Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Resident Evil / Biohazard HD Remaster
pridané 23.1.2015
8.5 Kultový survival horor je späť v inovovanej verzii. Zrelí hráči si pripomenú obľúbenú klasiku a pre neskôr narodených je to príležitosť zoznámiť sa s hrou, ktorá definovala žáner.
Tales from the Borderlands: Episode 1
pridané 9.1.2015
8.5 Popri Game of Thrones sa Telltale rozhodli rozvíjať aj príbehy na Pandore. Hrdinovia akčnej série Borderlands sa nezaprú ani v adventúre, kde strieľajú rakety aj šikovné odpovede.
Game of Thrones - Iron From Ice
pridané 7.1.2015
7.0 Prvá epizóda Game of Thrones od Telltale je za nami a ukazuje, čo nás môže v celej sérii čakať. Fanúšikov seriálu zrejme osloví, hoci nie je až taká jedinečná ako jej predloha.
Fairy Fencer F
pridané 29.12.2014
7.5 Hutná JRPG od Compile Heart s atypickým hlavným hrdinom poteší najmä fanúšikov japonskej produkcie, ktorých pozornosť si udrží počas desiatok hodín.
LEGO Batman 3: Beyond Gotham
pridané 23.12.2014
7.5 Temný rytier zahadzuje rozbroje so zloduchmi za hlavu a spája sily s každým, kto je ochotný pomôcť pri záchrane Zeme postavenej z Lego kociek. Pridáte sa?
Pro Evolution Soccer 2015
pridané 22.12.2014
9.0 Najväčší konkurent FIFA série ukazuje, že má stále čo ponúknuť futbalovým fanúšikom. Čo sa odohráva na trávniku v aktuálnom ročníku? Je lepší alebo horší ako favorit zo stajne EA?
LittleBigPlanet 3
pridané 19.12.2014
7.5 Media Molecule sa vzdali svojho prvorodeného dieťaťa a LittleBigPlanet 3 tak hráčom prinieslo nové štúdio Sumo Digital. Aký je výsledok?
Dragon Age: Inquisition
pridané 17.12.2014
9.0 Kontinent Thedas potrebuje niekoho, kto v krajine nastolí poriadok, vyzná sa v stratégii, politike a v neposlednom rade v boji. K slovu sa dostávajú hrdinovia a inkvizícia.
Assassin's Creed: Rogue
pridané 16.12.2014
7.5 Popri titule Unity pre PC, PS4 a Xbox One sa séria Assassins Creed prezentuje aj ďalším prírastkom, ktorý je určený pre staré konzoly. Ale to neznamená, že patrí do starého železa.
WWE 2K15
pridané 12.12.2014
6.5 2K vydáva svoju druhú hru z WWE série a zároveň ju prináša na nové konzoly. Ako dokázali tvorcovia splniť túto úlohu? Sú zápasy v ringu dostatočne pútavé a zábavné?
BlazeRush
pridané 9.12.2014
7.5 Ak máte chuť na nenáročné arkádové preteky, možno vás oslovia výbušné autíčka. Táto adrenalínová zábavka pobaví nie len v ťažení, ale predovšetkým spríjemní vašu party.
Escape Dead Island
pridané 1.12.2014
6.5 Čím to je, že nás tropický raj premenený na letovisko krvilačných zombie láka, a predsa z neho chceme už znova zutekať? Aj keď v prípade tejto hry je to zrejme pochopiteľné.
SingStar: Ultimate Party
pridané 28.11.2014
3.0 Aj majster tesár sa niekedy utne. Lenže v tomto prípade sa to stalo tak nešťastne, že to zabolí všetkých fanúšikov, ktorí ešte zostali verní sérii SingStar.
Far Cry 4
pridané 24.11.2014
8.5 Tropickú džungľu vystriedali Himaláje, diabolského Vaasa a Hoyta ešte diabolskejší Pagan Min, ale pod pokrievkou sa stále skrýva starý dobrý Far Cry.
Ar Nosurge: Ode to an Unborn Star
pridané 20.11.2014
8.0 Dve dvojice hrdinov kráčajú v ústrety dobrodružstvám a svojsky sa vyrovnávajú s prichádzajúcou hrozbou. Pre milovníkov JRPG to znamená hodiny dobrej zábavy.
Costume Quest 2
pridané 19.11.2014
8.0 Halloween už máme za sebou, ale to neznamená, že si ho nemôžeme pripomenúť v hre, ktorá je plná cukríkov a kostýmov. Strašidelné kvality produktu zhodnotila naša nová redaktorka.
Borderlands: The Pre-Sequel!
pridané 10.11.2014
7.0 Borderlands je späť v hre, ktorá ale nie je tradičným pokračovaním. Na Pandorinom mesiaci zachytáva prerod Handsome Jacka z bežného hrdinu na hlavného záporáka druhej časti.
NBA 2K15
pridané 7.11.2014
8.5 Nový ročník NBA priniesol presne to, po čom vaše basketbalové srdce piští. Vybehnite na palubovku priamo do svetiel reflektorov a porazte Jamesa, Bryanta, Duranta či Howarda.
Disgaea 4: A Promise Revisited
pridané 7.11.2014
8.5 Upír, ktorý dal sľub, že sa nenapije ľudskej krvi, zhromaždil armádu bláznivých prisluhovačov a rozohral jeden z najlepších príbehov v sérii. Priaznivcov JRPG nesklame.
Call of Duty: Advanced Warfare
pridané 6.11.2014
8.5 Tímu Sledgehammer sa podarilo posunúť Call of Duty do novej generácie.Po rokoch stagnácie dostáva vojnová séria nový impulz. Prináša vydarenú kampaň a štandardne dobrý multiplayer.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
1274 GTA V
recenzia 16.9.2013
1883 Mafia II
recenzia 25.8.2010
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
739 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
786 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1054 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
701 Far Cry 2
recenzia 27.10.2008
388 Fallout 3
recenzia 12.11.2008
415 Assassin's Creed 3
recenzia 30.10.2012
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#65


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Conan O'Brien - Mortal Kombat X
Conan O'Brien - Mortal Kombat X
pridané 30.1. 2015discus5
Video: Mortal Kombat X - Ermac Gameplay
Mortal Kombat X - Ermac Gameplay diskusia0
pridané 30.1. 2015
Video: Mortal Kombat X - Ermac Trailer
Mortal Kombat X - Ermac Trailer diskusia0
pridané 30.1. 2015
Video: Hatred - Gameplay Trailer
Hatred - Gameplay Trailer diskusia0
pridané 29.1. 2015
Video: Evolve - solo gameplay
Evolve - solo gameplay diskusia3
pridané 29.1. 2015
Video: Battlefield Hardline - Beta trailer
Battlefield Hardline - Beta trailer diskusia19
pridané 29.1. 2015
Príspevky
Hatred si už môžete predobjednať, ukazuje sa ...
je to hra pre dospelich a nie pre deti! aj na post...
Superbowl 2015 filmové trailery a reklamy
sakra.. nech ukazu konecne smitha v tom terminator...
Furious 7 - filmový trailer
v 8 by uz nemal byt vobec, sa planovalo, ze na kon...
Hatred si už môžete predobjednať, ukazuje sa ...
wohooo uz je to tu! preobjednane aj s trikom
Autori tretieho Zaklínača zvažujú koncept Ins...
no a predpokladám že aj ostatný teba zabijú na 2-3...
Furious 7 - filmový trailer
sceny dotocil paulov brat a cgi mu upravia tvar ab...
Limitovaná PS4 konzola s číslom 00001 predaná
mas pravdu, sekol som sa s kremikom, je to tantal,...
Superbowl 2015 filmové trailery a reklamy
super prírodný burger bez antibiotík, hormónov a s...
Hatred si už môžete predobjednať, ukazuje sa ...
ak vam nevadi vzit sa do osoby, ktora zabija a muc...
Warner Bros. oznámilo LEGO Jurassic World, LE...
$$$ kasching $$$nie ze by som sa napriklad pri mar...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk