Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Populárne recenzie

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Mario Kart 8
pridané 28.5.2014
9.0 Najznámejší inštalatér na svete vymenil montérky za pretekársku kombinézu, aby ste s ním na cestách zažili divokú jazdu a nevídanú zábavu.
Watch Dogs
pridané 27.5.2014
8.5 Ubisoft po dlhých rokoch vývoja a polročnom odklade ponúka pôsobivé dobrodružstvo v Chicagu v blízkej budúcnosti, kde je všetko prepojené a všetko sa dá hacknúť.
The Amazing Spider-Man 2
pridané 26.5.2014
7.0 Pavúčí muž v otvorenom New Yorku preskakuje medzi mrakodrapmi a vy môžete jeho pocity bez strachu zo smrteľného pádu prežívať v novej hre.
Nether
pridané 23.5.2014
8.0 Vo svete po apokalypse vydržia iba najsilnejší jedinci, ktorí sa neboja hladu, protihráčov a kreatúr, ktoré idú každému po krku. Dožijete sa nasledujúceho rána?
Wolfenstein: The New Order
pridané 22.5.2014
9.0 Vyberte sa na jedinečný výlet do alternatívnej minulosti, kedy nacisti vyhrali druhú svetovú vojnu a osud planéty je v rukách B.J. Blazkowicza.
Child of Light
pridané 21.5.2014
6.5 Máte radi rozprávky? V tom prípade je tu roztomilé dobrodružstvo z dielne Ubisoftu. Chcete vedieť, či vás aj v tomto boji dobra so zlom čaká šťastný koniec? Prečítajte si recenziu!
Kirby: Triple Deluxe
pridané 20.5.2014
8.0 Ružový hrdina dostal priestor v exkluzivite pre 3DS a túto príležitosť celkom dobre využil. Nápadité levely zužitkujú možnosti handheldu a prinášajú kopu zábavy.
Sorcery Saga
pridané 19.5.2014
8.0 Na prvý pohľad iba príbeh naivnej školáčky, ale v skutočnosti dungeon, v ktorom sa musíte poriadne obracať. Môže vám zachutiť rovnako ako curry.
Life Goes On
pridané 16.5.2014
8.5 Umieranie v hrách je bežné, no v tomto prípade nadobúda celkom nový význam. Ku kalichu života sa totiž dostanete len po telách vašich rytierov, ktorých v správnej chvíli obetujete.
Professor Layton vs. Ace Attorney
pridané 16.5.2014
8.5 Kultové postavičky z DS a 3DS sa stretli v spoločnom dobrodružstve, kde je vyšetrovanie okorenené mágiou. Čo myslíte, kto uspel?
Bound by Flame
pridané 14.5.2014
7.0 Autori sci-fi RPG Mars: War Logs tentoraz zamierili do fantasy sveta. Hráčov v novom titule pasovali do úlohy hrdinu, ktorého posadol démon. Budú posadnutí aj hrou?
LEGO The Hobbit
pridané 13.5.2014
7.0 Výprava trpaslíkov so všetečným Bilbom sa vydala na dobrodružnú výpravu. A keďže ju pripravili na cestu TT games, je postavená z LEGO kociek.
Adventures of Van Helsing - Complete
pridané 12.5.2014
8.0 Ešte pred príchodom dvojky je potomok legendárneho lovca upírov znovu na love v kompletnej edícii pôvodnej hry. Čím je zaujímavá?
Contagion
pridané 9.5.2014
7.5 Aj keď sa to nepáči každému, zombie akcie sú stále v kurze. V tomto prípade bude na prežitie v infikovanom meste potrebná spolupráca hráčov a mobilný telefón.
Tales of Symphonia Chronicles
pridané 9.5.2014
8.0 Milovníci JRPG dostali extra nádielku s dvomi klasickými titulmi. Znamená to príjemnú nostalgiu a mnoho desiatok hodín v spoločnosti charizmatických hrdinov.
Minecraft - Xbox 360 a PS3 verzie
pridané 7.5.2014
8.5 Minecraft dominuje a na rad prišli aj konzolové verzie hry. Odtrhli sme nášho kolegu od gamepadu a prinútili ho, aby sa podelil o zážitky, alebo nám aspoň vydal svoj denník.
Daylight
pridané 6.5.2014
3.0 Zombie Studiu sa v hre, kde debutoval Unreal engine 4, podarilo vydesiť hráčov, no takto si to asi nepredstavovali.
Wargame: Red Dragon
pridané 5.5.2014
7.0 Eugen Systems opäť vyhlasuje vojnový stav a tentoraz sa boje odohrávajú v Ázii a s podporou námorných jednotiek. Udrží sa Red Dragon nad vodou?
Mario Golf: World Tour
pridané 2.5.2014
8.0 Do Hríbikova sa vracia najväčší arkádový golfový turnaj vo svete videohier a vy by ste pri tom nemali chýbať. Sprevádzať vás bude obľúbený fúzatý inštalatér.
Trials Fusion
pridané 30.4.2014
8.0 Nasadnite na motorky, presuňte sa do budúcnosti a vydajte na náročné trate krížom cez mestá a virtuálnu realitu. Bude to divoká jazda!
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
548 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1244 GTA V
recenzia 16.9.2013
434 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
1877 Mafia II
recenzia 25.8.2010
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
783 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
953 Crysis
recenzia 20.11.2007
487 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
733 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
1469 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
223 Traktor - Zetor Simulátor
recenzia 3.3.2010
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#58


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Son of Nor - Early Access Trailer
Son of Nor - Early Access Trailer diskusia0
pridané 25.7. 2014
Video: Far Cry 4 - Bringing Kyrat to life
Far Cry 4 - Bringing Kyrat to life diskusia7
pridané 25.7. 2014
Video: Trine: Enchanted Edition - Trailer
Trine: Enchanted Edition - Trailer diskusia12
pridané 25.7. 2014
Video: Quantum computing
Quantum computing diskusia7
pridané 25.7. 2014
Príspevky
Quantum computing
hm.. jedine, že by začali vyrábať programy/hry/vše...
Zlodej zadržaný vďaka Xbox-u
"call of duty " - volanie za povinnosťou (privola...
Časť predobjednávok Destiny: Ghost Edition mu...
clo platis az od 150€, dph od 22€. takze nie, v to...
Wargame: Red Dragon prináša bezplatné DLC za ...
no nevies lebo su spravne.... hmm
Časť predobjednávok Destiny: Ghost Edition mu...
je to mimo eu takže započítaj aj clo.
EA rozdáva zadarmo Sims 2 Ultimate kolekciu
kde mám prepnúť tú češtinu ?
Google odkúpil Twitch
tiez typujem ze urobia nejake ,,extra,, autorske p...
Angry Birds Epic
u mna zabava na 10 minut, potom vymazať a je klud ...
Google odkúpil Twitch
youtube pôvodne googlu nepatril, google ho odkúpil...
Destiny beta je už na voľné stiahnutie pre vš...
"presnejšie len vtedy ak máte xbox live gold, aleb...
UK práve dekriminalizovalo pirátske sťahovani...
co trepes, nauc sa citat, zjacne vobec nechapes co...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk