Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Monochroma
pridané 9.6.2014
7.5 Ak vám vyhovovala pochmúrna atmosféra a čiernobiely svet Limba, možno radi absolvujete aj strastiplné dobrodružstvo s dvomi ohrozenými bratmi.
The Last Tinker: City of Colors
pridané 6.6.2014
6.5 Nádejná 3D skákačka sa chce uchytiť na platforme, kde sa hráči často s takýmto žánrom nestretávajú. Hra vyzerá roztomilo, ale na pretras si berie závažnú tému rasizmu.
Men of War: Assault Squad 2
pridané 5.6.2014
7.0 Hardcore stratégia Men of War má nový prírastok a asi nikoho neprekvapí, že nás opäť vráti do druhej svetovej vojny. Aj tentoraz ponúka realistické boje, ale séria stagnuje.
The Sly Trilogy
pridané 4.6.2014
8.0 Prefíkaný zlodej Sly sa zakráda vo videohrách už poriadne dlho. Svoje klasické dobrodružstvá teraz pripomína v kolekcii, ktorú si užijú majitelia handheldov.
Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure
pridané 2.6.2014
7.0 Cynický Tex Murphy sa po 16 rokoch vrátil, aby dokázal, že praví detektívi ešte nevymreli. Je pripravený vyriešiť novú záhadu a stále má svoj osobitý štýl.
Jet Car Stunts
pridané 30.5.2014
7.0 Arkádové autíčka prifrčali z mobilu na PC a konzoly. Vyskúšali sme si jazdu na veľkej platforme, aby sme posúdili, či je hra dostatočne komfortná a zaujímavá.
Final Fantasy XIV - A Realm Reborn PS4
pridané 30.5.2014
8.5 Dobrodružná výprava na PS4 sa začala. Virtuálny online svet je vzkriesený na novej konzole a dostal niekoľko vylepšení, vďaka ktorým je ešte atraktívnejší.
Mario Kart 8
pridané 28.5.2014
9.0 Najznámejší inštalatér na svete vymenil montérky za pretekársku kombinézu, aby ste s ním na cestách zažili divokú jazdu a nevídanú zábavu.
Watch Dogs
pridané 27.5.2014
8.5 Ubisoft po dlhých rokoch vývoja a polročnom odklade ponúka pôsobivé dobrodružstvo v Chicagu v blízkej budúcnosti, kde je všetko prepojené a všetko sa dá hacknúť.
The Amazing Spider-Man 2
pridané 26.5.2014
7.0 Pavúčí muž v otvorenom New Yorku preskakuje medzi mrakodrapmi a vy môžete jeho pocity bez strachu zo smrteľného pádu prežívať v novej hre.
Nether
pridané 23.5.2014
8.0 Vo svete po apokalypse vydržia iba najsilnejší jedinci, ktorí sa neboja hladu, protihráčov a kreatúr, ktoré idú každému po krku. Dožijete sa nasledujúceho rána?
Wolfenstein: The New Order
pridané 22.5.2014
9.0 Vyberte sa na jedinečný výlet do alternatívnej minulosti, kedy nacisti vyhrali druhú svetovú vojnu a osud planéty je v rukách B.J. Blazkowicza.
Child of Light
pridané 21.5.2014
6.5 Máte radi rozprávky? V tom prípade je tu roztomilé dobrodružstvo z dielne Ubisoftu. Chcete vedieť, či vás aj v tomto boji dobra so zlom čaká šťastný koniec? Prečítajte si recenziu!
Kirby: Triple Deluxe
pridané 20.5.2014
8.0 Ružový hrdina dostal priestor v exkluzivite pre 3DS a túto príležitosť celkom dobre využil. Nápadité levely zužitkujú možnosti handheldu a prinášajú kopu zábavy.
Sorcery Saga
pridané 19.5.2014
8.0 Na prvý pohľad iba príbeh naivnej školáčky, ale v skutočnosti dungeon, v ktorom sa musíte poriadne obracať. Môže vám zachutiť rovnako ako curry.
Life Goes On
pridané 16.5.2014
8.5 Umieranie v hrách je bežné, no v tomto prípade nadobúda celkom nový význam. Ku kalichu života sa totiž dostanete len po telách vašich rytierov, ktorých v správnej chvíli obetujete.
Professor Layton vs. Ace Attorney
pridané 16.5.2014
8.5 Kultové postavičky z DS a 3DS sa stretli v spoločnom dobrodružstve, kde je vyšetrovanie okorenené mágiou. Čo myslíte, kto uspel?
Bound by Flame
pridané 14.5.2014
7.0 Autori sci-fi RPG Mars: War Logs tentoraz zamierili do fantasy sveta. Hráčov v novom titule pasovali do úlohy hrdinu, ktorého posadol démon. Budú posadnutí aj hrou?
LEGO The Hobbit
pridané 13.5.2014
7.0 Výprava trpaslíkov so všetečným Bilbom sa vydala na dobrodružnú výpravu. A keďže ju pripravili na cestu TT games, je postavená z LEGO kociek.
Adventures of Van Helsing - Complete
pridané 12.5.2014
8.0 Ešte pred príchodom dvojky je potomok legendárneho lovca upírov znovu na love v kompletnej edícii pôvodnej hry. Čím je zaujímavá?
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
549 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1265 GTA V
recenzia 16.9.2013
1882 Mafia II
recenzia 25.8.2010
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
786 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
737 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
487 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1043 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#61


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Video: Assassins Creed Unity - TV spot
Assassins Creed Unity - TV spot
pridané 24.10. 2014discus24
Príspevky
GTA V bude na PS4 v rozlíšení 1080p
no keby o tom nieje clanok tak ani nevies. gratulu...
Zábery z alpha verzie Kingdom Come
a čo všetko tam možeš robit daju sa tam aj krmit s...
Witcher 3 - The Trail - opening cinematics
obe sú veľmi krásne, keby existovali ja bych ich d...
Witcher 3 - The Trail - opening cinematics
tak to teda je ::->: ::->: ::->: ::->: :8-): ...
Witcher 3 - The Trail - opening cinematics
hej hej, ako vždy rada xeonov, "the intel® xeon® p...
Minimálne požiadavky na Assassins Creed Unity
je to všetko konšpiracia, to umelo navyšuju požiad...
Quantum Break ukazuje 16 minút z hrateľnosti
beriem že ťa gta baví, len spomenutá zábavnosť je ...
Zábery z alpha verzie Kingdom Come
hrám to už asi 2 dni je to nezoptimalizované a zab...
Microsoft za uplynulý štvrťrok predal 2.4 mil...
čo vlastne nokia teraz robí keď sa zbavila mobilov...
Witcher 3 - The Trail - opening cinematics
o to sa neboj..na optimalizáciu si oni dávajú veľk...
Red Barrels pracujú na pokračovaní Outlastu
toto som chcel pocut. outlast si pokracovanie zasl...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk