Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia


Bezpečná platba za herné transakcie

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
IronFall: Invasion
pridané 9.3.2015
6.5 Autori hry IronFall sa už roky pred jej vydaním chválili tým, že na 3DS prinesú grafickú revolúciu. Nepotrebovala ich hra v štýle Gears of War aj niečo navyše?
Senran Kagura: Bon Appétit!
pridané 9.3.2015
7.0 Nie je varenie ako varenie. Pri tomto sa nemusíte sústrediť len na jedlo, ale môžete si všímať aj ladné krivky mladučkých kuchárok. Tak teda dobrú chuť!
Oddworld: Abe's Oddysee - New 'n' Tasty
pridané 6.3.2015
9.0 Skvelý titul Abe's Oddysee sa dočkal svojej reinkarnácie. Neponúka len kompletne prepracovanú grafiku, ale aj trojnásobne viac mudokonov, ktorých treba zachrániť pri veľkom úteku.
Hand of Fate
pridané 5.3.2015
7.5 Ak chcete vedieť, čo vás čaká a neminie, prezradia vám to karty. Ale nemusíte sa spoliehať len na šťastenu,svoj osud si môžete vybojovať.
Senran Kagura Shinovi Versus
pridané 4.3.2015
7.5 Tri dievčenské školy bojujú v neľútostných súbojoch, kde okrem tvrdých úderov ukazujú aj polonahé telá. Dokážete sa sústrediť na boj alebo vás viac zaujmú ženské vnady?
Unmechanical: Extended
pridané 4.3.2015
7.5 Krv a železo uväznili netradičného, ale milého robota v podzemí. Je na vás, aby ste mu pomohli dostať sa odtiaľ von. Rozšírená edícia pridáva nové útrapy, no nie je ich veľa.
There Came an Echo
pridané 3.3.2015
7.0 Toto síce nie je prvá hlasom ovládaná hra, ale mohla byť tou najlepšou. Ponúka nevšedný zážitok s mikrofónom a headsetom, ale budete mať príliš málo času, aby ste si ju vychutnali.
Resident Evil: Revelations 2 - Penal Colony
pridané 2.3.2015
8.0 Capcom pokračuje v malej podsérii Resident Evil, ktorá zažila už pri uvedení prvej časti veľký úspech. Na scénu sa vrátili staré známe tváre, ktoré opäť musia čeliť nákaze.
Chaos Ride
pridané 2.3.2015
1.0 Čo sa dá pokaziť pri adrenalínových pretekoch s extrémnou rýchlosťou vo futuristickom prostredí? Všetko. Pri tejto chaotickej jazde si začnete vážiť aj priemerné hry.
Grey Goo
pridané 27.2.2015
8.0 Chýbajú vám klasické stratégie zo starej školy v štýle Command & Conquer a Starcraft? Grey Goo vám ich určite pripomenie, pretože sa nimi inšpiruje. Pridáva však aj niečo vlastné.
Hyperdimension Neptunia Re;Birth 2
pridané 27.2.2015
7.5 Ak ste si v prvej časti obľúbili svet Gameindustri a jeho rozkošné hrdinky, môžete sa tam vrátiť v pokračovaní. Hoci vás až tak neopantá, stále má čo ponúknuť.
Apotheon
pridané 25.2.2015
8.0 Toto je príbeh z dávnych čias, z čias mýtov a legiend, keď boli starí bohovia malicherní a krutí a zoslali na ľudstvo osud utrpenia. Len jeden človek sa vzoprel - Nikandreos.
Freedom Wars
pridané 25.2.2015
8.5 Sci-fi alternatíva absentujúceho Monster Huntera prekvapuje svojou bohatou náplňou. V dystopickom svete vás čakajú naozaj veľké výzvy, pri ktorých sa neraz poriadne zapotíte.
Life is Strange: Episode 1 - Chrysalis
pridané 24.2.2015
7.0 Predstavte si život outsidera v škole. Spolužiaci vás nemajú radi, niekto vás šikanuje a s hormonálnymi zmenami odrazu získate schopnosť pretočiť naspäť čas. Ako ju využijete?
The Book of Unwritten Tales 2
pridané 23.2.2015
7.5 Pravoverných fanúšikov tradičných adventúr určite poteší príjemná rozprávka pre dospelých. Príbeh napreduje len pomaly, ale decentný humor a rôzne postavy si vás získajú.
Astray
pridané 23.2.2015
5.0 Razí si k nám cestu ďalšia z radu hier z pohľadu prvej osoby inšpirovaná úspešnou sériou Amnézia. Tentokrát sa ale dej odohráva v múzeu a nie je to až také strašidelné.
The Witcher: Battle Arena
pridané 20.2.2015
6.0 Zaklínač sa opäť dostáva na mobilné zariadenia, no tentokrát ako akciou nabitá MOBA. Teda aspoň podľa autorov. Ako je na tom v skutočnosti?
The Order: 1886
pridané 19.2.2015
6.5 Najambicióznejšia PS4 hra od uvedenia konzoly na trh je tu, no obrovský potenciál utápa vo veľkom množstve zlých rozhodnutí autorov. Na skutočný hit si ešte musíme počkať.
Heroes of Might & Magic III - HD Edition
pridané 18.2.2015
7.0 Ak máte Ashanu už dosť, je čas vrátiť sa na kontinent Antagarich a znovu zachrániť Erathiu v HD remaster verzii ťahovej legendy. Ale možno radšej oprášite pôvodnú hru z roku 1999.
Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX
pridané 17.2.2015
8.5 Ďalšia kolekcia Kingdom Hearts prináša opäť výber toho najlepšieho zo série a ponúka ho veteránom, ale aj novým hráčom na PS3. Pre milovníkov JRPG je to jasná voľba.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1278 GTA V
recenzia 16.9.2013
1885 Mafia II
recenzia 25.8.2010
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
740 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
787 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
489 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1064 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#71


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Boli už postavy z Mafie III odhalené?
ťažko nehľadať podobnosť s hlavnými hrdinami gta v...
Boli už postavy z Mafie III odhalené?
kto potrebuje preklad a dabing ?? kto potrebuje po...
Boli už postavy z Mafie III odhalené?
lebo uz zasahovali cechom do dvojky a kazdu vec co...
Boli už postavy z Mafie III odhalené?
btw z akeho zdroja viete ze ten aligator je hladny...
Boli už postavy z Mafie III odhalené?
lenze to nejdu robit ludia od "dacie" idu to robit...
Gears of War 4 ukazuje svoje postavy
podla avatara videt, ze prave ty take veci neriesi...
Square Enix vedelo, že hráči budú Xbox exkluz...
ja nejovorim ze ma xbox1 vykonu na rozdavanie ani ...
Gears of War 4 ukazuje svoje postavy
ale pravdu mas, keby mierila cez sniperku tak by s...
OnePlus 2 mobil oficiálne predstavený
a nemôžeš používať telefón keď nabíjaš
Gears of War 4 ukazuje svoje postavy
v pohode, len ten posledny obrazok, strasne jemny ...
Blizzard predstaví na Gamescome novú expanziu...
tak sector je taky ventil, trosku si tu potrollit,...
Vypočujte si hudbu zo Super Mario Bros v jedi...
composer & pianist sonya belousova and director to...
Boli už postavy z Mafie III odhalené?
ano, v jednotke bolo prazdne a nevyuzite mesto, al...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk