Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
One Piece: Burning Blood
pridané 10.8.2016
PS4
PC
Xbox One
PS Vita
6.5 Nový prírastok v sérii One Piece sa pokúša uspokojiť fanúšikov bojoviek a animé štýlu. Čiastočne sa to mu darí a ponuka hry je slušná, ale nie je to najlepší diel ságy.
Lego Star Wars: The Force Awakens
pridané 13.7.2016
Xbox One
PS3
Xbox 360
WiiU
iOS
PS Vita
3DS
7.5 Sila sa opäť prebudila, tentoraz v novej Lego hre, ktorá prepracovala posledný Star Wars film do kockovanej podoby a pridala trochu nového kúzla.
Futuridium EP Deluxe
pridané 4.7.2016
WiiU
Mobil
iOS
PS Vita
7.0 Ďalší retro titul vám umožní zaspomínať si na dobu automatov, no zároveň prinúti dostať zo seba úplné maximum a poriadne preverí vaše reflexy.
Samurai Warriors 4 Empires
pridané 28.6.2016
PS Vita
PS3
7.0 Séria Samurai Warriors je známa akčnejším prístupom k boju proti obrovskej presile.Ale Empires prívlastok značí, že sa viac hrá aj na taktickú nôtu. Ako to mení hrateľnosť?
Green Game: TimeSwapper
pridané 25.4.2016
PC
Mobil
iOS
7.0 Po červenej hre nám nezávislí vývojári iFun4all priniesli aj zelenú. Názov je síce bez fantázie, ale obsah celkom zaujímavý a ani nie drahý.
Day of the Tentacle Remastered
pridané 24.3.2016
PC
9.0 Double Fine vytiahli zo zaprášených políc ďalšiu legendárnu adventúru, ktorú poriadne vyleštili a pridali k nej aj zopár drobných bonusov. Hra vás zavedie do troch rôznych období.
Hitman GO
pridané 23.2.2016
PC
Mobil
iOS
WP
Android
9.0 Taktický Hitman v škatuli ponúka jedinečný zážitok z ťahového zabíjania. Po mobilných verziách sa agent 47 prikradol už aj na Steam a PSN.
LEGO Marvel's Avengers
pridané 22.2.2016
PS4
PS3
Xbox 360
3DS
6.5 Séria LEGO si znovu oblieka plášť superhrdinov a prináša arkádové zachraňovanie sveta z prostredia filmových Avengers. Thor, Iron Man, Hulk a Captain America vás už čakajú.
Dynasty Warriors 8: Empires
pridané 20.1.2016
PS Vita
PS3
7.5 Vylepšená verzia Dynasty Warriors 8 sa konečne prebojovala ja na PS Vita, kde hráčov čakajú lákavé bitky pod vedením odhodlaných generálov. Ako to celé prebieha?
One Piece: Pirate Warriors 3
pridané 21.12.2015
PS4
PS3
8.0 Ak nepoznáte seriál One Piece, vôbec to nevadí. Nová hra z pirátskeho sveta totiž prerozpráva celý príbeh v jedinej kampani. Na svoje si prídu veteráni aj nováčikovia.
WRC 5
pridané 1.12.2015
PS4
PS3
Xbox 360
5.5 Najnovšie rally pokračuje v postupne klesajúcej kvalite jednotlivých ročníkov a nezabránila tomu ani zmena vývojárskeho tímu. Pôžitok z jazdy v tomto prípade nečakajte.
Ar Nosurge Plus/ Deception IV: The Nightmare...
pridané 23.11.2015
PS Vita
PS3
Pohľad na dva kúsky od Tecmo Koei, ktoré si zahrajú najmä skalní fanúšikovia, ale v jadre schovávajú zaujímavé herné mechanizmy či zriedkavé systémy, ktoré zaujmú aj iných hráčov.
Samurai Warriors Chronicles 3
pridané 12.11.2015
PS Vita
3DS
7.5 Odvážni samuraji lákajú do historického Japonska, kde vás čakajú boje s nepriateľskými armádami. Budete sa musieť poriadne obracať.
Tri výlety do sveta Hyperdimension Neptunia
pridané 9.10.2015
PS Vita
JRPG séria Hyperdimension Neptunia už toho má veľa za sebou, ale stále má čo ponúknuť. Potvrdzuje to aj trojica hier z tohto univerza, ktoré chcú uspokojiť hráčov na PS Vita.
Bladestorm: Nightmare / Toukiden: Kiwami
pridané 20.7.2015
PS4
PS3
Dva akčné kúsky z produkcie Koei Tecmo zavedú priaznivcov japonskej tvorby do obdobia storočnej vojny a dostanú ich do úzkych pri love démonov. Potečú potoky krvi.
LEGO: Jurassic World
pridané 29.6.2015
PC
PS2
PS3
Xbox 360
3DS
7.0 Legendárny Jurský park sa presúva do Lego sveta. Dostali sme možnosť spoznať rozkošné dinosaury, všetko preskúmať a rozbiť na kocky. Využili sme to a bavili sme sa.
Broken Age
pridané 6.5.2015
PC
8.5 Po vyše roku sa uzatvára príbeh dvojice mladých hrdinov, ktorí sa rozhodli vzoprieť osudu, a tak zažili svoje najväčšie dobrodružstvo. A vy ho môžete zažiť s nimi.
Natural Doctrine / Tears to Tiara II
pridané 13.4.2015
PS3
Ak ste milovníkmi japonskej tvorby, mohli by vás zaujať dve strategické JRPG, na ktorých si ľahko vylámete zuby. Každá má niečo čím si vás dokáže získať.
Helldivers
pridané 30.3.2015
PS Vita
8.0 Staňte sa aj vy súčasťou štatistiky o obetiach, čo padli v mene slávy a demokracie v boji proti mimozemskej hrozbe. Vrhnite sa do akcie a najlepšie aj s trojicou priateľov.
Arcana Heart 3: Love Max!!!!!
pridané 30.3.2015
PS3
7.0 Pri záchrane Japonska sa viac ako dve desiatky bojovníčok postavia proti sebe a v bitke im budú asistovať aj démoni. Tieto údery budú naozaj bolieť.
OlliOlli2: Welcome to Olliwood
pridané 24.3.2015
PS Vita
8.0 Welcome to Olliwood vás nemusí zaujať na prvý pohľad. Ani na ten druhý. Ak si však hru vyskúšate, nebudete sa vedieť od tejto arkády a virtuálneho skateboardu odtrhnúť.
Senran Kagura: Bon Appétit!
pridané 9.3.2015
PS Vita
7.0 Nie je varenie ako varenie. Pri tomto sa nemusíte sústrediť len na jedlo, ale môžete si všímať aj ladné krivky mladučkých kuchárok. Tak teda dobrú chuť!
Senran Kagura Shinovi Versus
pridané 4.3.2015
PS Vita
7.5 Tri dievčenské školy bojujú v neľútostných súbojoch, kde okrem tvrdých úderov ukazujú aj polonahé telá. Dokážete sa sústrediť na boj alebo vás viac zaujmú ženské vnady?
Unmechanical: Extended
pridané 4.3.2015
Xbox One
7.5 Krv a železo uväznili netradičného, ale milého robota v podzemí. Je na vás, aby ste mu pomohli dostať sa odtiaľ von. Rozšírená edícia pridáva nové útrapy, no nie je ich veľa.
Resident Evil: Revelations 2 - Penal Colony
pridané 2.3.2015
Xbox One
Xbox 360
8.0 Capcom pokračuje v malej podsérii Resident Evil, ktorá zažila už pri uvedení prvej časti veľký úspech. Na scénu sa vrátili staré známe tváre, ktoré opäť musia čeliť nákaze.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
116 FIFA 15
recenzia 2.10.2014
31 Assassin's Creed 3: Liberation
recenzia 15.11.2012
24 LEGO Marvel Super Heroes
recenzia 3.12.2013
42 LEGO: The Lord of The Rings
recenzia 20.12.2012
85 Call of Duty Black Ops: Declassified
recenzia 11.12.2012
45 Uncharted Golden Abyss
recenzia 22.2.2012
13 Unit 13
recenzia 13.3.2012
24 LEGO Batman 2: DC Super Heroes
recenzia 11.7.2012
19 LEGO Movie Videogame
recenzia 20.2.2014
22 MotorStorm RC
recenzia 5.3.2012
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#84


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Strexm V2 - trailer
Strexm V2 - trailer
pridané 29.9. 2016discus0
Príspevky
Po Assassins Creed nie je na budúci rok garan...
neries cisla titulov, tie nic neznamenaju, aj batt...
Po Assassins Creed nie je na budúci rok garan...
super :) mega sa tesim,snad bude aspon z polovice ...
Po Assassins Creed nie je na budúci rok garan...
ten uz bol viac menej potvrdeny a bude so starym h...
No Mans Sky je vo vyšetrovaní za klamlivú rek...
ako dodatok dám o dayz zoznam veci na rok 2016, kt...
Quantum Break už má požiadavky pre Steam
to už fakt mohli urobiť. rotr to má tak.
Umelá inteligencia hrá Doom lepšie ako ktorýk...
zachviľu bude človek dementná ui a robot inteligen...
Po Assassins Creed nie je na budúci rok garan...
takze je nadej pre novy splinter cell ?
Po Assassins Creed nie je na budúci rok garan...
aspon viem, ze novy assassin bude kvalita aj ked ...
Po Assassins Creed nie je na budúci rok garan...
z rovnakeho dovodu ako si mal gta3, gta san andrea...
Po Assassins Creed nie je na budúci rok garan...
keď to chceš brať takto, tak fc5 teda už vyšiel v ...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2016 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk