Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
The Flame in the Flood
pridané 14.3.2016
PC
Xbox One
7.5 Katastrofická budúcnosť môže mať rôzne podoby. V tejto hre jej budete čeliť na vode aj na pevnine. Ak chcete prežiť, musíte sa naučiť ovládať plť, loviť a vyrábať predmety.
Gravity Rush Remastered
pridané 9.3.2016
PS4
8.5 Zaujímavá hra, ktorá sa pôvodne objavila na PS Vita, sa teraz v upravenej verzii dostala na PS4. Aj tu sa rovnako pohráva s gravitáciou a prináša kopu zábavy.
Firewatch
pridané 8.3.2016
PS4
8.0 Komorný príbeh odohrávajúci sa v národnom parku síce nezahltí bohatou hrateľnosťou, no chytí atmosférou. Firewatch rozvíja dej a hlavne ho vie podať pútavo.
Emergency 2016
pridané 8.3.2016
PC
6.0 Stratégia o hasičoch, lekároch a policajtoch má ušľachtilé poslanie, ale vývojári urobili príliš veľa chýb, ktoré sa nedajú prehliadnuť. Hra o záchranároch sama potrebuje záchranu.
Pillars of Eternity - The White March
pridané 7.3.2016
PC
7.0 Okrem tretieho Zaklínača minulý rok výrazne zaujala ešte jedna RPG - Pillars of Eternity. Autori preto pripravili dvojdielny prídavok. A konečne je kompletný. Čím zaujme?
The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
pridané 4.3.2016
WiiU
9.0 Nintendo podrobilo skúške časom ďalšiu svoju ikonu, ktorú odelo do HD hávu. Dokáže si Link v Twilight Princess získať srdcia hráčov už na tretej generácii konzol?
Between Me and the Night
pridané 3.3.2016
PC
5.0 Jednoduchá adventúra zo života chlapca nedokázala zaujať aj napriek dobrému začiatku. Napokon je z toho len nezávislý príbeh, na ktorý rýchlo zabudnete.
This War of Mine: The Little Ones
pridané 2.3.2016
PS4
Xbox One
7.5 Nahliadnutie do prostredia civilných obetí vojny prichádza na konzoly a prináša so sebou aj deti. Hra tak ponúka zážitok s pridanou hodnotou a ešte náročnejším bojom o prežitie.
The Walking Dead: Michonne - In Too Deep
pridané 2.3.2016
PC
Mobil
PS3
Xbox 360
Xbox One
iOS
Android
6.5 Michonne patrí k najznámejším postavám Walking Dead univerza a Telltale jej dali priestor, aby vyrozprávala časť svojho dobrodružstva, ktorú ešte nepoznáme. Aká je prvá epizóda?
Far Cry Primal
pridané 1.3.2016
Xbox One
8.5 Far Cry tentokrát úplne inak. Pozrime sa, ako to na Slovensku vyzeralo v dobe kamennej, a to v podaní jedného z kmeňov, ktorý sa tu pred desaťtisíc rokmi chcel usadiť.
Street Fighter V
pridané 29.2.2016
PS4
7.0 Capcom šliapol s novou generáciou svojej legendárnej bojovej značky trochu vedľa. Nový Street Fighter síce má potenciál, ale v ponuke hry toho zatiaľ veľa chýba.
SUPERHOT
pridané 26.2.2016
PC
9.0 Doprajte si unikátny akčný zážitok, ktorý vás prinúti na chvíľu sa zastaviť a porozmýšľať. Hlavnou esenciou hry je čas a nový prístup k žánru.
XCOM 2
pridané 26.2.2016
PC
9.0 Nabíjajte zbrane, mimozemšťania sú späť. A vlastne ani neopustili Zem. Tentoraz však zmenili taktiku a ľudí si chcú podrobiť vymývaním mozgov. V ceste im stoja iba rebeli a vy.
Agatha Christie: The ABC Murders
pridané 25.2.2016
PC
6.5 Vraždy podľa abecedy sa dočkali herného spracovania, v ktorom detektív Hercule Poirot musí vyriešiť jeden zo svojich najzaujímavejších prípadov. Priveľmi sa však nezapotí.
Layers of Fear
pridané 24.2.2016
Xbox One
8.0 Ponorte sa do vedomia trpiaceho umelca, ktorého prenasleduje temná minulosť a vytiahnite na povrch hrôzy pravého psychologického hororu.
Unravel
pridané 23.2.2016
PS4
9.0 Vlnený panáčik Yarny rozpletá svoj očarujúci príbeh bez slov, ktorý vás chytí za srdce. Putovanie v pôsobivom prostredí s hlavolamami a emóciami vás dostane.
Hitman GO
pridané 23.2.2016
PC
Mobil
iOS
WP
Android
PS Vita
9.0 Taktický Hitman v škatuli ponúka jedinečný zážitok z ťahového zabíjania. Po mobilných verziách sa agent 47 prikradol už aj na Steam a PSN.
LEGO Marvel's Avengers
pridané 22.2.2016
PS4
PS3
Xbox 360
PS Vita
3DS
6.5 Séria LEGO si znovu oblieka plášť superhrdinov a prináša arkádové zachraňovanie sveta z prostredia filmových Avengers. Thor, Iron Man, Hulk a Captain America vás už čakajú.
Dying Light: The Following
pridané 19.2.2016
PC
8.5 Techland ukazuje, ako sa majú robiť otvorené zombie svety. Z mesta nás vytiahol na vidiek. Ani tentoraz nechýbajú hordy nemŕtvych a navyše si môžeme zajazdiť na bugine.
Bombshell
pridané 19.2.2016
PC
6.5 Duke Nukem šiel na plastiku, dostal prsia a vznikla Bombshell. Asi viete, že to nie je práve najlepšia hra, ale dostanete aspoň zábavné béčko?
The Witness
pridané 18.2.2016
PS4
9.0 Vstúpte do sveta, v ktorom sa zastavil čas a jediné, čo vás posúva vpred, je chuť prekonať samých seba. Farebný ostrov si pre vás pripravil stovky hlavolamov.
Sébastien Loeb Rally Evo
pridané 17.2.2016
Xbox One
4.5 Zaručilo konečne meno známeho jazdca štúdiu Milestone veľkolepý úspech na poli automobilových hier? Ani so Sébastienom Loebom nie je dobrý výsledok garantovaný.
A Land Fit For Heroes
pridané 16.2.2016
PC
Mobil
iOS
Android
8.0 Traja odvážni hrdinovia v hre vytvorenej podľa knižnej fantasy predlohy čelia rôznym nástrahám. Titul pripomína interaktívnu knihu, kde má však hlavné slovo hráč.
The Deadly Tower of Monsters
pridané 15.2.2016
PC
7.0 Vyšplhajte sa až na samý vrchol veže plnej monštier a porazte pritom každého jedného zloducha béčkovej kinematografie.
American Truck Simulator
pridané 12.2.2016
PC
8.5 Simulátor ťahačov po rokoch znovu zavítal do Ameriky a nám sa za volantom kamióna nesmierne páčilo. Jazdu sme si naplno užívali a zachutí aj vám.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
551 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1279 GTA V
recenzia 16.9.2013
1890 Mafia II
recenzia 25.8.2010
745 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
437 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
789 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
496 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
957 Crysis
recenzia 20.11.2007
1471 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1073 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#84


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Nové herné videá
Príspevky
Assetto Corsa
ja neviem, forza neni taka dobra strielacka ako mi...
Assetto Corsa
to ano ked si kupia namiesto pc iba konzolu.
Titanfall 2 - 4K 60 FPS PC Gameplay
call of duty modern warfare rasten ma zaujal asi n...
Titanfall 2 - 4K 60 FPS PC Gameplay
call of duty modern warfare rasten ma zaujal asi n...
No Mans Sky je vo vyšetrovaní za klamlivú rek...
kedy nieco take spravilo ubi alebo ea? maximalne d...
No Mans Sky je vo vyšetrovaní za klamlivú rek...
taktiez pravda, je zle niekto klame pri tom za co ...
GTX1080ti vyjde podľa nových informácií v jan...
kamo :d moja stara i7 3770 brzdi 980ti oc tak co m...
Úvodných dvadsať minút z Gears of War 4
ano pri tej budove sa bojovalo aj v gow 1 ;)
GTX1080ti vyjde podľa nových informácií v jan...
a ja si pod stromcek kupim dalsiu rx 480 , dam do ...
Black Desert Online - Berserker Awakening Ove...
to je ukazka z noveho mega mana?
Assetto Corsa
ale malo, forza je spicka zanru ta sa musi porovna...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2016 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk