Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
LEGO: The Lord of The Rings
pridané 20.12.2012
7.0 LEGO kocky zobrali útokom už aj Stredozem a dopadlo by to ich slávnym víťazstvom, keby ...
Retro City Rampage
pridané 24.10.2012
8.0 Klasické 8-bitové hry v jednom balení s obrovskou dávkou humoru a nostalgie.
Madagascar 3: The Videogame
pridané 19.7.2012
6.0 Hry zo sveta Madagascaru nie sú žiadna rarita. Na rozdiel od iných filmových látok, sa s nimi stretáme pravidelne. Ako si počínajú zvieratá teraz?
LEGO Batman 2: DC Super Heroes
pridané 11.7.2012
7.0 Do LEGO sveta temného rytiera sa priplietli ďalší hrdinovia z komiksovej rodiny DC. Poďme sa pozrieť, či to hre pomohlo, alebo skôr uškodilo.
Reality Fighters
pridané 9.3.2012
4.0 Miyagi-san vás prevedie školou bojového umenia priamo u vás v obývačke alebo vo vašej kancelárii.
LEGO Harry Potter: Years 5-7
pridané 16.12.2011
8.0 Harry Potter na striebornom plátne dočaroval, všetky príbehy boli rozpovedané, Voldemort porazený. Čarodejník s jazvou na čele však ostane navždy s fanúšikmi vďaka knihám, DVDčkam a v neposlednom rad
Rayman Origins
pridané 25.11.2011
9.0 Uvreštané zajace odstavili Raymana na vedľajšiu koľaj, ale teraz je vykostený hrdina späť!
White Knight Chronicles: Origins
pridané 3.8.2011
6.5 Naháňačka za poslednými PSP titulmi začína. Hoci v Japonsku sa teší handheld veľkej popularite, na západe občas prinesie nejaké štúdio konverziu, no PSP originál sa hľadá ťažšie.
The Cars 2
pridané 6.7.2011
7.5 Mario Kart v podaní Disney znie tak dobre ako sa aj hrá.
Patapon 3
pridané 12.5.2011
8.0 Najlepšia z trojice rytmických RPG hier má problém udržať pozornosť hráča tonou noviniek a množstvom prvkov, ktoré vytekajú z displeja a v ktorých sa neskôr utopí.
Hoard
pridané 5.5.2011
6.0 Je veľa hier, v ktorých chrabrí hrdinovia stínajú dračie hlavy. V tejto sa stanete drakom, ktorý upaľuje rytierov a unáša princezné.
Dissidia 012 Final Fantasy
pridané 19.4.2011
7.5 Nové pokračovanie prináša niekoľko zmien do univerza Final Fantasy. Ako dopadne posledný súboj na PSP platforme?
The 3rd Birthday
pridané 14.4.2011
7.0 Svoje tretie narodeniny oslávi Parasite Eve po 11 rokoch od vydania poslednej časti. Ako nám za tú dobu táto slečna vyrástla?
Bakugan: Defenders of the Core
pridané 13.12.2010
4.0 Tohtoročnú nádielku bojoviek podľa anime seriálov uzatvára tá, ktorá je podľa najmenej známeho seriálu. Ako dopadla?
Invizimals: Shadow Zone & EyePet PSP
pridané 9.12.2010
Dve hry pre kamerku Go! Cam sa v tichosti dostali na trh. Nám neunikli.
Ace Combat: Joint Assault
pridané 24.11.2010
6.0 Keď sa hovorí o kráľovi leteckých akcií, hovorí sa o Ace Combat. Dlhoročná séria nedáva šancu ani novým hráčom vyprázdniť nádrž a zo vzdušného priestoru sú vytlačení tradíciou.
God of War: Ghost of Sparta
pridané 16.11.2010
9.0 S rodinou Krata sa neradno zahrávať. Vedia to bohovia, vedia to hráči. Po štyroch hrách jeho zlosť nemá konca kraja.
Kingdom Hearts: Birth by Sleep
pridané 14.10.2010
8.0 Cross-over Disney a Sqare Enix je opäť dobrodružstvom, ktoré musíte dohrať. Vychádza z tradícií série, ale prináša aj čo to z noviniek.
Patchwork Heroes
pridané 18.8.2010
7.5 Obyčajné strihanie papiera môže byť zábavnejšie, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať.
Everybody's Tennis
pridané 5.8.2010
8.0 Značka Everybody's mení green za antuku a hráčom dáva do ruky raketu.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
197 Need For Speed: Carbon
recenzia 19.11.2006
116 Harry Potter a Polovičný princ
recenzia 6.7.2009
107 Tomb Raider: Anniversary
recenzia 31.5.2007
79 The Sims 2: Pets
recenzia 4.12.2006
67 Iron Man
recenzia 7.5.2008
126 Tekken 6
recenzia 20.11.2009
91 NHL 07
recenzia 9.10.2006
43 The Simpsons Game
recenzia 11.12.2007
46 Grand Theft Auto: Vice City Stories
recenzia 28.11.2006
74 FIFA 07
recenzia 31.10.2006
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#62


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Európsky parlament by chcel, aby sa Google ro...
na to nemaji cas, 80procent casu tam resi jenom bl...
Xbox Live Black Friday zľavy
pekne slevy asi je využiju! :-)
Decembrové hry pre Xbox Gold hráčov predstavené
u me hrave strci do kapsy i nejakych injustice :-)...
Šéf Take-Two vysvetľuje prečo GTA V môže mať ...
tak vieš ako to chodí rodič nemá na decko čas pret...
Európsky parlament by chcel, aby sa Google ro...
mali by ich vyrazit ! beru prachy zbytočne
PS4 vs Xbox One, ktorá prežije pád?
mali skusit high end pc hodit ci by vydrzalo :d...
Špecifikácia a výkon Radeon 390 a Radeon 390X...
radeon to je balada!...o očích "topićovych"
Sony kvôli klamlivej reklame na PS Vita vráti...
no podla tvojho vyberu hier ani neviem co napisat,...
Steam si pýta ďaľšie vaše peniaze
asi som už starý na hry. nejako ma tieto zľavy pos...
FIFA vzbudzuje u Američanov záujem o futbal
to je ale velka skoda :/ ale vidim to tak ze ps4 n...
Európsky parlament by chcel, aby sa Google ro...
stavim sa, ze hlavne slovo v tomto mala druha naja...
Polda 6 prichádza, vyjde už 1. decembra
polda je klasika, ako decko som bol v prdeli z dab...
Špecifikácia a výkon Radeon 390 a Radeon 390X...
jeden crapeon v zivote cloveka staci. a prakticky ...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk