Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Resident Evil: Revelations 2 - Penal Colony
pridané 2.3.2015
8.0 Capcom pokračuje v malej podsérii Resident Evil, ktorá zažila už pri uvedení prvej časti veľký úspech. Na scénu sa vrátili staré známe tváre, ktoré opäť musia čeliť nákaze.
Life is Strange: Episode 1 - Chrysalis
pridané 24.2.2015
7.0 Predstavte si život outsidera v škole. Spolužiaci vás nemajú radi, niekto vás šikanuje a s hormonálnymi zmenami odrazu získate schopnosť pretočiť naspäť čas. Ako ju využijete?
Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX
pridané 17.2.2015
8.5 Ďalšia kolekcia Kingdom Hearts prináša opäť výber toho najlepšieho zo série a ponúka ho veteránom, ale aj novým hráčom na PS3. Pre milovníkov JRPG je to jasná voľba.
Saints Row: Gat out of Hell
pridané 2.2.2015
6.5 Kým príde Saints Row V, autori hry nám ponúkajú krátku vsuvku, ktorou môžeme zabiť čas pri záchrane šéfa svätých z pekla. Škoda, že to nie je až také pekelne dobré.
Resident Evil / Biohazard HD Remaster
pridané 23.1.2015
8.5 Kultový survival horor je späť v inovovanej verzii. Zrelí hráči si pripomenú obľúbenú klasiku a pre neskôr narodených je to príležitosť zoznámiť sa s hrou, ktorá definovala žáner.
Tales from the Borderlands: Episode 1
pridané 9.1.2015
8.5 Popri Game of Thrones sa Telltale rozhodli rozvíjať aj príbehy na Pandore. Hrdinovia akčnej série Borderlands sa nezaprú ani v adventúre, kde strieľajú rakety aj šikovné odpovede.
Game of Thrones - Iron From Ice
pridané 7.1.2015
7.0 Prvá epizóda Game of Thrones od Telltale je za nami a ukazuje, čo nás môže v celej sérii čakať. Fanúšikov seriálu zrejme osloví, hoci nie je až taká jedinečná ako jej predloha.
Fairy Fencer F
pridané 29.12.2014
7.5 Hutná JRPG od Compile Heart s atypickým hlavným hrdinom poteší najmä fanúšikov japonskej produkcie, ktorých pozornosť si udrží počas desiatok hodín.
LEGO Batman 3: Beyond Gotham
pridané 23.12.2014
7.5 Temný rytier zahadzuje rozbroje so zloduchmi za hlavu a spája sily s každým, kto je ochotný pomôcť pri záchrane Zeme postavenej z Lego kociek. Pridáte sa?
Pro Evolution Soccer 2015
pridané 22.12.2014
9.0 Najväčší konkurent FIFA série ukazuje, že má stále čo ponúknuť futbalovým fanúšikom. Čo sa odohráva na trávniku v aktuálnom ročníku? Je lepší alebo horší ako favorit zo stajne EA?
LittleBigPlanet 3
pridané 19.12.2014
7.5 Media Molecule sa vzdali svojho prvorodeného dieťaťa a LittleBigPlanet 3 tak hráčom prinieslo nové štúdio Sumo Digital. Aký je výsledok?
Dragon Age: Inquisition
pridané 17.12.2014
9.0 Kontinent Thedas potrebuje niekoho, kto v krajine nastolí poriadok, vyzná sa v stratégii, politike a v neposlednom rade v boji. K slovu sa dostávajú hrdinovia a inkvizícia.
Assassin's Creed: Rogue
pridané 16.12.2014
7.5 Popri titule Unity pre PC, PS4 a Xbox One sa séria Assassins Creed prezentuje aj ďalším prírastkom, ktorý je určený pre staré konzoly. Ale to neznamená, že patrí do starého železa.
WWE 2K15
pridané 12.12.2014
6.5 2K vydáva svoju druhú hru z WWE série a zároveň ju prináša na nové konzoly. Ako dokázali tvorcovia splniť túto úlohu? Sú zápasy v ringu dostatočne pútavé a zábavné?
BlazeRush
pridané 9.12.2014
7.5 Ak máte chuť na nenáročné arkádové preteky, možno vás oslovia výbušné autíčka. Táto adrenalínová zábavka pobaví nie len v ťažení, ale predovšetkým spríjemní vašu party.
Escape Dead Island
pridané 1.12.2014
6.5 Čím to je, že nás tropický raj premenený na letovisko krvilačných zombie láka, a predsa z neho chceme už znova zutekať? Aj keď v prípade tejto hry je to zrejme pochopiteľné.
SingStar: Ultimate Party
pridané 28.11.2014
3.0 Aj majster tesár sa niekedy utne. Lenže v tomto prípade sa to stalo tak nešťastne, že to zabolí všetkých fanúšikov, ktorí ešte zostali verní sérii SingStar.
Far Cry 4
pridané 24.11.2014
8.5 Tropickú džungľu vystriedali Himaláje, diabolského Vaasa a Hoyta ešte diabolskejší Pagan Min, ale pod pokrievkou sa stále skrýva starý dobrý Far Cry.
Ar Nosurge: Ode to an Unborn Star
pridané 20.11.2014
8.0 Dve dvojice hrdinov kráčajú v ústrety dobrodružstvám a svojsky sa vyrovnávajú s prichádzajúcou hrozbou. Pre milovníkov JRPG to znamená hodiny dobrej zábavy.
Costume Quest 2
pridané 19.11.2014
8.0 Halloween už máme za sebou, ale to neznamená, že si ho nemôžeme pripomenúť v hre, ktorá je plná cukríkov a kostýmov. Strašidelné kvality produktu zhodnotila naša nová redaktorka.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
1276 GTA V
recenzia 16.9.2013
1884 Mafia II
recenzia 25.8.2010
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
740 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
786 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1059 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
702 Far Cry 2
recenzia 27.10.2008
389 Fallout 3
recenzia 12.11.2008
415 Assassin's Creed 3
recenzia 30.10.2012
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#66


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Bombshell - gameplay
Bombshell - gameplay
pridané 2.3. 2015discus0
Príspevky
Microsoft na MWC predstavil Lumia 640 a Lumia...
btw mate mensiu chybicku na konci clanku, ta klave...
3D Realms ukazuje Bombshell - sexi nástupcu D...
tak wolfenstein bol super, nemal nejakú extrémne d...
3D Realms ukazuje Bombshell - sexi nástupcu D...
tak wolfenstein bol super, nemal nejakú extrémne d...
3D Realms ukazuje Bombshell - sexi nástupcu D...
tak wolfenstein bol super, nemal nejakú extrémne d...
Microsoft na MWC predstavil Lumia 640 a Lumia...
tiez mam 925, skvely telefon, najblizsi bude uz od...
Albert & Otto je biela, a predsa temnejšia ne...
vypadá to super! a to prezentačné video ma perfekt...
Samsung predstavil Galaxy S6 a S6 Edge, majú ...
prepac ale ja mam fon na komunikaciu a nepouzivam ...
Unreal Engine 4 je odteraz dostupný zadarmo
hej to som presne cakal podobne komenty :dstiahne ...
Unreal Engine 4 je odteraz dostupný zadarmo
super ja som iba rad otvara toí dvere sice ako kop...
Resident Evil: Revelations 2 - Penal Colony
ja som to dal cez dsr na 2160p a parada osobmne mi...
Microsoft na MWC predstavil Lumia 640 a Lumia...
1080p je poznat uz aj v 5 palcoch
Prvá predstavená hra pre Steam VR je Job Simu...
tak ja mám s vr dosť skúseností, máme to aj na fak...
Unreal Engine 4 je odteraz dostupný zadarmo
chcel by som sa spýtať aké požiadavky ma ten engi...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk