyzbierané v Kickstarteri nepadli na úrodnú pôdu. Prečo?
Lego Star Wars: The Force Awakens
pridané 13.7.2016
Xbox One
PS3
Xbox 360
iOS
3DS
7.5 Sila sa opäť prebudila, tentoraz v novej Lego hre, ktorá prepracovala posledný Star Wars film do kockovanej podoby a pridala trochu nového kúzla.
Samurai Warriors 4 Empires
pridané 28.6.2016
PS Vita
PS3
7.0 Séria Samurai Warriors je známa akčnejším prístupom k boju proti obrovskej presile.Ale Empires prívlastok značí, že sa viac hrá aj na taktickú nôtu. Ako to mení hrateľnosť?
Pinball FX2 - Aliens vs. Pinball
pridané 16.6.2016
PC
Mobil
PS3
Xbox 360
Win10
Steam
iOS
Android
MacOS
7.5 Zen Studios priniesli do svojho obľúbeného pinballu ďalšie rozšírenie, ktoré sa tentokrát točí okolo Votrelca. Zažite mimozemské súboje priamo pred vašimi očami na troch stoloch.
The Walking Dead: Michonne
pridané 27.4.2016
PC
Mobil
PS3
Xbox 360
7.5 Jedna z najznámejších a najtajuplnejších postáv Walking Dead univerza zavŕšila svoj osobný príbeh v minisérii od Telltale Games. Ako na nás zapôsobil?
The Walking Dead: Michonne - In Too Deep
pridané 2.3.2016
PC
Mobil
PS3
Xbox 360
iOS
Android
6.5 Michonne patrí k najznámejším postavám Walking Dead univerza a Telltale jej dali priestor, aby vyrozprávala časť svojho dobrodružstva, ktorú ešte nepoznáme. Aká je prvá epizóda?
LEGO Marvel's Avengers
pridané 22.2.2016
PS4
PS3
Xbox 360
3DS
6.5 Séria LEGO si znovu oblieka plášť superhrdinov a prináša arkádové zachraňovanie sveta z prostredia filmových Avengers. Thor, Iron Man, Hulk a Captain America vás už čakajú.
Dynasty Warriors 8: Empires
pridané 20.1.2016
PS Vita
PS3
7.5 Vylepšená verzia Dynasty Warriors 8 sa konečne prebojovala ja na PS Vita, kde hráčov čakajú lákavé bitky pod vedením odhodlaných generálov. Ako to celé prebieha?
One Piece: Pirate Warriors 3
pridané 21.12.2015
PS4
PS3
8.0 Ak nepoznáte seriál One Piece, vôbec to nevadí. Nová hra z pirátskeho sveta totiž prerozpráva celý príbeh v jedinej kampani. Na svoje si prídu veteráni aj nováčikovia.
Guitar Hero Live
pridané 14.12.2015
Xbox One
PS3
Xbox 360
iOS
Android
7.0 Ďalšiu známu sériu postretol reštart. Ako sa hrá nový Guitar Hero, keď mu autori prekopali základy?
Tales from the Borderlands - séria
pridané 10.12.2015
PC
PS3
Xbox 360
9.0 Hrdinovia akčných hier Borderlands sa vďaka Telltale games ukázali v celkom inej rovine. Po absolvovaní všetkých epizód v sérii môžeme skonštatovať, že v adventúre im to pristane.
WRC 5
pridané 1.12.2015
PS4
PS3
Xbox 360
5.5 Najnovšie rally pokračuje v postupne klesajúcej kvalite jednotlivých ročníkov a nezabránila tomu ani zmena vývojárskeho tímu. Pôžitok z jazdy v tomto prípade nečakajte.
Ar Nosurge Plus/ Deception IV: The Nightmare...
pridané 23.11.2015
PS Vita
PS3
Pohľad na dva kúsky od Tecmo Koei, ktoré si zahrajú najmä skalní fanúšikovia, ale v jadre schovávajú zaujímavé herné mechanizmy či zriedkavé systémy, ktoré zaujmú aj iných hráčov.
Game of Thrones: A Telltale Games Series
pridané 20.11.2015
PC
PS3
Xbox 360
iOS
Android
7.0 Ako dopadla prvá séria videohernej adaptácie Hra o tróny, ktorú pred zhruba rokom rozohrali autori z Telltale? Skončia v žalári alebo na kráľovskom tróne?
Life is Strange
pridané 27.10.2015
PC
PS3
Xbox 360
8.5 Poznáte ten pocit, keď si zahráte hru, v ktorej je ukrytá krása vo všetkých svojich podobách? Nie? Možno ho čoskoro spoznáte v príbehu sympatickej Max, ktorý práve vrcholí.
NBA 2K16
pridané 23.10.2015
PS4
PS3
Xbox 360
9.0 2K sa rozhodlo, že tento rok basketbal nevydá a vykašle sa na zisky z každoročného pokračovania. Alebo aj nie. Takže tu predsa len máme nový ročník a ten je ako víno.
Minecraft: Story Mode - Episode 1
pridané 20.10.2015
PC
Mobil
PS3
Xbox 360
7.0 Fenomén Minecraft dostal vďaka Telltale Games novú podobu. Postavičky z kociek sa ukazujú v trochu inej forme, na akú sme zvyknutí, ale aj v adventúre im to pristane.
Pro Evolution Soccer 2016
pridané 28.9.2015
PS4
PS3
Xbox 360
8.0 Nový ročník PES chce ukázať, že je vo svojej kategórii jednotkou. Hrá sa dobre, hoci je to takmer rovnaký futbal, pri akom sme sa bavili vlani. A chýbajú mu licencie.
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
pridané 16.9.2015
PS4
PS3
Xbox 360
10 Na túto hru mnohí netrpezlivo čakali, mnohí dúfali a verili. Po minuloročnej predohre Ground Zeroes, ktorá bola iba takou skromnou jednohubkou, sa Snake ukázal v dokonalej forme.
Legend of Kay Anniversary
pridané 7.9.2015
PC
PS3
Xbox 360
5.0 Klasický mačací hrdina sa vracia na scénu, aby bojoval za práva utláčaných súkmeňovcov. Výročná edícia hry si chce získať starých aj nových fanúšikov, ale veľmi sa jej to nedarí.
Final Fantasy XIV: Heavensward
pridané 26.8.2015
PS4
PS3
9.0 Online svet Final Fantasy sa ešte viac zväčšil vďaka datadisku, ktorý obohatil hru o nové povolania, lokality a, samozrejme, zvýšil maximálny level postáv.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
1281 GTA V
recenzia 16.9.2013
1890 Mafia II
recenzia 25.8.2010
745 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
437 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
789 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
1472 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1075 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
395 Fallout 3
recenzia 12.11.2008
420 Assassin's Creed 3
recenzia 30.10.2012
371 Dishonored
recenzia 15.10.2012
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#86


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Mads Mikkelsen prezradil, aké je to pracovať ...
tak to mozno mal panko inac formulovat. takto to z...
Ruská politička hovorí, že FIFA 17 je gay pro...
veru ;) uz to nie je ten futbal co som mal rad pre...
Mads Mikkelsen prezradil, aké je to pracovať ...
nepopieram ze je to pr blud ale tie dve veci si ne...
Mads Mikkelsen prezradil, aké je to pracovať ...
ale no, kefír a teraz mikelsen kojima spája hry a ...
Ako donútite PS4 Pro, aby na 4K TV zobrazoval...
ked nemas ps4 tak by som isiel do toho. ked uz mas...
Ako donútite PS4 Pro, aby na 4K TV zobrazoval...
no full hd obraz na 4k tv, co je na tom zaujimave,...
AMD a NVIDIA sú medzi piatimi najúspešnejšími...
9$ ? :) 3x nárast oproti roku dozadu, nieje to az ...
Sniper Elite 4 - Italy 1943 - príbehový trailer
niečo ako bolo v soldier of fortune alebo red orch...
Mads Mikkelsen prezradil, aké je to pracovať ...
len sa neposerte z neho. pr zaplatené drísty, skut...
The Last Guardian dostáva recenzie
mne je to tak jedno..ja sa schuti zasmejem na kazd...
Ruská politička hovorí, že FIFA 17 je gay pro...
tie top komenty dole su na nezaplatenie.. ocakaval...
Ruská politička hovorí, že FIFA 17 je gay pro...
no to som myslel, len som nechcel pouzit to slovo ...
Ruská politička hovorí, že FIFA 17 je gay pro...
ale kde po uvodnom vhadzovani by sa treskli o lad ...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2016 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk