Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Zoradiť:
8-Bit Armies
pridané 4.5.2016
PC
7.5 Minimalistická stratégia s retro prvkami od Petroglyphu nie je úplne dokonalá, ale dokáže zaujať ako veteránov, tak aj nováčikov na poli stratégií.
Active Soccer 2 DX
pridané 4.5.2016
Xbox One
4.0 Od malého nezávislého tímu prichádza spomienka na doby dávno minulé, keď musel byť herný futbal hlavne zábavný a sústredil sa len na základné veci. Ale neškrípe to práve tam?
Hitman Episode 2 - Sapienza
pridané 3.5.2016
PC
PS4
8.5 Druhá epizóda Hitmana pridáva do hry jeden z najlepších levelov v sérii doteraz. Pripravte sa na exotickú dovolenku s agentom 47, ktorého čaká nová úloha.
Battlefleet Gothic: Armada
pridané 2.5.2016
PC
8.0 Zavítajte opäť do 41. tisícročia, kde sa jedna známa stolová hra pokúša o prerod do formy strategickej videohry. Ako sa podaril?
Deponia Doomsday
pridané 29.4.2016
PC
7.0 Point & click adventúrenie s najväčším antihrdinom dobrodružných hier sa vracia. Zachránite svet. Ale najprv ho treba zničiť. Cestou k úspechu je cestovanie v čase.
Stories: The Path of Destinies
pridané 29.4.2016
PS4
,
PC
6.5 Ponorte sa do deja dobrodružnej rozprávkovej knižky, ktorá vám predstaví hrdinského lišiaka na ceste za záchranou sveta. Bude to mať šťastný koniec?
MXGP 2
pridané 28.4.2016
PC
6.0 Milestone priniesli hráčom pokračovanie motokrosovej hry, ktorá sľubuje atraktívnu jazdu na terénnych motorkách. Ale až taký pôžitok to nie je.
The Walking Dead: Michonne
pridané 27.4.2016
PC
Mobil
PS3
Xbox 360
7.5 Jedna z najznámejších a najtajuplnejších postáv Walking Dead univerza zavŕšila svoj osobný príbeh v minisérii od Telltale Games. Ako na nás zapôsobil?
Naruto: Ultimate Ninja Storm 4
pridané 27.4.2016
PS4
7.5 Naruto je opäť v akcii a dokazuje, že je stále vo forme. Tentokrát sa pripravte na pôsobivejšie boje, v ktorých postavíte proti nepriateľom trojčlennú skupinu.
Star Fox Zero
pridané 26.4.2016
WiiU
7.0 Star Fox sa po dlhodobej pauze predviedol v dvoch hrách súčasne. Kým v prvej vystupuje ako ochrankár s kamerovým systémom, v tejto sa naplno prejaví priamo v akcii.
Ratchet & Clank
pridané 25.4.2016
PS4
9.0 Chlpáč a plecháč sa po rokoch vracajú, aby vám opäť porozprávali príbeh o tom, ako sa po prvý raz stretli.
Green Game: TimeSwapper
pridané 25.4.2016
PC
Mobil
iOS
PS Vita
7.0 Po červenej hre nám nezávislí vývojári iFun4all priniesli aj zelenú. Názov je síce bez fantázie, ale obsah celkom zaujímavý a ani nie drahý.
Star Fox Guard
pridané 21.4.2016
WiiU
8.0 Star Fox sa po 10 rokoch vracia v dvoch hrách. Veľká ho posadí opäť do kokpitu, menšia spraví strážnikom, čo sleduje obraz z bezpečnostných kamier. Má drobný koncept čo ponúknuť?
Sheltered
pridané 20.4.2016
PC
7.5 Simulácia života rodiny v protiatómovom kryte prináša manažment, stratégiu, RPG prvky i súbojové sekvencie. A zrejme vás pobaví lepšie ako Fallout Shelter.
Trulon: The Shadow Engine
pridané 19.4.2016
PC
Mobil
iOS
Android
6.0 Pestrofarebný Trulon vyzerá rozprávkovo, ale v boji o kráľovstvo Tripudia vám nič nedaruje a preverí vaše schopnosti v náročných súbojoch s kartami.
Blood Alloy: Reborn
pridané 19.4.2016
PC
2.5 Nostalgia je pekná vec, ale aj od titulov v retro štýle očakávame určitú kvalitu a úroveň zábavy. Kybernetický bojovník v tejto hre jej ale veľa neponúka.
Blues & Bullets - Ep2: Shaking The Hive
pridané 18.4.2016
PC
7.0 Mafiánska detektívka, v ktorej sa spojíte so samotným Al Caponem, aby ste pátrali po unesených deťoch, pokračuje vo svojich okultistických stopách.
Alekhine's Gun
pridané 14.4.2016
PC
3.5 Ako to dopadne, keď sa herné štúdio s nedostatkom skúseností rozhodne vytvoriť špionážnu hru inšpirovanú Hitmanom? Bohužiaľ, nie práve najlepšie.
Fallout 4 - Automatron DLC
pridané 13.4.2016
PC
7.5 Chcete viac dobrodružstiev v katastrofou postihnutom svete? Automatron vám ich dodá spolu s dobrými a zlými robotmi, ktorých môžete ničiť aj vyrábať.
Hyrule Warriors Legends
pridané 12.4.2016
3DS
7.0 Notoricky známy svet s obľúbeným Linkom na čele a teraz už aj jeho ženskou obdobou Linkie sa prebojoval na handheldy a v akcii využíva predovšetkým možnosti New 3DS.
Fortified
pridané 11.4.2016
PC
8.0 Zlí mimozemšťania útočia na mesto a zastaviť ich môžu iba štyria hrdinovia a obranné systémy, ktoré rozmiestnite v uliciach. To všetko v peknej komiksovej grafike.
EA Sports UFC 2
pridané 8.4.2016
PS4
7.0 Poučili sa v EA Sports z chýb minulosti a priniesli hru, ktorú si fanúšikovia súbojov v oktagone zaslúžia?
Heaven’s Hope
pridané 7.4.2016
PC
8.0 Božská komédia alebo pekelná nuda v troch aktoch? Sympatická adventúra Heaven’s Hope o anjelovi, ktorý prišiel o krídla, vás prekvapí a aj rozosmeje.
We Are The Dwarves
pridané 6.4.2016
PC
7.0 Zažite dobrodružstvo troch trpaslíkov, ktorí boli vyslaní do hlbokého vesmíru s dôležitou úlohou. Objavte nové planéty, postavte sa proti iným rasám a zachráňte vašu civilizáciu.
Need for Speed (PC)
pridané 5.4.2016
PC
8.0 Hráči na PC už nemusia len tíško závidieť šoférom na konzolách, pretože nový Need For Speed teraz môžu hrať aj na tejto platforme. A navyše s volantom a manuálnou prevodovkou.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
551 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1279 GTA V
recenzia 16.9.2013
1889 Mafia II
recenzia 25.8.2010
744 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
437 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
789 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
496 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
957 Crysis
recenzia 20.11.2007
1471 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1073 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#82


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Civilization VI - Francúzsko
Civilization VI - Francúzsko
pridané 26.7. 2016discus0
Príspevky
Inside
čo je na tom také :d ? však by som ti dal do pusy ...
Inside
:d
Hearts of Iron IV
hm... tak na achievement potrebujes mat ironmana a...
Star Citizen ukázal nové obrázky a predstavil...
a este k tomu predlzenemu vyvoju v podstate povodn...
Human Fall Flat prináša sandboxovú fyzikálnu ...
neviem co to je, ale lubi sa mi to :d
Pro Evolution Soccer 2017 ukazuje hviezdy Bar...
uprimne, asi nic :d fifu mam proste radsej, tu pre...
Xbox One S príde v prvých bundloch s Maddenom...
no ja vidim, ze je to kompletna seira ze? takze ta...
Pro Evolution Soccer 2017 ukazuje hviezdy Bar...
presne... taky akurat :dako aj ja som to presiel (...
Star Citizen ukázal nové obrázky a predstavil...
cig urcite ma nejaku predstavu ako dlho im to bude...
Marvel Ultimate Alliance 1 a 2 sú od dnes dos...
ta cena :rofl: čistá zlodejina za mua 1 čo vyšlo...
Pro Evolution Soccer 2017 ukazuje hviezdy Bar...
v nfs the run nato ze to bola zavodna hra bol prib...
PES 2017 - FC Barcelona trailer
takze neviem o com hovoris ;) pridavam druhi obraz...
PES 2017 - FC Barcelona trailer
fifu hram skoro kazdy den a nou camp tam vzdy bol,...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2016 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk