Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Populárne recenzie

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
The Disney Afternoon Collection
pridané 12.5.2017
PS4
PC
Xbox One
7.5 Strýko Držgroš, Balu, Rýchla rota a ďalší vás pozývajú na rozprávkovú jazdu späť do minulosti v novej kolekcii.
The Keep (PC verzia)
pridané 11.5.2017
PC
3DS
6.5 Ako dopadol port českého dungeon crawleru, ktorý na Steam doputoval z handheldu 3DS? Je rovnako úspešný aj na veľkej obrazovke?
Old Time Hockey
pridané 11.5.2017
PC
5.0 Máte chuť na arkádový hokej zo starej školy? Kanadské indie štúdio vám chcelo vyhovieť, no nie všetko vyšlo podľa plánov.
Vroom in the night sky
pridané 10.5.2017
PC
Switch
1.5 Titul, ktorý sa zapíše do análov herných dejín kvalitami, ktorým pravdepodobne nerozumejú ani samotní autori, zaujme tým, aký je neskutočne hrozný.
Late Shift
pridané 9.5.2017
PC
Xbox One
7.5 Interaktívny filmový triler síce nevyžaduje veľkú aktivitu hráča, ale ponúka možnosť usmerňovať dej na základe svojich rozhodnutí.
Prey
pridané 9.5.2017
PC
Xbox One
9.5 Prey sa vracia - teraz ako iná hra, ale veľmi kvalitná hra. Vesmírna stanica s nebezpečenstvom na palube čaká len na váš zásah.
Syberia 3
pridané 5.5.2017
PC
Xbox One
6.0 Tretiu Syberiu sme očakávali so zatajeným dychom, ale zároveň aj obavami. Aké dojmy a pocity napokon prevládli, sa dozviete v našej recenzii, v ktorej nájdete nadšenie i sklamanie.
Warhammer 40,000: Dawn of War III
pridané 5.5.2017
PC
7.5 Keď sa Relic do niečoho pustí, nemôže to dopadnúť zle - hlavne keď je to v populárnom Warhammer univerze. Ale nemusí to skončiť až tak dobre, ako dúfate.
Parappa the Rapper Remastered
pridané 4.5.2017
PS4
5.0 Starý pes vyrazil na lov, počúvajte tento jeho flow, fanúšikov volá vo veľkom späť, kvalitatívne je to ale len za 5.
Day of Infamy
pridané 4.5.2017
PC
7.5 Tento rok sa nesie v znamení veľkých návratov do 2. svetovej vojny. Skôr, než tak urobia iné, veľké značky, si chce svoj kúsok slávy uchmatnúť aj Day of Infamy.
Mario Kart 8 Deluxe
pridané 3.5.2017
PC
Switch
9.5 Fúzatý taliansky inštalatér sa vrátil na pretekársku trať, aby dokázal, že okrem záchrany princezien majstrovsky zvláda aj niečo iné.
Expeditions: Viking
pridané 2.5.2017
PC
7.5 Aj vás si získal historický seriál Vikingovia a obľúbili ste si Ragnara Lothbroka? Táto taktická RPG vám ich pripomenie. Kráča totiž po ich stopách.
Sniper: Ghost Warrior 3
pridané 28.4.2017
PC
Xbox One
8.0 Snajper sa znovu púšťa do boja, tentoraz v krízových oblastiach v okolí ruských hraníc. Teroristi, separatisti, staré sovietske zbrane a aj rodina - o všetko sa treba postarať.
Bayonetta (PC verzia)
pridané 28.4.2017
PC
PS3
Xbox 360
WiiU
8.5 Moderné bosorky to nemajú ľahké, zvlášť keď na PC až doteraz nikdy neboli doma. To sa však teraz mení a tá najkrajšia z nich si prišla vydobyť svoje právoplatné miesto.
Thimbleweed Park
pridané 27.4.2017
PC
Xbox One
9.0 Retro sa vracia. Adventúra zo starej školy rulez. Ako sa uklikať k smrti a zavariť si mozgové závity. Point & click pixel art orgie. Skrátka adventúrna bomba.
Dragon Quest VIII
pridané 26.4.2017
3DS
iOS
PS2
9.0 Opäť sa jedna úspešná JRPG vrátila na scénu v upravenej verzii na novej platforme. Dragon Quest VIII si teraz môžete zahrať aj na 3DS, kde si užijete veľmi rozsiahle dobrodružstvo.
The Inner World (konzolová verzia)
pridané 26.4.2017
Xbox One
iOS
Android
6.5 Môže na herných konzolách preraziť adventúra? Môže. Žiaľ, titulu The Inner World, ktorý pred niekoľkými rokmi uspel na PC, sa to na doplnených platformách nepodarilo.
Outlast 2
pridané 25.4.2017
PC
7.5 Po strašidelnom zážitku v psychiatrickom ústave sa opäť ocitáme len s kamerou uprostred nebezpečenstva. Tentoraz však v temnom lese, kde sa odohráva štvanica.
Lego Worlds
pridané 24.4.2017
PS4
6.0 Od tradičných Lego hier sa presúvame do masívneho univerza s nekonečným množstvom svetov vytvorených výhradne z Lega. Ako nakoniec dopadla snaha o vytvorenie druhého Minecraftu?
Mario Sports Superstars
pridané 24.4.2017
3DS
6.5 Mario je obľúbený a všestranný, ale niekedy ani jeho šarm nestačí na to, aby hra zabodovala naplno. Pri športovaní aj s ďalšími populárnymi postavičkami vás čaká decentná zábava.
Full Throttle Remastered
pridané 21.4.2017
PC
PS Vita
8.0 Ďalšia klasika z truhlice LucasArts ožíva, aby nám pripomenula už takmer zabudnutú dobu, kedy hernému svetu vládol žáner adventúr. Poteší aj milovníkov motoriek.
Halo Wars: Definitive Edition
pridané 21.4.2017
PC
8.0 Po rokoch a práve vďaka Halo Wars 2 dostáva svoj remaster aj pôvodná hra Halo Wars, ktorá sa tak okrem Xbox One ocitá aj na PC. Je stále atraktívna?
Yakuza 0
pridané 19.4.2017
PS4
PS3
8.5 S japonskou zločineckou organizáciou sa neradno ťahať za prsty. Ale keď sa stanete jej súčasťou, môžete sa spoľahnúť na to, že nebude núdza o zábavu a akciu.
Blaster Master Zero
pridané 19.4.2017
3DS
Switch
8.0 Návrat klasiky, o ktorej ste možno ani nevedeli, že existovala. Ak si ale získa hráčov, môžeme sa dočkať plnohodnotných pokračovaní. Zaujme vás?
FATED: The Silent Oath
pridané 18.4.2017
3DS
PS VR
5.5 Titul, ktorý chce ukázať možnosti virtuálnej reality, vás zavedie do minulosti v koži Vikinga, ktorý musí zachrániť rodinu pred obrami. Ale možno vás pritom rozbolí hlava.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
551 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1281 GTA V
recenzia 16.9.2013
1890 Mafia II
recenzia 25.8.2010
751 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
437 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
498 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
790 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
1075 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
957 Crysis
recenzia 20.11.2007
1472 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#96


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Príspevky
Project CARS 2
ktory z ponuky ffb je najrealistickejsi, z tych i...
The Evil Within 2 má na PC skrytý, ale plne f...
a nedohral si? takže si si vytvoril negatívny názo...
Star Wars VIII kino poster ukazuje dve strany...
aaa len to všetko prezradili tými trailermi ?? kyl...
Battlefield 2 dostal novú verziu The Armed Fo...
este k tomu tu stihacku mame po rusoch ktory ju ch...
Ako pôjde Destiny 2 na PC?
čo je už dnes považované za staršie karty?
V utorok EA vypne servery dvom Burnout hrám
nie je dôvod ohŕňať nosom, ten časový rámec je až ...
Herné fórum NeoGaf má problémy kvôli sexuálne...
"obetiam" 😂 "solidarity" 😂&#128514...
Star Wars VIII kino poster ukazuje dve strany...
trosku predvidatelne po tych traileroch a niekolky...
Gabe Newell má majetok 5.5 miliardy dolárov
ty hňup, to už skúšali a žiadna totalita inšpirova...
Hell Let Loose - gameplay
pri nabíjaní káru chyba dopĺňanie jednotlivý náboj...
Star Wars VIII kino poster ukazuje dve strany...
well fuk.. co su to za naznaky?... uz nech je to t...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2017 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk