Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Sunless Sea
pridané 12.3.2015
6.0 Temné vody lákajú odvážnych námorníkov a prinášajú náročné výzvy aj pre starých morských vlkov. Treba sa popasovať s pirátmi, monštrami, no aj hladom a depresiou.
Karmaflow: The Rock Opera Videogame - Act I
pridané 11.3.2015
6.5 V minulosti ste si už mohli metalovú operu neraz vypočuť a dokonca pozrieť v divadle alebo zo záznamu. Až teraz si ju však budete môcť zahrať.
Stay Dead Evolution
pridané 11.3.2015
7.5 Ak máte radi bojovky a chceli by ste si zahrať jednu atypickú, skúste inovovanú verziu Stay Dead. Ponúka vylepšený systém boja, hoci k tomu mohla pridať aj viac obsahu.
Blackhole
pridané 10.3.2015
8.5 Výlet do čiernej diery nebol nikdy taký zábavný a frustrujúci zároveň ako v hre od českého štúdia FiolaSoft. Pri putovaní si zaskáčete a čakajú vás aj neľahké hádanky.
IronFall: Invasion
pridané 9.3.2015
6.5 Autori hry IronFall sa už roky pred jej vydaním chválili tým, že na 3DS prinesú grafickú revolúciu. Nepotrebovala ich hra v štýle Gears of War aj niečo navyše?
Senran Kagura: Bon Appétit!
pridané 9.3.2015
7.0 Nie je varenie ako varenie. Pri tomto sa nemusíte sústrediť len na jedlo, ale môžete si všímať aj ladné krivky mladučkých kuchárok. Tak teda dobrú chuť!
Oddworld: Abe's Oddysee - New 'n' Tasty
pridané 6.3.2015
9.0 Skvelý titul Abe's Oddysee sa dočkal svojej reinkarnácie. Neponúka len kompletne prepracovanú grafiku, ale aj trojnásobne viac mudokonov, ktorých treba zachrániť pri veľkom úteku.
Hand of Fate
pridané 5.3.2015
7.5 Ak chcete vedieť, čo vás čaká a neminie, prezradia vám to karty. Ale nemusíte sa spoliehať len na šťastenu,svoj osud si môžete vybojovať.
Senran Kagura Shinovi Versus
pridané 4.3.2015
7.5 Tri dievčenské školy bojujú v neľútostných súbojoch, kde okrem tvrdých úderov ukazujú aj polonahé telá. Dokážete sa sústrediť na boj alebo vás viac zaujmú ženské vnady?
Unmechanical: Extended
pridané 4.3.2015
7.5 Krv a železo uväznili netradičného, ale milého robota v podzemí. Je na vás, aby ste mu pomohli dostať sa odtiaľ von. Rozšírená edícia pridáva nové útrapy, no nie je ich veľa.
There Came an Echo
pridané 3.3.2015
7.0 Toto síce nie je prvá hlasom ovládaná hra, ale mohla byť tou najlepšou. Ponúka nevšedný zážitok s mikrofónom a headsetom, ale budete mať príliš málo času, aby ste si ju vychutnali.
Resident Evil: Revelations 2 - Penal Colony
pridané 2.3.2015
8.0 Capcom pokračuje v malej podsérii Resident Evil, ktorá zažila už pri uvedení prvej časti veľký úspech. Na scénu sa vrátili staré známe tváre, ktoré opäť musia čeliť nákaze.
Chaos Ride
pridané 2.3.2015
1.0 Čo sa dá pokaziť pri adrenalínových pretekoch s extrémnou rýchlosťou vo futuristickom prostredí? Všetko. Pri tejto chaotickej jazde si začnete vážiť aj priemerné hry.
Grey Goo
pridané 27.2.2015
8.0 Chýbajú vám klasické stratégie zo starej školy v štýle Command & Conquer a Starcraft? Grey Goo vám ich určite pripomenie, pretože sa nimi inšpiruje. Pridáva však aj niečo vlastné.
Hyperdimension Neptunia Re;Birth 2
pridané 27.2.2015
7.5 Ak ste si v prvej časti obľúbili svet Gameindustri a jeho rozkošné hrdinky, môžete sa tam vrátiť v pokračovaní. Hoci vás až tak neopantá, stále má čo ponúknuť.
Apotheon
pridané 25.2.2015
8.0 Toto je príbeh z dávnych čias, z čias mýtov a legiend, keď boli starí bohovia malicherní a krutí a zoslali na ľudstvo osud utrpenia. Len jeden človek sa vzoprel - Nikandreos.
Freedom Wars
pridané 25.2.2015
8.5 Sci-fi alternatíva absentujúceho Monster Huntera prekvapuje svojou bohatou náplňou. V dystopickom svete vás čakajú naozaj veľké výzvy, pri ktorých sa neraz poriadne zapotíte.
Life is Strange: Episode 1 - Chrysalis
pridané 24.2.2015
7.0 Predstavte si život outsidera v škole. Spolužiaci vás nemajú radi, niekto vás šikanuje a s hormonálnymi zmenami odrazu získate schopnosť pretočiť naspäť čas. Ako ju využijete?
The Book of Unwritten Tales 2
pridané 23.2.2015
7.5 Pravoverných fanúšikov tradičných adventúr určite poteší príjemná rozprávka pre dospelých. Príbeh napreduje len pomaly, ale decentný humor a rôzne postavy si vás získajú.
Astray
pridané 23.2.2015
5.0 Razí si k nám cestu ďalšia z radu hier z pohľadu prvej osoby inšpirovaná úspešnou sériou Amnézia. Tentokrát sa ale dej odohráva v múzeu a nie je to až také strašidelné.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1278 GTA V
recenzia 16.9.2013
1885 Mafia II
recenzia 25.8.2010
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
740 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
787 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
489 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1064 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#68


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Tony Hawks Pro Skater sa po 13 rokoch vracia
njn :( zas 5-6 rokov čakať na nejaky emulator :(((...
Čo je Metal Gear Solid: The 1984 Collection?
mobilna free2play mgs hra v retro grafike z roku 8...
EA je za rok uplynulý rok v zisku, naplánoval...
pokial to je z financnej spravy tak fiskalny rok s...
Film: Nový Indiana Jones je v príprave
mnozstvo? a ake okrem sw a jonesa?
EA je za rok uplynulý rok v zisku, naplánoval...
jaj no strasne malo ea zaraba urcite ju pirati raz...
Fable Legends - Return to Albion - Pucks
citam, return to albion - fu...oh wait ::->: ...
Black Mesa, mod portujúci Half Life 1 je v Ea...
tak ako ostatni, bez xenu nekupujem
Čo je Metal Gear Solid: The 1984 Collection?
heh ved jednotka a dvojka metal gear boli sucastou...
Film: Nový Indiana Jones je v príprave
no...podľa môjho skromného názoru, je postava príl...
Čo je Metal Gear Solid: The 1984 Collection?
jj oblecenie :( ....privital by som prve dva klasi...
Tony Hawks Pro Skater sa po 13 rokoch vracia
tak tak :d to boli vtedy hry, nie jak tie casual s...
Zen Studios v spolupráci s Valve oznamuje Por...
keď som prvý krát v mojom živote hral portal, nieč...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk