Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Disney Infinity
pridané 13.9.2013
6.0 Existuje zábavný park, vysnívaný zábavný park, kde zábava nekončí. To sa nám aspoň snaží povedať Disney vo svojej novej hre. V skutočnosti je to inak.
Cabela's Dangerous Hunts 2013
pridané 13.3.2013
5.0 Slovenská poľovačka s plastovou puškou pre americký trh. Ako to môže dopadnúť?
Epic Mickey 2: Dvojitý zásah
pridané 18.12.2012
5.0 Multiformátovosť, dabing a kamera, to boli tri najčastejšie výčitky adresované štúdiu Junction Point po vydaní hopsačky Disney Epic Mickey. Aké je pokračovanie?
Skylanders Giants
pridané 14.12.2012
8.0 Figúrková mánia pokračuje so svietiacimi obrami a novým dobrodružstvom v magickom svete. Najlepšiu detskú hru sa podarilo vylepšiť.
Retro City Rampage
pridané 24.10.2012
8.0 Klasické 8-bitové hry v jednom balení s obrovskou dávkou humoru a nostalgie.
FIFA 13
pridané 28.9.2012
9.5 Každý ďalší futbalový ročník sa ten predošlý snaží nahradiť a prekonať. Je to ich poslanie, nie pravidlo. V prípade EA a série FIFA ide o pomyselnú výnimku.
Brave: The Videogame
pridané 19.9.2012
7.0 Nepísané pravidlo hovorí, že oficiálna hra k filmu nemusí mať plytkú hrateľnosť, ale občas dokáže prekvapiť aj fanúšika pixaroviek.
Project Zero 2 Wii Edition
pridané 24.7.2012
7.5 V zlatej ére PS2 vznikla hororová séria, ktorá sa zapísala u hráčov ako najstrašnejšia a nehrateľná v noci kvôli ťaživej atmosfére. Teraz je späť vo vylepšenej forme.
Madagascar 3: The Videogame
pridané 19.7.2012
6.0 Hry zo sveta Madagascaru nie sú žiadna rarita. Na rozdiel od iných filmových látok, sa s nimi stretáme pravidelne. Ako si počínajú zvieratá teraz?
LEGO Batman 2: DC Super Heroes
pridané 11.7.2012
7.0 Do LEGO sveta temného rytiera sa priplietli ďalší hrdinovia z komiksovej rodiny DC. Poďme sa pozrieť, či to hre pomohlo, alebo skôr uškodilo.
Pandora's Tower
pridané 14.5.2012
9.0 Z hry postavenej na jednoduchom princípe nájdi-prines sa vykľulo jedno z prekvapení tohto roka.
PokéPark 2: Wonders Beyond
pridané 2.5.2012
6.0 Existujú série, ktoré sa budú spomínať a ohýbať asi večne. Je na mieste priradiť k nim Pokémonov, ktorí mašírujú naprieč generáciami konzol bez poľavenia. A teraz sú tu znovu.
The Last Story
pridané 24.4.2012
9.0 Po fenomenálnom Xenoblade Chronicles je tu ďalšia JRPG od tvorcu Final Fantasy.
Mario & Sonic - London 2012 Olympic
pridané 30.3.2012
4.0 Blíži sa najväčší športový sviatok a túto príležitosť si nenechala ujsť spoločnosť Sega, aby všetkých znechutila. Tentoraz na úkor dvoch slávnych mien.
Mario Party 9
pridané 21.3.2012
7.0 Málokto vie, kedy a kde séria Mario Party vlastne začala. A že svojho času dokázala vyprodukovať pomaly viac pokračovaní ako Call of Duty v súčasnej generácii konzol.
Boom Street
pridané 7.2.2012
7.0 Kto robí najlepšie cross-overy na svete? Zabudnite na komiksové strety v Marveli či DC univerze, to sú iba drobné oproti aktuálnemu mixu Dragon Quest, Nintenda a Monopoly.
Generator Rex: Agent of Providence
pridané 26.1.2012
4.0 Ďalší animovaný hrdina z Cartoon Network sa dostáva do videohry. Oplatí sa po ňom siahnuť?
Skylanders: Spyro's Adventures
pridané 19.1.2012
8.5 Aj skutočné hračky môžu ožiť, stačí vám portál a novinka, ktorá malé figúrky teleportuje do magického sveta plného úloh.
WWE '12
pridané 2.1.2012
7.0 Pompézne násilné divadielko sa aj tento rok dostáva na naše obrazovky vo svojej videohernej podobe. Prilákajú zmeny aj nových hráčov?
Kirby's Adventure Wii
pridané 27.12.2011
8.0 Po 10 rokoch sa vracia vo forme, v akej ho poznáme. V jednoduchej, chytľavej behačiek nielen pre najmladších.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
366 Call of Duty: World at War
recenzia 18.11.2008
124 Tomb Raider: Underworld
recenzia 5.12.2008
116 Harry Potter a Polovičný princ
recenzia 6.7.2009
256 FIFA 13
recenzia 28.9.2012
231 Need For Speed ProStreet
recenzia 26.11.2007
192 FIFA 12
recenzia 29.9.2011
134 Alone in the Dark
recenzia 27.6.2008
67 Iron Man
recenzia 7.5.2008
44 World of Goo
recenzia 13.11.2008
43 The Simpsons Game
recenzia 11.12.2007
126 Star Wars: The Force Unleashed
recenzia 19.9.2008
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#65


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Plné porovnanie Dying Light
tak to mozna chapes ty, ale jemnost se v pripade o...
Ako je to teraz so Segou? Prežije Total War s...
ako napr. 500 melónov na vývoj jednej z najväčších...
Benchmarky Dying Light
ty si cela povrchnost .... proste ja nebudem davat...
Ako je to teraz so Segou? Prežije Total War s...
total war: dlcako som si za posledne roky zvykol, ...
Benchmarky Dying Light
gtx 770 4gb ide fhd na max okrem tienov (high) a d...
Plné porovnanie Dying Light
kdepak, vysvetlujes si to klasicky spatne jako pra...
Benchmarky Dying Light
zase povrchnost ... info mi uz dal nyxxin narozdie...
Plné porovnanie Dying Light
preto som povedal obviňujete. ako príklad, acu, há...
Benchmarky Dying Light
prečo myslíš? na tom 2560*1600 nastavení, čo je v ...
Plné porovnanie Dying Light
v digitalnom svete sa dlhe roky chape jemnost obra...
Plné porovnanie Dying Light
nic take som nenapisal. v kazdej hre je to nastave...
Intel naplánoval nové procesory
nemáš zač, cítiš sa inteligentnejšie? dôvod z tech...
Benchmarky Dying Light
aké máš nastavenia?
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk