Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

e3 GC sekcia
Gamescom
Live report
Battlefield 1
dojmy
Mafia 3
dojmy
Gears of War 4
PC
Metal Gear
Survive
FIFA 17
dojmy
World of
Tanks
Overwatch
SW Battlefront
Death Star
Dishonored II
dojmy
PES 2017

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Zoradiť:
Alienation
pridané 3.6.2016
PS4
8.0 Tvorcovia titulu Resogun pripravili svoju druhú hru pre PS4 – duchovného nástupcu klasiky Dead Nation. Dokázali dôstojne oživiť starý koncept, aby bol aj po rokoch zábavný?
The Magic Circle: Gold Edition
pridané 2.6.2016
PS4
7.0 Magický kruh, ktorý sa z PC presunul na PS4, nie je tradičnou hrou a upozorňuje na to už svojím vzhľadom. Byť testerom v nie celkom čiernobielom svete môže,no nemusí byť zaujímavé.
Zaklínač III: O víne a krvi
pridané 31.5.2016
PC
Xbox One
10 Veľkolepá herná trilógia o zaklínačovi Geraltovi z Rivie sa končí. Je to však rozlúčka vo veľkom štýle, v ktorej hráčov čakajú posledné úlohy a leje sa víno a krv.
Overwatch
pridané 30.5.2016
Xbox One
9.0 Blizzard vstupuje do novej éry, prináša svoju prvú FPS vôbec a prvú novú značku po takmer dvadsiatich rokoch. Ako sa s tým popasoval?
Homefront: The Revolution
pridané 27.5.2016
PC
Steam
5.0 Kórejci okupujú Ameriku v reštarte Homefront série. Dokáže však nový príbeh a otvorené prostredie mesta zaujať? Zdá sa, že v tomto prípade je to márny boj.
Battleborn
pridané 26.5.2016
PC
7.5 Tvorcovia hier Borderlands ponúkajú svoju novú akčnú hru s komiksovým vizuálom, ktorá sa môže pochváliť množstvom rôznych postáv, ale je to na úkor ďalšieho obsahu.
Dead Effect 2
pridané 25.5.2016
PC
Mobil
iOS
7.5 České štúdio BadFly Interactive sa po úspešnej prvej časti hororovej FPS rozhodlo vytvoriť jej pokračovanie. Hoci je primárne určené pre mobilné zariadenia, dobre sa hrá aj na PC.
TASTEE: Lethal Tactics
pridané 24.5.2016
PC
7.0 Taktická hra so simultánnym ťahovým systémom vás poverí likvidovaním členov drogového kartelu a ich zásielok. Ak chcete uspieť, všetko si musíte dôkladne naplánovať.
R.B.I. Baseball 16
pridané 23.5.2016
Xbox One
Mobil
iOS
6.0 Virtuálny baseball sa po rokoch odmlky opäť prebúdza k životu a spolu s ním aj jedna známa séria z minulosti. Má vo svojej modernej inkarnácii čo ponúknuť?
Stellaris
pridané 20.5.2016
PC
8.0 Autori grand stratégií Europa Universalis a Crusader Kings sa rozhodli kolonizovať vesmír a ide im to celkom dobre. Let ku hviezdam je úspešný.
Doom
pridané 18.5.2016
Xbox One
9.0 Peklo sa opäť otvorilo, aby privítalo tých najodvážnejších. Dokázal moderný Doom naplniť nemalé očakávania skalných fanúšikov aj nových hráčov?
The Banner Saga 2
pridané 17.5.2016
PC
7.0 Severská sága pokračuje druhou časťou, ktorá ďalej rozvíja príbeh výpravy, ale prináša len kozmetické zmeny. No ak vás bavil prvý diel, radi sa opäť ujmete velenia.
Dark Souls III
pridané 16.5.2016
Xbox One
8.5 Tretí diel hardcore akčnej RPG prináša presne to, na čo sú priaznivci série zvyknutí - temné zákutia plné nebezpečných protivníkov, pri ktorých sa stále znova a znova umiera.
Good Robot
pridané 16.5.2016
PC
7.0 Good Robot je klasická twin-stick prestrelka s robotom, ktorý si u vás nájde čestné miesto. Rýchla a nenáročná zábava s kvalitným art štýlom a dobrou hudbou pobaví.
Uncharted 4: A Thief's End
pridané 13.5.2016
PS4
9.0 Nathan Drake sa vydáva na svoju poslednú výpravu. Bude to koniec jedného zlodeja. Ale kto je tým zlodejom?
Atari Vault
pridané 11.5.2016
PC
Atari Vault predstavuje vábne volanie prachom zapadnutej nostalgie. Podľahnete mu? Stovka hier prináša osobité čaro minulosti, no dnes už neohúri svojím obsahom.
Mario & Sonic at the Rio 2016
pridané 9.5.2016
3DS
WiiU
6.5 Známy fúzatý inštalatér a populárny modrý ježko si spolu zasúťažili na olympijských hrách v Riu. Niektoré disciplíny im sadli, iné nie.
Steve Jackson's Sorcery part 1, 2, 3
pridané 5.5.2016
PC
Mobil
iOS
Android
8.5 Ak sa nebojíte dobrodružstva, ktoré je založené na čítaní hromady textu s množstvom rozhodnutí, Sorcery vám ponúkne pozoruhodný zážitok a s chuťou pôjdete od jednej časti k druhej.
8-Bit Armies
pridané 4.5.2016
PC
7.5 Minimalistická stratégia s retro prvkami od Petroglyphu nie je úplne dokonalá, ale dokáže zaujať ako veteránov, tak aj nováčikov na poli stratégií.
Active Soccer 2 DX
pridané 4.5.2016
Xbox One
4.0 Od malého nezávislého tímu prichádza spomienka na doby dávno minulé, keď musel byť herný futbal hlavne zábavný a sústredil sa len na základné veci. Ale neškrípe to práve tam?
Hitman Episode 2 - Sapienza
pridané 3.5.2016
PC
8.5 Druhá epizóda Hitmana pridáva do hry jeden z najlepších levelov v sérii doteraz. Pripravte sa na exotickú dovolenku s agentom 47, ktorého čaká nová úloha.
Battlefleet Gothic: Armada
pridané 2.5.2016
PC
8.0 Zavítajte opäť do 41. tisícročia, kde sa jedna známa stolová hra pokúša o prerod do formy strategickej videohry. Ako sa podaril?
Deponia Doomsday
pridané 29.4.2016
PC
7.0 Point & click adventúrenie s najväčším antihrdinom dobrodružných hier sa vracia. Zachránite svet. Ale najprv ho treba zničiť. Cestou k úspechu je cestovanie v čase.
Stories: The Path of Destinies
pridané 29.4.2016
PS4
PC
6.5 Ponorte sa do deja dobrodružnej rozprávkovej knižky, ktorá vám predstaví hrdinského lišiaka na ceste za záchranou sveta. Bude to mať šťastný koniec?
MXGP 2
pridané 28.4.2016
PC
6.0 Milestone priniesli hráčom pokračovanie motokrosovej hry, ktorá sľubuje atraktívnu jazdu na terénnych motorkách. Ale až taký pôžitok to nie je.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
551 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1279 GTA V
recenzia 16.9.2013
1890 Mafia II
recenzia 25.8.2010
744 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
437 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
789 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
496 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
957 Crysis
recenzia 20.11.2007
1471 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1073 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#83


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Watch Dogs 2: Open world and multiplayer
jednotka sa mi pacila. hack bol dobre implementova...
Witcher 3 - Game of the Year - trailer
spoiler spoiler spoilerjj presnejšie povedané sú 3...
Witcher 3 - Game of the Year - trailer
oh tááák...nikdy som nedostal najhorší koniec a an...
Witcher 3 - Game of the Year - trailer
to ma viac koncov??? aha... zdal sa mi ten moj kon...
Witcher 3 - Game of the Year - trailer
bolo to v hre, tato crona utiekla ked si pobil tie...
Witcher 3 - Game of the Year - trailer
spoilerbolo, v najhorsom z koncov, geralt pojde zi...
Witcher 3 - Game of the Year - trailer
môže mi niekto vysvetliť scénu zo začiatku trailer...
Dizajn PS4 Neo naznačený z nákresov, ako podľ...
hlavne ze dizajn x1 bol pre teba a ostatnych ps b...
Metal Gear Solid V: The Definitive Experience...
kojima sa musi na stolicke otacat ked to vidi....
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2016 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk