Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Disney Infinity
pridané 13.9.2013
PS3
Xbox 360
Wii
WiiU
6.0 Existuje zábavný park, vysnívaný zábavný park, kde zábava nekončí. To sa nám aspoň snaží povedať Disney vo svojej novej hre. V skutočnosti je to inak.
Cabela's Dangerous Hunts 2013
pridané 13.3.2013
Xbox 360
PC
Wii
5.0 Slovenská poľovačka s plastovou puškou pre americký trh. Ako to môže dopadnúť?
Epic Mickey 2: Dvojitý zásah
pridané 18.12.2012
PS3
Wii
WiiU
5.0 Multiformátovosť, dabing a kamera, to boli tri najčastejšie výčitky adresované štúdiu Junction Point po vydaní hopsačky Disney Epic Mickey. Aké je pokračovanie?
Skylanders Giants
pridané 14.12.2012
PS3
Wii
WiiU
8.0 Figúrková mánia pokračuje so svietiacimi obrami a novým dobrodružstvom v magickom svete. Najlepšiu detskú hru sa podarilo vylepšiť.
Retro City Rampage
pridané 24.10.2012
PC
Wii
8.0 Klasické 8-bitové hry v jednom balení s obrovskou dávkou humoru a nostalgie.
FIFA 13
pridané 28.9.2012
PS3
PS2
Wii
WiiU
3DS
9.5 Každý ďalší futbalový ročník sa ten predošlý snaží nahradiť a prekonať. Je to ich poslanie, nie pravidlo. V prípade EA a série FIFA ide o pomyselnú výnimku.
Brave: The Videogame
pridané 19.9.2012
Xbox 360
Wii
7.0 Nepísané pravidlo hovorí, že oficiálna hra k filmu nemusí mať plytkú hrateľnosť, ale občas dokáže prekvapiť aj fanúšika pixaroviek.
Project Zero 2 Wii Edition
pridané 24.7.2012
Wii
7.5 V zlatej ére PS2 vznikla hororová séria, ktorá sa zapísala u hráčov ako najstrašnejšia a nehrateľná v noci kvôli ťaživej atmosfére. Teraz je späť vo vylepšenej forme.
Madagascar 3: The Videogame
pridané 19.7.2012
PS3
3DS
6.0 Hry zo sveta Madagascaru nie sú žiadna rarita. Na rozdiel od iných filmových látok, sa s nimi stretáme pravidelne. Ako si počínajú zvieratá teraz?
LEGO Batman 2: DC Super Heroes
pridané 11.7.2012
PS3
PS Vita
3DS
7.0 Do LEGO sveta temného rytiera sa priplietli ďalší hrdinovia z komiksovej rodiny DC. Poďme sa pozrieť, či to hre pomohlo, alebo skôr uškodilo.
Pandora's Tower
pridané 14.5.2012
Wii
9.0 Z hry postavenej na jednoduchom princípe nájdi-prines sa vykľulo jedno z prekvapení tohto roka.
PokéPark 2: Wonders Beyond
pridané 2.5.2012
Wii
6.0 Existujú série, ktoré sa budú spomínať a ohýbať asi večne. Je na mieste priradiť k nim Pokémonov, ktorí mašírujú naprieč generáciami konzol bez poľavenia. A teraz sú tu znovu.
The Last Story
pridané 24.4.2012
Wii
9.0 Po fenomenálnom Xenoblade Chronicles je tu ďalšia JRPG od tvorcu Final Fantasy.
Mario & Sonic - London 2012 Olympic
pridané 30.3.2012
3DS
4.0 Blíži sa najväčší športový sviatok a túto príležitosť si nenechala ujsť spoločnosť Sega, aby všetkých znechutila. Tentoraz na úkor dvoch slávnych mien.
Mario Party 9
pridané 21.3.2012
Wii
7.0 Málokto vie, kedy a kde séria Mario Party vlastne začala. A že svojho času dokázala vyprodukovať pomaly viac pokračovaní ako Call of Duty v súčasnej generácii konzol.
Boom Street
pridané 7.2.2012
Wii
7.0 Kto robí najlepšie cross-overy na svete? Zabudnite na komiksové strety v Marveli či DC univerze, to sú iba drobné oproti aktuálnemu mixu Dragon Quest, Nintenda a Monopoly.
Generator Rex: Agent of Providence
pridané 26.1.2012
Xbox 360
4.0 Ďalší animovaný hrdina z Cartoon Network sa dostáva do videohry. Oplatí sa po ňom siahnuť?
Skylanders: Spyro's Adventures
pridané 19.1.2012
PS3
8.5 Aj skutočné hračky môžu ožiť, stačí vám portál a novinka, ktorá malé figúrky teleportuje do magického sveta plného úloh.
WWE '12
pridané 2.1.2012
PS3
7.0 Pompézne násilné divadielko sa aj tento rok dostáva na naše obrazovky vo svojej videohernej podobe. Prilákajú zmeny aj nových hráčov?
Kirby's Adventure Wii
pridané 27.12.2011
Wii
8.0 Po 10 rokoch sa vracia vo forme, v akej ho poznáme. V jednoduchej, chytľavej behačiek nielen pre najmladších.
LEGO Harry Potter: Years 5-7
pridané 16.12.2011
Xbox 360
8.0 Harry Potter na striebornom plátne dočaroval, všetky príbehy boli rozpovedané, Voldemort porazený. Čarodejník s jazvou na čele však ostane navždy s fanúšikmi vďaka knihám, DVDčkam a v neposlednom rad
Disney Universe
pridané 2.12.2011
PS3
7.0 Hoci si zopár zadubencov stále myslí, že hry sú pre deti, smutným faktom je, že ak sa chcú deti zahrať, zväčša siahajú po hrách, ktoré pre ne nie sú. A Disney Universe je pre nich.
The Legend of Zelda: Skyward Sword
pridané 30.11.2011
Wii
7.5 Séria The Legend of Zelda je tu s nami 25 rokov a v rámci osláv servíruje Nintendo ďalší diel veľkého dobrodružstva ušitého na mieru Motion Plus. Oplatí sa dvihnúť meč?
Go Vacation
pridané 25.11.2011
Wii
5.5 Zdá sa, že ani po šiestich rokoch od debutu Wii sa recept kompilácií športových minihier neprejedol. Namco Bandai vás pozýva na dovolenku.
Rayman Origins
pridané 25.11.2011
Xbox 360
9.0 Uvreštané zajace odstavili Raymana na vedľajšiu koľaj, ale teraz je vykostený hrdina späť!
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
366 Call of Duty: World at War
recenzia 18.11.2008
124 Tomb Raider: Underworld
recenzia 5.12.2008
116 Harry Potter a Polovičný princ
recenzia 6.7.2009
256 FIFA 13
recenzia 28.9.2012
233 Need For Speed ProStreet
recenzia 26.11.2007
192 FIFA 12
recenzia 29.9.2011
134 Alone in the Dark
recenzia 27.6.2008
67 Iron Man
recenzia 7.5.2008
43 The Simpsons Game
recenzia 11.12.2007
44 World of Goo
recenzia 13.11.2008
126 Star Wars: The Force Unleashed
recenzia 19.9.2008
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#88


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Ruiner - Trailer
Ruiner - Trailer
pridané 25.2. 2017discus0
Video: Blitzkrieg 3 - AI
Blitzkrieg 3 - AI diskusia0
pridané 24.2. 2017
Video: Horizon Zero Dawn - launch trailer
Horizon Zero Dawn - launch trailer diskusia16
pridané 24.2. 2017
Video: Genesis Alpha One - Reveal Trailer
Genesis Alpha One - Reveal Trailer diskusia0
pridané 24.2. 2017
Video: Huntdown - GDC 2017
Huntdown - GDC 2017 diskusia0
pridané 24.2. 2017
Video: Pamela - Downfall trailer
Pamela - Downfall trailer diskusia0
pridané 24.2. 2017
Príspevky
Capcom hovorí, že Dead Rising 4 zjednodušil
dead rising bol výnimočný tým, že takmer všetko čo...
Druhé veľké rozšírenie pre Deus Ex: Mankind D...
je v češtine, sám som ju kupoval aby som si doplni...
Mass Effect Andromeda - Weapons training
akcia super , ked neposeru pribeh a daju neopakuju...
Capcom hovorí, že Dead Rising 4 zjednodušil
podľa mna uz by to mali ukončiť. toto uz nikoho a ...
Mass Effect Andromeda je gold, už má požiadav...
aha, tak to ma teda nenapadlo. :thumbup: :;-): :...
7 planét, ktoré nedávno objavila NASA budú pr...
a k tomu ešte treba podotknúť že sa všetky pravdep...
Druhé veľké rozšírenie pre Deus Ex: Mankind D...
dík, ale čakal som že sa aj v hre tomu povenujú. p...
Nintendo Switch má za sebou predpremiéru v Prahe
odkedy je call of duty aaa hra?umiestnuje sa v reb...
BlackBerry predstavil KEYone mobil s tlačidlo...
bb stale existuje, respektive sa nevolaju rim ale ...
Capcom hovorí, že Dead Rising 4 zjednodušil
nemam rad hry kde ta tlaci cas 4 ho aspon nema...
Nintendo Switch má za sebou predpremiéru v Prahe
ktory zebrak mi dal 17 minusiek?za to ze som poved...
7 planét, ktoré nedávno objavila NASA budú pr...
a co tie novorocne oslavy?to by si oslavoval novy ...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2017 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk