Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Dragon Ball: Xenoverse
pridané 27.3.2015
6.0 Je lákavé vniknúť s vlastnou postavou do známeho univerza plného obľúbených postáv. Len keby to prevedenie za to stálo. V tomto prípade je to však márny boj a premrhaná šanca.
Resident Evil: Revelations 2
pridané 17.3.2015
8.5 Intímne ladená odbočka série Resident Evil prekvapí atmosférou a zaujímavo namixovanou hrateľnosťou, aj keď podobný príbeh sme si prežili už mnohokrát.
Unmechanical: Extended
pridané 4.3.2015
7.5 Krv a železo uväznili netradičného, ale milého robota v podzemí. Je na vás, aby ste mu pomohli dostať sa odtiaľ von. Rozšírená edícia pridáva nové útrapy, no nie je ich veľa.
Resident Evil: Revelations 2 - Penal Colony
pridané 2.3.2015
8.0 Capcom pokračuje v malej podsérii Resident Evil, ktorá zažila už pri uvedení prvej časti veľký úspech. Na scénu sa vrátili staré známe tváre, ktoré opäť musia čeliť nákaze.
Life is Strange: Episode 1 - Chrysalis
pridané 24.2.2015
7.0 Predstavte si život outsidera v škole. Spolužiaci vás nemajú radi, niekto vás šikanuje a s hormonálnymi zmenami odrazu získate schopnosť pretočiť naspäť čas. Ako ju využijete?
Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX
pridané 17.2.2015
8.5 Ďalšia kolekcia Kingdom Hearts prináša opäť výber toho najlepšieho zo série a ponúka ho veteránom, ale aj novým hráčom na PS3. Pre milovníkov JRPG je to jasná voľba.
Saints Row: Gat out of Hell
pridané 2.2.2015
6.5 Kým príde Saints Row V, autori hry nám ponúkajú krátku vsuvku, ktorou môžeme zabiť čas pri záchrane šéfa svätých z pekla. Škoda, že to nie je až také pekelne dobré.
Resident Evil / Biohazard HD Remaster
pridané 23.1.2015
8.5 Kultový survival horor je späť v inovovanej verzii. Zrelí hráči si pripomenú obľúbenú klasiku a pre neskôr narodených je to príležitosť zoznámiť sa s hrou, ktorá definovala žáner.
Tales from the Borderlands: Episode 1
pridané 9.1.2015
8.5 Popri Game of Thrones sa Telltale rozhodli rozvíjať aj príbehy na Pandore. Hrdinovia akčnej série Borderlands sa nezaprú ani v adventúre, kde strieľajú rakety aj šikovné odpovede.
Game of Thrones - Iron From Ice
pridané 7.1.2015
7.0 Prvá epizóda Game of Thrones od Telltale je za nami a ukazuje, čo nás môže v celej sérii čakať. Fanúšikov seriálu zrejme osloví, hoci nie je až taká jedinečná ako jej predloha.
Fairy Fencer F
pridané 29.12.2014
7.5 Hutná JRPG od Compile Heart s atypickým hlavným hrdinom poteší najmä fanúšikov japonskej produkcie, ktorých pozornosť si udrží počas desiatok hodín.
LEGO Batman 3: Beyond Gotham
pridané 23.12.2014
7.5 Temný rytier zahadzuje rozbroje so zloduchmi za hlavu a spája sily s každým, kto je ochotný pomôcť pri záchrane Zeme postavenej z Lego kociek. Pridáte sa?
Pro Evolution Soccer 2015
pridané 22.12.2014
9.0 Najväčší konkurent FIFA série ukazuje, že má stále čo ponúknuť futbalovým fanúšikom. Čo sa odohráva na trávniku v aktuálnom ročníku? Je lepší alebo horší ako favorit zo stajne EA?
LittleBigPlanet 3
pridané 19.12.2014
7.5 Media Molecule sa vzdali svojho prvorodeného dieťaťa a LittleBigPlanet 3 tak hráčom prinieslo nové štúdio Sumo Digital. Aký je výsledok?
Dragon Age: Inquisition
pridané 17.12.2014
9.0 Kontinent Thedas potrebuje niekoho, kto v krajine nastolí poriadok, vyzná sa v stratégii, politike a v neposlednom rade v boji. K slovu sa dostávajú hrdinovia a inkvizícia.
Assassin's Creed: Rogue
pridané 16.12.2014
7.5 Popri titule Unity pre PC, PS4 a Xbox One sa séria Assassins Creed prezentuje aj ďalším prírastkom, ktorý je určený pre staré konzoly. Ale to neznamená, že patrí do starého železa.
WWE 2K15
pridané 12.12.2014
6.5 2K vydáva svoju druhú hru z WWE série a zároveň ju prináša na nové konzoly. Ako dokázali tvorcovia splniť túto úlohu? Sú zápasy v ringu dostatočne pútavé a zábavné?
BlazeRush
pridané 9.12.2014
7.5 Ak máte chuť na nenáročné arkádové preteky, možno vás oslovia výbušné autíčka. Táto adrenalínová zábavka pobaví nie len v ťažení, ale predovšetkým spríjemní vašu party.
Escape Dead Island
pridané 1.12.2014
6.5 Čím to je, že nás tropický raj premenený na letovisko krvilačných zombie láka, a predsa z neho chceme už znova zutekať? Aj keď v prípade tejto hry je to zrejme pochopiteľné.
SingStar: Ultimate Party
pridané 28.11.2014
3.0 Aj majster tesár sa niekedy utne. Lenže v tomto prípade sa to stalo tak nešťastne, že to zabolí všetkých fanúšikov, ktorí ešte zostali verní sérii SingStar.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
1277 GTA V
recenzia 16.9.2013
1885 Mafia II
recenzia 25.8.2010
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
740 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
787 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1059 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
702 Far Cry 2
recenzia 27.10.2008
417 Assassin's Creed 3
recenzia 30.10.2012
389 Fallout 3
recenzia 12.11.2008
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#67


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Tekken 7 - Josie
Tekken 7 - Josie
pridané 29.3. 2015discus6
Video: Halo - reactor gameplay
Halo - reactor gameplay diskusia1
pridané 29.3. 2015
Video: Project Cars - timelapse
Project Cars - timelapse diskusia2
pridané 29.3. 2015
Video: Xbox One reklama z Indie
Xbox One reklama z Indie diskusia11
pridané 29.3. 2015
Video: Halo Online - Edge mapa
Halo Online - Edge mapa diskusia0
pridané 29.3. 2015
Video: Halo Online - Guardian mapa
Halo Online - Guardian mapa diskusia0
pridané 29.3. 2015
Video: Halo Online - Valhalla mapa
Halo Online - Valhalla mapa diskusia0
pridané 29.3. 2015
Príspevky
Tekken 7 - Josie
zahraj si aj nove, tie su tiez dobre
GTA V porovnanie konzolovej verzie s PC verziou
prepáč, spravil som chybu. naša pc verzia proste b...
PS4 2.5 update môže pokaziť konzolu, ak sa to...
pri kazdej instalacii hocjakeho software mas licen...
Pomer digitálneho a retail predaja v Japonsku
prepac :dhttp://www.playstationlifestyle.net/2015...
Tekken 7 - Josie
ja si este pametam tie stare tekeny ake boli dobre...
Bloodborne analýza framerate v kooperácii
tazko povedat ako vznikal bloodborne, ci sony pris...
Xbox One reklama z Indie
zabili to uplne ::->: ::->: ::->: :yes: ::-): ...
GTA V porovnanie konzolovej verzie s PC verziou
tak a teraz mi láskavo povedzte koľko z vás to b...
GTA V porovnanie konzolovej verzie s PC verziou
a čo takto? kúpim hru za 55 a hru prejdem a po nej...
Witcher III na ďalších dvoch záberoch
tejto hre prajem aby bola znamkovana 10 k 10 nadhe...
Pomer digitálneho a retail predaja v Japonsku
http://www.playstationlifestyle.net/2014/04/02/jap...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk