Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
GRID Autosport
pridané 27.6.2014
7.5 Codemasters sa snažia napraviť svoju pošramotenú povesť, no niektoré veci v novom GRID Autosport šili horúcou ihlou. Výsledok neohromí, ale nuda za volantom nehrozí.
HTR+ Slot Car Simulation
pridané 26.6.2014
6.5 Z Brazílie prichádza nečakane dobre hrateľná simulácia autodráhy, ktorá aj zrelých hráčov vráti do obdobia mladosti. Pripravte sa na štart!
Spintires
pridané 24.6.2014
7.5 Všetky simulácie vozidiel si môžu prísť do tejto pekne zablatenej hry po lekciu fyziky. Spintires by na oplátku potrebovala doučovanie hrateľnosti.
Conception II: Children of the Seven Stars
pridané 23.6.2014
7.0 Súboje s monštrami v bludiskách nie sú v hrách neobvyklé, ale v tomto prípade im predchádza randenie s výchovou potomstva, ktoré vám pomôže v boji. Ako funguje tento svojský mix?
God of War Collection
pridané 20.6.2014
8.0 HD verziu prvého a druhého dobrodružstva gréckeho mäsiara Kratosa už sme raz zažili na PS3. Rovnaký balík sa teraz hlási o slovo aj na PS Vita.
The Witch and the Hundred Knight
pridané 18.6.2014
7.0 Japonský príbeh o čarodejnici a rytierovi rozohral svojské dobrodružstvo s vlastnými pravidlami, ktoré robia túto hru osobitou. Práve preto však nesadne každému.
Panzer Tactics HD
pridané 16.6.2014
6.5 Ťahová vojnová stratégia dostala nálepku HD a prešla z handheldov na PC. Vstúpili sme na inovované bojiská, aby sme porazili nepriateľov a zhodnotili kvality tejto verzie.
Murdered: Soul Suspect
pridané 13.6.2014
6.5 Smrťou sa niekedy všetko iba začína. Rozhodne to platí v prípade detektíva Ronana O'Connora, ktorý dokáže vyšetrovať vraždu aj zo záhrobia.
Ragnarok Odyssey ACE
pridané 11.6.2014
7.5 Inovovaná verzia akčnej RPG zameranej na lov monštier prináša hráčom rozšírený obsah, ktorý ich znovu vtiahne do boja. Do nových levelov vstúpia v sprievode žoldnierov.
Octodad: Dadliest Catch
pridané 10.6.2014
5.0 Byť chobotnicou nie je jednoduché a v tejto hre už vôbec nie. Octodad dokazuje, že aj zaujímavý koncept môže zlyhať pod nánosom prvoplánových prekážok.
Monochroma
pridané 9.6.2014
7.5 Ak vám vyhovovala pochmúrna atmosféra a čiernobiely svet Limba, možno radi absolvujete aj strastiplné dobrodružstvo s dvomi ohrozenými bratmi.
The Last Tinker: City of Colors
pridané 6.6.2014
6.5 Nádejná 3D skákačka sa chce uchytiť na platforme, kde sa hráči často s takýmto žánrom nestretávajú. Hra vyzerá roztomilo, ale na pretras si berie závažnú tému rasizmu.
Men of War: Assault Squad 2
pridané 5.6.2014
7.0 Hardcore stratégia Men of War má nový prírastok a asi nikoho neprekvapí, že nás opäť vráti do druhej svetovej vojny. Aj tentoraz ponúka realistické boje, ale séria stagnuje.
The Sly Trilogy
pridané 4.6.2014
8.0 Prefíkaný zlodej Sly sa zakráda vo videohrách už poriadne dlho. Svoje klasické dobrodružstvá teraz pripomína v kolekcii, ktorú si užijú majitelia handheldov.
Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure
pridané 2.6.2014
7.0 Cynický Tex Murphy sa po 16 rokoch vrátil, aby dokázal, že praví detektívi ešte nevymreli. Je pripravený vyriešiť novú záhadu a stále má svoj osobitý štýl.
Jet Car Stunts
pridané 30.5.2014
7.0 Arkádové autíčka prifrčali z mobilu na PC a konzoly. Vyskúšali sme si jazdu na veľkej platforme, aby sme posúdili, či je hra dostatočne komfortná a zaujímavá.
Final Fantasy XIV - A Realm Reborn PS4
pridané 30.5.2014
8.5 Dobrodružná výprava na PS4 sa začala. Virtuálny online svet je vzkriesený na novej konzole a dostal niekoľko vylepšení, vďaka ktorým je ešte atraktívnejší.
Mario Kart 8
pridané 28.5.2014
9.0 Najznámejší inštalatér na svete vymenil montérky za pretekársku kombinézu, aby ste s ním na cestách zažili divokú jazdu a nevídanú zábavu.
Watch Dogs
pridané 27.5.2014
8.5 Ubisoft po dlhých rokoch vývoja a polročnom odklade ponúka pôsobivé dobrodružstvo v Chicagu v blízkej budúcnosti, kde je všetko prepojené a všetko sa dá hacknúť.
The Amazing Spider-Man 2
pridané 26.5.2014
7.0 Pavúčí muž v otvorenom New Yorku preskakuje medzi mrakodrapmi a vy môžete jeho pocity bez strachu zo smrteľného pádu prežívať v novej hre.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
549 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1249 GTA V
recenzia 16.9.2013
434 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
1881 Mafia II
recenzia 25.8.2010
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
783 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
954 Crysis
recenzia 20.11.2007
487 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
734 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
223 Traktor - Zetor Simulátor
recenzia 3.3.2010
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#59


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: UFC glitche - časť 2
UFC glitche - časť 2
pridané 22.8. 2014discus9
Príspevky
Metro Redux
vtedy fungoval ešte bodový systém po desatinkách, ...
Far Cry 4
ja mam rovnaky nazor :) na hru sa tesim, ale tu sh...
Titanfall je zadarmo na 48 hodín
ja som písal bro že v poslednej dobe je málo kvali...
Metro Redux
to je pravda, veď taký half life 2 dostal 9.7 a gt...
Ravens Cry - Ingame trailer
keď to bude mať dobrú hrateľnosť a rozumnú cenu ta...
Metro Redux
wd urcite hrat budem, len neviem ci skor gta v ale...
Minecraft dostáva zajace a update 1.8
gta v má náhodou parádnu hrateľnosť a o grafike ur...
Dead Rising film už má režiséra
v podstate mi je jedno ze reziser bude aj hlavna p...
Destiny - PS4 bundle unboxing
je fakt pekná, hneď by som ju za svoju čiernu vyme...
Zaklínač 3 - 35 minút hrateľnosti
tak o seba sa obavat velmi nemusim ale tak uvidi s...
The Bureau: XCOM Declassified
oproti enemy unknown je to velmi velmi slabe. skod...
Fallout 3
chcel by som si kúpiť fallout 3 cz (game of the ye...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk