Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Diablo III: Ultimate Evil Edition
pridané 9.9.2014
9.0 Koľkokrát ste už porazili Diabla? Nech je už odpoveď akákoľvek, pekelník je tu zas, tentokrát v pôsobivej edícii, ktorá sa čertovsky dobre hrá na nových konzolách.
Tales of Xillia 2
pridané 8.9.2014
8.0 Nemý hrdina je postavený pred existenčnú otázku a musí splatiť obrovský dlh, a preto sa vydáva v ústrety dobrodružstvám. Dej hry je nový, ale svet vám bude dôverne známy.
Table Top Racing
pridané 5.9.2014
6.0 Racingov nie je nikdy dosť a nemusia to byť vždy len poriadne nadupané autá, ktoré sa preháňajú na svetoznámych okruhoch. Niekedy postačia celkom malé autíčka jazdiace po stoloch.
The Golf Club
pridané 4.9.2014
7.5 Chýba vám kvalitný golfový titul? Golf Club síce nie je úplne dokonalý, ale môže vám skrátiť čakanie na ideálneho kandidáta v tomto žánri.
Infamous: First Light
pridané 3.9.2014
7.0 Opäť sa môžeme ponoriť do neónmi vysvieteného Seattlu, kde tentoraz v koži sympatickej Fetch prežijeme príbeh, ktorý predchádzal pôvodnej hre.
The Walking Dead: Season 2
pridané 2.9.2014
9.0 Po veľmi úspešnej prvej sérii a vydarenom štarte sme sa dočkali vyvrcholenia druhej sezóny. Prežili sme všetky epizódy zamorené nemŕtvymi a neubránili sa prívalu emócií.
One Piece: Unlimited World Red
pridané 2.9.2014
8.0 Japonská manga séria sa dočkala novej hry, ktorá je prístupná starým harcovníkom aj nováčikom. Dobrodružná výprava prináša zábavný príbeh a rozmanité postavy.
Star Conflict
pridané 29.8.2014
8.5 Ak holdujete bezplatným MMO akciám s tankmi a lietadlami, možno vás osloví aj dynamický nárez z vesmíru z dielne Gaijin Entertainment. S oficiálnym vydaním prichádza aj nový mód.
Shadows on the Vatican: Act 1: Greed
pridané 25.8.2014
6.5 Nenápadná adventúra sa rozbehla a vzápätí vytratila zo scény, ale napokon sa vrátila k vyšetrovaniu záhady vatikánskych peňazí. Príbeh naštartovala prvá epizóda.
Metro Redux
pridané 20.8.2014
9.0 Deep Silver sa rozhodli preportovať Metro na nextgen konzoly v kolekcii Metro Redux a ako vedľajší produkt vznikla aj vylepšená PC verzia.
Sacred 3
pridané 15.8.2014
7.5 Akčná RPG, ktorá kedysi šliapala Diablovi na päty, radikálne zmenila svoj zaužívaný štýl, a preto nesadne každému. Súboje sú však stále efektívne. Najmä v kooperácii.
Shovel Knight
pridané 13.8.2014
9.0 8-bity sa vracajú v dokonalej forme a Shovel Knight v sebe kombinuje to najlepšie z minulosti. Hra v retro štýle poteší nie len starých harcovníkov.
Risen 3: Titan Lords
pridané 12.8.2014
8.0 Piranha Bytes znovu vytiahli hráčov na more medzi vodné príšery, pirátov a nahnevaných titanov. Bude sa piť rum, zachraňovať svet, hľadať poklady a stratená duša.
Magic 2015 - Duels of the Planeswalkers
pridané 11.8.2014
6.0 Nový ročník kartového fenoménu stráca dych a výhodu v boji s konkurenčnými titulmi. Prezentuje sa obmedzenou ponukou a tvorcovia tentoraz nemajú žiadne eso v rukáve.
MotoGP 14
pridané 8.8.2014
6.0 Elitní jazdci na dvojkolesových tátošoch bojujú o prvenstvo v prestížnej súťaži. Atmosféru pretekov sa nám opäť pokúša priblížiť tím Milestone.
Inazuma Eleven Go: Light / Shadow
pridané 7.8.2014
8.0 Futbalová odysea na 3DS zďaleka nie je len o naháňaní lopty na ihrisku, ale aj o priateľstve a záchrane klubu. Či bude snaha korunovaná úspechom, to už závisí na vás.
The Last of Us: Remastered
pridané 6.8.2014
9.0 Jeden z najlepších PS3 titulov prichádza na novú generáciu konzol a prináša so sebou hromadu nemŕtvych a silné emócie. S dvojicou hrdinov v nebezpečnom svete sa rýchlo stotožníte.
Mugen Souls Z
pridané 5.8.2014
7.0 Rozkošné hrdinky s veľkými očami rozohrali rozsiahly príbeh, kde ich čaká dobýjanie dvanástich svetov a extrémne vysoké levely. Výstredností je však v hre viac.
Wayward Manor
pridané 1.8.2014
7.5 Po knihách, komiksoch a filmoch, Neil Gaiman pričuchol už aj k videohrám a hráčov zaviedol priamo do strašidelného domu, aby im ukázal, aké je strašenie zábavné.
Etrian Odyssey Untold: Millenium Girl
pridané 1.8.2014
8.5 Zatuchnuté bludiská znovu zaplavili kreatúry a partia dobrodruhov sa vracia, aby ich vyčistila na 3DS. Hráčov čaká spomienka na klasiku aj nová výzva v upravenej verzii.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
549 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1265 GTA V
recenzia 16.9.2013
1882 Mafia II
recenzia 25.8.2010
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
786 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
737 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
487 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1043 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#61


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: World of Speed - McLaren F1
World of Speed - McLaren F1
pridané 24.10. 2014discus0
Video: Nvidia TurfEffects
Nvidia TurfEffects diskusia5
pridané 24.10. 2014
Video: Red:Out - Pre-Alpha Game Footage 2
Red:Out - Pre-Alpha Game Footage 2 diskusia0
pridané 23.10. 2014
Video: Red:Out - Pre-Alpha Game Footage 1
Red:Out - Pre-Alpha Game Footage 1 diskusia0
pridané 23.10. 2014
Video: Alien Isolation - videorecenzia
Alien Isolation - videorecenzia diskusia24
pridané 23.10. 2014
Video: 3D Realms - Anthology Trailer
3D Realms - Anthology Trailer diskusia0
pridané 23.10. 2014
Príspevky
Assassins Creed Unity - Experience 3 - Open W...
ja hlavne dufam, ze tato steam statistika je bugnu...
Call of Duty Advanced Warfare - New era of mu...
amici tvrdia, ze cod je super realisticka hra? to ...
Nvidia TurfEffects
aj tak väčšina ostane len pri sľuboch a ukážkach v...
Avengers: Age of ultron - filmový teaser
argumentacne schopnosti naozaj na vysokej urovni. ...
Na Xbox One pozadie si po novembrovom update ...
ste ako male deti obcas... ako fakt. ruku na srdce...
Assassins Creed Unity - Experience 3 - Open W...
ja s fps pod 60tiez nemam problem ale hry pod 60 s...
F.E.A.R. Online vychádza na Steame
hral som jedno kolo...cele to je akesi pomale opro...
Nvidia TurfEffects
jo fur efekt , na zvery a na kozusinu na obleceni ...
Rockstar potvrdil Xbox360 verziu GTA San Andreas
naco sa vobec takymito vecami zdrzuju? ano gta san...
Alien Isolation - videorecenzia
ja som uz v 11/18 misii a ta hra sa mi zda nekonec...
Alien Isolation - videorecenzia
aha, tak mne to enzobrazilo ani raz..myslel som to...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk