Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Zoradiť:
Until Dawn
pridané 24.8.2015
8.0 Čo sa asi tak stane, keď sa na vzdialenú a osamotenú chatu vyberie partia ôsmich tínedžerov? Pravidlá hororu hovoria jasne...
Angry Birds 2
pridané 17.8.2015
7.0 Prasatá boli znovu na záťahu a pomsta nahnevaných vtákov na seba nenechá dlho čakať. S operencami zažijete opäť kopu zábavy vo viac ako 200 leveloch.
Rocket League
pridané 10.8.2015
9.0 Futbal na kolesách, ktorý nestavia na špičkovej grafike, ale na veľmi návykovej hrateľnosti. Na prvý pohľad vás môže odradiť, no keď hre dáte šancu, len ťažko ju budete vypínať.
God of War 3 Remastered
pridané 7.8.2015
9.0 Vylepšená verzia pôvodnej hry pre PlayStation 3 dorazila aj na PS4. Aké novinky a zlepšenia ponúka, respektíve neponúka, upravený Kratos?
Coffin Dodgers
pridané 6.8.2015
6.5 V tejto arkádovej pretekárskej hre sa nesúťaží o medaily ani o prestížne ceny, ale o život. Ak totiž dôchodcovia prehrajú v pretekoch so smrťou, okamžite skončia na cintoríne.
Victor Vran
pridané 4.8.2015
8.0 Victor Vran je síce lovec démonov, ale jasne sa snaží dať najavo, že neloví žiadneho Diabla. Jeho štýl je úplne odlišný. V boji sa však hravo vyrovná konkurencii.
Legends of Eisenwald
pridané 3.8.2015
5.0 Ak máte radi stratégie, ako Disciples, King's Bounty alebo Heroes of Might and Magic, možno sa vám zapáči aj Legends of Eisenwald. No možno budete mať určité výhrady.
Devil May Cry 4: Special Edition
pridané 31.7.2015
8.0 Capcom oživuje Danteho tak, ako ste ho poznali v pôvodnej sérii. Tvorcovia pridali vyššie rozlíšenie, postavy a môžete si tak užiť štvorku v novej podobe.
F1 2015
pridané 30.7.2015
5.5 Nový ročník F1 mal byť vykúpením pre sklamaných fanúšikov predošlého šampionátu. Splní očakávania a uspokojí náročných milovníkov rýchlych kolies?
Spectra
pridané 29.7.2015
7.0 Pre fanúšikov jednoduchých konceptov a poriadnej výzvy je tu retro arkádový titul, v ktorom musíte mať prsty rýchlejšie ako myšlienky. Zvládnete to?
Vector Thrust
pridané 28.7.2015
5.0 Letecký indie titul sa snaží vyplniť medzeru, ktorá zostala po Ace Combat. Autori lákajú na skvelú AI, množstvo rozličných typov stíhačiek a poriadnu akciu. Realita je však iná.
Guild of Dungeoneering
pridané 24.7.2015
8.0 Cech hrdinov je pripravený dobýjať bludiská plné monštier. Je to možné len vtedy, keď sa hráč postará o spoločenstvo, ale aj dotvorí dizajn nebezpečných labyrintov. Ste zmätení?
Infinifactory
pridané 24.7.2015
7.0 Infinifactory prináša svieži vietor do žánru logických hier. Skúsiť si premiestňovanie kociek v troch rozmeroch je niekedy peklom, avšak správne zábavným.
Kings of Kung Fu
pridané 22.7.2015
6.5 Máte radi bojovky? Táto vás zaujme, ale len v prípade, že obľubujete aj staré dobré filmy s majstrami bojových umení. Tu ich nájdete viac ako tucet.
Mighty Switch Force! Hyper Drive Edition
pridané 21.7.2015
7.5 Kto by sa nechcel stať kyberpolicajtkou s obrovským robotom a pochytať vesmírne chuligánky v dystopickej budúcnosti?
Bladestorm: Nightmare / Toukiden: Kiwami
pridané 20.7.2015
Dva akčné kúsky z produkcie Koei Tecmo zavedú priaznivcov japonskej tvorby do obdobia storočnej vojny a dostanú ich do úzkych pri love démonov. Potečú potoky krvi.
Pro Cycling Manager 2015
pridané 16.7.2015
7.0 Nový ročník Pro Cycling Manager je tu a pekne nám dopĺňa aktuálne preteky Tour de France. Vžite sa do úlohy manažéra profesionálneho tímu a priveďte ho k vysnívanému žltému dresu.
The Red Solstice
pridané 14.7.2015
7.0 Na červenej planéte sa to priam hemží nepriateľmi, ktorí si zaslúžia poriadnu dávku zo samopalu. Nebezpečenstvo číha na každom rohu, ale s vhodným tímom v kooperácii je to zábava.
Her Story
pridané 13.7.2015
8.0 Nezávislé hry nás často zasypávajú recyklovanými nápadmi. Ale Her Story je originálnym počinom vo virtuálnej zábave, hoci to v podstate ani nie je hra.
Gunpowder
pridané 10.7.2015
9.0 Logických hier je veľa, ale často na jedno kopyto. Ak si chcete trošku potrápiť mozog a zažiť niečo nové, vydajte sa na divoký západ, kde budete klásť nálože a rozbíjať trezory.
Massive Chalice
pridané 9.7.2015
8.0 Dlhých 300 rokov trvá poslanie spojené s posvätným kalichom, ktorý bráni niekoľko generácií hrdinov. Rodia sa, bojujú, umierajú v boji, ale aj na starobu. Pod vaším velením.
Knights of Pen and Paper 2
pridané 8.7.2015
7.5 Druhé dobrodružstvo v krajine Paperos sa snaží nadviazať na veľmi dobre prijaté Knights of Pen and Paper a darí sa mu to so striedavými úspechmi.
Kirby and the Rainbow Paintbrush
pridané 7.7.2015
7.5 Kirby pricupital na Wii U v novom dobrodružstve, kde mu pomáha prekonávať nástrahy dúhový štetec. Hlavná postava si zachováva svoj štýl, ale prináša aj nové výzvy.
Chroma Squad
pridané 6.7.2015
7.0 Ak ste fanúšikmi Power Rangers, táto taktická RPG vám ich pripomenie a môžete sa celkom dobre odreagovať v nenáročných bitkách. Teda ak vám neprekáža retro štýl hry.
Batman: Arkham Knight
pridané 3.7.2015
9.0 Batman: Arkham Knight je hrou, ktorú si hráči zaslúžia, no nie hrou, ktorú by teraz potrebovali. Stačil by ešte jeden odklad a mohol to byť dokonalý zážitok - bez zbytočných chýb.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1278 GTA V
recenzia 16.9.2013
1887 Mafia II
recenzia 25.8.2010
436 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
743 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
789 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
491 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
1471 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1073 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#77


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Beam.NG Drive vs realita
Beam.NG Drive vs realita
pridané 6.2. 2016discus11
Príspevky
Na obsahu pre Battlefield 4 sa stále pracuje
ja by som chcel modernú vojnu, ale takú z obdobia ...
Rise of the Tomb Raider dostal nový patch, pr...
uvediem priklad z inej hry, the witcher 3. na zakl...
Porovnanie The Division hry so skutočným New ...
hype na division je celkom riadny
Rise of the Tomb Raider dostal nový patch, pr...
tak moja i7 4770_ka v pohode staci aj na zakladnyc...
Porovnanie The Division hry so skutočným New ...
nemyslim, ze toto je video zrovna pre slovakov :d ...
Yakuza 4
sleeping dogs je super (trochu neskoro, ja viem :d...
Rise of the Tomb Raider dostal nový patch, pr...
somozrejme, ze to nie je len o grafickej karte, po...
Free-to-play strieľačka Combat Arms oslavuje ...
hovorí človek, ktorého rozbila ženská v jednašestk...
Rise of the Tomb Raider dostal nový patch, pr...
s tym sa netrap, tu nikdy nedaju nejaku novinku, k...
Rise of the Tomb Raider dostal nový patch, pr...
"fury x sa bez problemov dotiahla na gtx 980ti"v 1...
Rise of the Tomb Raider dostal nový patch, pr...
oficial patch notes:"fixed rendering glitches on s...
Rise of the Tomb Raider dostal nový patch, pr...
zabudli ste pripomenut, ze amd vydalo novy ovladac...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2016 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk