Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Hatoful Boyfriend
pridané 26.9.2014
6.5 Randenie nie je v hrách (hlavne japonských) ničím výnimočným, ale koketovanie s operencami znie prinajmenšom netradične. Aké to je chodiť s holubom?
Forza Horizon 2
pridané 25.9.2014
9.0 Posledný letný festival otvára svoje brány, aby zlákal každého automobilového nadšenca. Sadnite si za volant a vychutnajte jazdu otvorenou krajinou v hre, na ktorú ste čakali.
Halfway
pridané 24.9.2014
7.0 Po drsnom precitnutí na palube kozmickej lode prichádza príjemný šok v podobe ťahovej stratégie, ktorá poteší hlavne priaznivcov Jagged Alliance a UFO.
Hazard Ops
pridané 23.9.2014
8.0 Štúdio Epic Games China zmenilo názov na Yingpei Games a vypustilo do sveta bezplatnú online akciu, ktorej sme sa pozreli na zúbky. Najlepšie sa hrá v kooperácii.
Hohokum
pridané 22.9.2014
8.0 Pestrofarebná hra plná nevinnosti a umenia má svoje osobité čaro. Pri prechádzaní rozmanitými svetmi si oddýchnete a zanechajú vo vás hlboký dojem.
Luftrausers
pridané 22.9.2014
8.0 Lietadielka s jednoduchým vzhľadom síce nevyzerajú nijako výnimočne, ale keď sa pustíte do hry, zmeníte názor. Na svoje si prídu hlavne nostalgickí hráči a priaznivci 8-bitov.
Surgeon Simulator: Anniversary Edition
pridané 19.9.2014
4.0 "Příteli chvátej SOS, ať jsem i zítra čím jsem dnes. Zbav mě tísně mé, strasti mé, co nejdřív..."Známa pieseň z československého seriálu sa celkom dobre hodí k bláznivým operáciám.
Flockers
pridané 19.9.2014
7.0 Team 17 poznáme hlavne vďaka hravým červíkom, ale tentoraz k nám privádza stádo ovečiek, ktoré treba zachrániť. Hra síce vyzerá roztomilo, ale rozhodne nie je pre deti.
CounterSpy
pridané 18.9.2014
6.0 Svetu hrozí atómová vojna. Ak niekto rázne nezakročí, Američania alebo Rusi čoskoro začnú s nukleárnym útokom. Všetko je v rukách jediného agenta, ktorým sa stanete práve vy.
The Sims 4
pridané 17.9.2014
7.0 Simsovia sa vracajú. S niekoľkými novinkami a overenou hrateľnosťou. Opäť vymeníme skutočný život za virtuálny, ktorý si môžeme prispôsobiť podľa potreby. Bude to tentokrát stačiť?
Destiny
pridané 16.9.2014
7.5 Očakávaný akčný hit sa konečne prestrieľal k hráčom, aby ukázal, čo sa v ňom skutočne skrýva. Mohol Activision s Bungie a 500 miliónmi dolármi šliapnuť vedľa?
Battle Princess of Arcadias
pridané 15.9.2014
7.5 Princezná-bojovníčka čelí nepriateľom a ponúka dobrodružstvo, ktoré je založené na zaujímavých postavách a pestrých leveloch. Hra spája tri žánre do nápaditého celku, ktorý zaujme.
Dead Rising 3: Apocalypse Edition
pridané 12.9.2014
8.0 Tretia časť Dead Rising série otvára sandboxový zombie štýl ešte výraznejšie a tentoraz ponúka malé mestečko, tvorbu zbraní a vozidiel a aj kooperáciu.
Pinball FX2 - The Walking Dead Table
pridané 12.9.2014
8.0 Walking Dead je v kurze, či už vo forme komiksu, televízneho seriálu alebo epizodickej adventúry. Zen Studios k tomu pridávajú guľôčkový automat.
Entwined
pridané 11.9.2014
7.0 Dve duše, jedno dračie telo. Chcete vedieť, ako dopadla oddychovka s romantickým podtónom od neskúsených vývojárov zo štúdia Pixel Opus? Vydajte sa spolu s nami na nevšednú púť.
Hyperdimension Neptunia: PP
pridané 11.9.2014
7.0 Ste pripravení na odlišný herný zážitok a závan slávy? To všetko vás čaká v nevšednom titule, kde sa stanete manažérom speváckej hviezdičky a popritom budete randiť.
Diablo III: Ultimate Evil Edition
pridané 9.9.2014
9.0 Koľkokrát ste už porazili Diabla? Nech je už odpoveď akákoľvek, pekelník je tu zas, tentokrát v pôsobivej edícii, ktorá sa čertovsky dobre hrá na nových konzolách.
Tales of Xillia 2
pridané 8.9.2014
8.0 Nemý hrdina je postavený pred existenčnú otázku a musí splatiť obrovský dlh, a preto sa vydáva v ústrety dobrodružstvám. Dej hry je nový, ale svet vám bude dôverne známy.
Table Top Racing
pridané 5.9.2014
6.0 Racingov nie je nikdy dosť a nemusia to byť vždy len poriadne nadupané autá, ktoré sa preháňajú na svetoznámych okruhoch. Niekedy postačia celkom malé autíčka jazdiace po stoloch.
The Golf Club
pridané 4.9.2014
7.5 Chýba vám kvalitný golfový titul? Golf Club síce nie je úplne dokonalý, ale môže vám skrátiť čakanie na ideálneho kandidáta v tomto žánri.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1274 GTA V
recenzia 16.9.2013
1883 Mafia II
recenzia 25.8.2010
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
739 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
786 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
489 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1054 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#64


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Tvorca Bioshocku zodpovedal otázky o svojej p...
ake su to questy založené na vasni?
Nintendo je v zisku, hry sa predávali dobre, ...
waggon asi skôr myslel, že či sú to tržby alebo zi...
Tvorca Bioshocku zodpovedal otázky o svojej p...
stále nechápem ako mohli rozpustiť irrational práv...
Evolve ponúka štatistiky z otvorenej bety
aj bf hardline mal v pohode betu len ta hra je aka...
Ako to bolo so zrušenými uPlay kľúčmi na Far ...
tie kluce boil kupene, takze ubisoft z toho dostal...
Oznámená februárová ponuka hier v Games with ...
na steame mam sniper elite v2 ked bol zadarmo a ta...
Oznámená februárová ponuka hier v Games with ...
ked uz nie su pre teba hry, mozme sa aspon utesova...
Majitelia EA Access dostanú Second Assault e...
lol včera som si kúpil premium :d
Dragons Dogma Online - trailer
f2p a capcom? vrazedna kombinacia. co som cital, t...
Nintendo je v zisku, hry sa predávali dobre, ...
zabudol si na ironfall: invasion, final fantasy ex...
Oznámená februárová ponuka hier v Games with ...
brothers už síce mám, ale hra je to parádna a v2 s...
Kinguin hovorí, že kradnuté Far Cry 4 kľúče p...
keď ti bude nejaká podivná existencia ponúkať takm...
Pre Zaklínača 3 autori nahrali 16 hodín sexuá...
krabicovka sa da zohnat este lacnejsie.
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk