Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Far Cry 4
pridané 24.11.2014
8.5 Tropickú džungľu vystriedali Himaláje, diabolského Vaasa a Hoyta ešte diabolskejší Pagan Min, ale pod pokrievkou sa stále skrýva starý dobrý Far Cry.
Ar Nosurge: Ode to an Unborn Star
pridané 20.11.2014
8.0 Dve dvojice hrdinov kráčajú v ústrety dobrodružstvám a svojsky sa vyrovnávajú s prichádzajúcou hrozbou. Pre milovníkov JRPG to znamená hodiny dobrej zábavy.
Costume Quest 2
pridané 19.11.2014
8.0 Halloween už máme za sebou, ale to neznamená, že si ho nemôžeme pripomenúť v hre, ktorá je plná cukríkov a kostýmov. Strašidelné kvality produktu zhodnotila naša nová redaktorka.
Borderlands: The Pre-Sequel!
pridané 10.11.2014
7.0 Borderlands je späť v hre, ktorá ale nie je tradičným pokračovaním. Na Pandorinom mesiaci zachytáva prerod Handsome Jacka z bežného hrdinu na hlavného záporáka druhej časti.
NBA 2K15
pridané 7.11.2014
8.5 Nový ročník NBA priniesol presne to, po čom vaše basketbalové srdce piští. Vybehnite na palubovku priamo do svetiel reflektorov a porazte Jamesa, Bryanta, Duranta či Howarda.
Disgaea 4: A Promise Revisited
pridané 7.11.2014
8.5 Upír, ktorý dal sľub, že sa nenapije ľudskej krvi, zhromaždil armádu bláznivých prisluhovačov a rozohral jeden z najlepších príbehov v sérii. Priaznivcov JRPG nesklame.
Call of Duty: Advanced Warfare
pridané 6.11.2014
8.5 Tímu Sledgehammer sa podarilo posunúť Call of Duty do novej generácie.Po rokoch stagnácie dostáva vojnová séria nový impulz. Prináša vydarenú kampaň a štandardne dobrý multiplayer.
Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes
pridané 3.11.2014
6.5 Disney rozbieha svoju hernú Infinity sériu vo veľkom a v druhej hre pridáva do ponuky superhrdinov. Rozširuje možnosti, ale zabúda na hrateľnosť.
The Evil Within
pridané 28.10.2014
8.5 Shinji Mikami priniesol horor, na ktorý všetci čakali, s hrateľnosťou, v ktorú všetci dúfali, ale aj chybami, ktoré môžu spôsobiť bolesť. Aj tak je to však chytľavá nočná mora.
Middle-earth: Shadow of Mordor
pridané 10.10.2014
8.0 Ešte predtým, než sa do Mordoru vydal hobit Frodo, na rovnakom mieste o osud Stredozeme bojoval Talion z Gondoru, ktorý vám o Prsteni moci prezradí aj to, čo ste netušili.
Naruto Shippuden: UNS Revolution
pridané 9.10.2014
7.5 Naruto sa v novom dobrodružstve sústredí na zápasy a turnaje, do ktorých sa zapojí aj viac než stovka ďalších postáv zo seriálu. Nečakajte komplexný príbeh, ale početné boje.
Alien Isolation
pridané 6.10.2014
9.0 Ellen Ripley určite pozná každý fanúšik votrelca a teraz nastal čas zoznámiť sa s jej dcérou, ktorú však čaká rovnaký údel ako matku. Dokáže prežiť na ohrozenej vesmírnej stanici?
FIFA 15
pridané 2.10.2014
8.0 Po minuloročnom debute na nových konzolách sa tam chce FIFA s novým ročníkom poriadne udomácniť. Bude jej však na to stačiť len zopár kozmetických zmien?
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments
pridané 1.10.2014
7.5 Najznámejší detektív svetovej beletrie sa zmenil, no stále sa s ním dokážete solídne zabaviť. Jeho nové prípady vás síce až tak veľmi nepotrápia, no ich rozuzlenie má svoje čaro.
NHL 15
pridané 26.9.2014
7.0 Národná hokejová liga je späť s novým ročníkom a na nových konzolách. Prezradíme vám, do akej miery bol úspešný prechod na nextgen, čo pribudlo a čo vám môže v hre chýbať.
Hohokum
pridané 22.9.2014
8.0 Pestrofarebná hra plná nevinnosti a umenia má svoje osobité čaro. Pri prechádzaní rozmanitými svetmi si oddýchnete a zanechajú vo vás hlboký dojem.
Luftrausers
pridané 22.9.2014
8.0 Lietadielka s jednoduchým vzhľadom síce nevyzerajú nijako výnimočne, ale keď sa pustíte do hry, zmeníte názor. Na svoje si prídu hlavne nostalgickí hráči a priaznivci 8-bitov.
CounterSpy
pridané 18.9.2014
6.0 Svetu hrozí atómová vojna. Ak niekto rázne nezakročí, Američania alebo Rusi čoskoro začnú s nukleárnym útokom. Všetko je v rukách jediného agenta, ktorým sa stanete práve vy.
Destiny
pridané 16.9.2014
7.5 Očakávaný akčný hit sa konečne prestrieľal k hráčom, aby ukázal, čo sa v ňom skutočne skrýva. Mohol Activision s Bungie a 500 miliónmi dolármi šliapnuť vedľa?
Battle Princess of Arcadias
pridané 15.9.2014
7.5 Princezná-bojovníčka čelí nepriateľom a ponúka dobrodružstvo, ktoré je založené na zaujímavých postavách a pestrých leveloch. Hra spája tri žánre do nápaditého celku, ktorý zaujme.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
1267 GTA V
recenzia 16.9.2013
1882 Mafia II
recenzia 25.8.2010
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
786 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
737 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1043 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
700 Far Cry 2
recenzia 27.10.2008
388 Fallout 3
recenzia 12.11.2008
414 Assassin's Creed 3
recenzia 30.10.2012
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#62


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
FIFA vzbudzuje u američanov záujem o futbal
prave idem hrat :) jeden zapas a musim ist spat, r...
PS4 vs Xbox One, ktorá prežije pád?
....ak sklamaný majiteľ xbone vyhodí cez okno, je ...
Európsky parlament by chcel, aby sa Google ro...
rado sa nadava na eu, ale staci sa pozriet do minu...
Európsky parlament by chcel, aby sa Google ro...
ale čo, obmedzovanie výkonu vysávačov ich už omrze...
Špecifikácia a výkon Radeon 390 a Radeon 390X...
idem skladať nový pc takže beriem do úvahy všetky ...
Európsky parlament by chcel, aby sa Google ro...
vzhľadom nato, že na slovensku bola pri voľbách do...
Far Cry 4
poznam rozne taketo zbrane moj znami je zatazeny n...
The Order 1886 - Music of The Order 1886
na slubovanú deštrukciu zabudni.
Neil Druckmann pravdepodobne láka na nové záb...
neskutocne sa tesim. nd su ozaj majstri v tom co r...
Steam si pýta ďaľšie vaše peniaze
steam má moc malé zľavy, keď tak treba isť pozrieť...
Assassins Creed: Unity už dostal tretí patch ...
čo je paradoxné, mne to šlapalo bez problémov v de...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk