Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
The Sly Trilogy
pridané 4.6.2014
8.0 Prefíkaný zlodej Sly sa zakráda vo videohrách už poriadne dlho. Svoje klasické dobrodružstvá teraz pripomína v kolekcii, ktorú si užijú majitelia handheldov.
Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure
pridané 2.6.2014
7.0 Cynický Tex Murphy sa po 16 rokoch vrátil, aby dokázal, že praví detektívi ešte nevymreli. Je pripravený vyriešiť novú záhadu a stále má svoj osobitý štýl.
Jet Car Stunts
pridané 30.5.2014
7.0 Arkádové autíčka prifrčali z mobilu na PC a konzoly. Vyskúšali sme si jazdu na veľkej platforme, aby sme posúdili, či je hra dostatočne komfortná a zaujímavá.
Final Fantasy XIV - A Realm Reborn PS4
pridané 30.5.2014
8.5 Dobrodružná výprava na PS4 sa začala. Virtuálny online svet je vzkriesený na novej konzole a dostal niekoľko vylepšení, vďaka ktorým je ešte atraktívnejší.
Mario Kart 8
pridané 28.5.2014
9.0 Najznámejší inštalatér na svete vymenil montérky za pretekársku kombinézu, aby ste s ním na cestách zažili divokú jazdu a nevídanú zábavu.
Watch Dogs
pridané 27.5.2014
8.5 Ubisoft po dlhých rokoch vývoja a polročnom odklade ponúka pôsobivé dobrodružstvo v Chicagu v blízkej budúcnosti, kde je všetko prepojené a všetko sa dá hacknúť.
The Amazing Spider-Man 2
pridané 26.5.2014
7.0 Pavúčí muž v otvorenom New Yorku preskakuje medzi mrakodrapmi a vy môžete jeho pocity bez strachu zo smrteľného pádu prežívať v novej hre.
Nether
pridané 23.5.2014
8.0 Vo svete po apokalypse vydržia iba najsilnejší jedinci, ktorí sa neboja hladu, protihráčov a kreatúr, ktoré idú každému po krku. Dožijete sa nasledujúceho rána?
Wolfenstein: The New Order
pridané 22.5.2014
9.0 Vyberte sa na jedinečný výlet do alternatívnej minulosti, kedy nacisti vyhrali druhú svetovú vojnu a osud planéty je v rukách B.J. Blazkowicza.
Child of Light
pridané 21.5.2014
6.5 Máte radi rozprávky? V tom prípade je tu roztomilé dobrodružstvo z dielne Ubisoftu. Chcete vedieť, či vás aj v tomto boji dobra so zlom čaká šťastný koniec? Prečítajte si recenziu!
Kirby: Triple Deluxe
pridané 20.5.2014
8.0 Ružový hrdina dostal priestor v exkluzivite pre 3DS a túto príležitosť celkom dobre využil. Nápadité levely zužitkujú možnosti handheldu a prinášajú kopu zábavy.
Sorcery Saga
pridané 19.5.2014
8.0 Na prvý pohľad iba príbeh naivnej školáčky, ale v skutočnosti dungeon, v ktorom sa musíte poriadne obracať. Môže vám zachutiť rovnako ako curry.
Life Goes On
pridané 16.5.2014
8.5 Umieranie v hrách je bežné, no v tomto prípade nadobúda celkom nový význam. Ku kalichu života sa totiž dostanete len po telách vašich rytierov, ktorých v správnej chvíli obetujete.
Professor Layton vs. Ace Attorney
pridané 16.5.2014
8.5 Kultové postavičky z DS a 3DS sa stretli v spoločnom dobrodružstve, kde je vyšetrovanie okorenené mágiou. Čo myslíte, kto uspel?
Bound by Flame
pridané 14.5.2014
7.0 Autori sci-fi RPG Mars: War Logs tentoraz zamierili do fantasy sveta. Hráčov v novom titule pasovali do úlohy hrdinu, ktorého posadol démon. Budú posadnutí aj hrou?
LEGO The Hobbit
pridané 13.5.2014
7.0 Výprava trpaslíkov so všetečným Bilbom sa vydala na dobrodružnú výpravu. A keďže ju pripravili na cestu TT games, je postavená z LEGO kociek.
Adventures of Van Helsing - Complete
pridané 12.5.2014
8.0 Ešte pred príchodom dvojky je potomok legendárneho lovca upírov znovu na love v kompletnej edícii pôvodnej hry. Čím je zaujímavá?
Contagion
pridané 9.5.2014
7.5 Aj keď sa to nepáči každému, zombie akcie sú stále v kurze. V tomto prípade bude na prežitie v infikovanom meste potrebná spolupráca hráčov a mobilný telefón.
Tales of Symphonia Chronicles
pridané 9.5.2014
8.0 Milovníci JRPG dostali extra nádielku s dvomi klasickými titulmi. Znamená to príjemnú nostalgiu a mnoho desiatok hodín v spoločnosti charizmatických hrdinov.
Minecraft - Xbox 360 a PS3 verzie
pridané 7.5.2014
8.5 Minecraft dominuje a na rad prišli aj konzolové verzie hry. Odtrhli sme nášho kolegu od gamepadu a prinútili ho, aby sa podelil o zážitky, alebo nám aspoň vydal svoj denník.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
549 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1258 GTA V
recenzia 16.9.2013
1882 Mafia II
recenzia 25.8.2010
435 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
786 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
956 Crysis
recenzia 20.11.2007
737 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
487 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
1470 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
1043 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#61


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Konzolové firmy tlačia na Ubisoft, aby obmedz...
chyba v tve uvaze je v tvrzeni, zd cim vetsi si ko...
Dragon Age: Inquisition – The Inquisitor & Fo...
tých spoločníkov už aj komunita fixla, ale to by n...
Call of Duty Advanced Warfare už má minimálne...
normalne to nie je, skor optimalnesa pozri na najh...
Dragon Age: Inquisition – The Inquisitor & Fo...
zase sem dávate cisquisition ? fakt ľutujem toho k...
Legend of Korra - gameplay
extreme uzamknuté, ale no tak zase ďalšie "najprv ...
Rozhodne uvidíme viac side-scrolling Assassin...
ved hej, ale mohli by to smarit aj na tablety........
Hearthstone sa dostane koncom roka aj na tabl...
no prave zacinam poskulovat po nvidia shield table...
Sunset Overdrive - launch trailer
ze to zrovna pises teraz, ked tu aktualne nie je a...
Hearthstone sa dostane koncom roka aj na tabl...
kto by chcel kartovku z trochu ineho sudka, odporu...
Dragon Age: Inquisition – The Inquisitor & Fo...
akurat som cital o dai clanok v score a z 6 postav...
Sunset Overdrive - launch trailer
neviem preco hadzes vsetkych do jedneho vreca...ma...
Rozhodne uvidíme viac side-scrolling Assassin...
tuto vecicku si asi nekupim... aj ked som cakal na...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2014 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk