Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Wayward Manor
pridané 1.8.2014
7.5 Po knihách, komiksoch a filmoch, Neil Gaiman pričuchol už aj k videohrám a hráčov zaviedol priamo do strašidelného domu, aby im ukázal, aké je strašenie zábavné.
Etrian Odyssey Untold: Millenium Girl
pridané 1.8.2014
8.5 Zatuchnuté bludiská znovu zaplavili kreatúry a partia dobrodruhov sa vracia, aby ich vyčistila na 3DS. Hráčov čaká spomienka na klasiku aj nová výzva v upravenej verzii.
Atelier Rorona Plus
pridané 31.7.2014
8.5 Vylepšená verzia ostrieľanej JRPG poteší veteránov a vychádza v ústrety aj začiatočníkom, na ktorých čakajú intuitívne boje, početné úlohy a alchýmia.
Abyss Odyssey
pridané 30.7.2014
3.5 Vývojári z ACE Team sa rozhodli vrhnúť hráčov do priepasti. Zašlú slávu beat'em up z automatov a 8-bitov sa ale tvorcom hry Zeno Clash týmto kúskom určite nastoliť nepodarí.
The Wolf Among Us: Season 1
pridané 29.7.2014
7.5 Prvá séria rozprávkovej detektívky od Telltale Games je kompletná, a tak sme ju zhodnotili ako celok. Príbeh bol zavŕšený dôstojne, aj keď sme očakávali trochu viac.
Lemmings Touch
pridané 28.7.2014
7.5 Rozkošné hlodavce túžia po dotýkaní. Lemmings si za vyše 20 rokov prešli už všeličím, no ešte nikdy sme ich nemohli ovládať dotykom. Až doteraz.
Infinity Runner
pridané 28.7.2014
2.0 Vlkolak vo vesmíre - to by mohlo byť zábavné! Alebo nie? A ak je v mobilnom segmente príliš veľká konkurencia, prečo to neskúsiť s hlúpou hrou na PC?
Demon Gaze
pridané 25.7.2014
7.5 Zahrávať sa s démonmi v bludisku môže byť nebezpečné a lákavé zároveň. Tentoraz však nie je iná cesta. Niekto predsa musí zachrániť svet.
Angry Birds Epic
pridané 25.7.2014
6.5 Po tom, čo nahnevaní vtáci koncom minulého roka vyrazili na cesty, prilietajú s ďalšou hrou, no tentokrát v RPG štýle. Odradiť vás môžu mikrotransakcie.
A Story About My Uncle
pridané 24.7.2014
5.0 Autori indie hry si zvolili celkom pekný názov, ktorý sľubuje zaujímavé dobrodružstvo na ceste za strateným príbuzným. Niekedy ale veci nedopadnú tak, ako by sme chceli.
Divinity: Original Sin
pridané 23.7.2014
9.5 Poriadna RPG zo starej školy v štýle Baldur's Gate tu už dlho chýbala. Vďaka Larian Studios a Kickstarteru sme sa konečne dočkali a výsledok je masívny a hriešne dobrý.
Whispering Willows
pridané 22.7.2014
8.0 Praskajúca podlaha veľkého chátrajúceho sídla skrýva nejedno strašné tajomstvo. Odhaľte postupne všetky záhady v netradičnej hororovej adventúre.
Stick it to the man!
pridané 21.7.2014
8.0 Nenápadná platformová hra prekvapí humorom, netradičným spracovaním a hádankami. V prvom rade je však o ružovom chápadle a nálepkách, čo svedčí o netradičnom poňatí.
Valiant Hearts: The Great War
pridané 18.7.2014
8.5 Štyri rôzne postavy s prepletenými osudmi a psí spoločník prežívajú útrapy vo víre vojnovej mašinérie. Príbeh spoza ostnatého drôtu je hrozivo skutočný a presvedčivý.
Memento Mori 2
pridané 17.7.2014
5.5 Českí vývojári sa pokúsili osloviť hráčov pokračovaním vcelku nápaditej advenúry. Honba za ukradnutým klenotom znie lákavo, ale v tomto prípade nezaručuje happy end.
Lifeless Planet
pridané 16.7.2014
7.5 Astronaut na nehostinnej planéte ani netuší, čo v sebe skrýva tajuplné miesto, ktoré je zdanlivo bez života. Možno spolu s ním odhalíte záhadu.
Transistor
pridané 15.7.2014
9.0 Máte radi akčné RPG, ale zunovali sa vám Diablo klony, ktoré sa podobajú ako vajce vajcu? V tom prípade vyskúšajte Transistor a zoznámte sa so šarmantnou Red.
Tropico 5
pridané 14.7.2014
8.0 Budovateľská stratégia v exotickom prostredí už piatykrát láka do kresla absolútneho diktátora, ktorý sa tentoraz vrátil s celou svojou rodinou.
Monster Monpiece
pridané 14.7.2014
8.0 Máte chuť na kartovú hru a nemusí to byť práve HearthStone? Japonskí tvorcovia ponúkajú balíček, ktorý namiešali podľa vlastného vkusu a možno sadne aj vám.
Sniper Elite III
pridané 11.7.2014
7.5 Nahliadnite cez optiku ostreľovacej pušky na operácie odhodlaného snajpera v rozpálenej Afrike, kde musí zničiť tajnú zbraň Nemecka.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
549 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1257 GTA V
recenzia 16.9.2013
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
1882 Mafia II
recenzia 25.8.2010
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
786 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
736 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
487 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1043 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#60


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Battlefield: Bad Company 2 je zadarmo s Games...
tak urcite lepsie ako tie hry pre deti co teraz po...
FIFA 15
neviem ci som to len ja ale dostavam strasne vela ...
The Witcher 3 obrázky z Igromiru
zase tu je ten "král"..pirát malý
Sony zvyšuje cenu PS Plus v niektorých regiónoch
on to totiz neporovnal s pluskom,ale s psn kartou....
Podľa Sweryho sa D4 nikdy nedostane na PS4
nenecha, vsak to vyjde aj na pc ;)
The Witcher 3 obrázky z Igromiru
keď už hry sťahuješ vo veľkom ako píšeš tak maj as...
FIFA 15
inak tie hlasove prikazy su aj na ps4 cez headset,...
Battlefield: Bad Company 2 je zadarmo s Games...
ano je zadarmo ale bez multiplayeru !!!! ten tam n...
Quantum Break - gameplay
ono aj taky killzone streamovany na vitu vyzera fa...
Hackeri, ktorí sa dostali do sietí americkej ...
dostanu dozivotie, alebo dozivotnu pracu pre vladu...
Star Citizen je kráľom crowdfundingu
sranda ešte len bude, keď to vyjde a bude to také ...
FIFA 15
....nemas peniaze tak si napisal tento prispevok. ...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk