Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Atelier Rorona Plus
pridané 31.7.2014
8.5 Vylepšená verzia ostrieľanej JRPG poteší veteránov a vychádza v ústrety aj začiatočníkom, na ktorých čakajú intuitívne boje, početné úlohy a alchýmia.
Abyss Odyssey
pridané 30.7.2014
3.5 Vývojári z ACE Team sa rozhodli vrhnúť hráčov do priepasti. Zašlú slávu beat'em up z automatov a 8-bitov sa ale tvorcom hry Zeno Clash týmto kúskom určite nastoliť nepodarí.
The Wolf Among Us: Season 1
pridané 29.7.2014
7.5 Prvá séria rozprávkovej detektívky od Telltale Games je kompletná, a tak sme ju zhodnotili ako celok. Príbeh bol zavŕšený dôstojne, aj keď sme očakávali trochu viac.
Stick it to the man!
pridané 21.7.2014
8.0 Nenápadná platformová hra prekvapí humorom, netradičným spracovaním a hádankami. V prvom rade je však o ružovom chápadle a nálepkách, čo svedčí o netradičnom poňatí.
Valiant Hearts: The Great War
pridané 18.7.2014
8.5 Štyri rôzne postavy s prepletenými osudmi a psí spoločník prežívajú útrapy vo víre vojnovej mašinérie. Príbeh spoza ostnatého drôtu je hrozivo skutočný a presvedčivý.
Sniper Elite III
pridané 11.7.2014
7.5 Nahliadnite cez optiku ostreľovacej pušky na operácie odhodlaného snajpera v rozpálenej Afrike, kde musí zničiť tajnú zbraň Nemecka.
Enemy Front
pridané 8.7.2014
5.0 Poliaci si so snajperskými hrami nedajú pokoj. Tentoraz namiesto džungle použili kulisy Varšavy, kde sa stanete svedkami poľského odporu počas druhej svetovej vojny.
Ultra Street Fighter IV
pridané 7.7.2014
7.0 Pouličný bojovník sa znovu vrhá do boja vo vylepšenej verzii. Má Street Fighter po všetkých tých super, ultra a turbo prívlastkoch ešte čím prekvapiť?
GRID Autosport
pridané 27.6.2014
7.5 Codemasters sa snažia napraviť svoju pošramotenú povesť, no niektoré veci v novom GRID Autosport šili horúcou ihlou. Výsledok neohromí, ale nuda za volantom nehrozí.
The Witch and the Hundred Knight
pridané 18.6.2014
7.0 Japonský príbeh o čarodejnici a rytierovi rozohral svojské dobrodružstvo s vlastnými pravidlami, ktoré robia túto hru osobitou. Práve preto však nesadne každému.
Murdered: Soul Suspect
pridané 13.6.2014
6.5 Smrťou sa niekedy všetko iba začína. Rozhodne to platí v prípade detektíva Ronana O'Connora, ktorý dokáže vyšetrovať vraždu aj zo záhrobia.
Ragnarok Odyssey ACE
pridané 11.6.2014
7.5 Inovovaná verzia akčnej RPG zameranej na lov monštier prináša hráčom rozšírený obsah, ktorý ich znovu vtiahne do boja. Do nových levelov vstúpia v sprievode žoldnierov.
Jet Car Stunts
pridané 30.5.2014
7.0 Arkádové autíčka prifrčali z mobilu na PC a konzoly. Vyskúšali sme si jazdu na veľkej platforme, aby sme posúdili, či je hra dostatočne komfortná a zaujímavá.
Final Fantasy XIV - A Realm Reborn PS4
pridané 30.5.2014
8.5 Dobrodružná výprava na PS4 sa začala. Virtuálny online svet je vzkriesený na novej konzole a dostal niekoľko vylepšení, vďaka ktorým je ešte atraktívnejší.
Watch Dogs
pridané 27.5.2014
8.5 Ubisoft po dlhých rokoch vývoja a polročnom odklade ponúka pôsobivé dobrodružstvo v Chicagu v blízkej budúcnosti, kde je všetko prepojené a všetko sa dá hacknúť.
The Amazing Spider-Man 2
pridané 26.5.2014
7.0 Pavúčí muž v otvorenom New Yorku preskakuje medzi mrakodrapmi a vy môžete jeho pocity bez strachu zo smrteľného pádu prežívať v novej hre.
Wolfenstein: The New Order
pridané 22.5.2014
9.0 Vyberte sa na jedinečný výlet do alternatívnej minulosti, kedy nacisti vyhrali druhú svetovú vojnu a osud planéty je v rukách B.J. Blazkowicza.
Child of Light
pridané 21.5.2014
6.5 Máte radi rozprávky? V tom prípade je tu roztomilé dobrodružstvo z dielne Ubisoftu. Chcete vedieť, či vás aj v tomto boji dobra so zlom čaká šťastný koniec? Prečítajte si recenziu!
Bound by Flame
pridané 14.5.2014
7.0 Autori sci-fi RPG Mars: War Logs tentoraz zamierili do fantasy sveta. Hráčov v novom titule pasovali do úlohy hrdinu, ktorého posadol démon. Budú posadnutí aj hrou?
LEGO The Hobbit
pridané 13.5.2014
7.0 Výprava trpaslíkov so všetečným Bilbom sa vydala na dobrodružnú výpravu. A keďže ju pripravili na cestu TT games, je postavená z LEGO kociek.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
1244 GTA V
recenzia 16.9.2013
434 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
1878 Mafia II
recenzia 25.8.2010
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
783 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
733 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
1469 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1042 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
699 Far Cry 2
recenzia 27.10.2008
386 Fallout 3
recenzia 12.11.2008
408 Assassin's Creed 3
recenzia 30.10.2012
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#58


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: You've Been Chosen - Spark Teaser
You've Been Chosen - Spark Teaser
pridané 31.7. 2014discus3
Príspevky
Onechanbara Z2: Chaos - Debut Trailer
mám pocit že je to pokus skrížiť pôvodný devil may...
Tropico 5
podla mňa je toto jedna z najlepších budovateľský...
Onechanbara Z2: Chaos - Debut Trailer
mne prave taketo nieco chyba. ved podobna hra vych...
Onechanbara Z2: Chaos - Debut Trailer
uz som zaspaval,ale tento japonsky dancefloor ma i...
Ubisoft predstavil Arnovu frajerku, templárku...
myslím že je zbytočné dávať do tejto hry nejakú že...
Rozlíšenie a framerate Dragon Age Inquisition...
pc exkluzivity a multiplatformy neexistujú, však?...
Rozlíšenie a framerate Dragon Age Inquisition...
120 fps ti bude vždy na nič, kedže oko vníma maxim...
Atelier Rorona Plus
narazili sme zlatu žilu a preto mame recenzie aj n...
Killer Instinct vyjde aj krabicovo
krabicofku mohli vydat az celu kompletku so vsetky...
Rozlíšenie a framerate Dragon Age Inquisition...
:) vieme prečo to tak je,xbox nestiha ani 1080p_30...
Colin McRae Rally - PC launch
jj suhlasim...toto malo byt free...pytat za to 7€ ...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk