Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Bayonetta (PC verzia)
pridané 28.4.2017
PC
PS3
Xbox 360
WiiU
8.5 Moderné bosorky to nemajú ľahké, zvlášť keď na PC až doteraz nikdy neboli doma. To sa však teraz mení a tá najkrajšia z nich si prišla vydobyť svoje právoplatné miesto.
Pinball FX2 - Star Wars: Rogue One
pridané 6.3.2017
PC
PS4
Xbox 360
Xbox One
7.5 Pinball FX2 (Zen Pinball 2)prichádza s ďalším rozšírením, ktoré tentokrát zaujme najmä Star Wars fanúšikov. Na tých tu čaká stôl inšpirovaný filmom Rogue One.
WWE 2K17
pridané 28.2.2017
PC
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One
5.0 Wrestling je lákavý, hoci je to skôr šou ako seriózny šport. Svoje miesto si našiel aj vo videohrách a nový ročník má bohatý obsah, ale ani to niekedy nestačí na dobrú zábavu.
Batman: The Telltale Series
pridané 16.12.2016
PC
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One
iOS
Android
7.0 Telltale uzavreli svoju ďalšiu komiksovú sériu, v ktorej sa do ich rúk dostal najznámejší komiksový hrdina všetkých čias. Ako to dopadlo?
NBA 2K17
pridané 21.10.2016
PS4
PS3
Xbox 360
Xbox One
8.5 Basketbalová lopta s veľkým logom 2K17 sa z rúk rozhodcu pri rozskoku rozkotúľala smerom do vašich obývačiek a detských izieb. Nová basketbalová sezóna sa začína.
Pro Evolution Soccer 2017
pridané 7.10.2016
PS4
PS3
Xbox 360
Xbox One
7.0 Nový ročník Pro Evolution Soccer stále šliape na päty konkurencii od EA, ale keďže sa od minulej časti príliš nezmenil, je to tradične dobrý, ale ničím neprekvapujúci futbal.
Terraria
pridané 11.8.2016
WiiU
PS3
Xbox 360
Xbox One
3DS
iOS
PS Vita
7.5 Terrariu sme spoznali a objavovali jej pôvaby už v roku 2011. Odvtedy sa udomácnila na viacerých platformách a konečne dorazila aj na Wii U. Ako to tam funguje?
Mighty No. 9
pridané 22.7.2016
PS4
PS3
Xbox 360
Xbox One
4.0 Mala to byť legenda, ktorá by nadviazala na klasického Mega Mana, ale skončilo sa to sklamaním a fiaskom a peniaze vyzbierané v Kickstarteri nepadli na úrodnú pôdu. Prečo?
Lego Star Wars: The Force Awakens
pridané 13.7.2016
Xbox One
PS3
Xbox 360
iOS
PS Vita
3DS
7.5 Sila sa opäť prebudila, tentoraz v novej Lego hre, ktorá prepracovala posledný Star Wars film do kockovanej podoby a pridala trochu nového kúzla.
Pinball FX2 - Aliens vs. Pinball
pridané 16.6.2016
PC
Mobil
PS3
Xbox 360
Win10
Steam
iOS
Android
MacOS
7.5 Zen Studios priniesli do svojho obľúbeného pinballu ďalšie rozšírenie, ktoré sa tentokrát točí okolo Votrelca. Zažite mimozemské súboje priamo pred vašimi očami na troch stoloch.
The Walking Dead: Michonne
pridané 27.4.2016
PC
Mobil
PS3
Xbox 360
7.5 Jedna z najznámejších a najtajuplnejších postáv Walking Dead univerza zavŕšila svoj osobný príbeh v minisérii od Telltale Games. Ako na nás zapôsobil?
Cobalt
pridané 18.3.2016
PC
Xbox 360
7.0 Rozkošný kyborg Cobalt zaujme nielen tým, že ponúka zábavu v sólo režime, kooperácii a multiplayeri, ale dokáže aj odrážať projektily v spomalenom čase. Skúsite to s ním?
The Walking Dead: Michonne - In Too Deep
pridané 2.3.2016
PC
Mobil
PS3
Xbox 360
iOS
Android
6.5 Michonne patrí k najznámejším postavám Walking Dead univerza a Telltale jej dali priestor, aby vyrozprávala časť svojho dobrodružstva, ktorú ešte nepoznáme. Aká je prvá epizóda?
LEGO Marvel's Avengers
pridané 22.2.2016
PS4
PS3
Xbox 360
PS Vita
3DS
6.5 Séria LEGO si znovu oblieka plášť superhrdinov a prináša arkádové zachraňovanie sveta z prostredia filmových Avengers. Thor, Iron Man, Hulk a Captain America vás už čakajú.
Guitar Hero Live
pridané 14.12.2015
Xbox One
PS3
Xbox 360
iOS
Android
7.0 Ďalšiu známu sériu postretol reštart. Ako sa hrá nový Guitar Hero, keď mu autori prekopali základy?
Tales from the Borderlands - séria
pridané 10.12.2015
PC
PS3
Xbox 360
9.0 Hrdinovia akčných hier Borderlands sa vďaka Telltale games ukázali v celkom inej rovine. Po absolvovaní všetkých epizód v sérii môžeme skonštatovať, že v adventúre im to pristane.
WRC 5
pridané 1.12.2015
PS4
PS3
Xbox 360
PS Vita
5.5 Najnovšie rally pokračuje v postupne klesajúcej kvalite jednotlivých ročníkov a nezabránila tomu ani zmena vývojárskeho tímu. Pôžitok z jazdy v tomto prípade nečakajte.
Pinball FX2 - Balls of Glory Pinball
pridané 30.11.2015
PC
Xbox 360
6.0 Tvorcovia obľúbeného guľôčkového automatu pridali do hry nové tematické stoly inšpirované známymi animovanými seriálmi. Sú rovnako zábavné ako ich predlohy?
Game of Thrones: A Telltale Games Series
pridané 20.11.2015
PC
PS3
Xbox 360
iOS
Android
7.0 Ako dopadla prvá séria videohernej adaptácie Hra o tróny, ktorú pred zhruba rokom rozohrali autori z Telltale? Skončia v žalári alebo na kráľovskom tróne?
Rise of the Tomb Raider
pridané 9.11.2015
Xbox One
Xbox 360
10 Lara Croft pokračuje vo svojom príbehu, ktorý ukazuje, ako sa rodí legenda. Kultovú hrdinku tentoraz čaká zamrznutá Sibír. Ale aj tam jej to ide veľmi dobre.
Life is Strange
pridané 27.10.2015
PC
PS3
Xbox 360
8.5 Poznáte ten pocit, keď si zahráte hru, v ktorej je ukrytá krása vo všetkých svojich podobách? Nie? Možno ho čoskoro spoznáte v príbehu sympatickej Max, ktorý práve vrcholí.
NBA 2K16
pridané 23.10.2015
PS4
PS3
Xbox 360
9.0 2K sa rozhodlo, že tento rok basketbal nevydá a vykašle sa na zisky z každoročného pokračovania. Alebo aj nie. Takže tu predsa len máme nový ročník a ten je ako víno.
Minecraft: Story Mode - Episode 1
pridané 20.10.2015
PC
Mobil
PS3
Xbox 360
7.0 Fenomén Minecraft dostal vďaka Telltale Games novú podobu. Postavičky z kociek sa ukazujú v trochu inej forme, na akú sme zvyknutí, ale aj v adventúre im to pristane.
Pro Evolution Soccer 2016
pridané 28.9.2015
PS4
PS3
Xbox 360
8.0 Nový ročník PES chce ukázať, že je vo svojej kategórii jednotkou. Hrá sa dobre, hoci je to takmer rovnaký futbal, pri akom sme sa bavili vlani. A chýbajú mu licencie.
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
pridané 16.9.2015
PS4
PS3
Xbox 360
10 Na túto hru mnohí netrpezlivo čakali, mnohí dúfali a verili. Po minuloročnej predohre Ground Zeroes, ktorá bola iba takou skromnou jednohubkou, sa Snake ukázal v dokonalej forme.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
1281 GTA V
recenzia 16.9.2013
1890 Mafia II
recenzia 25.8.2010
751 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
437 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
498 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
790 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
1075 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
1472 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
436 Bioshock
recenzia 7.9.2007
422 Assassin's Creed 3
recenzia 30.10.2012
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#95


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Aké vylepšenia ponúkne Xbox One X pre 1080p TV?
obraz vyzerá lepšie a voala, ale aj prirodzenejšie...
Síce je iPhone 8 viac menej len CPU upgradom ...
obrazky mozes cez kabel bez itunes opakujem...a hu...
Forza Motorsport 7 porovnanie Xbox One X vs ...
bože otáznik :d tvoj hejt už začína byť komický. a...
Síce je iPhone 8 viac menej len CPU upgradom ...
kto pise o 20gb? staci hudba, par obrazkov ci uz z...
Síce je iPhone 8 viac menej len CPU upgradom ...
ved som ti to napisal hore nauc sa citat...proste ...
FIFA 18
hrával som fifu ale pes tento rok o dosť lepšie :)...
Nintendo pôsobí už 40 rokov v konzolovom biznise
za mojich detskych dob sa nevedelo o nejakych hern...
Síce je iPhone 8 viac menej len CPU upgradom ...
infrak neviem ci to ma, a fax nemame ani jeden, al...
Forza Motorsport 7 porovnanie Xbox One X vs ...
podla mna je rozdiel extremny ale zrejme mi niekto...
Síce je iPhone 8 viac menej len CPU upgradom ...
vidim ze vies ako funguje airdrop je to len na app...
Forza Motorsport 7 porovnanie Xbox One X vs ...
netusim aky ma toto porovnavanie a dalsie kde je p...
Aké vylepšenia ponúkne Xbox One X pre 1080p TV?
faktury z pred roka s gtx1070 sa len tak valaju p...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2017 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk