Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Final Fantasy XIV: Heavensward
pridané 26.8.2015
9.0 Online svet Final Fantasy sa ešte viac zväčšil vďaka datadisku, ktorý obohatil hru o nové povolania, lokality a, samozrejme, zvýšil maximálny level postáv.
Bladestorm: Nightmare / Toukiden: Kiwami
pridané 20.7.2015
Dva akčné kúsky z produkcie Koei Tecmo zavedú priaznivcov japonskej tvorby do obdobia storočnej vojny a dostanú ich do úzkych pri love démonov. Potečú potoky krvi.
LEGO: Jurassic World
pridané 29.6.2015
7.0 Legendárny Jurský park sa presúva do Lego sveta. Dostali sme možnosť spoznať rozkošné dinosaury, všetko preskúmať a rozbiť na kocky. Využili sme to a bavili sme sa.
Natural Doctrine / Tears to Tiara II
pridané 13.4.2015
Ak ste milovníkmi japonskej tvorby, mohli by vás zaujať dve strategické JRPG, na ktorých si ľahko vylámete zuby. Každá má niečo čím si vás dokáže získať.
Ride
pridané 10.4.2015
5.0 Milestone sa snaží využiť svoj monopol na preteky motoriek a prináša nám jazdenie i mimo oficiálnych tratí. Zámer síce nie je zlý, ale výsledok vlažný a plný chýb.
Battlefield Hardline
pridané 31.3.2015
8.0 Zatiaľ čo sa DICE venuje Battlefrontu, Visceral Games vydáva nové pokračovanie Battlefield série. Namiesto vojenského ťaženia však prináša konflikty policajtov a kriminálnikov.
Helldivers
pridané 30.3.2015
8.0 Staňte sa aj vy súčasťou štatistiky o obetiach, čo padli v mene slávy a demokracie v boji proti mimozemskej hrozbe. Vrhnite sa do akcie a najlepšie aj s trojicou priateľov.
Arcana Heart 3: Love Max!!!!!
pridané 30.3.2015
7.0 Pri záchrane Japonska sa viac ako dve desiatky bojovníčok postavia proti sebe a v bitke im budú asistovať aj démoni. Tieto údery budú naozaj bolieť.
Dragon Ball: Xenoverse
pridané 27.3.2015
6.0 Je lákavé vniknúť s vlastnou postavou do známeho univerza plného obľúbených postáv. Len keby to prevedenie za to stálo. V tomto prípade je to však márny boj a premrhaná šanca.
Resident Evil: Revelations 2
pridané 17.3.2015
8.5 Intímne ladená odbočka série Resident Evil prekvapí atmosférou a zaujímavo namixovanou hrateľnosťou, aj keď podobný príbeh sme si prežili už mnohokrát.
Unmechanical: Extended
pridané 4.3.2015
7.5 Krv a železo uväznili netradičného, ale milého robota v podzemí. Je na vás, aby ste mu pomohli dostať sa odtiaľ von. Rozšírená edícia pridáva nové útrapy, no nie je ich veľa.
Resident Evil: Revelations 2 - Penal Colony
pridané 2.3.2015
8.0 Capcom pokračuje v malej podsérii Resident Evil, ktorá zažila už pri uvedení prvej časti veľký úspech. Na scénu sa vrátili staré známe tváre, ktoré opäť musia čeliť nákaze.
Life is Strange: Episode 1 - Chrysalis
pridané 24.2.2015
7.0 Predstavte si život outsidera v škole. Spolužiaci vás nemajú radi, niekto vás šikanuje a s hormonálnymi zmenami odrazu získate schopnosť pretočiť naspäť čas. Ako ju využijete?
Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX
pridané 17.2.2015
8.5 Ďalšia kolekcia Kingdom Hearts prináša opäť výber toho najlepšieho zo série a ponúka ho veteránom, ale aj novým hráčom na PS3. Pre milovníkov JRPG je to jasná voľba.
Saints Row: Gat out of Hell
pridané 2.2.2015
6.5 Kým príde Saints Row V, autori hry nám ponúkajú krátku vsuvku, ktorou môžeme zabiť čas pri záchrane šéfa svätých z pekla. Škoda, že to nie je až také pekelne dobré.
Resident Evil / Biohazard HD Remaster
pridané 23.1.2015
8.5 Kultový survival horor je späť v inovovanej verzii. Zrelí hráči si pripomenú obľúbenú klasiku a pre neskôr narodených je to príležitosť zoznámiť sa s hrou, ktorá definovala žáner.
Tales from the Borderlands: Episode 1
pridané 9.1.2015
8.5 Popri Game of Thrones sa Telltale rozhodli rozvíjať aj príbehy na Pandore. Hrdinovia akčnej série Borderlands sa nezaprú ani v adventúre, kde strieľajú rakety aj šikovné odpovede.
Game of Thrones - Iron From Ice
pridané 7.1.2015
7.0 Prvá epizóda Game of Thrones od Telltale je za nami a ukazuje, čo nás môže v celej sérii čakať. Fanúšikov seriálu zrejme osloví, hoci nie je až taká jedinečná ako jej predloha.
Fairy Fencer F
pridané 29.12.2014
7.5 Hutná JRPG od Compile Heart s atypickým hlavným hrdinom poteší najmä fanúšikov japonskej produkcie, ktorých pozornosť si udrží počas desiatok hodín.
LEGO Batman 3: Beyond Gotham
pridané 23.12.2014
7.5 Temný rytier zahadzuje rozbroje so zloduchmi za hlavu a spája sily s každým, kto je ochotný pomôcť pri záchrane Zeme postavenej z Lego kociek. Pridáte sa?
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
1278 GTA V
recenzia 16.9.2013
1886 Mafia II
recenzia 25.8.2010
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
740 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
787 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1065 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
389 Fallout 3
recenzia 12.11.2008
418 Assassin's Creed 3
recenzia 30.10.2012
704 Far Cry 2
recenzia 27.10.2008
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#72


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Mad Max
kedy tu bude recka ?
PC verzia MGS V umožňuje púšťať na helikoptér...
nekupuj to, neuveritelna nuda a pre mna najvacsie...
Uncharted: The Nathan Drakes Collection bude ...
túto správu nemá čo prekonat,je to správa mesiaca....
Konami zablokovalo fan MGS obrázok, ktorý ret...
stiahnem mgs 5 z warfóra a ušetrené peniaze pošle...
Forza 6 demo vs Driveclub - porovnanie dažďa
ma dc nordschleife?toto je taká pridaná hodnota že...
Uncharted: The Nathan Drakes Collection bude ...
super potesujuca sprava :yes:
Príbeh MGS V nie je kompletný, chýba misia s ...
...ale no. ucta k svojej vlasti. ani terminatora č...
Príbeh MGS V nie je kompletný, chýba misia s ...
....aha. tak tomu by som neveril, ze to niekto poz...
Uncharted: The Nathan Drakes Collection bude ...
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Uncharted: The Nathan Drakes Collection bude ...
zdalo sa mi ze malo byt demo :d ... nebude ?
Forza Motorsport 6 - Legacy - TV spot
toto je vydarené, aj nápadom aj prevedením.
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk