Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Star Conflict
pridané 29.8.2014
8.5 Ak holdujete bezplatným MMO akciám s tankmi a lietadlami, možno vás osloví aj dynamický nárez z vesmíru z dielne Gaijin Entertainment. S oficiálnym vydaním prichádza aj nový mód.
Shadows on the Vatican: Act 1: Greed
pridané 25.8.2014
6.5 Nenápadná adventúra sa rozbehla a vzápätí vytratila zo scény, ale napokon sa vrátila k vyšetrovaniu záhady vatikánskych peňazí. Príbeh naštartovala prvá epizóda.
Metro Redux
pridané 20.8.2014
9.0 Deep Silver sa rozhodli preportovať Metro na nextgen konzoly v kolekcii Metro Redux a ako vedľajší produkt vznikla aj vylepšená PC verzia.
Sacred 3
pridané 15.8.2014
7.5 Akčná RPG, ktorá kedysi šliapala Diablovi na päty, radikálne zmenila svoj zaužívaný štýl, a preto nesadne každému. Súboje sú však stále efektívne. Najmä v kooperácii.
Shovel Knight
pridané 13.8.2014
9.0 8-bity sa vracajú v dokonalej forme a Shovel Knight v sebe kombinuje to najlepšie z minulosti. Hra v retro štýle poteší nie len starých harcovníkov.
Risen 3: Titan Lords
pridané 12.8.2014
8.0 Piranha Bytes znovu vytiahli hráčov na more medzi vodné príšery, pirátov a nahnevaných titanov. Bude sa piť rum, zachraňovať svet, hľadať poklady a stratená duša.
Magic 2015 - Duels of the Planeswalkers
pridané 11.8.2014
6.0 Nový ročník kartového fenoménu stráca dych a výhodu v boji s konkurenčnými titulmi. Prezentuje sa obmedzenou ponukou a tvorcovia tentoraz nemajú žiadne eso v rukáve.
MotoGP 14
pridané 8.8.2014
6.0 Elitní jazdci na dvojkolesových tátošoch bojujú o prvenstvo v prestížnej súťaži. Atmosféru pretekov sa nám opäť pokúša priblížiť tím Milestone.
Inazuma Eleven Go: Light / Shadow
pridané 7.8.2014
8.0 Futbalová odysea na 3DS zďaleka nie je len o naháňaní lopty na ihrisku, ale aj o priateľstve a záchrane klubu. Či bude snaha korunovaná úspechom, to už závisí na vás.
The Last of Us: Remastered
pridané 6.8.2014
9.0 Jeden z najlepších PS3 titulov prichádza na novú generáciu konzol a prináša so sebou hromadu nemŕtvych a silné emócie. S dvojicou hrdinov v nebezpečnom svete sa rýchlo stotožníte.
Mugen Souls Z
pridané 5.8.2014
7.0 Rozkošné hrdinky s veľkými očami rozohrali rozsiahly príbeh, kde ich čaká dobýjanie dvanástich svetov a extrémne vysoké levely. Výstredností je však v hre viac.
Wayward Manor
pridané 1.8.2014
7.5 Po knihách, komiksoch a filmoch, Neil Gaiman pričuchol už aj k videohrám a hráčov zaviedol priamo do strašidelného domu, aby im ukázal, aké je strašenie zábavné.
Etrian Odyssey Untold: Millenium Girl
pridané 1.8.2014
8.5 Zatuchnuté bludiská znovu zaplavili kreatúry a partia dobrodruhov sa vracia, aby ich vyčistila na 3DS. Hráčov čaká spomienka na klasiku aj nová výzva v upravenej verzii.
Atelier Rorona Plus
pridané 31.7.2014
8.5 Vylepšená verzia ostrieľanej JRPG poteší veteránov a vychádza v ústrety aj začiatočníkom, na ktorých čakajú intuitívne boje, početné úlohy a alchýmia.
Abyss Odyssey
pridané 30.7.2014
3.5 Vývojári z ACE Team sa rozhodli vrhnúť hráčov do priepasti. Zašlú slávu beat'em up z automatov a 8-bitov sa ale tvorcom hry Zeno Clash týmto kúskom určite nastoliť nepodarí.
The Wolf Among Us: Season 1
pridané 29.7.2014
7.5 Prvá séria rozprávkovej detektívky od Telltale Games je kompletná, a tak sme ju zhodnotili ako celok. Príbeh bol zavŕšený dôstojne, aj keď sme očakávali trochu viac.
Lemmings Touch
pridané 28.7.2014
7.5 Rozkošné hlodavce túžia po dotýkaní. Lemmings si za vyše 20 rokov prešli už všeličím, no ešte nikdy sme ich nemohli ovládať dotykom. Až doteraz.
Infinity Runner
pridané 28.7.2014
2.0 Vlkolak vo vesmíre - to by mohlo byť zábavné! Alebo nie? A ak je v mobilnom segmente príliš veľká konkurencia, prečo to neskúsiť s hlúpou hrou na PC?
Demon Gaze
pridané 25.7.2014
7.5 Zahrávať sa s démonmi v bludisku môže byť nebezpečné a lákavé zároveň. Tentoraz však nie je iná cesta. Niekto predsa musí zachrániť svet.
Angry Birds Epic
pridané 25.7.2014
6.5 Po tom, čo nahnevaní vtáci koncom minulého roka vyrazili na cesty, prilietajú s ďalšou hrou, no tentokrát v RPG štýle. Odradiť vás môžu mikrotransakcie.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
549 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1271 GTA V
recenzia 16.9.2013
1882 Mafia II
recenzia 25.8.2010
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
786 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
738 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
488 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1046 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#63


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
GTA Chinatown Wars je vonku na Androide
ja viem,ako som písal.chyba je u r*,musia to fixnú...
Úprimný trailer na LoL-ko
"...and i thought xbox live was bad..." ::->: ::...
The Crew
lebo som čítal, že tá hra ešte trochu pôsobí ako b...
Sony sa kvôli klamlivej reklame o rozlíšení v...
matus a ????: no tak to vam zavidim, cnc4 som ani ...
Miyamoto potvrdil začatie prác na novej konzo...
toto?http://www.progamingshop.sk/metroid-prime-tri...
Sony sa kvôli klamlivej reklame o rozlíšení v...
jedina skoda ze sa neobuli aj do ostatnych a ze ic...
Microsoft ukáže svoju VR technológiu na E3
..ak nechcú zaostávať za pc a ps4, tak musia vyvíj...
Sony sa kvôli klamlivej reklame o rozlíšení v...
tak ale tor zabudne vzdy dodat ze ked sa on pozera...
GTA Chinatown Wars je vonku na Androide
pěkná čistá a ostrá grafika...za 134kč na htc one....
GTA Chinatown Wars je vonku na Androide
vacsinou hry ktore pisu ze "nie je podporovane" fu...
Mobilná Lords of the Fallen nebude port
ne, jedna hra vychází na mobilní zařízení a druhá ...
GTA V dostalo vianočnú aktualizáciu
ako z rozprávky shrek ::->:nie, nie, moje knoflíky...
GTA Chinatown Wars je vonku na Androide
aj na mojej starej s3 to je kompatibilné...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk