Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Populárne recenzie

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
CounterSpy
pridané 18.9.2014
6.0 Svetu hrozí atómová vojna. Ak niekto rázne nezakročí, Američania alebo Rusi čoskoro začnú s nukleárnym útokom. Všetko je v rukách jediného agenta, ktorým sa stanete práve vy.
Entwined
pridané 11.9.2014
7.0 Dve duše, jedno dračie telo. Chcete vedieť, ako dopadla oddychovka s romantickým podtónom od neskúsených vývojárov zo štúdia Pixel Opus? Vydajte sa spolu s nami na nevšednú púť.
Hyperdimension Neptunia: PP
pridané 11.9.2014
7.0 Ste pripravení na odlišný herný zážitok a závan slávy? To všetko vás čaká v nevšednom titule, kde sa stanete manažérom speváckej hviezdičky a popritom budete randiť.
Table Top Racing
pridané 5.9.2014
6.0 Racingov nie je nikdy dosť a nemusia to byť vždy len poriadne nadupané autá, ktoré sa preháňajú na svetoznámych okruhoch. Niekedy postačia celkom malé autíčka jazdiace po stoloch.
One Piece: Unlimited World Red
pridané 2.9.2014
8.0 Japonská manga séria sa dočkala novej hry, ktorá je prístupná starým harcovníkom aj nováčikom. Dobrodružná výprava prináša zábavný príbeh a rozmanité postavy.
Atelier Rorona Plus
pridané 31.7.2014
8.5 Vylepšená verzia ostrieľanej JRPG poteší veteránov a vychádza v ústrety aj začiatočníkom, na ktorých čakajú intuitívne boje, početné úlohy a alchýmia.
Lemmings Touch
pridané 28.7.2014
7.5 Rozkošné hlodavce túžia po dotýkaní. Lemmings si za vyše 20 rokov prešli už všeličím, no ešte nikdy sme ich nemohli ovládať dotykom. Až doteraz.
Demon Gaze
pridané 25.7.2014
7.5 Zahrávať sa s démonmi v bludisku môže byť nebezpečné a lákavé zároveň. Tentoraz však nie je iná cesta. Niekto predsa musí zachrániť svet.
Stick it to the man!
pridané 21.7.2014
8.0 Nenápadná platformová hra prekvapí humorom, netradičným spracovaním a hádankami. V prvom rade je však o ružovom chápadle a nálepkách, čo svedčí o netradičnom poňatí.
Monster Monpiece
pridané 14.7.2014
8.0 Máte chuť na kartovú hru a nemusí to byť práve HearthStone? Japonskí tvorcovia ponúkajú balíček, ktorý namiešali podľa vlastného vkusu a možno sadne aj vám.
PlayStation Vita Pets
pridané 10.7.2014
5.5 Nie každý môže mať doma živé zvieratko, a preto je tu hra, ktorá vám dovolí vlastniť psíka, po ktorom nezostávajú chlpy na koberci a bobky na trávniku.Je to však adekvátna náhrada?
Mind Zero
pridané 8.7.2014
7.0 Skupina študentov našla portál a paralelné univerzum, kde číhajú mnohé nebezpečenstvá. Našťastie im pomôže ich obraz z temného sveta - mind. Možno sa radi pridáte do partie.
Soul Sacrifice Delta
pridané 1.7.2014
8.5 Vylepšená verzia pôvodnej hry Soul Sacrifice prináša novinky a doplnený obsah, kvôli ktorému sa oplatí ešte raz vstúpiť do tej istej rieky.
Conception II: Children of the Seven Stars
pridané 23.6.2014
7.0 Súboje s monštrami v bludiskách nie sú v hrách neobvyklé, ale v tomto prípade im predchádza randenie s výchovou potomstva, ktoré vám pomôže v boji. Ako funguje tento svojský mix?
God of War Collection
pridané 20.6.2014
8.0 HD verziu prvého a druhého dobrodružstva gréckeho mäsiara Kratosa už sme raz zažili na PS3. Rovnaký balík sa teraz hlási o slovo aj na PS Vita.
Ragnarok Odyssey ACE
pridané 11.6.2014
7.5 Inovovaná verzia akčnej RPG zameranej na lov monštier prináša hráčom rozšírený obsah, ktorý ich znovu vtiahne do boja. Do nových levelov vstúpia v sprievode žoldnierov.
The Sly Trilogy
pridané 4.6.2014
8.0 Prefíkaný zlodej Sly sa zakráda vo videohrách už poriadne dlho. Svoje klasické dobrodružstvá teraz pripomína v kolekcii, ktorú si užijú majitelia handheldov.
Sorcery Saga
pridané 19.5.2014
8.0 Na prvý pohľad iba príbeh naivnej školáčky, ale v skutočnosti dungeon, v ktorom sa musíte poriadne obracať. Môže vám zachutiť rovnako ako curry.
Toukiden: The Age of Demons
pridané 24.4.2014
8.0 Ďalší kúsok pre milovníkov japonskej produkcie chce konkurovať silným titulom a v boji proti démonom úspešne presadzuje aj vlastný štýl.
MXGP: The Official Motocross Videogame
pridané 17.4.2014
6.0 Zo šotoliny sveta rally, cez asfalt série MotoGP, sa talianske štúdio Milestone predralo až na blatisté trate svetového šampionátu v motokrose.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
31 Assassin's Creed 3: Liberation
recenzia 15.11.2012
42 LEGO: The Lord of The Rings
recenzia 20.12.2012
85 Call of Duty Black Ops: Declassified
recenzia 11.12.2012
23 LEGO Marvel Super Heroes
recenzia 3.12.2013
13 Unit 13
recenzia 13.3.2012
44 Uncharted Golden Abyss
recenzia 22.2.2012
22 MotorStorm RC
recenzia 5.3.2012
23 LEGO Batman 2: DC Super Heroes
recenzia 11.7.2012
136 Resistance Burning Skies
recenzia 29.5.2012
14 Reality Fighters
recenzia 9.3.2012
18 MotoGP 13
recenzia 29.7.2013
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#60


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Final Fantasy XV - gameplay
Final Fantasy XV - gameplay
pridané 20.9. 2014discus11
Príspevky
PC verzia Shadow of Mordor predvedená
video za vsetky prachy - 2 sliepky sa tvaria, ze m...
Final Fantasy XV - gameplay
wow vzdy som tuzil hrat za bandu metrosov
PC verzia Shadow of Mordor predvedená
každá recenzia , je len ( dojem / pohľad ) jednej ...
PC verzia Shadow of Mordor predvedená
season pass ti fungovať bude , ak hra (krabicovka ...
Final Fantasy XV - gameplay
polka rozpoctu na kadernika
Kódové meno pre IE12 je Spartan
na prekvapenie mám v poslednej dobe problémy s iný...
Expanzie do World of Warcraft budú vychádzať ...
6,8 ? no neviem ale od tbc kde myslím rekord bol 1...
Final Fantasy XV - gameplay
musia mať dobré tužidlá :d
Ryse - Xbox One vs PC
jednoznačne pc
Expanzie do World of Warcraft budú vychádzať ...
preposlat kolegovi s nickom saver, ktory tu nedavn...
Expanzie do World of Warcraft budú vychádzať ...
všetko podomnou sú obyčajné kecy. wowko je, bolo a...
Bloodborne už má dátum vydania
"mne je suma fuk ze si vydlak" no to len vidlak do...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk