Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Disney Infinity
pridané 13.9.2013
6.0 Existuje zábavný park, vysnívaný zábavný park, kde zábava nekončí. To sa nám aspoň snaží povedať Disney vo svojej novej hre. V skutočnosti je to inak.
Cabela's Dangerous Hunts 2013
pridané 13.3.2013
5.0 Slovenská poľovačka s plastovou puškou pre americký trh. Ako to môže dopadnúť?
Epic Mickey 2: Dvojitý zásah
pridané 18.12.2012
5.0 Multiformátovosť, dabing a kamera, to boli tri najčastejšie výčitky adresované štúdiu Junction Point po vydaní hopsačky Disney Epic Mickey. Aké je pokračovanie?
Skylanders Giants
pridané 14.12.2012
8.0 Figúrková mánia pokračuje so svietiacimi obrami a novým dobrodružstvom v magickom svete. Najlepšiu detskú hru sa podarilo vylepšiť.
Retro City Rampage
pridané 24.10.2012
8.0 Klasické 8-bitové hry v jednom balení s obrovskou dávkou humoru a nostalgie.
FIFA 13
pridané 28.9.2012
9.5 Každý ďalší futbalový ročník sa ten predošlý snaží nahradiť a prekonať. Je to ich poslanie, nie pravidlo. V prípade EA a série FIFA ide o pomyselnú výnimku.
Brave: The Videogame
pridané 19.9.2012
7.0 Nepísané pravidlo hovorí, že oficiálna hra k filmu nemusí mať plytkú hrateľnosť, ale občas dokáže prekvapiť aj fanúšika pixaroviek.
Project Zero 2 Wii Edition
pridané 24.7.2012
7.5 V zlatej ére PS2 vznikla hororová séria, ktorá sa zapísala u hráčov ako najstrašnejšia a nehrateľná v noci kvôli ťaživej atmosfére. Teraz je späť vo vylepšenej forme.
Madagascar 3: The Videogame
pridané 19.7.2012
6.0 Hry zo sveta Madagascaru nie sú žiadna rarita. Na rozdiel od iných filmových látok, sa s nimi stretáme pravidelne. Ako si počínajú zvieratá teraz?
LEGO Batman 2: DC Super Heroes
pridané 11.7.2012
7.0 Do LEGO sveta temného rytiera sa priplietli ďalší hrdinovia z komiksovej rodiny DC. Poďme sa pozrieť, či to hre pomohlo, alebo skôr uškodilo.
Pandora's Tower
pridané 14.5.2012
9.0 Z hry postavenej na jednoduchom princípe nájdi-prines sa vykľulo jedno z prekvapení tohto roka.
PokéPark 2: Wonders Beyond
pridané 2.5.2012
6.0 Existujú série, ktoré sa budú spomínať a ohýbať asi večne. Je na mieste priradiť k nim Pokémonov, ktorí mašírujú naprieč generáciami konzol bez poľavenia. A teraz sú tu znovu.
The Last Story
pridané 24.4.2012
9.0 Po fenomenálnom Xenoblade Chronicles je tu ďalšia JRPG od tvorcu Final Fantasy.
Mario & Sonic - London 2012 Olympic
pridané 30.3.2012
4.0 Blíži sa najväčší športový sviatok a túto príležitosť si nenechala ujsť spoločnosť Sega, aby všetkých znechutila. Tentoraz na úkor dvoch slávnych mien.
Mario Party 9
pridané 21.3.2012
7.0 Málokto vie, kedy a kde séria Mario Party vlastne začala. A že svojho času dokázala vyprodukovať pomaly viac pokračovaní ako Call of Duty v súčasnej generácii konzol.
Boom Street
pridané 7.2.2012
7.0 Kto robí najlepšie cross-overy na svete? Zabudnite na komiksové strety v Marveli či DC univerze, to sú iba drobné oproti aktuálnemu mixu Dragon Quest, Nintenda a Monopoly.
Generator Rex: Agent of Providence
pridané 26.1.2012
4.0 Ďalší animovaný hrdina z Cartoon Network sa dostáva do videohry. Oplatí sa po ňom siahnuť?
Skylanders: Spyro's Adventures
pridané 19.1.2012
8.5 Aj skutočné hračky môžu ožiť, stačí vám portál a novinka, ktorá malé figúrky teleportuje do magického sveta plného úloh.
WWE '12
pridané 2.1.2012
7.0 Pompézne násilné divadielko sa aj tento rok dostáva na naše obrazovky vo svojej videohernej podobe. Prilákajú zmeny aj nových hráčov?
Kirby's Adventure Wii
pridané 27.12.2011
8.0 Po 10 rokoch sa vracia vo forme, v akej ho poznáme. V jednoduchej, chytľavej behačiek nielen pre najmladších.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
364 Call of Duty: World at War
recenzia 18.11.2008
124 Tomb Raider: Underworld
recenzia 5.12.2008
116 Harry Potter a Polovičný princ
recenzia 6.7.2009
255 FIFA 13
recenzia 28.9.2012
231 Need For Speed ProStreet
recenzia 26.11.2007
192 FIFA 12
recenzia 29.9.2011
132 Alone in the Dark
recenzia 27.6.2008
67 Iron Man
recenzia 7.5.2008
44 World of Goo
recenzia 13.11.2008
43 The Simpsons Game
recenzia 11.12.2007
126 Star Wars: The Force Unleashed
recenzia 19.9.2008
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#55


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Arma 3 - Zeus community guide
Arma 3 - Zeus community guide
pridané 24.4. 2014discus1
Video: Dark Souls 2 - PC launch trailer
Dark Souls 2 - PC launch trailer diskusia35
pridané 24.4. 2014
Video: Deadcore - Alpha Trailer
Deadcore - Alpha Trailer diskusia0
pridané 24.4. 2014
Video: Evolve 4v1 - komentovaný gameplay
Evolve 4v1 - komentovaný gameplay diskusia16
pridané 24.4. 2014
Video: Watch Dogs - Spider Tank
Watch Dogs - Spider Tank diskusia25
pridané 24.4. 2014
Video: Outcast Reboot HD - gameplay
Outcast Reboot HD - gameplay diskusia11
pridané 24.4. 2014
Video: Kick Ass 2 - Teaser Trailer
Kick Ass 2 - Teaser Trailer diskusia0
pridané 24.4. 2014
Príspevky
Wolfenstein live prezentácia začne o ôsmej
ten čo to tam hral trošku polámané ruky ale inak s...
Dark Souls 2 - PC launch trailer
nie je to klasicky openworld, mozes ist v podstate...
Počty hlavných a vedľajších úloh vo Watch Dogs
https://www.youtube.com/watch?v=wkw39b0n_zy
Počty hlavných a vedľajších úloh vo Watch Dogs
39 misií v hlavnej dejovej línii? to je dosť slabé...
Dark Souls 2 - PC launch trailer
spravil som to tak predtým a spravím to aj teraz, ...
Serpent in the Staglands pripomenie zašlú slá...
hej, robia to preto tak, lebo to je menej nakladne...
Dark Souls 2 - PC launch trailer
ako musim povedat ze to vyzera o dost lepsie ako u...
Dark Souls 2 - PC launch trailer
ano, nehraj to kvôli tomu ze ti ukaze x ...
Najnovší Indie Royale balík vsádza na variabi...
gt legends je výborná závodná hra, odporúčam :)...
Dark Souls 2 - PC launch trailer
http://www.allkeyshop.com/blog/vyhladavac najlacne...
American Truck Simulator ukazuje ... Ameriku
ets 2 je super, snáď aj toto bude také dobré....
Registrovaná doména pre Just Cause 3
mam taky tusak, ze trojka uz bude s multakom odzac...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk