Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia


Bezpečná platba za herné transakcie

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Disney Infinity
pridané 13.9.2013
6.0 Existuje zábavný park, vysnívaný zábavný park, kde zábava nekončí. To sa nám aspoň snaží povedať Disney vo svojej novej hre. V skutočnosti je to inak.
Cabela's Dangerous Hunts 2013
pridané 13.3.2013
5.0 Slovenská poľovačka s plastovou puškou pre americký trh. Ako to môže dopadnúť?
Epic Mickey 2: Dvojitý zásah
pridané 18.12.2012
5.0 Multiformátovosť, dabing a kamera, to boli tri najčastejšie výčitky adresované štúdiu Junction Point po vydaní hopsačky Disney Epic Mickey. Aké je pokračovanie?
Skylanders Giants
pridané 14.12.2012
8.0 Figúrková mánia pokračuje so svietiacimi obrami a novým dobrodružstvom v magickom svete. Najlepšiu detskú hru sa podarilo vylepšiť.
Retro City Rampage
pridané 24.10.2012
8.0 Klasické 8-bitové hry v jednom balení s obrovskou dávkou humoru a nostalgie.
FIFA 13
pridané 28.9.2012
9.5 Každý ďalší futbalový ročník sa ten predošlý snaží nahradiť a prekonať. Je to ich poslanie, nie pravidlo. V prípade EA a série FIFA ide o pomyselnú výnimku.
Brave: The Videogame
pridané 19.9.2012
7.0 Nepísané pravidlo hovorí, že oficiálna hra k filmu nemusí mať plytkú hrateľnosť, ale občas dokáže prekvapiť aj fanúšika pixaroviek.
Project Zero 2 Wii Edition
pridané 24.7.2012
7.5 V zlatej ére PS2 vznikla hororová séria, ktorá sa zapísala u hráčov ako najstrašnejšia a nehrateľná v noci kvôli ťaživej atmosfére. Teraz je späť vo vylepšenej forme.
Madagascar 3: The Videogame
pridané 19.7.2012
6.0 Hry zo sveta Madagascaru nie sú žiadna rarita. Na rozdiel od iných filmových látok, sa s nimi stretáme pravidelne. Ako si počínajú zvieratá teraz?
LEGO Batman 2: DC Super Heroes
pridané 11.7.2012
7.0 Do LEGO sveta temného rytiera sa priplietli ďalší hrdinovia z komiksovej rodiny DC. Poďme sa pozrieť, či to hre pomohlo, alebo skôr uškodilo.
Pandora's Tower
pridané 14.5.2012
9.0 Z hry postavenej na jednoduchom princípe nájdi-prines sa vykľulo jedno z prekvapení tohto roka.
PokéPark 2: Wonders Beyond
pridané 2.5.2012
6.0 Existujú série, ktoré sa budú spomínať a ohýbať asi večne. Je na mieste priradiť k nim Pokémonov, ktorí mašírujú naprieč generáciami konzol bez poľavenia. A teraz sú tu znovu.
The Last Story
pridané 24.4.2012
9.0 Po fenomenálnom Xenoblade Chronicles je tu ďalšia JRPG od tvorcu Final Fantasy.
Mario & Sonic - London 2012 Olympic
pridané 30.3.2012
4.0 Blíži sa najväčší športový sviatok a túto príležitosť si nenechala ujsť spoločnosť Sega, aby všetkých znechutila. Tentoraz na úkor dvoch slávnych mien.
Mario Party 9
pridané 21.3.2012
7.0 Málokto vie, kedy a kde séria Mario Party vlastne začala. A že svojho času dokázala vyprodukovať pomaly viac pokračovaní ako Call of Duty v súčasnej generácii konzol.
Boom Street
pridané 7.2.2012
7.0 Kto robí najlepšie cross-overy na svete? Zabudnite na komiksové strety v Marveli či DC univerze, to sú iba drobné oproti aktuálnemu mixu Dragon Quest, Nintenda a Monopoly.
Generator Rex: Agent of Providence
pridané 26.1.2012
4.0 Ďalší animovaný hrdina z Cartoon Network sa dostáva do videohry. Oplatí sa po ňom siahnuť?
Skylanders: Spyro's Adventures
pridané 19.1.2012
8.5 Aj skutočné hračky môžu ožiť, stačí vám portál a novinka, ktorá malé figúrky teleportuje do magického sveta plného úloh.
WWE '12
pridané 2.1.2012
7.0 Pompézne násilné divadielko sa aj tento rok dostáva na naše obrazovky vo svojej videohernej podobe. Prilákajú zmeny aj nových hráčov?
Kirby's Adventure Wii
pridané 27.12.2011
8.0 Po 10 rokoch sa vracia vo forme, v akej ho poznáme. V jednoduchej, chytľavej behačiek nielen pre najmladších.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
366 Call of Duty: World at War
recenzia 18.11.2008
124 Tomb Raider: Underworld
recenzia 5.12.2008
116 Harry Potter a Polovičný princ
recenzia 6.7.2009
256 FIFA 13
recenzia 28.9.2012
231 Need For Speed ProStreet
recenzia 26.11.2007
192 FIFA 12
recenzia 29.9.2011
134 Alone in the Dark
recenzia 27.6.2008
67 Iron Man
recenzia 7.5.2008
43 The Simpsons Game
recenzia 11.12.2007
44 World of Goo
recenzia 13.11.2008
126 Star Wars: The Force Unleashed
recenzia 19.9.2008
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#71


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: PES 2016 - Neymar promo
PES 2016 - Neymar promo
pridané 31.7. 2015discus2
Video: Spacecom - Android Launch Trailer
Spacecom - Android Launch Trailer diskusia1
pridané 31.7. 2015
Video: Angry Birds 2 - launch trailer
Angry Birds 2 - launch trailer diskusia10
pridané 31.7. 2015
Video: Zombi - trailer
Zombi - trailer diskusia1
pridané 30.7. 2015
Video: ARMA 3 - Welcome to Tanoa
ARMA 3 - Welcome to Tanoa diskusia12
pridané 30.7. 2015
Video: Corpse of Discovery - Teaser
Corpse of Discovery - Teaser diskusia0
pridané 30.7. 2015
Príspevky
Devil May Cry 4: Special Edition
som hrdý na to ze mám devil may cry vytetovaný na ...
Angry Birds 2 - launch trailer
super hra...darmo, angry birds su legenda, ktorá s...
Angry Birds 2 - launch trailer
tak si urobil hluposť..pretože to nie je energia, ...
Windows 10 mal za prvý deň 14 miliónov užívat...
to je preview verzia na to obrázku, preto to "špeh...
Chceli by ste pracovať pre Epic Games, Blizza...
capko impotent je tvoj tata a v com ma pravdu ja p...
Chceli by ste pracovať pre Epic Games, Blizza...
lenže keď niečo vydajú tak sa nato spomína roky a ...
Devil May Cry 4: Special Edition
moja srdcovka je trojka, všetko ostatné pri nej bl...
Windows 10 mal za prvý deň 14 miliónov užívat...
nie som si týmto tvrdením istý čo teraz napíšem al...
Total War: Warhammer - Battle of Black Fire P...
kludne bud skeptik, toto video je tak isto ako rom...
Chceli by ste pracovať pre Epic Games, Blizza...
skade vieš aký plat má jeho mama? prečo sa mu navá...
Act of Aggression - Superweapons
dakujem pockam na launch az potom mozno
StarCraft II: Wings of Liberty
starcrafu 2 je vycitany tradicny herny system a c&...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk