Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

e3 E3 sekcia e3 E3 zhrnutie
Najlepšie trailery z E3
Forza Motorsport 6
Horizon
Rise of Tomb Raider
Uncharted 4
Deus Ex
For Honor
Need for Speed
e3
Fallout 4
e3
Doom

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Heroes of Might & Magic III - HD Edition
pridané 18.2.2015
7.0 Ak máte Ashanu už dosť, je čas vrátiť sa na kontinent Antagarich a znovu zachrániť Erathiu v HD remaster verzii ťahovej legendy. Ale možno radšej oprášite pôvodnú hru z roku 1999.
Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX
pridané 17.2.2015
8.5 Ďalšia kolekcia Kingdom Hearts prináša opäť výber toho najlepšieho zo série a ponúka ho veteránom, ale aj novým hráčom na PS3. Pre milovníkov JRPG je to jasná voľba.
Total War: Attila
pridané 13.2.2015
8.5 Séria Total War nezaháľa a opäť láka hráčov na bojové pole. Tentoraz je ústrednou osobnosťou hry legendárny vodca Hunov. Čo so sebou prináša okrem stepných jazdcov?
WWE Immortals
pridané 13.2.2015
8.0 Zabudnite na klasické šou v ringu a vyskúšajte si hviezdy WWE v tradičnej bojovke. WWE Immortals okolo wrestlingu ani len nechodilo, no aj tak ide o zábavu na niekoľko hodín.
Scrolls
pridané 12.2.2015
7.5 Mojang so Scrolls úplne mení zaužívané pravidlá kartových hier. Nováčikovia si však najskôr musia zvyknúť na systém, ktorý má určité špecifické prvky.
Evolve
pridané 11.2.2015
8.5 Chceli ste niekedy zažiť ten pocit, keď sa Arnold postavil zoči-voči nepremožiteľnému predátorovi? Táto hra to umožní a dokonca aj z druhej strany. Môžete byť lovcom aj monštrom.
Shantae and the Pirate's Curse
pridané 10.2.2015
8.5 Ani s džinom z Aladína ste si neužili toľko zábavy, koľko vám ponúkne nová hra zo série Shantea. Ak sa vám páčil Shovel Knight, aj tu si prídete na svoje.
Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire
pridané 9.2.2015
8.0 Pokémoni sa objavujú už roky a sú stále obľúbení. Ak ste zmeškali Omega Ruby a Alpha Sapphire na staručkom handhelde Game Boy Advance, teraz si ich môžete zahrať na 3DS.
Assetto Corsa
pridané 6.2.2015
9.0 Nadupaný simulátor z temperamentného Talianska pozýva hráčov na rýchle okruhy a vyžaduje maximálnu presnosť a koncentráciu. Ak hľadáte realistický zážitok z jazdy, tu sa ho dočkáte
Blackguards 2
pridané 6.2.2015
9.0 Osud krajiny je opäť v rukách vyvrheľov a zločincov, ktorých tentoraz vedie pomstychtivá žena s pavúčou maskou na tvári. Spolu s ňou a žoldniermi zabojujete o kráľovský trón.
Supreme League of Patriots
pridané 5.2.2015
6.0 Ružový superhrdina má nielen špecifický vzhľad, ale aj svojský humor a nič mu nie je sväté. Len je škoda, že sa nepredviedol v trochu lepšej forme.
Grim Fandango Remastered
pridané 4.2.2015
8.5 Viete, čo vás čaká po smrti? Kopa zábavy, pár inteligentných hádaniek a tajomný prípad, ktorý prerastie do obrovskej revolúcie. Určite to platí aspoň v tejto vynovenej klasike.
Dying Light
pridané 3.2.2015
8.5 Vydajte sa na nebezpečnú misiu do zombie mesta so spirituálnym nasledovníkom Dead Island série. Tentoraz sa ale nemŕtvym radšej vyhýbajte, pretože dajú poriadne zabrať.
Saints Row: Gat out of Hell
pridané 2.2.2015
6.5 Kým príde Saints Row V, autori hry nám ponúkajú krátku vsuvku, ktorou môžeme zabiť čas pri záchrane šéfa svätých z pekla. Škoda, že to nie je až také pekelne dobré.
Warhammer Quest
pridané 2.2.2015
7.0 Taktická RPG z populárneho sveta Warhammeru sa najskôr predstavila v mobilnej verzii a teraz vstúpila aj do bludísk na PC. Čo sa ukrýva v podzemných kobkách?
Rune Factory 4
pridané 30.1.2015
8.5 Na túto RPG sme v Európe dlho márne čakali, ale napokon si predsa našla cestu aj k nám. Majiteľom 3DS prináša príjemný zážitok v bludiskách, ale aj na farme.
Mechs & Mercs: Black Talons
pridané 29.1.2015
7.5 Sci-fi stratégia z nezávislej scény prináša zaujímavý obsah, ale aj chyby, ktoré môžu hráčom pokaziť zážitok. Práve preto pri nej zotrvajú len tí najhúževnatejší.
Lumino City
pridané 27.1.2015
7.5 Netradičná adventúra vám najskôr hlavu zamotá svojou krásou a potom aj zavarí svojimi hádankami. Priaznivci žánru, ktorí majú radi nezvyčajné hry, si prídu na svoje.
Basketball Pro Management 2015
pridané 23.1.2015
7.0 Nie každého baví hrať basketbal. Niektorí by chceli celý basketbalový kolotoč, od cien vstupeniek až po víťaznú trojku, radšej riadiť. Tak teda nech sa páči.
Resident Evil / Biohazard HD Remaster
pridané 23.1.2015
8.5 Kultový survival horor je späť v inovovanej verzii. Zrelí hráči si pripomenú obľúbenú klasiku a pre neskôr narodených je to príležitosť zoznámiť sa s hrou, ktorá definovala žáner.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1278 GTA V
recenzia 16.9.2013
1885 Mafia II
recenzia 25.8.2010
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
740 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
787 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
489 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1064 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#70


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Príspevky
Creed - filmový trailer
rocky je zaujimavy ale ten zvysok...
StarCraft II: Legacy of the Void bude veľkole...
no nech je to tu cim skor. uz sa neviem dockat. vs...
UK: Batman Arkham Knight prekonal v úvodnom p...
ty si sa vytiahol .. lamentujes ze ludia to vidia ...
Microsoft naplánoval Gamescom press konferenciu
samozrejme, je potřeba tlacit na ms, at se ještě v...
UK: Batman Arkham Knight prekonal v úvodnom p...
ty ten povolany predpokladam si, mas asi mandat ...
UK: Batman Arkham Knight prekonal v úvodnom p...
inak z toho co pises/urazas ludi .. mam pocit, ze ...
UK: Batman Arkham Knight prekonal v úvodnom p...
" pc samotne velky aaa titul nezaplati, uz kvoli c...
Cossacks 3 plne v 3D, v stopách Back to War a...
toto je krásna správa som dojatý :d páči sa mi že ...
Dark Souls séria predala 8 miliónov kusov
"according to cd projekt co-founder michal kicinsk...
Sony zhrňuje svoje úspechy v EU
takovy saso urcite, jen si myslim, ze je naprosta ...
Cossacks 3 plne v 3D, v stopách Back to War a...
jj, ale na poslednom porovnávacom obrázku vidno, a...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk