Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Hyperdimension Neptunia Re;Birth1
pridané 6.10.2014
8.0 Hracie konzoly pretavené do RPG postáv vstupujú do sveta Gamindustri. Remake prvého dielu prináša do série pozitívne zmeny, vďaka ktorým je Neptunia zábavnejšia.
FIFA 15
pridané 2.10.2014
8.0 Po minuloročnom debute na nových konzolách sa tam chce FIFA s novým ročníkom poriadne udomácniť. Bude jej však na to stačiť len zopár kozmetických zmien?
Danganronpa 2: Goodbye Despair
pridané 29.9.2014
9.0 Po ťažkých skúškach v prvej časti prichádza pokračovanie smrtiacej hry, kde si 16 spolužiakov ide po krku, aby jeden vyvolený prežil a dostal sa z ostrova. Budete to vy?
Hohokum
pridané 22.9.2014
8.0 Pestrofarebná hra plná nevinnosti a umenia má svoje osobité čaro. Pri prechádzaní rozmanitými svetmi si oddýchnete a zanechajú vo vás hlboký dojem.
Luftrausers
pridané 22.9.2014
8.0 Lietadielka s jednoduchým vzhľadom síce nevyzerajú nijako výnimočne, ale keď sa pustíte do hry, zmeníte názor. Na svoje si prídu hlavne nostalgickí hráči a priaznivci 8-bitov.
CounterSpy
pridané 18.9.2014
6.0 Svetu hrozí atómová vojna. Ak niekto rázne nezakročí, Američania alebo Rusi čoskoro začnú s nukleárnym útokom. Všetko je v rukách jediného agenta, ktorým sa stanete práve vy.
Entwined
pridané 11.9.2014
7.0 Dve duše, jedno dračie telo. Chcete vedieť, ako dopadla oddychovka s romantickým podtónom od neskúsených vývojárov zo štúdia Pixel Opus? Vydajte sa spolu s nami na nevšednú púť.
Hyperdimension Neptunia: PP
pridané 11.9.2014
7.0 Ste pripravení na odlišný herný zážitok a závan slávy? To všetko vás čaká v nevšednom titule, kde sa stanete manažérom speváckej hviezdičky a popritom budete randiť.
Table Top Racing
pridané 5.9.2014
6.0 Racingov nie je nikdy dosť a nemusia to byť vždy len poriadne nadupané autá, ktoré sa preháňajú na svetoznámych okruhoch. Niekedy postačia celkom malé autíčka jazdiace po stoloch.
One Piece: Unlimited World Red
pridané 2.9.2014
8.0 Japonská manga séria sa dočkala novej hry, ktorá je prístupná starým harcovníkom aj nováčikom. Dobrodružná výprava prináša zábavný príbeh a rozmanité postavy.
Atelier Rorona Plus
pridané 31.7.2014
8.5 Vylepšená verzia ostrieľanej JRPG poteší veteránov a vychádza v ústrety aj začiatočníkom, na ktorých čakajú intuitívne boje, početné úlohy a alchýmia.
Lemmings Touch
pridané 28.7.2014
7.5 Rozkošné hlodavce túžia po dotýkaní. Lemmings si za vyše 20 rokov prešli už všeličím, no ešte nikdy sme ich nemohli ovládať dotykom. Až doteraz.
Demon Gaze
pridané 25.7.2014
7.5 Zahrávať sa s démonmi v bludisku môže byť nebezpečné a lákavé zároveň. Tentoraz však nie je iná cesta. Niekto predsa musí zachrániť svet.
Stick it to the man!
pridané 21.7.2014
8.0 Nenápadná platformová hra prekvapí humorom, netradičným spracovaním a hádankami. V prvom rade je však o ružovom chápadle a nálepkách, čo svedčí o netradičnom poňatí.
Monster Monpiece
pridané 14.7.2014
8.0 Máte chuť na kartovú hru a nemusí to byť práve HearthStone? Japonskí tvorcovia ponúkajú balíček, ktorý namiešali podľa vlastného vkusu a možno sadne aj vám.
PlayStation Vita Pets
pridané 10.7.2014
5.5 Nie každý môže mať doma živé zvieratko, a preto je tu hra, ktorá vám dovolí vlastniť psíka, po ktorom nezostávajú chlpy na koberci a bobky na trávniku.Je to však adekvátna náhrada?
Mind Zero
pridané 8.7.2014
7.0 Skupina študentov našla portál a paralelné univerzum, kde číhajú mnohé nebezpečenstvá. Našťastie im pomôže ich obraz z temného sveta - mind. Možno sa radi pridáte do partie.
Soul Sacrifice Delta
pridané 1.7.2014
8.5 Vylepšená verzia pôvodnej hry Soul Sacrifice prináša novinky a doplnený obsah, kvôli ktorému sa oplatí ešte raz vstúpiť do tej istej rieky.
Conception II: Children of the Seven Stars
pridané 23.6.2014
7.0 Súboje s monštrami v bludiskách nie sú v hrách neobvyklé, ale v tomto prípade im predchádza randenie s výchovou potomstva, ktoré vám pomôže v boji. Ako funguje tento svojský mix?
God of War Collection
pridané 20.6.2014
8.0 HD verziu prvého a druhého dobrodružstva gréckeho mäsiara Kratosa už sme raz zažili na PS3. Rovnaký balík sa teraz hlási o slovo aj na PS Vita.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
103 FIFA 15
recenzia 2.10.2014
31 Assassin's Creed 3: Liberation
recenzia 15.11.2012
42 LEGO: The Lord of The Rings
recenzia 20.12.2012
85 Call of Duty Black Ops: Declassified
recenzia 11.12.2012
23 LEGO Marvel Super Heroes
recenzia 3.12.2013
13 Unit 13
recenzia 13.3.2012
44 Uncharted Golden Abyss
recenzia 22.2.2012
22 MotorStorm RC
recenzia 5.3.2012
23 LEGO Batman 2: DC Super Heroes
recenzia 11.7.2012
136 Resistance Burning Skies
recenzia 29.5.2012
19 LEGO Movie Videogame
recenzia 20.2.2014
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#61


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Príspevky
Crusader: No Remorse je zadarmo na Origine
nostalgia :dja som si este spomenul na prvy povodn...
V Assassin’s Creed Unity budeme cestovať časo...
do p***! dneska si clovek nemoze kupit poj***** hr...
Call of Duty: Advanced Warfare - Discover You...
fakt trailer na vysokej urovni :thumbup: :yes: ...
Far Cry 4 predstavuje PvP multiplayerový mód
pohrali sa s tým multiplayerom :)
Dátum vydania PS Plus edície DriveClubu stále...
a zase len vseci kydaju a nadavaju .... :) uz ste ...
Tim Cook CEO Apple oficiálne potvrdil, že je gay
nemám ten dojem, že by ich niekto pozitívne diskri...
Call of Duty: Advanced Warfare - Discover You...
tento trailer predčil moje všetky očakávania :d...
Tim Cook CEO Apple oficiálne potvrdil, že je gay
pozri sa, teraz mu budu vsetci gratulovat aki su h...
Tim Cook CEO Apple oficiálne potvrdil, že je gay
určite to vyžaduje väčšiu odvahu ako "prihlásenie"...
Tim Cook CEO Apple oficiálne potvrdil, že je gay
a prihlasit sa k mensine je dnes v mode, chapem......
Tim Cook CEO Apple oficiálne potvrdil, že je gay
prečo by sa malo prihlásenie sa k väčšine všade pr...
Halloweensky výpredaj na Steame
zober toho alana, keď ťa baví thriller so štipkou ...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk