Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Middle-earth: Shadow of Mordor
pridané 10.10.2014
8.0 Ešte predtým, než sa do Mordoru vydal hobit Frodo, na rovnakom mieste o osud Stredozeme bojoval Talion z Gondoru, ktorý vám o Prsteni moci prezradí aj to, čo ste netušili.
Naruto Shippuden: UNS Revolution
pridané 9.10.2014
7.5 Naruto sa v novom dobrodružstve sústredí na zápasy a turnaje, do ktorých sa zapojí aj viac než stovka ďalších postáv zo seriálu. Nečakajte komplexný príbeh, ale početné boje.
Alien Isolation
pridané 6.10.2014
9.0 Ellen Ripley určite pozná každý fanúšik votrelca a teraz nastal čas zoznámiť sa s jej dcérou, ktorú však čaká rovnaký údel ako matku. Dokáže prežiť na ohrozenej vesmírnej stanici?
FIFA 15
pridané 2.10.2014
8.0 Po minuloročnom debute na nových konzolách sa tam chce FIFA s novým ročníkom poriadne udomácniť. Bude jej však na to stačiť len zopár kozmetických zmien?
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments
pridané 1.10.2014
7.5 Najznámejší detektív svetovej beletrie sa zmenil, no stále sa s ním dokážete solídne zabaviť. Jeho nové prípady vás síce až tak veľmi nepotrápia, no ich rozuzlenie má svoje čaro.
NHL 15
pridané 26.9.2014
7.0 Národná hokejová liga je späť s novým ročníkom a na nových konzolách. Prezradíme vám, do akej miery bol úspešný prechod na nextgen, čo pribudlo a čo vám môže v hre chýbať.
Hohokum
pridané 22.9.2014
8.0 Pestrofarebná hra plná nevinnosti a umenia má svoje osobité čaro. Pri prechádzaní rozmanitými svetmi si oddýchnete a zanechajú vo vás hlboký dojem.
Luftrausers
pridané 22.9.2014
8.0 Lietadielka s jednoduchým vzhľadom síce nevyzerajú nijako výnimočne, ale keď sa pustíte do hry, zmeníte názor. Na svoje si prídu hlavne nostalgickí hráči a priaznivci 8-bitov.
CounterSpy
pridané 18.9.2014
6.0 Svetu hrozí atómová vojna. Ak niekto rázne nezakročí, Američania alebo Rusi čoskoro začnú s nukleárnym útokom. Všetko je v rukách jediného agenta, ktorým sa stanete práve vy.
Destiny
pridané 16.9.2014
7.5 Očakávaný akčný hit sa konečne prestrieľal k hráčom, aby ukázal, čo sa v ňom skutočne skrýva. Mohol Activision s Bungie a 500 miliónmi dolármi šliapnuť vedľa?
Battle Princess of Arcadias
pridané 15.9.2014
7.5 Princezná-bojovníčka čelí nepriateľom a ponúka dobrodružstvo, ktoré je založené na zaujímavých postavách a pestrých leveloch. Hra spája tri žánre do nápaditého celku, ktorý zaujme.
Entwined
pridané 11.9.2014
7.0 Dve duše, jedno dračie telo. Chcete vedieť, ako dopadla oddychovka s romantickým podtónom od neskúsených vývojárov zo štúdia Pixel Opus? Vydajte sa spolu s nami na nevšednú púť.
Diablo III: Ultimate Evil Edition
pridané 9.9.2014
9.0 Koľkokrát ste už porazili Diabla? Nech je už odpoveď akákoľvek, pekelník je tu zas, tentokrát v pôsobivej edícii, ktorá sa čertovsky dobre hrá na nových konzolách.
Tales of Xillia 2
pridané 8.9.2014
8.0 Nemý hrdina je postavený pred existenčnú otázku a musí splatiť obrovský dlh, a preto sa vydáva v ústrety dobrodružstvám. Dej hry je nový, ale svet vám bude dôverne známy.
The Walking Dead: Season 2
pridané 2.9.2014
9.0 Po veľmi úspešnej prvej sérii a vydarenom štarte sme sa dočkali vyvrcholenia druhej sezóny. Prežili sme všetky epizódy zamorené nemŕtvymi a neubránili sa prívalu emócií.
One Piece: Unlimited World Red
pridané 2.9.2014
8.0 Japonská manga séria sa dočkala novej hry, ktorá je prístupná starým harcovníkom aj nováčikom. Dobrodružná výprava prináša zábavný príbeh a rozmanité postavy.
Sacred 3
pridané 15.8.2014
7.5 Akčná RPG, ktorá kedysi šliapala Diablovi na päty, radikálne zmenila svoj zaužívaný štýl, a preto nesadne každému. Súboje sú však stále efektívne. Najmä v kooperácii.
Risen 3: Titan Lords
pridané 12.8.2014
8.0 Piranha Bytes znovu vytiahli hráčov na more medzi vodné príšery, pirátov a nahnevaných titanov. Bude sa piť rum, zachraňovať svet, hľadať poklady a stratená duša.
MotoGP 14
pridané 8.8.2014
6.0 Elitní jazdci na dvojkolesových tátošoch bojujú o prvenstvo v prestížnej súťaži. Atmosféru pretekov sa nám opäť pokúša priblížiť tím Milestone.
Mugen Souls Z
pridané 5.8.2014
7.0 Rozkošné hrdinky s veľkými očami rozohrali rozsiahly príbeh, kde ich čaká dobýjanie dvanástich svetov a extrémne vysoké levely. Výstredností je však v hre viac.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
1265 GTA V
recenzia 16.9.2013
1882 Mafia II
recenzia 25.8.2010
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
786 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
737 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1043 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
700 Far Cry 2
recenzia 27.10.2008
388 Fallout 3
recenzia 12.11.2008
414 Assassin's Creed 3
recenzia 30.10.2012
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#61


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Bude mať Assassins Creed Unity ako minimum GT...
nech citam ako citam napr. prispevok blavaka nevid...
Bude mať Assassins Creed Unity ako minimum GT...
pomenuj to poriadne... orezavanie. nie optimalizac...
Bude mať Assassins Creed Unity ako minimum GT...
ta grafika je podla mna dost realna ac4 bolo bruta...
Avengers: Age of ultron - filmový teaser
pavla to je hviezda. pekne to tam je pekne. :8-)...
Bude mať Assassins Creed Unity ako minimum GT...
ale zaujimave je ze minimalne poziadavky su omnoho...
Bude mať Assassins Creed Unity ako minimum GT...
ubisoft slogan by mal byť, že vychádza to sice aj ...
Avengers: Age of ultron - filmový teaser
necitas komixy , je to hulkbuster armor ktory tony...
Bude mať Assassins Creed Unity ako minimum GT...
ladiqe, blavak, reunion, kolotocaris, focus11, ske...
Bude mať Assassins Creed Unity ako minimum GT...
ak sa tieto poziadavky potvrdia, tak mozem cele ub...
Konzolové firmy tlačia na Ubisoft, aby obmedz...
"vysvetli, proc ty konstanty jsou nesmysl."- ved t...
Bude mať Assassins Creed Unity ako minimum GT...
ty tu niekoho vidis plakat? maximalne sa ludia div...
Bude mať Assassins Creed Unity ako minimum GT...
to je riadna chlopotina, toto by malo mať požiadav...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk