Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Populárne recenzie

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
The Dwarves
pridané 19.12.2016
PC
PS4
Xbox One
6.5 Bradatí hrdinovia, ktorých si vývojári požičali z knihy Markusa Heitza, sa pokúšajú zachrániť svet vo fantasy RPG. Ale nejde im to práve najlepšie.
The Last Guardian
pridané 16.12.2016
PS4
8.5 Čakanie sa skončilo a kniha s tretím príbehom Fumita Uedu sa konečne otvára. Aká je nová hra a ako sa na nej podpísal dlhý vývoj, to sa dozviete v našej recenzii.
Batman: The Telltale Series
pridané 16.12.2016
PC
PS3
Xbox 360
Xbox One
iOS
Android
7.0 Telltale uzavreli svoju ďalšiu komiksovú sériu, v ktorej sa do ich rúk dostal najznámejší komiksový hrdina všetkých čias. Ako to dopadlo?
Transport Fever
pridané 15.12.2016
PC
7.0 Ak sa chcete zahrať na dopravného magnáta, skúste Transport Fever, no viac ako pieskovisko s dopravnými prostriedkami očakávajte tvrdý biznis s logistikou.
Karma. Incarnation 1
pridané 14.12.2016
PC
8.0 Prvá časť nevídaného dobrodružstva s romantickým podtónom sa začína. Oceňovaná indie hra, v ktorej vaše činy nezostanú nepovšimnuté, k vám prehovorí bez slov.
Dragon Ball Xenoverse 2
pridané 13.12.2016
PS4
Xbox One
7.0 Vstúpte do známeho univerza v koži svojej postavy, spoznajte hrdinov aj zloduchov z vášho detstva a bojujte bok po boku. Bolo by to skvelé, keby sme to isté nezažili už predtým.
Steep
pridané 12.12.2016
Xbox One
6.5 Ubisoft sa odhodlal k nečakanému experimentu, z ktorého vyrástla naozaj obrovská hra. Ako fungujú zimné športy v podaní známej firmy?
Galaxy of Trian
pridané 12.12.2016
Mobil
Android
iOS
3.0 Vesmírna stolová hra, v ktorej sa dostávate do velenia jednej z rás bojujúcich o územie, to dotiahla do digitálnej podoby. Ako však tento riskantný presun dokázala zvládnuť?
Dead Rising 4
pridané 9.12.2016
Xbox One
Win10
6.5 Opäť sa rozšírila nákaza a Frank West sa vracia späť, aby sa pozrel na miesto, kde sa to všetko začalo a zistil, kto vlastne vytvoril zombie apokalypsu.
Shadow Tactics: Blades of the Shogun
pridané 9.12.2016
PC
8.5 Skupinka záškodníkov v historickom Japonsku musí v mene šóguna čo najnenápadnejšie zavŕšiť sériu diverzných misií. Hra úspešne kráča po stopách Commandos a Desperados.
Disney Magical World 2
pridané 8.12.2016
3DS
7.0 Disney nám servíruje obľúbené postavičky nielen na televíznej obrazovke, ale aj v hrách. V tejto budú hráčom k dispozícii hrdinovia zo šiestich známych rozprávok.
Yesterday Origins
pridané 7.12.2016
PS4
7.0 Adventúra zo starej školy analyzuje život nesmrteľného hlavného hrdinu, ktorého trápia búrlivé nočné mory. Čo ak žije život, ktorý ani nie je jeho vlastný?
Axiom Verge
pridané 7.12.2016
WiiU
PS Vita
8.0 Samus Aran je ešte stále na dovolenke a metroidvania žáner je teda bez kráľa. Na trón si ale teraz robí nárok nováčik od jediného vývojára.
Silence: The Whispered World 2
pridané 6.12.2016
PC
8.0 Nová adventúra od Daedalicu prekvapila. Je iná ako jej predošlé dobrodružstvá, jednoduchšia, no stále krásna, okúzľujúca, podmanivá a príbeh je na výbornú.
Maize
pridané 5.12.2016
PC
7.0 Maize je adventúra plná idiotov a kukurice. Nie, nesnažíme sa nikoho uraziť, to len tvorcovia radi používajú svojský slovník,ktorý k tejto hravej adventúre akosi patrí.
Super Mario Maker for Nintendo 3DS
pridané 5.12.2016
3DS
7.0 Nintendo vás chce zábavnou formou naučiť niečo o hernom dizajne a je to lekcia s Mariom na nezaplatenie. Len keby ju neťahala dole jedna veľká chyba.
World of Final Fantasy
pridané 2.12.2016
PS4
PS Vita
8.5 Napriek svojmu názvu je titul World of Final Fantasy pomerne nenápadný, avšak aj keď spočiatku neviete, čo si o ňom máte myslieť, napokon si ho zrejme obľúbite.
Robinson: The Journey
pridané 1.12.2016
PS4
PS4 Pro
PS VR
6.0 Vydajte sa spolu s Crytekom na vzdialenú planétu, ktorá vás vráti v čase 65 miliónov rokov do minulosti. Čaká vás tam vizuálne príťažlivé dobrodružstvo, ktoré vám uplynie ako voda.
Mother Russia Bleeds
pridané 30.11.2016
PC
9.0 Matička Rus krváca a pomôže jej len sila vašich pästí. Hra od bývalých vývojárov z Ubisoftu sľubuje skvelú hrateľnosť a brutalitu. Získa si najmä veteránov z deväťdesiatych rokov.
Duke Grabowski: Mighty Swashbuckler!
pridané 29.11.2016
PC
7.0 Pravý pirát - džentlmen musí ovládať aj umenie zvádzania žien. Medzi Duke Grabowskim a kormidlom lode stoja tri ženy. Ako sa s nimi popasuje?
Noitu Love: Devolution
pridané 29.11.2016
3DS
8.0 Dlhé roky po premiére na PC sa jeden zabudnutý ľúbostný list z doby 8-bitov prišiel ukázať aj na platformy Nintenda.
Destroy All Humans!
pridané 28.11.2016
PS4
7.5 Parodická akčná adventúra, v ktorej ľudstvu nakopete zadok v úsmevnej a obzvlášť osobitej forme, sa vracia v HD porte pre štvrtú generáciu konzoly Playstation.
Tyranny
pridané 25.11.2016
PC
9.0 Obsidian prináša ďalšiu veľkolepú RPG, čo uspokojí hlavne náročnejších hráčov, ktorým ulahodila hra Pillars of Eternity. Tentokrát zakúsime boj na strane zla, ktoré víťazí.
Mark McMorris Infinite Air
pridané 24.11.2016
PS4
7.0 Snowboarding je obľúbený šport a ak si ho nemôžete vyskúšať v realite alebo si ho skrátka chcete užiť v teple domova, Infinite Air je dobrá voľba.
Clustertruck
pridané 24.11.2016
PC
7.5 Arkády majú zelenú a táto svojou razanciou rozprúdi váš organizmus. Ak máte radi trošku drsné bubnovanie po svojich nervoch viazané adrenalínovou akciu, ste na správnom mieste.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
551 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1281 GTA V
recenzia 16.9.2013
1890 Mafia II
recenzia 25.8.2010
746 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
437 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
496 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
789 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
957 Crysis
recenzia 20.11.2007
1075 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
1472 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#88


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Ruiner - Trailer
Ruiner - Trailer
pridané 25.2. 2017discus0
Video: Blitzkrieg 3 - AI
Blitzkrieg 3 - AI diskusia0
pridané 24.2. 2017
Video: Horizon Zero Dawn - launch trailer
Horizon Zero Dawn - launch trailer diskusia16
pridané 24.2. 2017
Video: Genesis Alpha One - Reveal Trailer
Genesis Alpha One - Reveal Trailer diskusia0
pridané 24.2. 2017
Video: Huntdown - GDC 2017
Huntdown - GDC 2017 diskusia0
pridané 24.2. 2017
Video: Pamela - Downfall trailer
Pamela - Downfall trailer diskusia0
pridané 24.2. 2017
Príspevky
AMD ovládače už nebudú podporovať Windows 8.1...
32bitova je stale 32bitova ako pise kolega nizsie....
AMD ovládače už nebudú podporovať Windows 8.1...
32bitová aplikácia je furt tá istá, neexistuje nič...
Nintendo Switch má za sebou predpremiéru v Prahe
tak nabuduce skus zosmolit rozvitu vetu :d btw nev...
BlackBerry predstavil KEYone mobil s tlačidlo...
keyone-keymission, no dúfam, že sa neinšpirujú aj ...
BlackBerry predstavil KEYone mobil s tlačidlo...
symbian mohol byť dobrý a wp pokazil samotný ms. k...
Batman Arkham Insurgency by sa mal odohrávať ...
len aby ten nový súbojový systém nedopadol ako v p...
BlackBerry predstavil KEYone mobil s tlačidlo...
bb už nieje. toto je už iná spoločnosť, ktorá prac...
7 planét, ktoré nedávno objavila NASA budú pr...
pan kapitan, to nieje rezervacia, ale cesta spat d...
Blitzkrieg 3 bude prvá stratégia s neurónovou AI
rts rtt rst rss rrs rrt rrr rsr rtrinac ten avatar...
Rainbow Six Siege - Velvet Shell - trailer
praveze r6 ma dobru dlc politiku všetky nove mapy...
BlackBerry predstavil KEYone mobil s tlačidlo...
za 550$ by som urcite necakal procesor ktory sa da...
7 planét, ktoré nedávno objavila NASA budú pr...
ta co obieha hviezdu najblizsie ma rok trvajuci ib...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2017 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk