Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Lemmings Touch
pridané 28.7.2014
7.5 Rozkošné hlodavce túžia po dotýkaní. Lemmings si za vyše 20 rokov prešli už všeličím, no ešte nikdy sme ich nemohli ovládať dotykom. Až doteraz.
Infinity Runner
pridané 28.7.2014
2.0 Vlkolak vo vesmíre - to by mohlo byť zábavné! Alebo nie? A ak je v mobilnom segmente príliš veľká konkurencia, prečo to neskúsiť s hlúpou hrou na PC?
Demon Gaze
pridané 25.7.2014
7.5 Zahrávať sa s démonmi v bludisku môže byť nebezpečné a lákavé zároveň. Tentoraz však nie je iná cesta. Niekto predsa musí zachrániť svet.
Angry Birds Epic
pridané 25.7.2014
6.5 Po tom, čo nahnevaní vtáci koncom minulého roka vyrazili na cesty, prilietajú s ďalšou hrou, no tentokrát v RPG štýle. Odradiť vás môžu mikrotransakcie.
A Story About My Uncle
pridané 24.7.2014
5.0 Autori indie hry si zvolili celkom pekný názov, ktorý sľubuje zaujímavé dobrodružstvo na ceste za strateným príbuzným. Niekedy ale veci nedopadnú tak, ako by sme chceli.
Divinity: Original Sin
pridané 23.7.2014
9.5 Poriadna RPG zo starej školy v štýle Baldur's Gate tu už dlho chýbala. Vďaka Larian Studios a Kickstarteru sme sa konečne dočkali a výsledok je masívny a hriešne dobrý.
Whispering Willows
pridané 22.7.2014
8.0 Praskajúca podlaha veľkého chátrajúceho sídla skrýva nejedno strašné tajomstvo. Odhaľte postupne všetky záhady v netradičnej hororovej adventúre.
Stick it to the man!
pridané 21.7.2014
8.0 Nenápadná platformová hra prekvapí humorom, netradičným spracovaním a hádankami. V prvom rade je však o ružovom chápadle a nálepkách, čo svedčí o netradičnom poňatí.
Valiant Hearts: The Great War
pridané 18.7.2014
8.5 Štyri rôzne postavy s prepletenými osudmi a psí spoločník prežívajú útrapy vo víre vojnovej mašinérie. Príbeh spoza ostnatého drôtu je hrozivo skutočný a presvedčivý.
Memento Mori 2
pridané 17.7.2014
5.5 Českí vývojári sa pokúsili osloviť hráčov pokračovaním vcelku nápaditej advenúry. Honba za ukradnutým klenotom znie lákavo, ale v tomto prípade nezaručuje happy end.
Lifeless Planet
pridané 16.7.2014
7.5 Astronaut na nehostinnej planéte ani netuší, čo v sebe skrýva tajuplné miesto, ktoré je zdanlivo bez života. Možno spolu s ním odhalíte záhadu.
Transistor
pridané 15.7.2014
9.0 Máte radi akčné RPG, ale zunovali sa vám Diablo klony, ktoré sa podobajú ako vajce vajcu? V tom prípade vyskúšajte Transistor a zoznámte sa so šarmantnou Red.
Tropico 5
pridané 14.7.2014
8.0 Budovateľská stratégia v exotickom prostredí už piatykrát láka do kresla absolútneho diktátora, ktorý sa tentoraz vrátil s celou svojou rodinou.
Monster Monpiece
pridané 14.7.2014
8.0 Máte chuť na kartovú hru a nemusí to byť práve HearthStone? Japonskí tvorcovia ponúkajú balíček, ktorý namiešali podľa vlastného vkusu a možno sadne aj vám.
Sniper Elite III
pridané 11.7.2014
7.5 Nahliadnite cez optiku ostreľovacej pušky na operácie odhodlaného snajpera v rozpálenej Afrike, kde musí zničiť tajnú zbraň Nemecka.
PlayStation Vita Pets
pridané 10.7.2014
5.5 Nie každý môže mať doma živé zvieratko, a preto je tu hra, ktorá vám dovolí vlastniť psíka, po ktorom nezostávajú chlpy na koberci a bobky na trávniku.Je to však adekvátna náhrada?
Noir Syndrome
pridané 10.7.2014
4.5 Detektívka v retro grafike pasuje na mobilné zariadenia, ale na PC nemusí byť vyšetrovanie prípadov až také zábavné. Oplatí sa kvôli Noir Syndrome zapnúť počítač?
Xenonauts
pridané 9.7.2014
9.0 Ak už 20 rokov čakáte na kvalitného nástupcu pôvodných UFO/XCOM stratégií, dávame vám do pozornosti indie hru Xenonauts.
Enemy Front
pridané 8.7.2014
5.0 Poliaci si so snajperskými hrami nedajú pokoj. Tentoraz namiesto džungle použili kulisy Varšavy, kde sa stanete svedkami poľského odporu počas druhej svetovej vojny.
Mind Zero
pridané 8.7.2014
7.0 Skupina študentov našla portál a paralelné univerzum, kde číhajú mnohé nebezpečenstvá. Našťastie im pomôže ich obraz z temného sveta - mind. Možno sa radi pridáte do partie.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
549 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1268 GTA V
recenzia 16.9.2013
1882 Mafia II
recenzia 25.8.2010
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
786 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
737 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
488 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1043 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#62


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Star Citizen bude rozšírené o domácich maznáč...
pár mesiacov dozadu si môžeš pozrieť tu: https://r...
Steam ponúka ďalšie zľavy, presne 5665 zliav
veď to je skoro ako zadarmo taká hra za takú cenu....
Star Wars 7 - filmový trailer
zrejme si videl epizody 8 a 9 :d
Špecifikácia a výkon Radeon 390 a Radeon 390X...
na 1440p a 2160p na ultra nastaveniach možno, ale ...
EA získala maximálne skóre v rešpektovaní ľud...
pracovné podmienky možno, ale účasť v hrách sotva ...
Star Wars 7 - filmový trailer
ja som ich videl prvý krát asi pred 2 mesiacmi, le...
Star Citizen bude rozšírené o domácich maznáč...
hra je ešte len v pre-alpha štádiu a už ma pol mil...
Star Wars 7 - filmový trailer
odporúčam machete order :dhttp://www.nomachetejugg...
Star Citizen bude rozšírené o domácich maznáč...
keď si to porovnám s inými hrami, tak tam hranica ...
Star Citizen bude rozšírené o domácich maznáč...
čítam všetky mesačne reporty, niekedy žasnem ako r...
Star Citizen bude rozšírené o domácich maznáč...
https://www.youtube.com/watch?v=5fyar4wj3-y...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk