Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Ori and the Blind Forest
pridané 23.3.2015
9.0 Táto hra si dokáže podmaniť takmer každého. Podľahnete aj vy kúzlu roztomilého strážneho ducha v magickom lese plnom smrteľných nástrah?
Anoxemia
pridané 23.3.2015
7.5 Temná adventúra z hlbín mora je náročná, a pritom ste tou najväčšou prekážkou vy sami. Pod hladinou vás potrápia rôzne nástrahy a nezdoláte ich bez zásob energie a kyslíka.
Homeworld Remastered Collection
pridané 20.3.2015
9.0 Kultová vesmírna stratégia priletela z hlbín vesmíru s inovovanou verziou oboch častí. Séria, ktorá sa preslávila trojdimenzionálnymi bojmi vo hviezdach, je stále pozoruhodná.
Sid Meier's Starships
pridané 20.3.2015
7.0 Nová hra Sida Meiera bola ohlásená len nedávno a už je aj vonku. To sa odzrkadľuje aj na celkovom výsledku. Vesmír je lákavý, ale ponúka len obmedzené možnosti bez patričnej hĺbky.
Lords of Xulima
pridané 19.3.2015
8.5 Hoci o niečo neskôr, prinášame vám recenziu zaujímavého RPG indie objavu z konca roku 2014. Old-school hrateľnosť, vysoká obtiažnosť a dlhá herná doba – takí sú Lords of Xulima.
Resident Evil: Revelations 2
pridané 17.3.2015
8.5 Intímne ladená odbočka série Resident Evil prekvapí atmosférou a zaujímavo namixovanou hrateľnosťou, aj keď podobný príbeh sme si prežili už mnohokrát.
The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D
pridané 16.3.2015
9.0 Blíži sa koniec sveta a na jeho záchranu nezostávajú dni, ale hodiny. Všetko sa však ešte môže obrátiť na dobré vďaka manipulácii s časom a nevšednými maskami.
Screamride
pridané 13.3.2015
7.0 Chceli ste už niekedy vytvoriť horskú dráhu, ktorá by vám postavila všetky vlasy hore dupkom? Teraz môžete. A jej kvality budú ocenené krikom pasažierov.
Sunless Sea
pridané 12.3.2015
6.0 Temné vody lákajú odvážnych námorníkov a prinášajú náročné výzvy aj pre starých morských vlkov. Treba sa popasovať s pirátmi, monštrami, no aj hladom a depresiou.
Karmaflow: The Rock Opera Videogame - Act I
pridané 11.3.2015
6.5 V minulosti ste si už mohli metalovú operu neraz vypočuť a dokonca pozrieť v divadle alebo zo záznamu. Až teraz si ju však budete môcť zahrať.
Stay Dead Evolution
pridané 11.3.2015
7.5 Ak máte radi bojovky a chceli by ste si zahrať jednu atypickú, skúste inovovanú verziu Stay Dead. Ponúka vylepšený systém boja, hoci k tomu mohla pridať aj viac obsahu.
Blackhole
pridané 10.3.2015
8.5 Výlet do čiernej diery nebol nikdy taký zábavný a frustrujúci zároveň ako v hre od českého štúdia FiolaSoft. Pri putovaní si zaskáčete a čakajú vás aj neľahké hádanky.
IronFall: Invasion
pridané 9.3.2015
6.5 Autori hry IronFall sa už roky pred jej vydaním chválili tým, že na 3DS prinesú grafickú revolúciu. Nepotrebovala ich hra v štýle Gears of War aj niečo navyše?
Senran Kagura: Bon Appétit!
pridané 9.3.2015
7.0 Nie je varenie ako varenie. Pri tomto sa nemusíte sústrediť len na jedlo, ale môžete si všímať aj ladné krivky mladučkých kuchárok. Tak teda dobrú chuť!
Oddworld: Abe's Oddysee - New 'n' Tasty
pridané 6.3.2015
9.0 Skvelý titul Abe's Oddysee sa dočkal svojej reinkarnácie. Neponúka len kompletne prepracovanú grafiku, ale aj trojnásobne viac mudokonov, ktorých treba zachrániť pri veľkom úteku.
Hand of Fate
pridané 5.3.2015
7.5 Ak chcete vedieť, čo vás čaká a neminie, prezradia vám to karty. Ale nemusíte sa spoliehať len na šťastenu,svoj osud si môžete vybojovať.
Senran Kagura Shinovi Versus
pridané 4.3.2015
7.5 Tri dievčenské školy bojujú v neľútostných súbojoch, kde okrem tvrdých úderov ukazujú aj polonahé telá. Dokážete sa sústrediť na boj alebo vás viac zaujmú ženské vnady?
Unmechanical: Extended
pridané 4.3.2015
7.5 Krv a železo uväznili netradičného, ale milého robota v podzemí. Je na vás, aby ste mu pomohli dostať sa odtiaľ von. Rozšírená edícia pridáva nové útrapy, no nie je ich veľa.
There Came an Echo
pridané 3.3.2015
7.0 Toto síce nie je prvá hlasom ovládaná hra, ale mohla byť tou najlepšou. Ponúka nevšedný zážitok s mikrofónom a headsetom, ale budete mať príliš málo času, aby ste si ju vychutnali.
Resident Evil: Revelations 2 - Penal Colony
pridané 2.3.2015
8.0 Capcom pokračuje v malej podsérii Resident Evil, ktorá zažila už pri uvedení prvej časti veľký úspech. Na scénu sa vrátili staré známe tváre, ktoré opäť musia čeliť nákaze.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1278 GTA V
recenzia 16.9.2013
1886 Mafia II
recenzia 25.8.2010
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
740 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
787 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
489 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1064 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#72


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Analýza MGS 5
tak to uz potom velmi spolocenska miestnost nie je...
Analýza MGS 5
ja som nemyslel len túto hru ale celkovo. keď vyze...
Analýza MGS 5
jasné, to som tam zabudol dopísať. :-) veď práve. ...
Film: Captain America a Iron Man už majú svoj...
jasne ze ich je malo ked zrejme pouziju iba to co ...
Analýza MGS 5
ved to neber tak doslova. pointa je v tom , ze ked...
Analýza MGS 5
tak potom mi je zahadou preco pc verzia trejto hry...
Until Dawn
lepšie je to (y)
Windows 10 už má 75 miliónov používateľov
kdyby jenom heslo do wifiny. ale každý router ma t...
Analýza MGS 5
ale ver tomu že to je kvôli ziskom. nebudú dávať t...
Fallout Shelter
tak ale bez zbrani mi lahko skapu vonku , inak dik...
Pokochajte sa konceptami z Fallout 4
ja sa strasne na tu hru tesim uz nech to je vonku ...
Analýza MGS 5
to co pises je iba inputlag odvodeny od vysky fps....
Analýza MGS 5
no vsak ja viem, ale potom netreba pisat, ze nemaj...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk