Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Populárne recenzie

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
LEGO: The Lord of The Rings
pridané 20.12.2012
7.0 LEGO kocky zobrali útokom už aj Stredozem a dopadlo by to ich slávnym víťazstvom, keby ...
Retro City Rampage
pridané 24.10.2012
8.0 Klasické 8-bitové hry v jednom balení s obrovskou dávkou humoru a nostalgie.
Madagascar 3: The Videogame
pridané 19.7.2012
6.0 Hry zo sveta Madagascaru nie sú žiadna rarita. Na rozdiel od iných filmových látok, sa s nimi stretáme pravidelne. Ako si počínajú zvieratá teraz?
LEGO Batman 2: DC Super Heroes
pridané 11.7.2012
7.0 Do LEGO sveta temného rytiera sa priplietli ďalší hrdinovia z komiksovej rodiny DC. Poďme sa pozrieť, či to hre pomohlo, alebo skôr uškodilo.
Reality Fighters
pridané 9.3.2012
4.0 Miyagi-san vás prevedie školou bojového umenia priamo u vás v obývačke alebo vo vašej kancelárii.
LEGO Harry Potter: Years 5-7
pridané 16.12.2011
8.0 Harry Potter na striebornom plátne dočaroval, všetky príbehy boli rozpovedané, Voldemort porazený. Čarodejník s jazvou na čele však ostane navždy s fanúšikmi vďaka knihám, DVDčkam a v neposlednom rad
Rayman Origins
pridané 25.11.2011
9.0 Uvreštané zajace odstavili Raymana na vedľajšiu koľaj, ale teraz je vykostený hrdina späť!
White Knight Chronicles: Origins
pridané 3.8.2011
6.5 Naháňačka za poslednými PSP titulmi začína. Hoci v Japonsku sa teší handheld veľkej popularite, na západe občas prinesie nejaké štúdio konverziu, no PSP originál sa hľadá ťažšie.
The Cars 2
pridané 6.7.2011
7.5 Mario Kart v podaní Disney znie tak dobre ako sa aj hrá.
Patapon 3
pridané 12.5.2011
8.0 Najlepšia z trojice rytmických RPG hier má problém udržať pozornosť hráča tonou noviniek a množstvom prvkov, ktoré vytekajú z displeja a v ktorých sa neskôr utopí.
Hoard
pridané 5.5.2011
6.0 Je veľa hier, v ktorých chrabrí hrdinovia stínajú dračie hlavy. V tejto sa stanete drakom, ktorý upaľuje rytierov a unáša princezné.
Dissidia 012 Final Fantasy
pridané 19.4.2011
7.5 Nové pokračovanie prináša niekoľko zmien do univerza Final Fantasy. Ako dopadne posledný súboj na PSP platforme?
The 3rd Birthday
pridané 14.4.2011
7.0 Svoje tretie narodeniny oslávi Parasite Eve po 11 rokoch od vydania poslednej časti. Ako nám za tú dobu táto slečna vyrástla?
Bakugan: Defenders of the Core
pridané 13.12.2010
4.0 Tohtoročnú nádielku bojoviek podľa anime seriálov uzatvára tá, ktorá je podľa najmenej známeho seriálu. Ako dopadla?
Invizimals: Shadow Zone & EyePet PSP
pridané 9.12.2010
Dve hry pre kamerku Go! Cam sa v tichosti dostali na trh. Nám neunikli.
Ace Combat: Joint Assault
pridané 24.11.2010
6.0 Keď sa hovorí o kráľovi leteckých akcií, hovorí sa o Ace Combat. Dlhoročná séria nedáva šancu ani novým hráčom vyprázdniť nádrž a zo vzdušného priestoru sú vytlačení tradíciou.
God of War: Ghost of Sparta
pridané 16.11.2010
9.0 S rodinou Krata sa neradno zahrávať. Vedia to bohovia, vedia to hráči. Po štyroch hrách jeho zlosť nemá konca kraja.
Kingdom Hearts: Birth by Sleep
pridané 14.10.2010
8.0 Cross-over Disney a Sqare Enix je opäť dobrodružstvom, ktoré musíte dohrať. Vychádza z tradícií série, ale prináša aj čo to z noviniek.
Patchwork Heroes
pridané 18.8.2010
7.5 Obyčajné strihanie papiera môže byť zábavnejšie, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať.
Everybody's Tennis
pridané 5.8.2010
8.0 Značka Everybody's mení green za antuku a hráčom dáva do ruky raketu.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
197 Need For Speed: Carbon
recenzia 19.11.2006
116 Harry Potter a Polovičný princ
recenzia 6.7.2009
107 Tomb Raider: Anniversary
recenzia 31.5.2007
79 The Sims 2: Pets
recenzia 4.12.2006
67 Iron Man
recenzia 7.5.2008
126 Tekken 6
recenzia 20.11.2009
91 NHL 07
recenzia 9.10.2006
43 The Simpsons Game
recenzia 11.12.2007
46 Grand Theft Auto: Vice City Stories
recenzia 28.11.2006
74 FIFA 07
recenzia 31.10.2006
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#60


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
PC bude vedúcou platformou v roku 2019, handh...
ako sa vylucuju? bolo by mozne vybrat si co sa nab...
Final Fantasy XIII je k predobjednávke na Steame
okrem 12ky som hral vsetky. a ta sa mi pritom velm...
A je to tu, prvé virtuálne hladkanie ženských...
no hej, len keď sa povie anime tak ma hneď napadne...
Prve benchmarky na GTX980 a GTX970
sli sa skoro nikdy neoplatilo. nehovoriac o tom, ž...
A je to tu, prvé virtuálne hladkanie ženských...
netreba to mať nikomu za zlé... nie je dobré mať t...
Ryse: Son of Rome v 4K rozlíšení
este nedavno bola tato hra ukazka toho co dokaze x...
PC bude vedúcou platformou v roku 2019, handh...
nemôžeš skrížiť dve veci, ktoré sa navzájom vyluču...
A je to tu, prvé virtuálne hladkanie ženských...
no vidíš predsa len sa niečo našlo... ono anime ne...
Prve benchmarky na GTX980 a GTX970
nejde ani tak o rychlost ako o ten rozdiel. gtx 98...
PC bude vedúcou platformou v roku 2019, handh...
pc sa brzdí samé,len tebeto nedoslo. hry vzlave 75...
26 minút z Final Fantasy Explorers
no kvalitných rpg hier je dnes ozaj malo. myslim t...
Need for Speed Rivals vyjde v kompletnej edíc...
to sú teda dlc, pár nových áut...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk