Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Zoradiť:
Crossbow Warrior - The Legend Of William Tell
pridané 26.1.2016
PC
Mobil
iOS
6.0 Legendárny ostrostrelec ožíva v rozkošnej platformovej hre z nezávislej scény, ktorá síce vyzerá roztomilo, ale nič vám len tak ľahko nedaruje.
Prison Architect
pridané 22.1.2016
PC
8.0 Kriminalita stúpa, väzňov je ako maku a treba sa o nich postarať. A to je úloha pre vás. Musíte postaviť a spravovať väzenie a môžete si pritom pospevovať Folsom Prison Blues.
Dragon's Dogma: Dark Arisen
pridané 21.1.2016
PC
8.5 Bojovník bez srdca kedysi zaujal na konzolách a konečne prišiel aj na PC, kde dokázal, že je stále vo forme. Pôsobivé súboje a vyspelí AI spoločníci garantujú kvalitnú zábavu.
Assassin's Creed Chronicles: India
pridané 20.1.2016
Xbox One
PS4
4.0 Hneď na začiatku roka nás Ubisoft láka na exotický výlet do Indie, kde sa odohrá ďalšia kapitola dávneho súboja medzi dobrom a zlom. Oplatí sa podľahnúť vábnemu volaniu?
Dynasty Warriors 8: Empires
pridané 20.1.2016
PS Vita
PS3
PS4
7.5 Vylepšená verzia Dynasty Warriors 8 sa konečne prebojovala ja na PS Vita, kde hráčov čakajú lákavé bitky pod vedením odhodlaných generálov. Ako to celé prebieha?
FIM Speedway Grand Prix 15
pridané 19.1.2016
PC
7.0 Zaujímavý projekt z útrob motošportu nás tentoraz zavedie na zaprášenú plochú dráhu, na ktorej sme si užili viac zábavy ako s vyleštenými športiakmi.
Tharsis
pridané 18.1.2016
PC
PS4
8.0 Let na Mars plný katastrof je prakticky nemožné prežiť, ale treba sa o to aspoň pokúsiť. Vesmírne problémy Sandry Bullock vo filme Gravitácia sú v porovnaní s tým zanedbateľné.
Valhalla Hills
pridané 14.1.2016
PC
6.0 Budovanie, ekonomika a, samozrejme, boje sú každodenným chlebíčkom Vikingov, ktorých musíte doviesť do Valhally v stratégii, ktorej základy vychádzajú zo série The Settlers.
Mario & Luigi: Paper Jam Bros.
pridané 13.1.2016
3DS
7.0 Mario & Luigi opäť rozprúdia zábavu, ale tentoraz im výdatne pomáha Paper Mario. Správna trojka si musí poradiť s bandou papierových postavičiek a vcelku sa jej to darí.
The Fall of the Dungeon Guardians
pridané 12.1.2016
PC
7.5 Ak máte radi RPG zo starej školy, kde sa bludiská kreslili na štvorčekové mapy, táto hra by vám mohla sadnúť. Podobá sa na Legend of Grimrock, ale ide svojou vlastnou cestou.
Typoman
pridané 11.1.2016
WiiU
6.5 Zábavný a zaujímavý koncept je síce prvým krokom k úspechu, no nikdy sám osebe nestačí. Dokonalým dôkazom je aj nová logická platformová hra s písmenami.
Xenoblade Chronicles X
pridané 8.1.2016
WiiU
9.0 Pripravte sa na príbeh s dobrou premisou, obrovský svet, kopu questov, chytľavý súbojový systém a grafiku, akú by ste na konzole s týmto výkonom nečakali.
Turok Remastered
pridané 7.1.2016
PC
5.0 Lovec dinosaurov z akčnej hry Turok je hráčom dobre známy. Od premiéry však uplynuli roky. Preto sme uvítali návrat tejto klasiky v inovovanej verzii. Dokáže aj dnes zaujať?
Reveal the Deep
pridané 5.1.2016
PC
8.0 Pixelartovú arkádu Reveal the Deep zhltnete ako malinu a necháte sa vtiahnuť do hry pôsobivou atmosférou strachu z neznáma. A je to takmer zadarmo.
Thea: The Awakening
pridané 4.1.2016
PC
7.5 Ťahová stratégi inšpirovaná slovanskou mytológiou kombinuje prvky viacerých žánrov, čím sa snaží o vytvorenie unikátneho herného zážitku. Podarilo sa jej to?
DiRT Rally
pridané 31.12.2015
PC
8.5 Podarilo sa Codemasters navrátiť zašlú slávu svojej rally sérii a priniesť simulátor, o akom hráči snívajú už desaťročie?
Starcraft II: Legacy of The Void
pridané 30.12.2015
PC
9.5 Treťou epizódou sa zakončil príbeh druhého Starcraftu, ale aj celá vesmírna sága. Blizzard pripravil veľkolepé finále, v ktorom sa zavŕšia osudy hrdinov troch rozdielnych rás.
Construction Machines Simulator 2016
pridané 29.12.2015
PC
2.5 Zdá sa vám, že vychádzajú samé dobré hry? Ak si potrebujete dokázať, že existujú aj tie zlé, máme pre vás horúceho adepta na najzbytočnejší produkt posledných mesiacov.
Fat Princess Adventures
pridané 23.12.2015
PS4
6.5 Kde bolo, tam bolo, za siedmimi horami a siedmimi dolinami začal jeden pekelník rozprávať svojim dietkam roztomilú hack & slash rozprávku o obéznych princeznách.
FAST Racing Neo
pridané 22.12.2015
WiiU
8.0 Dočkali sa konečne fanúšikovia adrenalínu, futuristických pretekov a elektronickej hudby nasledovníka sérií WipeOut a F-Zero?
One Piece: Pirate Warriors 3
pridané 21.12.2015
PS4
PS3
8.0 Ak nepoznáte seriál One Piece, vôbec to nevadí. Nová hra z pirátskeho sveta totiž prerozpráva celý príbeh v jedinej kampani. Na svoje si prídu veteráni aj nováčikovia.
Just Cause 3
pridané 17.12.2015
PC
8.5 Rico Rodrigez je späť a tentoraz musí spraviť poriadok na svojom domovskom ostrove Medici. Moci sa tam chopil diktátor.
Hard West
pridané 16.12.2015
PC
7.0 Akoby na divokom západe nebolo dosť problémov s banditami a indiánmi. Teraz k nim pribudli aj pletky s démonmi a okultistami. Ale je to celkom zábavné.
The Age of Decadence
pridané 15.12.2015
PC
8.5 Historická RPG zavedie hráčov do dekadentného Ríma plného intríg. Ak sa zmierite so zastaralou grafikou a neutopíte v mori textov, hra sa vám odmení kvalitnou zábavou.
Guitar Hero Live
pridané 14.12.2015
Xbox One
PS3
Xbox 360
iOS
Android
7.0 Ďalšiu známu sériu postretol reštart. Ako sa hrá nový Guitar Hero, keď mu autori prekopali základy?
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
551 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1279 GTA V
recenzia 16.9.2013
1889 Mafia II
recenzia 25.8.2010
744 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
437 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
789 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
496 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
957 Crysis
recenzia 20.11.2007
1471 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1073 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#82


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Nintendo je za posledný štvrťrok vo veľkej st...
nx nema byt nahrada za wiiu, presto ho kanibalizuj...
Xbox One S príde v prvých bundloch s Maddenom...
okej ja chapem tie minuska ale teraz realne..pride...
Dota 2 The International opäť trhá vlastný re...
zatial tieto dve hry ma dostali dota2 a gta5online...
No Mans Sky - Survive trailer
podla mna vymysleli najskor generovany vesmir a po...
Life is Strange sa pravdepodobne dočká seriál...
je to smutné , že takýto ako ty behajú po svete . ...
Dota 2 The International opäť trhá vlastný re...
to je velka pravda, tato hra dava hracom vela mozn...
The Division film získal známu herečku
ona ho nazvala hitlerom :d to je vlastne dovod pre...
Terry Crews už skúsil HTC Vive
odpoj vsetky kable od pc, aj od zdroja. zmackni 3k...
Staňte sa členmi Yakuzy v augustovej ponuke P...
no dobre ps+ ďalšie zaplatím až keď bude open beta...
No Mans Sky - Survive trailer
za chvíľu aj minecraft budú musieť osekať a downgr...
No Mans Sky - Survive trailer
táto hra má dobrý nápad, len mi to tak príde že ne...
Pro Evolution Soccer 2017 ukazuje hviezdy Bar...
pes hrám od ročníka 2012 a jednoznačne je to lepši...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2016 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk