Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Zoradiť:
Rebel Galaxy
pridané 3.11.2015
PC
7.5 Názov hry hovorí za všetko - Rebel Galaxy nás zavedie do vesmíru a bude tam poriadne rušno. Ak máte chuť na dobrodružstvo vo hviezdach so všetkým, čo tomu patrí, neváhajte.
DriveClub Bikes
pridané 2.11.2015
PS4
8.5 Tradičné automobilové preteky sa s novým rozšírením nečakane rozrástli o výkonné dvojkolesové beštie trhajúce asfalt. Čo všetko táto expanzia ponúka?
Sublevel Zero
pridané 2.11.2015
PC
6.0 Dynamická prestrelka v pomerne jednoduchej grafike chce zaujať hlavne starých harcovníkov a preveriť ich schopnosti v náročných situáciách. Kto si trúfa?
Assassin's Creed: Syndicate
pridané 30.10.2015
Xbox One
8.5 Boj assassinov a templárov pokračuje. Tentoraz sa odohráva vo viktoriánskom Londýne, a to hneď s dvomi postavami zabijakov. Hra ponúka osvedčenú hrateľnosť aj nové súčasti.
Car Mechanic Simulator 2015
pridané 30.10.2015
PC
6.5 Dokáže sa v mori nehrateľného budgetu presadiť titul, ktorého základným herným prvkom je vymieňať poškodené súčiastky v automobiloch?
LBX: Little Battlers eXperience
pridané 29.10.2015
3DS
7.5 Zaujímavý svet, postavy, štruktúra, práca s robotmi a najmä súboje. To všetko ponúka titul LBX: Little Battlers eXperience na handhelde 3DS.
Psycho Starship Rampage
pridané 28.10.2015
PC
8.0 Ak sa chcete odreagovať pri dynamickej arkádovej hre, Psycho Starship Rampage je skvelá voľba. Na ničenie nepriateľov použijete vesmírnu loď skonštruovanú podľa vašich predstáv.
Life is Strange
pridané 27.10.2015
PC
PS3
Xbox 360
8.5 Poznáte ten pocit, keď si zahráte hru, v ktorej je ukrytá krása vo všetkých svojich podobách? Nie? Možno ho čoskoro spoznáte v príbehu sympatickej Max, ktorý práve vrcholí.
Halo 5: Guardians
pridané 26.10.2015
Xbox One
9.0 Halo pokračuje svojou piatou časťou a prináša novinky ako do kampane, tak aj do multiplayeru. Fanúšikovia série sa určite opäť radi stretnú s Master Chiefom.
NBA 2K16
pridané 23.10.2015
PS4
PS3
Xbox 360
9.0 2K sa rozhodlo, že tento rok basketbal nevydá a vykašle sa na zisky z každoročného pokračovania. Alebo aj nie. Takže tu predsa len máme nový ročník a ten je ako víno.
Project Zero: Maiden of Black Water
pridané 22.10.2015
WiiU
8.0 Má dnes ešte šancu uspieť poctivý duchársky horor zo starej školy? Nintendo a Tecmo veria, že áno a po dlhej odmlke sa vracajú k sérii Project Zero.
Corpse of Discovery
pridané 22.10.2015
PC
5.0 Cesta zo vzdialených svetov k rodine je depresívna a plná útrap. Nápad je zaujímavý, len škoda, že hra ponúka monotónne prostredia a plochú hrateľnosť.
Jotun
pridané 21.10.2015
PC
7.5 Bojovníčku, ktorá sa chce dostať do Valhally, čaká ešte jedno neľahké dobrodružstvo. Aby si zaslúžila miesto v sieni slávy, musí poraziť päť gigantov-jotunov. Bude to náročné.
Minecraft: Story Mode - Episode 1
pridané 20.10.2015
PC
Mobil
PS3
Xbox 360
7.0 Fenomén Minecraft dostal vďaka Telltale Games novú podobu. Postavičky z kociek sa ukazujú v trochu inej forme, na akú sme zvyknutí, ale aj v adventúre im to pristane.
Rememoried
pridané 19.10.2015
PC
7.0 Čo sa stane, ak pri pozorovaní hviezd upadnete do surrealistického snívania? Svojská hra od českého autora vás pozýva, aby ste našli cestu čo najhlbšie do sveta snov a fantázie.
The Witcher III - Hearts of Stone
pridané 16.10.2015
PC
9.0 Geralt má novú zákazku a vôbec z toho nie je nadšený. Ale dohoda je dohoda a nie je nič, čo by bielovlasý zaklínač nezvládol. Hoci aj rozbiť srdce z kameňa.
Afro Samurai 2: Revenge of Kuma - Volume 1
pridané 15.10.2015
PS4
2.0 Epizodický Afro Samurai 2 začína až bolestivo zle. Je to krásna ukážka toho, ako to dopadne, keď niekomu chýba talent, schopnosti a chuť do práce.
Blood Bowl 2
pridané 14.10.2015
PC
7.0 Po niekoľkých rokoch sa rasy Warhammeru opäť vracajú k americkému futbalu. Videohra na motívy stolovej hry má ambície získať si hráčov rovnako ako jej predloha.
FIFA 16
pridané 13.10.2015
PS4
7.5 Konami sa tento rok nevyhlo chybám, no aj tak v novom ročníku PES prinieslo kvalitný futbal. Do ringu vstupuje FIFA 16. Ako obstojí v súboji futbalových titanov?
Might & Magic Heroes VII
pridané 12.10.2015
PC
8.0 Legendárna ťahová stratégia sa vracia k tomu najlepšiemu, čo od svojho začiatku priniesla. Niekde to však stále poriadne škrípe a to pozitívne sa v hre mieša s negatívnym.
Armikrog.
pridané 9.10.2015
PC
8.0 Na tento deň niektorí hráči čakali takmer 20 rokov. Pre milovníkov adventúr jedna z kultových hier sa dočkala svojho nástupcu. Dokáže splniť nemalé očakávania?
Tri výlety do sveta Hyperdimension Neptunia
pridané 9.10.2015
PS Vita
JRPG séria Hyperdimension Neptunia už toho má veľa za sebou, ale stále má čo ponúknuť. Potvrdzuje to aj trojica hier z tohto univerza, ktoré chcú uspokojiť hráčov na PS Vita.
Dream
pridané 8.10.2015
PC
6.0 Výlet do krajiny snov od nezávislých vývojárov mal veľké ambície, ale príliš rýchlo sa v nich stratil. Základ hry je síce dobrý, ale snívanie trochu nezáživné.
Journey
pridané 7.10.2015
PS4
10 Journey je späť. Tentoraz sa táto neobvyklá záležitosť ocitla na PS4 a vás čaká nevšedná recenzia na nevšednú hru. Alebo skôr ťažká úvaha o netradičnej a jedinečnej ceste.
Grand Ages: Medieval
pridané 6.10.2015
PC
6.5 V novej stratégii od Kalypso Media čaká hráčov predovšetkým výstavba miest a obchodovanie v stredoveku. Počiatočné nadšenie však čoskoro vyprchá.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1278 GTA V
recenzia 16.9.2013
1888 Mafia II
recenzia 25.8.2010
743 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
437 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
789 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
494 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
1471 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1073 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#79


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: 1666 Amsterdam - gameplay ukážka
1666 Amsterdam - gameplay ukážka
pridané 30.4. 2016discus0
Príspevky
Valve detekuje cheaterov aj vďaka dvojfázovej...
steam quard mobilní je fajn vec ale zase čo by sťe...
Uncharted 4 ponúkne aj farebné filtre
sialenstvo skonci, no vas debilismus asi nikdy a t...
Uncharted 4 ponúkne aj farebné filtre
no stale si sem nepostol ziadnu hru, ktora by vyze...
Uncharted 4 ponúkne aj farebné filtre
skor 10 pc hracov z ktorych ma 11 doma aj xbox one...
Valve detekuje cheaterov aj vďaka dvojfázovej...
aj tak to moc nepomôže...tieto individuá platia st...
Uncharted 4 ponúkne aj farebné filtre
a stale lepsi ako ty :-)
Rise of the Tomb Raider dostane ďalšie veľké ...
mam season pass ,no neviem kde sa toto dlc nachádz...
Nový Battlefield bude odhalený 6. mája
no to chápem ,ale až také žiarovky, že to človeka ...
Pripomeňme si prvé Mirrors Edge na sérii 4K z...
ved hej, ja som catalyst nehral ale urcite hru sku...
Uncharted 4 ponúkne aj farebné filtre
prečo nie xboxs end? nintendos end? ::->: už nech ...
Pripomeňme si prvé Mirrors Edge na sérii 4K z...
chapem ta, kazdy ma vlastny nazor na nieco len mi ...
Lifeless, bude ďalšia zombie survivalovka...
podla mna to je metafora, je to originalita v neor...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2016 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk