Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Lemmings Touch
pridané 28.7.2014
7.5 Rozkošné hlodavce túžia po dotýkaní. Lemmings si za vyše 20 rokov prešli už všeličím, no ešte nikdy sme ich nemohli ovládať dotykom. Až doteraz.
Demon Gaze
pridané 25.7.2014
7.5 Zahrávať sa s démonmi v bludisku môže byť nebezpečné a lákavé zároveň. Tentoraz však nie je iná cesta. Niekto predsa musí zachrániť svet.
Stick it to the man!
pridané 21.7.2014
8.0 Nenápadná platformová hra prekvapí humorom, netradičným spracovaním a hádankami. V prvom rade je však o ružovom chápadle a nálepkách, čo svedčí o netradičnom poňatí.
Monster Monpiece
pridané 14.7.2014
8.0 Máte chuť na kartovú hru a nemusí to byť práve HearthStone? Japonskí tvorcovia ponúkajú balíček, ktorý namiešali podľa vlastného vkusu a možno sadne aj vám.
PlayStation Vita Pets
pridané 10.7.2014
5.5 Nie každý môže mať doma živé zvieratko, a preto je tu hra, ktorá vám dovolí vlastniť psíka, po ktorom nezostávajú chlpy na koberci a bobky na trávniku.Je to však adekvátna náhrada?
Mind Zero
pridané 8.7.2014
7.0 Skupina študentov našla portál a paralelné univerzum, kde číhajú mnohé nebezpečenstvá. Našťastie im pomôže ich obraz z temného sveta - mind. Možno sa radi pridáte do partie.
Soul Sacrifice Delta
pridané 1.7.2014
8.5 Vylepšená verzia pôvodnej hry Soul Sacrifice prináša novinky a doplnený obsah, kvôli ktorému sa oplatí ešte raz vstúpiť do tej istej rieky.
Conception II: Children of the Seven Stars
pridané 23.6.2014
7.0 Súboje s monštrami v bludiskách nie sú v hrách neobvyklé, ale v tomto prípade im predchádza randenie s výchovou potomstva, ktoré vám pomôže v boji. Ako funguje tento svojský mix?
God of War Collection
pridané 20.6.2014
8.0 HD verziu prvého a druhého dobrodružstva gréckeho mäsiara Kratosa už sme raz zažili na PS3. Rovnaký balík sa teraz hlási o slovo aj na PS Vita.
Ragnarok Odyssey ACE
pridané 11.6.2014
7.5 Inovovaná verzia akčnej RPG zameranej na lov monštier prináša hráčom rozšírený obsah, ktorý ich znovu vtiahne do boja. Do nových levelov vstúpia v sprievode žoldnierov.
The Sly Trilogy
pridané 4.6.2014
8.0 Prefíkaný zlodej Sly sa zakráda vo videohrách už poriadne dlho. Svoje klasické dobrodružstvá teraz pripomína v kolekcii, ktorú si užijú majitelia handheldov.
Sorcery Saga
pridané 19.5.2014
8.0 Na prvý pohľad iba príbeh naivnej školáčky, ale v skutočnosti dungeon, v ktorom sa musíte poriadne obracať. Môže vám zachutiť rovnako ako curry.
Toukiden: The Age of Demons
pridané 24.4.2014
8.0 Ďalší kúsok pre milovníkov japonskej produkcie chce konkurovať silným titulom a v boji proti démonom úspešne presadzuje aj vlastný štýl.
MXGP: The Official Motocross Videogame
pridané 17.4.2014
6.0 Zo šotoliny sveta rally, cez asfalt série MotoGP, sa talianske štúdio Milestone predralo až na blatisté trate svetového šampionátu v motokrose.
TxK
pridané 11.4.2014
8.0 Retro je ešte stále v kurze a v TxK je dokonca v top forme. Z tejto hry sa vám zatočí hlava, ale aj tak sa k nej budete radi vracať.
Danganronpa: Trigger Happy Havoc
pridané 8.4.2014
9.0 Titul, ktorý pripomína filmové kúsky ako Hry o život a Battle Royalle, síce ponúka menej akcie, ale viac premýšľania a napätie až do záverečných titulkov.
Rainbow Moon
pridané 21.3.2014
7.5 Taktická RPG pre PS3 dorazila s viac ako ročným odstupom aj na handheldy. Hra na spôsob Final Fantasy Tactics ani tu nedopadla najhoršie.
OlliOlli
pridané 3.3.2014
7.5 Nový život do žíl pomaly zabudnutého žánru prináša nenápadná 2D hra, ktorá dá vašim prstom poriadne zabrať.
LEGO Movie Videogame
pridané 20.2.2014
8.5 Od momentu ohlásenia filmu bolo nad slnko jasnejšie aj to, že sa pracuje na videohre s rovnakým námetom. Výsledok je tu a my sme pre vás poskladali túto recenziu.
Invizimals:Alliance / The Lost Kingdom
pridané 14.2.2014
4.5 Zvieratká Invizimals si prvýkrát razia cestu na nové systémy. Hráčov sa snažia upútať na konzole aj handhelde. Dokážu prekročiť svoj tieň z PSP?
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
31 Assassin's Creed 3: Liberation
recenzia 15.11.2012
42 LEGO: The Lord of The Rings
recenzia 20.12.2012
85 Call of Duty Black Ops: Declassified
recenzia 11.12.2012
13 Unit 13
recenzia 13.3.2012
23 LEGO Marvel Super Heroes
recenzia 3.12.2013
44 Uncharted Golden Abyss
recenzia 22.2.2012
22 MotorStorm RC
recenzia 5.3.2012
23 LEGO Batman 2: DC Super Heroes
recenzia 11.7.2012
136 Resistance Burning Skies
recenzia 29.5.2012
14 Reality Fighters
recenzia 9.3.2012
18 MotoGP 13
recenzia 29.7.2013
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#58


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Príspevky
Call of Duty: Advanced Warfare - Story Trailer
tak myslím že toto bude konečne call of duty hodné...
Crytek prepúšťa v US, ruší UK pobočku
podla mna s tymi f2p titulmi spravili krok vedla, ...
Crytek prepúšťa v US, ruší UK pobočku
no pekne nevyzerá to dobre
Podľahne GTA 5 útoku zombíkov?
empatia ? nenechaj sa vysmiat. nie moje zaujmy pre...
Podľahne GTA 5 útoku zombíkov?
nj a tvoje zaujmy predstavujú záujmy všetkých ľudí...
Josh Sawyer priblížil hrateľnosť Pillars of E...
ej kde su tie casy stravene s bg a icewind dale. k...
Watch Dogs
zmeň si obtiažnosť možno ti to pomôže lebo na easy...
Watch Dogs
podľa mňa je hra prepracovaná veľmi dobre ale to h...
Sony reaguje na spustenie EA Access na Xbox One
ti co si myslite ze je to rovnake ako ps+ tak sa m...
Kúpte si PS4 - Gaystation Edition
nebude sa to veľmi prehrievať ? :d
Podľahne GTA 5 útoku zombíkov?
:d pripravené majú gta 5 na pc :d
Wolfenstein: The New Order
tak to je normalne. odfoť ešte nastavenie graficke...
EA rozdáva zadarmo Sims 2 Ultimate kolekciu
to s tým ssd ti neberiem ale ram? pokiaľ viem tak ...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk