Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk Rozpravky.sk Funny.sk Docu.sk Lacné letenky
Advertisement
logoblack
Login:
Heslo:
 > Zabudli ste heslo?
facebook login
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Recenzie

Recenzie na nové hry, PC, konzoly, handheldy a mobily
Zaklínač III: O víne a krvi
pridané 31.5.2016
PC
PS4
Xbox One
10 Veľkolepá herná trilógia o zaklínačovi Geraltovi z Rivie sa končí. Je to však rozlúčka vo veľkom štýle, v ktorej hráčov čakajú posledné úlohy a leje sa víno a krv.
Warlord Battlecry
pridané 14.7.2000
PC
9.4 Som sa trochu pustil do tejto hry a musím povedať že je to super stratégia. Nielen že sú tam prvy RPG, ale aj super grafika, super hudba a super vyvážené sily rôznych rás... aj keď najviac ma dojalo k
Zaklínač III: Divoký hon
pridané 28.5.2015
PC
PS4
Xbox One
10 Konečne je tu a vo fantastickej forme! Geralt z Rivie sa vrátil, aby zavŕšil epické dobrodružstvo a pomohol svojej zverenkyni Ciri, ktorú prenasleduje najmocnejší nepriateľ.
Life is Strange
pridané 27.10.2015
PC
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One
8.5 Poznáte ten pocit, keď si zahráte hru, v ktorej je ukrytá krása vo všetkých svojich podobách? Nie? Možno ho čoskoro spoznáte v príbehu sympatickej Max, ktorý práve vrcholí.
Pillars of Eternity
pridané 2.4.2015
PC
9.5 Prvé mesiace tohto roka začínajú zaujímavo. Na Veľkú noc sneží a hráčom sa do rúk dostáva jedinečná RPG, ktorá ulahodí hlavne priaznivcom klasických kúskov v štýle Baldur's Gate.
The Witcher III - Hearts of Stone
pridané 16.10.2015
PC
PS4
Xbox One
9.0 Geralt má novú zákazku a vôbec z toho nie je nadšený. Ale dohoda je dohoda a nie je nič, čo by bielovlasý zaklínač nezvládol. Hoci aj rozbiť srdce z kameňa.
Diablo III: Ultimate Evil Edition
pridané 9.9.2014
Xbox One
PS3
PS4
Xbox 360
9.0 Koľkokrát ste už porazili Diabla? Nech je už odpoveď akákoľvek, pekelník je tu zas, tentokrát v pôsobivej edícii, ktorá sa čertovsky dobre hrá na nových konzolách.
Oddworld: Abe's Oddysee - New 'n' Tasty
pridané 6.3.2015
PC
PS4
9.0 Skvelý titul Abe's Oddysee sa dočkal svojej reinkarnácie. Neponúka len kompletne prepracovanú grafiku, ale aj trojnásobne viac mudokonov, ktorých treba zachrániť pri veľkom úteku.
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
pridané 8.7.2011
3DS
9.5 Čo fungovalo kedysi dávno, môže dnes priniesť úplne iný pocit. Stará láska nehrdza vie, no zmena doby je neúprosná. Obstála staro-nová Zelda v čase?
Donkey Kong Country Returns
pridané 13.1.2011
Wii
9.0 To, čo bol vlani New Super Mario Bros. Wii, tým by chcel byť aj Donkey Kong a má na to všetky predpoklady.
Mario Kart 8 Deluxe
pridané 3.5.2017
Wii
Switch
9.5 Fúzatý taliansky inštalatér sa vrátil na pretekársku trať, aby dokázal, že okrem záchrany princezien majstrovsky zvláda aj niečo iné.
Red Dead Redemption
pridané 4.6.2010
PS3
Xbox 360
10 John Marston bol členom obávaného gangu západu, no keď ho jeho parťáci nechali ležať v kaluži krvi, modlil sa, aby im to niekedy oplatil.
The Last of Us
pridané 5.6.2013
PS3
10 Naughty Dog patrí medzi najlepších rozprávačov príbehov a ich posledná hra pre PS3 je veľdielom.
Uncharted 3: Drake's Deception
pridané 25.10.2011
PS3
9.5 Zrodil sa nový Indiana Jones a poznáme najlepšiu dobrodružnú hru široko ďaleko. Zoznámte sa Nathan Drake a jeho Uncharted 3.
Inside
pridané 14.7.2016
PC
PS4
9.5 Playdead štúdio po úspešnom titule Limbo prichádza s novou logickou arkádou Inside. Tvorcovia nás znovu zavedú do temného a zvláštneho sveta, ktorý sa oplatí spoznať.
ICO & Shadow of the Colossus
pridané 6.10.2011
PS3
9.5 Dvojica najviac oceňovaných PS2 klasík dorazila v HD grafike aj na PS3.
Xenoblade Chronicles X
pridané 8.1.2016
WiiU
9.0 Pripravte sa na príbeh s dobrou premisou, obrovský svet, kopu questov, chytľavý súbojový systém a grafiku, akú by ste na konzole s týmto výkonom nečakali.
Far Cry 3
pridané 30.11.2012
PC
Xbox 360
10 Nakoniec to najlepšie? Možno práve touto zásadou sa riadil Ubisoft pri tohtoročnom vydaní Far Cry 3.
Zaklínač 2: Rozšířená Edice
pridané 17.4.2012
Xbox 360
9.0 Biely vlk konečne našiel cestu aj na konzoly a vo svojej rozšírenej edícii predkladá jedno z neobyčajných RPG dobrodružstiev, aké ste na Xboxe zažili.
GTA V (Xbox One, PS4)
pridané 28.11.2014
Xbox One
PS4
10 GTA V prechádza na novú generáciu konzol a to v kvalitnom porte, kde síce Rockstar zabudol pridať bonusový obsah, ale vynahradzuje to FPS pohľadom a novými možnosťami.
Portal 2
pridané 27.4.2011
PC
9.5 Návrat do zničeného Aperture Science komplexu po stovkách rokov. Ako sa má Chell a GLaDOS?
Horizon: Zero Dawn
pridané 27.2.2017
PS4
9.5 Sony vyťahuje zo zoznamu ďalšiu exkluzívnu značku s originálnym námetom od známeho štúdia. Veľký titul, od ktorého mnohí čakali veľa, rozhodne nesklamal.
The Last of Us: Remastered
pridané 6.8.2014
PS4
9.0 Jeden z najlepších PS3 titulov prichádza na novú generáciu konzol a prináša so sebou hromadu nemŕtvych a silné emócie. S dvojicou hrdinov v nebezpečnom svete sa rýchlo stotožníte.
Unravel
pridané 23.2.2016
PS4
9.0 Vlnený panáčik Yarny rozpletá svoj očarujúci príbeh bez slov, ktorý vás chytí za srdce. Putovanie v pôsobivom prostredí s hlavolamami a emóciami vás dostane.
Forza Motorsport 7
pridané 29.9.2017
Xbox One
Xbox One X
9.0 Pretekárske hry nemajú byť o pixeloch na obrazovke. Majú by v prvom rade o vás a nový Forza Motorsport 7 je toho jasným dôkazom.
searchbutton
Najčítanejšie recenzie
550 GTA IV (PC)
recenzia 29.12.2008
1281 GTA V
recenzia 16.9.2013
1891 Mafia II
recenzia 25.8.2010
751 Far Cry 3
recenzia 30.11.2012
592 Call of Duty 4: Modern Warfare
recenzia 14.11.2007
437 Grand Theft Auto IV
recenzia 5.5.2008
498 Metro 2033
recenzia 26.3.2010
790 Call of Duty: Modern Warfare 2
recenzia 16.11.2009
1075 The Elder Scrolls V: Skyrim
recenzia 21.11.2011
957 Crysis
recenzia 20.11.2007
1472 Battlefield 3
recenzia 24.10.2011
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#99


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Fortnite Battle Royale - súhrn prvých 100 dní...
bude aj ten pve mod zo zombikmi zadarmo a kedy?...
Far Cry 5 - Postavy a zvieratá
na tom sa smejem uz asi 5minut jak odletel :d :d :...
Uvidíme Cyberpunk 2077 na tohtoročnej E3?
právě :/ že neni čeština to kazí
Vesmír: Číne skoro spadla časť vesmírnej rake...
jezis zase pupavove venceky budu brat vsetko vazne...
Na PC, PS4 a Xbox One verziách Dark Souls Rem...
uz cakam na prvu varku bullshotov a ked hra vyjde...
Final Fantasy XV pre PC a Royal edícia pre ko...
vsak mozes kupit aj o 5 rokov za 5 eur, ale naco c...
Vesmír: Číne skoro spadla časť vesmírnej rake...
to tak ked objednávaju z aliexpresu rakety
Vesmír: Číne skoro spadla časť vesmírnej rake...
neviem ako tebe k lepsiemu zivotu pomohlo to ze ni...
Final Fantasy XV pre PC a Royal edícia pre ko...
oplatilo sa pockat ziskat vsetko v jednom baleni. ...
Vesmír: Číne skoro spadla časť vesmírnej rake...
ty si fakt jeden solídny primitív...
Uvidíme Cyberpunk 2077 na tohtoročnej E3?
už to vidím cp2077 na e3 2018 vydanie 2020
Vesmír: Číne skoro spadla časť vesmírnej rake...
a novinar, který o tom v cine informoval uz nejspi...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2018 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk