Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Goat Simulator
pridané 1.4.2014
10 Nie sme si istí, či je táto recenzia vhodná pre mladistvých. V každom prípade, milovníkom kozieho syra, puritánom a moralistom je čítanie zakázané. Poďméééé na to!
Bioshock Infinite: Burial at Sea
pridané 31.3.2014
8.5 Príbeh vrcholí. Booker a Elizabeth sa vydávajú do podmorského mesta Rapture v labutej piesni Kena Levina.
Year Walk
pridané 28.3.2014
8.0 Severská mytológia o záhadných tvoroch žijúcich v lese a ľuďoch, ktorí ich zámerne vyhľadávajú, aby zistili pravdu o svojom doterajšom živote.
Dragons and Titans
pridané 28.3.2014
5.5 Nový MOBA titul na scéne chce prevalcovať konkurenciu pomocou drakov. Bude to stačiť na zaradenie hry medzi elitu?
Plants vs. Zombies: Garden Warfare
pridané 26.3.2014
6.5 Tentoraz je to skutočná vojna. Rastliny a nemŕtvi si to rozdajú v multiplayeri, až sa bude otriasať celá záhrada a lietať lupene.
Dr. Luigi
pridané 25.3.2014
6.0 Luigiho oslava stále trvá a tentoraz sa vysoký inštalatér rozhodol obliecť si lekársky plášť a zbaviť svet pohromy bacilov.
Infamous: Second Son
pridané 24.3.2014
8.0 Séria infamous dorazila na PS4, kde sa Seattle stane pieskoviskom v riskantnej hre indiánskeho mladíka so superschopnosťami.
NaissanceE
pridané 21.3.2014
7.0 Netradičný videoherný experiment vás zavedie až za svetlom na konci tunela. Cesta však bude náročná a nezvládne ju každý.
Rainbow Moon
pridané 21.3.2014
7.5 Taktická RPG pre PS3 dorazila s viac ako ročným odstupom aj na handheldy. Hra na spôsob Final Fantasy Tactics ani tu nedopadla najhoršie.
Hearthstone: Heroes of Warcraft
pridané 20.3.2014
8.0 Blizzard zamiešal karty a pripravil zábavné posedenia s hrdinami Warcraftu, ktorí vyťahujú tromfy z virtuálneho balíčka.
South Park: The Stick of Truth
pridané 19.3.2014
8.0 Hra so známymi detskými hrdinami si nekladie servítku pred ústa. Rovnako ako seriál, z ktorého vychádza. Prdenie a oplzlosti sú dovolené a dokonca žiadúce.
Titanfall
pridané 18.3.2014
8.5 Je čas zmeniť pravidlá multiplayeru a nielen pomocou sily bojových strojov. Titanfall ponúka novú víziu v online potýčkach hráčov.
Dark Souls II
pridané 17.3.2014
9.0 Ani poriadne ostrý meč a ťažké brnenie nezabráni vašej opakovanej smrti. Tvrdá skúška si žiada nemalé obete a musíte sa naučiť bojovať aj umierať.
Yoshi's New Island
pridané 14.3.2014
7.5 Prvý veľký 3DS titul tohto roka prichádza a umožní nám návrat na známy Yoshiho ostrov, ktorý však s odstupom času pôsobí trochu menej exoticky.
Pandora: First Contact
pridané 14.3.2014
7.0 Nezávislé štúdio sa pokúsilo nadviazať na kultovú ťahovú stratégiu Alpha Centauri od legendárneho Sida Meiera.
Donkey Kong Country: Tropical Freeze
pridané 13.3.2014
8.5 Partia nezbedných goríl chce získať naspäť svoj ostrov, okupovaný armádou spoza polárneho kruhu. Pomoc sa očakáva aj od vás.
Resident Evil 4 Ultimate HD Edition
pridané 12.3.2014
8.0 Nový pokus o oživenie zombie klasiky na PC nedopadol najhoršie. Vstup je však len na vlastné riziko. Hráčom hrozí infikovanie dobrou zábavou.
Lightning Returns: Final Fantasy XIII
pridané 11.3.2014
8.0 Lightning sa vrátila, aby zakončila trilógiu a zachránila svet. Času je zúfalo málo, preto ho nesmie premrhať, hoci je to zábava.
Thief
pridané 10.3.2014
6.0 Po desiatich rokoch sa majster zlodej vracia. Mohol však radšej zostať na odpočinku.
SpellForce 2: Demons of the Past
pridané 7.3.2014
4.5 Kedysi populárny mix RPG a stratégie naháňa v novom prírastku démonov minulosti s nádejou, že do svojich osídiel vláka dostatok hráčov. Márne...
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
549 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1254 GTA V
recenzia 16.9.2013
434 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
1881 Mafia II
recenzia 25.8.2010
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
784 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
954 Crysis
recenzia 20.11.2007
487 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
736 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
223 Traktor - Zetor Simulátor
recenzia 3.3.2010
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#59


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
AMD vydáva R9 285 grafiku za 250 dolárov, je ...
ta 280x je sice za 174e na heureke...ale to su pou...
Microsoft nechtiac potvrdil, že Windows 9 prí...
...niekde som dokonca cital,ze pre uzivatelov, kto...
Slizák sediaci na striebornej PS4 zachytený n...
i say: "sector, forgive him, for he (atrix1411) do...
Star Citizen je zadarmo na vyskúšanie do 5. s...
take vsetko eno nuno a repraky ma ku tomu take ze ...
Nový Alienware Area 51 herný PC predstavený, ...
pekná beďňa ale čo ztoho keď je aj tak v stolíku...
AMD vydáva R9 285 grafiku za 250 dolárov, je ...
ono sa to tyka hlavne clankov o amd a nv, napr tu ...
AMD vydáva R9 285 grafiku za 250 dolárov, je ...
jeden z najhorších článkov na sectore za poslednú ...
Slizák sediaci na striebornej PS4 zachytený n...
no a tuna sa zasa pletie definicia co to vlasten t...
Slizák sediaci na striebornej PS4 zachytený n...
a mame to tu zasa fanswars ale tento tu exot atrix...
Aké hry nás čakajú na PC a konzolách túto jeseň?
bodaj by si mal pravdu. ale ottd nasadil latku por...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk