Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Micro Machines World Series
pridané 27.9.2017
PC
PS4
Xbox One
3.0 Kedysi sme malé autíčka v sérii Micro Machines milovali, ale tie časy sú už nenávratne preč a teraz ich nezachráni ani Codemasters.
Metroid: Samus Returns
pridané 26.9.2017
3DS
9.0 Nie každý remake je vydarený, ale v tomto prípade o výsledku nepochybujte. Nintendo oprášilo osvedčenú klasiku a na 3DS prinieslo dokonale vynovenú hru s bohatším obsahom.
NHL 18
pridané 25.9.2017
Xbox One
PS4
8.0 EA Sports s novou NHL ešte neprešli na novú technológiu. Znamená to však automaticky, že aktuálny ročník prestížneho hokeja za veľa nestojí?
Pokkén Tournament DX
pridané 22.9.2017
Xbox One
Switch
8.5 Kvalitná Pokémon bojovka bola niečo, na čo sme čakali roky. Na Wii U ale nezískala dostatočne veľkú komunitu, tak to teraz skúša na Switchi.
FIFA 18
pridané 21.9.2017
Xbox One
PS4
Switch
8.5 Cristiano Ronaldo na obálke môže byť znamením, že tento rok si FIFA ide po titul najlepšej futbalovej hry. Je to v skutočnosti tak?
Baja: Edge of Control HD
pridané 21.9.2017
Xbox One
PS4
7.5 Arkádové off-road preteky po takmer desiatich rokoch urobili reparát a ak nemáte priveľké nároky, jazda v teréne vás bude baviť.
Lock’s Quest
pridané 20.9.2017
PC
PS4
4.0 Niektoré príbehy by mali ostať v našich spomienkach. Nik by na ne nemal siahať, ani vydavateľ s vidinou ľahko zarobených peňazí. Predstavujeme vám Lock’s Quest.
Community Inc
pridané 19.9.2017
PC
7.0 Budovateľská stratégia, v ktorej výstavba prebieha trochu inak ako u konkurencie, je síce nápaditá, ale autori niektoré prvky nedomysleli a navyše je obsah zbytočne skromný.
F1 2017
pridané 18.9.2017
Xbox One
PS4
9.0 Nová F1 2017 nás znovu prinútila krúžiť hodiny po trati a výborne sa pritom baviť. Jazda na monopostoch si priaznivcov motošportu rýchlo podmaní.
Destiny 2
pridané 14.9.2017
Xbox One
PS4
8.0 Svet stále potrebuje záchranu, keďže v Destiny 1 sa nepodarila a na Zem mieria ďalšie hordy mimozemšťanov. Nemilosrdné boje pokračujú.
Absolver
pridané 11.9.2017
PC
PS4
7.0 Bojovník v maske naznačoval, že nás čakajú pozoruhodné bitky v tajuplnom prostredí. To sa aj potvrdilo, lenže táto výprava trpí aj istými neduhmi a navyše je obsah príliš skromný.
Knack 2
pridané 8.9.2017
PS4
7.0 Pokračovanie nádejného maskota PlayStation 4 je tu. Mnohí v to nedúfali, no Knack 2 je späť, aby napravil chyby svojho predchodcu a priniesol kvalitnejší zážitok. Podarilo sa?
Life Is Strange: Before the Storm - Awake
pridané 8.9.2017
PC
7.0 Kde sa vzala čarovná modrovláska Chloe Price, kvôli ktorej by ste nechali zmiznúť aj celé mesto z mapy?
Farpoint
pridané 7.9.2017
PS4
PS VR
6.0 Akčné hry pre virtuálnu realitu sa začínajú objavovať vo väčšom množstve a vyzerajú čoraz zaujímavejšie. Zapôsobí aj Farpoint, ale len čiastočne.
MotoGP 17
pridané 6.9.2017
PS4
6.0 Blíži sa cieľová rovinka a z poslednej zákruty sa vynoril zástupca stajne Milestone. Zvládne napínavý finiš alebo ani nedôjde do cieľa?
Slime Rancher
pridané 6.9.2017
Xbox One
7.5 Mimozemská farma plná slizkých potvoriek je exotická a vcelku zábavná. Hlavne ak si chcete farmárčenie užiť trochu inak, ako ste zvyknutí.
Phantom Trigger
pridané 5.9.2017
Xbox One
Switch
PC
7.0 Dokážete čeliť nástrahám svojho vnútorného sveta vo chvíľach, keď je pred vami tá najťažšia životná skúška?
Kirby’s Blowout Blast
pridané 4.9.2017
3DS
7.5 Nintendo zobralo balík sviežich nápadov a venovalo ho Kirbymu v jeho novom, no menšom digitálnom dobrodružstve.
Sudden Strike 4
pridané 1.9.2017
PC
7.5 Klasická stratégia z obdobia druhej svetovej vojny sa po niekoľkoročnej odmlke vrátila na scénu s novou časťou. Nevyčnieva z radu, ale fanúšikov vojnových RTS pobaví a aj na PS4.
Agents of Mayhem
pridané 30.8.2017
PS4
7.0 Autori Saints Row série skúšajú zaujať novou značkou. Tá ponúkne pekný svet, viacero zaujímavých postáv a rozsiahle vylepšenia. S hernou náplňou je to však o čosi horšie.
Mario+Rabbids: Kingdom Battle
pridané 30.8.2017
PS4
Switch
9.0 Keď sa spoja postavy z dvoch populárnych sérií, nemusí to vždy dopadnúť dobre. To však nie je prípad Mario+Rabbids, kde všetko funguje na jednotku.
LawBreakers
pridané 28.8.2017
PC
7.5 Keď je v online akcii veľa adrenalínu, ale málo hráčov, je to naozaj škoda. Hlavne ak ich nedokáže prilákať ani Cliff Bleszinski, ktorý pracoval na Gears of War.
>observer_
pridané 25.8.2017
PC
8.0 Ak vám imponuje kyberpunk a Blade Runner, mohol by si vás získať aj príbeh tejto strašidelnej detektívky, ktorý prežijete spolu s Rutgerom Hauerom.
Tour de France 2017
pridané 23.8.2017
PS4
6.0 Po roku sa opäť vraciame na dlhé etapy svetoznámej cyklistickej súťaže Tour de France. Prináša nové miesta a nové herné spracovanie. A Sagana.
88 Heroes
pridané 23.8.2017
PC
8.0 Niekoľko desiatok hrdinov sa pokúša zastaviť zlého mimozemšťana a nezaobíde sa to bez humoru a mnohých zlyhaní s následným opakovaním levelov. Prijmete túto výzvu?
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1281 GTA V
recenzia 16.9.2013
1891 Mafia II
recenzia 25.8.2010
751 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
437 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
498 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
790 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
1075 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
957 Crysis
recenzia 20.11.2007
1472 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#97


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: JetX - Trailer
JetX - Trailer
pridané 20.11. 2017discus0
Príspevky
Gran Turismo Sport - videorecenzia
neviem ci vo viedorecenzii bolo spomenute take nie...
Analytik: Kontroverzia okolo Battlefrontu II ...
nenarazam konkretne na swbfii, kazda aaa hra dnes ...
Gran Turismo Sport - videorecenzia
no uz som to medzicasom nasiel. co len ukazuje nep...
Analytik: Kontroverzia okolo Battlefrontu II ...
anal-ytyk - myslim ze to celkom slusne vystihuje j...
Analytik: Kontroverzia okolo Battlefrontu II ...
by ma zaujimalo kolko ten nas pan analytik plati z...
Analytik: Kontroverzia okolo Battlefrontu II ...
ako mnohý z vás to tu preháňajú. nepamätám sa kedy...
Analytik: Kontroverzia okolo Battlefrontu II ...
nech zacnu predavat hry adekvatne k priemernemu pl...
Analytik: Kontroverzia okolo Battlefrontu II ...
takýchto mam najradšej, analytik spotený v saku za...
Analytik: Kontroverzia okolo Battlefrontu II ...
takymto analytykom by som mohol byt fakt aj ja. nu...
Analytik: Kontroverzia okolo Battlefrontu II ...
6 hodinovu kampan a tisic multiplayeru :)
Gran Turismo Sport - videorecenzia
ano pokuta je aj za pomalu jazdu no nemusi nemoze ...
Analytik: Kontroverzia okolo Battlefrontu II ...
tomuto by som inu pustil na nos, cena nestupla.......
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2017 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk