Moje najočakávanejšie hry roka 2017

Čo sa na nás chystá v roku 2017?

PC
pridal Boss Marťas 31.12.2016 o 19:49 pod používateľské články




Uncharted: The Lost Legacy – Pôvodne mali vývojári z Naughty Dog vytvoriť doteraz najväčšie DLC pre svoju poslednú hru Uncharted 4: A Thief’s End, no nakoniec sa z nej stane samostatná hra s názvom Uncharted: The Lost Legacy, kde sa ujmeme role starej, známej Chloe Frazer. Tá sa bude snažiť získať starodávny indický artefakt a aby to zvládla tak spojí sily s drsnou Nadine Ross. Vývojári na PSX 2016 sľubujú odlišnú hrateľnosť a nové mechanizmy a celé to zatiaľ pôsobí veľmi lákavo.

Dátum vydania: PS 4 – niekedy v roku 2017




God of War – Štúdio Santa Monica na E3 konečne oficiálne oznámila, že pracuje na God of War a tak sa vracia náš obľúbený hrdina Kratos. Kratos sa tentoraz počas svoje cesty plnej krvi a násilia, bude snažiť byť lepším človekom, kvôli svojmu synovi. Nový diel okrem úplne nového príbehu v inom prostredí prinesie zásadnejšie zmeny. Tou hlavnou zmenou je kamera, ktorá bude teraz umiestnená za rameno hlavného hrdinu ako v mnohých dnešných hrách a bude kladený dôraz na vzťah otca a syna. Samozrejme stará dobrá brutalita v hre nebude chýbať. Šéf vývoja potvrdil, že hru je možné už dohrať od začiatku do konca, tak už musíme len dúfať, že hra naozaj vyjde.

Dátum vydania: PS 4 – niekedy v roku 2017




Yakuza 0 a Yakuza Kiwami – Ako už názov napovedá tak sa bude jednať o prequel v sérií Yakuza. Hra sa bude odohrávať ešte pred udalosťami krátkeho filmu Yakuza / Ryu Ga Gotoku: Like a Dragon: Prologue – kde Kazuma Kiryu na seba vzal vraždu, ktorú nespáchal. Takto uvidíme začiatky 20 ročného Kazumu a 24 ročného Goro Majimu. Majima sa bude snažiť presadiť v podnikaní a Kazuma bude veci riešiť fackami. Hra sa bude odohrávať v roku 1988, kedy bola japonská ekonomika na vrchole. Hru ocenia hlavne fanúšikovia celého univerza, ale aj pre neznalcov série bude tento prequel najlepším štartom. Hra má svoju japonskú premiéru už za sebou, ale konečne bola oznámená aj pre Európu. Sega takisto ohlásila vývoj Yakuza: Kiwami, čo bude remake prvého dielu z roku 2005.

Dátum vydania: PS 4 – Yakuza 0 – 24.január 2017
Yakuza Kiwami – Leto 2017




Resident Evil 7 – Po neustálom vydávaní remastrov na všetky možné platformy sa Capcom konečne pochlapil a ukázal nový diel, ktorý má priniesť podobnú zmenu ako pred rokmi štvrtý diel. Tou hlavnou zmenou bude zmena pohľadu, pretože celú hru teraz prejdem v pohľade prvej osoby. K dispozícií je aj hrateľné demo s viacerými koncami a tak nastal pravý čas zistiť, či je to hra pre vás. O samotnej hre sa toho veľa nevie. Podľa pár informácií sa hra sa bude odohrávať po udalostiach šiestej časti, na vidieckej americkej farme, kde budete skúmať tajomstvá a hrôzy rozľahlého panstva.

Dátum vydania: PC, Xbox One PS 4 – 24.január 2017




Outlast 2 – Malinké štúdio Red Barrels v roku 2013 vydalo hru Outlast z ktorej mám nočné mory doteraz a už sa nemôžem dočkať až sa budem báť znova. Hra bude pokračovať v príbehu jednotky, no strašidelné sanatórium opustíme a vydáme sa von do temnoty. Hrateľnosť hry sa však nezmení, znovu sa budeme musieť skrývať, prípadne utekať pred nepriateľmi s kamerou v ruke. Hra mala pôvodné vyjsť koncom roka 2016, no autori hru odložili.

Dátum vydania: PC, Xbox One PS 4 – Jar 2017




Red Dead Redemption 2 – O pokračovaní hry z divokého západu v otvorenom svete sa šuškalo už dlho. Po neustálych on 2dohadoch a únikoch Rockstar oficiálne predstavil pokračovanie Red Dead Redemption. Hra opäť ponúkne veľký singleplayerový príbeh v otvorenom svete s množstvom vedľajších aktivít. Rockstar sa však bude snažiť úspešne zopakovať model s viacerými hrateľnými postavami ako v Grand Theft Auto 5. Hrať budeme za bývalých členov gangu Johna Marstona, hoci samotný John medzi nimi nebude. No, ale snáď nás autori nejako príjemne prekvapia. Čo sa týka samotného multiplayeru, tak ten sa má podobať na GTA Online a takisto nebude dostupný v deň vydania, ale až neskôr. Hra je vo vývoji už dlho a jediné čo sa môže pokaziť je odklad hry. Momentálne je hra naplánovaná na koniec roka 2017 pre Xbox One a Playstation 4. No tentoraz by nemali prísť na sucho ani PC hráči, ktorí si, ale budú musieť počkať dlhšie.

Dátum vydania: Xbox One PS 4 – koniec roka 2017
PC verzia v 2018?




Crash Bandicoot: Insane Trilogy – Už dlho sa špekulovalo či sa medzi nás vráti Crash Bandicoot, ktorý svoju najväčšiu slávu zažil ešte v dobách prvého Playstationu, ktoré malo na starosti štúdio Naughty Dog. Sony sa dohodla s Activisionom na príprave remastrov prvých troch dielov Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back a Crash Bandicoot: Warped, ktoré vyjdu v jednej kolekcii s názvom Crash Bandicoot: Insane Trilogy. Po pravde sa už nemôžem hry dočkať. Nech už je to tu.

Dátum vydania: PS 4




Detroit: Become Human – Štúdio Quantic Dream sa rozhodlo, že svoje tech demo Kara rozpracujú do plnohodnotnej hry s názvom Detroit: Become Human. V hre sa vydáme do Detroitu, v ktorom žijú ľudia spolu s androidmi a budeme sledovať osudy viacerých postáv a rozhodovať o ich osudoch v dôležitých rozhodnutiach. Zatiaľ bola odhalená len Kara, ktorá utiekla z továrne, kde sa zrodila a v Detroite sa bude snažiť zapadnúť medzi ľuďmi a najsť tam svoj domov. Druhou hrateľnou postavou bude policajt Connor, ktorý bude vyšetrovať zločiny spojené práve s androidmi. O hre sme pomerne už dosť dlho nepočuli a jej vydanie je skôr tajným prianím.

Dátum vydania: PS 4




Horizon Zero Dawn – Vývojári zo štúdia Guerrilla Games sú známi vďaka sérií Killzone, ktorí sa odhodlali sa pustiť do nového projektu s názvom Horizon Zero Dawn, ktorí zatiaľ vyzerá skvelo. V ňom sa pozrieme do postapokalyptického sveta, kde majú nadvládu nad divočinou stroje. S hrdinkou Aloy budeme s nimi bojovať a zistiť čo sú vlastne zač a o čo im ide. K dispozícií budeme mať otvorený svet s hlavnými a vedľajšími úlohami. Zatiaľ to vyzerá dobre. Už len treba dúfať, že sa v hre po čase nedostaví stereotyp a že hru autori dotiahnu do úspešného konca.

Dátum vydania: PS 4 – Marec 2017




Gran Turismo Sport – Že to s vývojom značky Gran Turismo ľudia z Polyphony Digital nemajú jednoduché už ukázali počas éry Playstation 3, kde dlho vyvíjaný priaty diel stále nie a nie vyjsť a aby toho nebolo málo tak po vydaní šiesteho dielu ho Sony zabila vypnutím serverov. Plánovaného pokračovania s podtitulom Sports sme sa takisto mali dočkať už tento rok, no opäť sme sa dočkali len odkladu, ktorí chcú vývojári využiť na zlepšenie celkového stavu hry a pripraviť aj špeciálny VR režim. Treba ale uznať, že hra vyzerá rozhodne lepšie a aj keď nepatrím k fanúšikom závodných hier tak Gran Turismo určite rád vyskúšam.

Dátum vydania: PS 4 – snáď to vtom roku 2017 vyjde


 

Days Gone – Na E3 2016 ma Sony prekvapila novou značkou Days Gone, ktorú má na starosti štúdio SIE Bend Studio, ktorá bude bežať na Unreal engine 4 a pracuje sa na nej už 3 roky. Hra sa bude odohrávať v otvorenom svete a hraná bude z pohľadu tretej osoby. Hra bude vkladať dôraz na príbeh, v ktorom bude hlavný hrdina hľadať, okrem iného, dôvod žiť. Hlavným hrdinom bude Deacon St. John, ktorý sa snaží prežiť po apokalypse spôsobenú vírusom, ktorí z ľudí urobili tkz. zombie, mutantov. Aj keď hier s podobným námetom tu máme množstvo tak práve Days Gone pôsobí sviežim a zaujímavejším dojmom.

Dátum vydania: PS 4 – 2017???

Tak a to by bolo zo zoznamu všetko, ale hier vyjde samozrejme oveľa viac a tak nastal čas si ich ešte pár pripomenúť: Tekken 7, Ghost Recon: Wildlands, Friday the 13th: The Game, Mass Effect: Andromeda, Bulletstorm: Full Clip Edition, Ace Combat 7, Assassin’s Creed, Call of Duty, Nidhogg 2, Star Wars: Battlefront 2, Injustice 2, Metal Gear Survive, Vampyr, Prey, Kingdom Come: Deliverance, Shenmue 3, Final Fantasy VII Remake a mnoho ďalších.
Na čo sa konkrétne tešíte vy, čo by reálne mohlo vyjsť v roku 2017? 


napísal Boss Marťas 31.12.2016



Páči sa mi!

MOJE NAJOČAKÁVANEJŠIE HRY ROKA 2017

Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
NOVÉ RECENZIE HRÁČOV
6.0
| The Last Of Us Part II
[pridal PrecedaVlasť 3.3.2024 3]
6.0
| The Last Of Us Part 2 remastered
[pridal PrecedaVlasť 27.2.2024 90]
6.5
| Star Wars Jedi: Survivor
[pridal PaPoČa 22.1.2024 21]
| Tomb Raider I-III Remastered
[pridal T0M0 16.1.2024 18]
9.3
| Alan Wake 2
[pridal Tiqer 20.12.2023 21]
| Witcher 4
[pridal Joey N 10.12.2023 0]
8.5
| Marvels Spider-man 2
[pridal Filip Basketak 27.10.2023 21]
8.9
| Remnant 2
[pridal Umelec roku 19.8.2023 11]
8.3
| Final Fantasy XVI
[pridal Tiqer 2.8.2023 27]
2.0
| Modern Warfare 2022 - minirecenzia
[pridal PrecedaVlasť 23.7.2023 0]
9.0
| Modern Warfare 2019 - minirecenzia
[pridal PrecedaVlasť 23.7.2023 0]
8.6
| Assassins Creed Valhalla
[pridal Lukášcico 11.7.2023 2]
| Preview na Final Fantasy 16
[pridal Sidh 26.5.2023 11]
8.2
| Star Wars Jedi: Survivor
[pridal Tiqer 12.5.2023 9]
9.5
| Resident Evil 4 (2023)
[pridal saimonkaca 5.4.2023 0]
10
8.7
| Resident Evil 4
[pridal Tiqer 4.4.2023 26]
9.0
| Lorelai
[pridal de Bielawa 1.4.2023 5]

SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk