Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Tower of Guns
pridané 14.4.2014
8.0 Ak sa pokladáte za nezlomného akčného hráča a nepohrdnete zaujímavým indie titulom starej školy, pozývame vás do nebezpečnej veže.
TxK
pridané 11.4.2014
8.0 Retro je ešte stále v kurze a v TxK je dokonca v top forme. Z tejto hry sa vám zatočí hlava, ale aj tak sa k nej budete radi vracať.
Halo: Spartan Assault
pridané 10.4.2014
6.5 Microsoft prináša svoju pôvodne mobilnú hru Halo aj na ďalšie platformy. Po Windows 8 a verziách pre Xbox sa prestrieľala aj na Steam.
Dead Nation: Apocalypse
pridané 9.4.2014
8.0 Po viac ako troch rokoch sa nemŕtvi vrátili a zaútočili na PS4. Vitajte v infikovanom svete, kde vám každý pôjde po krku a chce si do vás zahryznúť.
Danganronpa: Trigger Happy Havoc
pridané 8.4.2014
9.0 Titul, ktorý pripomína filmové kúsky ako Hry o život a Battle Royalle, síce ponúka menej akcie, ale viac premýšľania a napätie až do záverečných titulkov.
Pac-Man and the Ghostly Adventures
pridané 7.4.2014
5.0 Žltý vyškerený pažravec sa pohráva s 3D, ale aj trpezlivosťou hráčov v novej hopsačke, ktorá sa vám rýchlo zunuje.
Metal Gear Solid: Ground Zeroes
pridané 4.4.2014
5.0 Pár mesiacov po udalostiach Peace Walkera má Snake za úlohu infiltrovať tajnú americkú základňu Omega Camp na Kube. Pôjde mu to až príliš rýchlo.
NASCAR '14
pridané 3.4.2014
6.5 Aktuálny ročník automobilovej súťaže sa nesie v znamení drobných noviniek, väčších opráv, ale aj nových chýb. NASCAR '14 neurazí, ale ani nenadchne.
Diablo III: Reaper of Souls
pridané 2.4.2014
9.0 Pekelné dobrodružstvo ešte neskončilo a tentoraz je vašim najväčším protivníkom Smrť. Silnému oponentovi budete čeliť s novou postavou a účinnými doplnkami.
Goat Simulator
pridané 1.4.2014
10 Nie sme si istí, či je táto recenzia vhodná pre mladistvých. V každom prípade, milovníkom kozieho syra, puritánom a moralistom je čítanie zakázané. Poďméééé na to!
Bioshock Infinite: Burial at Sea
pridané 31.3.2014
8.5 Príbeh vrcholí. Booker a Elizabeth sa vydávajú do podmorského mesta Rapture v labutej piesni Kena Levina.
Year Walk
pridané 28.3.2014
8.0 Severská mytológia o záhadných tvoroch žijúcich v lese a ľuďoch, ktorí ich zámerne vyhľadávajú, aby zistili pravdu o svojom doterajšom živote.
Dragons and Titans
pridané 28.3.2014
5.5 Nový MOBA titul na scéne chce prevalcovať konkurenciu pomocou drakov. Bude to stačiť na zaradenie hry medzi elitu?
Plants vs. Zombies: Garden Warfare
pridané 26.3.2014
6.5 Tentoraz je to skutočná vojna. Rastliny a nemŕtvi si to rozdajú v multiplayeri, až sa bude otriasať celá záhrada a lietať lupene.
Dr. Luigi
pridané 25.3.2014
6.0 Luigiho oslava stále trvá a tentoraz sa vysoký inštalatér rozhodol obliecť si lekársky plášť a zbaviť svet pohromy bacilov.
Infamous: Second Son
pridané 24.3.2014
8.0 Séria infamous dorazila na PS4, kde sa Seattle stane pieskoviskom v riskantnej hre indiánskeho mladíka so superschopnosťami.
NaissanceE
pridané 21.3.2014
7.0 Netradičný videoherný experiment vás zavedie až za svetlom na konci tunela. Cesta však bude náročná a nezvládne ju každý.
Rainbow Moon
pridané 21.3.2014
7.5 Taktická RPG pre PS3 dorazila s viac ako ročným odstupom aj na handheldy. Hra na spôsob Final Fantasy Tactics ani tu nedopadla najhoršie.
Hearthstone: Heroes of Warcraft
pridané 20.3.2014
8.0 Blizzard zamiešal karty a pripravil zábavné posedenia s hrdinami Warcraftu, ktorí vyťahujú tromfy z virtuálneho balíčka.
South Park: The Stick of Truth
pridané 19.3.2014
8.0 Hra so známymi detskými hrdinami si nekladie servítku pred ústa. Rovnako ako seriál, z ktorého vychádza. Prdenie a oplzlosti sú dovolené a dokonca žiadúce.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
549 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1257 GTA V
recenzia 16.9.2013
434 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
1882 Mafia II
recenzia 25.8.2010
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
784 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
955 Crysis
recenzia 20.11.2007
736 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
487 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
223 Traktor - Zetor Simulátor
recenzia 3.3.2010
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#59


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Future Factory - Teaser
Future Factory - Teaser
pridané 15.9. 2014discus0
Video: AQP City
AQP City diskusia0
pridané 15.9. 2014
Video: Death To Spies 3 - Angels in Texas
Death To Spies 3 - Angels in Texas diskusia11
pridané 13.9. 2014
Video: NBA 2K15 - What If?
NBA 2K15 - What If? diskusia11
pridané 13.9. 2014
Video: Galaxy Gear - Origin m50
Galaxy Gear - Origin m50 diskusia0
pridané 13.9. 2014
Príspevky
Čoho je v Skyrime viac - polovyzlečených žien...
na skyrim nexuse je vsetko, tam si najdes co chces...
Intel: Na svete je 711 miliónov PC hráčov
sak sam si napisal ze ich je tolko ze sa ani nedaj...
Čoho je v Skyrime viac - polovyzlečených žien...
jj aj mna to otravuje, keby radsej davali info o n...
Čoho je v Skyrime viac - polovyzlečených žien...
autori modov by si mali najst radsej zivu priatelk...
Čoho je v Skyrime viac - polovyzlečených žien...
vas sectorackych adminov len cecky vzdy na skyrime...
Čoho je v Skyrime viac - polovyzlečených žien...
ale predposledny obrazok vyzera dobre.. az na tie ...
Windows 9 Start menu bude konfigurovateľné
no je to skoda sa bavit o takychto veciach.. vies ...
Film: Zack Snyder ukázal svoj Batmobil
vypadá brutálně, ale prostě batmobil z roku 89 se ...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk