Najočakávanejšie hry roka 2016

Rok 2015 je takmer za nami a všetko veľkolepé z herného sveta je vonku. Možno si v týchto dňoch užívate posledné veľké pecky roka ako Just Cause 3, Fallout 4 či AC Syndicate. Práve toto obdobie je však ideálny čas aj na pohľad do budúcnosti. Ten nám prezradí, na aké väčšie či významnejšie tituly sa v roku 2016 môžeme tešiť a čo by sme mohli očakávať.

PC
pridal Gam_er 26.12.2015 o 23:25 pod používateľské články

Január

 

This War of Mine: The Little Ones (PS4, XONE)

 

Prvý mesiac v roku býva takmer vždy poslabší a prinesie zopár menších titulov. Za zmienku stojí určite survival titul This War of Mine, ktorý vyšiel pred rokom na PC. V januári totiž vývojári prinesú jeho port na nové konzoly, kde si budeme okrem základnej hry môcť vychutnať aj DLC s názvom  The Little Ones. Súčasťou príbehu sa stanú aj deti, čo je oproti PC verzii tiež zmenou. 

 

 

Life is Strange Limited Edition (PC, PS4, XONE)

 

Svoj návrat v januári hlási aj epizodická adventúra od Dontnod Entertainment. Tá vyjde tento krát v limitovanej edícii, ktorá bude obsahovať samozrejme všetky doposiaľ vydané epizódy. Okrem nich sa môžete tešiť aj na 32 stranovú knihu s hernými artworkmi, soundtrack a režisérsky komentár, ktorý vám trochu odhalí pozadie vývoja hry. 

 

 

Február

 

XCOM 2 (PC)

 

2K Games prinesú druhý diel svojej ťahovej stratégie XCOM. Ten vyjde exkluzívne len na PC (aspoň zatiaľ) a predvedie mimozemské boje. Tento diel nadväzuje na záver Enemy Unknown, kde si mimozemšťania upevňujú svoju moc na Zemi nad obyvateľstvom. Tá sa zmenila, pretože mimozemšťania si tu vystavali rôzne futuristické mestá či tábory. Agenti z organizácie XCOM sa stanú akýmisi rebelmi, ktorí sa pokúsia zvrátiť túto situáciu. 

 

 

Assassins Creed Chronicles Trilogy (PC, PS4, XONE, PSV)

 

2.5D plošinovka od Ubisoftu vyjde v kompletnej trilógii. Zatiaľ sme videli len diel z Číny. To sa však zmení v Januári, kedy sa pozrieme do Indie roku 1841 a vo Februári si odskočíme na výlet do historického Ruska roku 1918. Všetky 3 diely budú teda vydané vo Februári v jednej edícii. 

 

 

Street Fighter V (PC, PS4)

 

Japonskí bojovníci sa vrátia v piatom diely. Ten chce ešte viac podnietiť vášeň hráčov pre bojovky. Počas vydania prinesie 16 hrateľných bojovníkov, pričom ich rozšírenia o ďalších sa dočkáme postupne v priebehu roka a to úplne zadarmo. Okrem bojovníkov sa bude dať získať zdarma aj všetko ďalší obsah, ktorý príde po vydaní hry prostredníctvom hrania hry. 

 

 

Far Cry Primal (PC, PS4, XONE)

 

Prvú z radu veľkých a obľúbených AAA hier prinesie koncom Februára Ubisoft. Nebude to nič iné ako nový diel Far Cry. Ten nás na naše prekvapenie tento krát zavedie do prehistorickej krajiny Oros. Ujmeme sa lovca, ktorý bude disponovať špeciálnymi schopnosťami na skrotenie prehistorických zvierat. Pôjde o akéhosi kráľa džungle v dobe kamennej. Samozrejmosťou je kvalitná akcia, craftovanie či rôzne upgrady. 

 

 

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 (PC, PS4, XONE)

 

Koncom mesiaca si to znovu rozdajú rastliny so zombíkmi, tento krát v pokračovaní Garden Warfare z roku 2014. Hra vyjde na PC a konzoly novej generácie. Samozrejmosťou sú rôzne hrateľné či grafické vylepšenia, viacero máp, nové postavy a módy. Hráčov, ktorí hrali prvý diel tejto záhradnej akcie poteší fakt, že všetky odomknuté postavy si budú môcť preniesť aj do dvojky. 

 

 

Marec

 

Tom Clancy’s: The Dvision (PC, PS4, XONE)

 

Mesiac knihy bude patriť dvom veľkým hrám. Tou prvou bude dlho očakávané The Division z autorskej dielne Toma Clancyho. Jedná sa o online open world RPG z dielne Ubisoftu. Uvidíme New York po kolapse ekonomiky a spoločnosti. Prvotné ukážky z hry vyzerali skvele, no ako sme už mohli vidieť v minulosti ani tento krát,  hru z dielne Ubisoftu neobišiel downgrade. Napriek tomu podľa posledných gameplayov a nedávneho alpha testu hra vôbec nevyzerá zle. 

 

 

Apríl

 

Uncharted 4: A Thief´s End (PS4)

 

Zavŕšenie Nateovej ságy bolo ďalšou veľkou a dlho očakávanou hrou v mesiaci Marec. To sa však zmenilo a NaughtyDog oznámili odklad na Apríl. Podľa gameplayov a ukážok vyzerá dych berúco, a hádam nie je majiteľ PS4, ktorý by sa na hru netešil. Podľa Naughty Dog pôjde o absolutne posledný diel série a dozvieme sa odpovede na všetky nevyriešené otázky. Okrem toho sa môžeme tešiť na typickú Uncharted akciu v nextgen kabáte so všetkým čo k tomu patrí. 

 

 

Quantum Break (XONE)

 

Tento mesiac poteší majiteľov konzoly Xbox One. Štúdio stojace za skvelým Maxom Payneom či Alanom Wakeom, totiž vypustí dlho očakávanú akciu Quantum Brake. Hra prešla dlhým vývojom, počas ktorého ju sprevádzalo niekoľko zmien, vrátane zmeny hlavného hrdinu. Je treba uznať že každou ukážkou hra vyzerala lepšie a lepšie. Čakajte teda skvelý príbeh a nabušenú akciu sprevádzanú manipuláciu s časom a výbornými efektami. 

 

 

Dark Souls 3 (PC, PS4, XONE)

 

V Apríli zaplesá srdce všetkých hardcore akčných RPG. Vráti sa totiž Dark Souls so svojim už tretím pokračovaním. Herný svet bude oveľa väčší a hra prinesie mnoho vylepšení, z nich si niektoré požičiava od skôr vydaného Bloodborne. Taktiež sa predstaví nový súbojový systém, ktorý bude prepracovanejší a zábavnejší. Myslím, že pre Souls hráčov sú nejaké dlhšie reči pri tomto kúsku zbytočné. Bude to pre nich jasná voľba. 

 

 

Dirt Rally (PC, PS4, XONE)

 

Codemasters po úpadku ich série, prinesú nový Dirt tento krát znova bez nálepky Colin McRae Rally. Vrátia sa blatisté či prašné cesty s dôrazom na autenticitu. Hra zatiaľ vôbec nevyzerá zle a ak sa autori posnažia, pôjde možno o najlepšiu rally hru za poslednú dobu. Ostatne veľa ich ani nevychádza. 

 

 

Máj

 

Mirror´s Edge Catalyst (PC, PS4, XONE)

 

Koniec Mája prinesie druhý diel z parkúrovej akcie Mirror´s Edge od Electronic Arts. Hra prinesie späť znovu hlavnú hrdinku prvého dielu Faith. Tá tento krát bude figurovať v komplexnejšom príbehu. Uvidíme prepracovanejší parkúr a čo je hlavné, mesto už nebude uzavreté ako tomu bolo v prvom diely. 

 

 

Jún

 

No Man´s Sky (PS4)

 

V júni privítame vesmírny simulátor exkluzívne pre PS4. V ňom uvidíme rozsiahly vesmír s množstvom generovaných planét a misií. Tvorcovia ubezpečujú, že hra prinesie každému hráčovi jedinečný zážitok a planétu ktorú navštívite vy, už nenavštívi nikto iný. 

 

 

August

 

Deus Ex: Mankind Divided (PC, PS4, XONE)

 

Adam Jensen sa vráti v Auguste aby prežil pokračovanie svojho príbehu z Human Revolition. Uvidíme rok 2029, kedy definitívne skončila doba elektronických implantátov. Nič však nebude tak ako sa zdá a môžeme čakať prepracovaný príbeh so zvratmi či sprisahaním. Autori na PC oznámili aj podporu DX12 či Tress FX 3.0 pre krásne a zdravé vlasy. 

 

 

Toto bol prehľad najočakávanejších hier 2016 so známym dátumom vydania. Okrem nich v nasledujúcom roku očakávame aj hry ako Crackdown, Dead Island 2, Dishonored 2, DOOM, For Honor, Gears of War 4, Hellblade, Homefront The Revolution, Horizon Zero Dawn, Mafia III, Mass Effect Andromeda, Ratchet and Clank,  The Last Guardian, UFC 2, Ghost Recon Wildlands či Wild. Na ich presný dátum vydania si však ešte budeme musieť počkať.

 

Na akú hru sa tešíte najviac vy ? 


napísal Gam_er 26.12.2015



Páči sa mi!

NAJOČAKÁVANEJŠIE HRY ROKA 2016

Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
NOVÉ RECENZIE HRÁČOV
6.0
| The Last Of Us Part II
[pridal PrecedaVlasť 3.3.2024 3]
6.0
| The Last Of Us Part 2 remastered
[pridal PrecedaVlasť 27.2.2024 90]
6.5
| Star Wars Jedi: Survivor
[pridal PaPoČa 22.1.2024 21]
| Tomb Raider I-III Remastered
[pridal T0M0 16.1.2024 18]
9.3
| Alan Wake 2
[pridal Tiqer 20.12.2023 21]
| Witcher 4
[pridal Joey N 10.12.2023 0]
8.5
| Marvels Spider-man 2
[pridal Filip Basketak 27.10.2023 21]
8.9
| Remnant 2
[pridal Umelec roku 19.8.2023 11]
8.3
| Final Fantasy XVI
[pridal Tiqer 2.8.2023 27]
2.0
| Modern Warfare 2022 - minirecenzia
[pridal PrecedaVlasť 23.7.2023 0]
9.0
| Modern Warfare 2019 - minirecenzia
[pridal PrecedaVlasť 23.7.2023 0]
8.6
| Assassins Creed Valhalla
[pridal Lukášcico 11.7.2023 2]
| Preview na Final Fantasy 16
[pridal Sidh 26.5.2023 11]
8.2
| Star Wars Jedi: Survivor
[pridal Tiqer 12.5.2023 9]
9.5
| Resident Evil 4 (2023)
[pridal saimonkaca 5.4.2023 0]
10
8.7
| Resident Evil 4
[pridal Tiqer 4.4.2023 26]
9.0
| Lorelai
[pridal de Bielawa 1.4.2023 5]

SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk