Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

e3 GC sekcia
Gamescom
Live report
Battlefield 1
dojmy
Mafia 3
dojmy
Gears of War 4
PC
Metal Gear
Survive
FIFA 17
dojmy
World of
Tanks
Overwatch
SW Battlefront
Death Star
Dishonored II
dojmy
PES 2017

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Zoradiť:
Disney Infinity
pridané 13.9.2013
PS3
Xbox 360
Wii
WiiU
6.0 Existuje zábavný park, vysnívaný zábavný park, kde zábava nekončí. To sa nám aspoň snaží povedať Disney vo svojej novej hre. V skutočnosti je to inak.
Cabela's Dangerous Hunts 2013
pridané 13.3.2013
Xbox 360
PC
Wii
5.0 Slovenská poľovačka s plastovou puškou pre americký trh. Ako to môže dopadnúť?
Epic Mickey 2: Dvojitý zásah
pridané 18.12.2012
PS3
Wii
WiiU
5.0 Multiformátovosť, dabing a kamera, to boli tri najčastejšie výčitky adresované štúdiu Junction Point po vydaní hopsačky Disney Epic Mickey. Aké je pokračovanie?
Skylanders Giants
pridané 14.12.2012
PS3
Wii
WiiU
8.0 Figúrková mánia pokračuje so svietiacimi obrami a novým dobrodružstvom v magickom svete. Najlepšiu detskú hru sa podarilo vylepšiť.
Retro City Rampage
pridané 24.10.2012
PC
Wii
8.0 Klasické 8-bitové hry v jednom balení s obrovskou dávkou humoru a nostalgie.
FIFA 13
pridané 28.9.2012
PS3
PS2
Wii
WiiU
3DS
9.5 Každý ďalší futbalový ročník sa ten predošlý snaží nahradiť a prekonať. Je to ich poslanie, nie pravidlo. V prípade EA a série FIFA ide o pomyselnú výnimku.
Brave: The Videogame
pridané 19.9.2012
Xbox 360
Wii
7.0 Nepísané pravidlo hovorí, že oficiálna hra k filmu nemusí mať plytkú hrateľnosť, ale občas dokáže prekvapiť aj fanúšika pixaroviek.
Project Zero 2 Wii Edition
pridané 24.7.2012
Wii
7.5 V zlatej ére PS2 vznikla hororová séria, ktorá sa zapísala u hráčov ako najstrašnejšia a nehrateľná v noci kvôli ťaživej atmosfére. Teraz je späť vo vylepšenej forme.
Madagascar 3: The Videogame
pridané 19.7.2012
PS3
3DS
6.0 Hry zo sveta Madagascaru nie sú žiadna rarita. Na rozdiel od iných filmových látok, sa s nimi stretáme pravidelne. Ako si počínajú zvieratá teraz?
LEGO Batman 2: DC Super Heroes
pridané 11.7.2012
PS3
PS Vita
3DS
7.0 Do LEGO sveta temného rytiera sa priplietli ďalší hrdinovia z komiksovej rodiny DC. Poďme sa pozrieť, či to hre pomohlo, alebo skôr uškodilo.
Pandora's Tower
pridané 14.5.2012
Wii
9.0 Z hry postavenej na jednoduchom princípe nájdi-prines sa vykľulo jedno z prekvapení tohto roka.
PokéPark 2: Wonders Beyond
pridané 2.5.2012
Wii
6.0 Existujú série, ktoré sa budú spomínať a ohýbať asi večne. Je na mieste priradiť k nim Pokémonov, ktorí mašírujú naprieč generáciami konzol bez poľavenia. A teraz sú tu znovu.
The Last Story
pridané 24.4.2012
Wii
9.0 Po fenomenálnom Xenoblade Chronicles je tu ďalšia JRPG od tvorcu Final Fantasy.
Mario & Sonic - London 2012 Olympic
pridané 30.3.2012
3DS
4.0 Blíži sa najväčší športový sviatok a túto príležitosť si nenechala ujsť spoločnosť Sega, aby všetkých znechutila. Tentoraz na úkor dvoch slávnych mien.
Mario Party 9
pridané 21.3.2012
Wii
7.0 Málokto vie, kedy a kde séria Mario Party vlastne začala. A že svojho času dokázala vyprodukovať pomaly viac pokračovaní ako Call of Duty v súčasnej generácii konzol.
Boom Street
pridané 7.2.2012
Wii
7.0 Kto robí najlepšie cross-overy na svete? Zabudnite na komiksové strety v Marveli či DC univerze, to sú iba drobné oproti aktuálnemu mixu Dragon Quest, Nintenda a Monopoly.
Generator Rex: Agent of Providence
pridané 26.1.2012
Xbox 360
4.0 Ďalší animovaný hrdina z Cartoon Network sa dostáva do videohry. Oplatí sa po ňom siahnuť?
Skylanders: Spyro's Adventures
pridané 19.1.2012
PS3
8.5 Aj skutočné hračky môžu ožiť, stačí vám portál a novinka, ktorá malé figúrky teleportuje do magického sveta plného úloh.
WWE '12
pridané 2.1.2012
PS3
7.0 Pompézne násilné divadielko sa aj tento rok dostáva na naše obrazovky vo svojej videohernej podobe. Prilákajú zmeny aj nových hráčov?
Kirby's Adventure Wii
pridané 27.12.2011
Wii
8.0 Po 10 rokoch sa vracia vo forme, v akej ho poznáme. V jednoduchej, chytľavej behačiek nielen pre najmladších.
LEGO Harry Potter: Years 5-7
pridané 16.12.2011
Xbox 360
8.0 Harry Potter na striebornom plátne dočaroval, všetky príbehy boli rozpovedané, Voldemort porazený. Čarodejník s jazvou na čele však ostane navždy s fanúšikmi vďaka knihám, DVDčkam a v neposlednom rad
Disney Universe
pridané 2.12.2011
PS3
7.0 Hoci si zopár zadubencov stále myslí, že hry sú pre deti, smutným faktom je, že ak sa chcú deti zahrať, zväčša siahajú po hrách, ktoré pre ne nie sú. A Disney Universe je pre nich.
The Legend of Zelda: Skyward Sword
pridané 30.11.2011
Wii
7.5 Séria The Legend of Zelda je tu s nami 25 rokov a v rámci osláv servíruje Nintendo ďalší diel veľkého dobrodružstva ušitého na mieru Motion Plus. Oplatí sa dvihnúť meč?
Go Vacation
pridané 25.11.2011
Wii
5.5 Zdá sa, že ani po šiestich rokoch od debutu Wii sa recept kompilácií športových minihier neprejedol. Namco Bandai vás pozýva na dovolenku.
Rayman Origins
pridané 25.11.2011
Xbox 360
9.0 Uvreštané zajace odstavili Raymana na vedľajšiu koľaj, ale teraz je vykostený hrdina späť!
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
366 Call of Duty: World at War
recenzia 18.11.2008
124 Tomb Raider: Underworld
recenzia 5.12.2008
116 Harry Potter a Polovičný princ
recenzia 6.7.2009
256 FIFA 13
recenzia 28.9.2012
233 Need For Speed ProStreet
recenzia 26.11.2007
192 FIFA 12
recenzia 29.9.2011
134 Alone in the Dark
recenzia 27.6.2008
67 Iron Man
recenzia 7.5.2008
43 The Simpsons Game
recenzia 11.12.2007
44 World of Goo
recenzia 13.11.2008
126 Star Wars: The Force Unleashed
recenzia 19.9.2008
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#83


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Príspevky
Microsoft si pochvaľuje program Play Anywhere...
sony: ps now pre pcxbox: play anywhereuz som na to...
Ubisoft odložil dve DLC pre Division
a nepíše sa náhodou v článku o tom , že sa o hru s...
Microsoft si pochvaľuje program Play Anywhere...
skôr si viem predstaviť že doma na xboxe a na cest...
Ubisoft odložil dve DLC pre Division
vraj ale proti cheaterom nevedia urobiť absolútne ...
Microsoft si pochvaľuje program Play Anywhere...
"chcete hrať gears of war. ste doma a tak idete k ...
Ubisoft odložil dve DLC pre Division
pripravujú downgrade :;-):
Project IGI
presne tak! :d
Hráč Pokémon GO spôsobil smrteľnú nehodu
ukludni sa ved nic ti nebrani v tom dat sem nejaku...
Pure Farming 17: The Simulator vyjde na jar, ...
to je potom i sraní na hajzlu.
Hráč Pokémon GO spôsobil smrteľnú nehodu
alebo bude v tom hrani pokracovat dalej aziati si ...
Rocksmith 2014 Edition Remastered - trailer
rozmyslal som ze to kupim ale pride mi dost dat za...
Guardians - filmový trailer
aspoň nikto nebude mať veľke očakavania
Prichádza nový Duke Nukem titul?
duke nukem 3d/doom, toto su zlate klasiky, velmi s...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2016 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk