ANKETA

Divácka cena - Slovenská hra roka 2019

Slovak Game Developers Association vyhlasuje tretí ročník ocenenia Slovenská hra roka a vy môžete opäť rozhodnúť o jej víťazovi v kategórii Cena hráčov, ktorá bude udelená v spolupráci s portálom SECTOR.sk. Do súťaže, ktorá oceňuje hry za posledný uzatvorený kalendárny rok sa v treťom ročníku zapojilo celkovo 12 hier, ktoré opäť dokazujú, že slovenská videoherná tvorba je plná rôznorodých a originálnych diel hodných vašej pozornosti.

Zahlasujte za svojho favorita a rozhodnite o víťazovi. Hlasovanie sa posunulo z dôvodu korony a zatvárania eventov. Ak sa nič nezmení, tak vyhlásenie sa uskutoční na slávnostnom ceremoniáli počas Game Days Kosice (27. - 28. november 2020). Zahlasovaním sa zapojíte do súťaže o 2 voľne vstupenky na túto akciu. Na tejto akcii budú prednášky, workshopy, showcase rozpracovaných projektov, koncerty, inštalácie, výstava a množstvo SK developerov. V prípade, že sa podujatie nebude konať, víťazi budú vyhlásení online.

A keďže SECTOR.sk je tak skvelý ako je, tak sme do súťaže venovali skvelú novú klávesnicu CORSAIR K60 PRO RGB, o ktorej sme písali TU!  Tento model obsahuje nové nemecké Cherry MX Viola switche, ktoré má Corsair ako prvý.

Tak neváhaj a zahlasuj. Niele, že podporíš slovenské hry, ale ešte máš aj možnosť vyhrať takúto exkluzivitku.

>>> Anketa je pod obrázkom <<<

Súťaž-Vaporum:Lockdown

 

Termín hlasovania: od 01.09.2020 do 31.10.2020

Kliknite na vami vybraný titul, vyplňte údaje a odošlite. Vybrať môžete len jeden.






AreaZ
Project Solutions

Realistická single player survival hra odohrávajúca sa na rôznych oblastiach. Základom je získanie energie (kalórii) z jedla - aby hráč prežil, zlepšil svoju situáciu a posunul sa ďalej na mape k záchrane. Hra využíva obidve ruky na interakciu, crafting a lov. Jedinečným prvkom je aj funkčný príliv a odliv a jeho zapojenie do gameplayu.

> viac o hre
> web
> trailer
> demo
Blood will be Spilled
Doublequote Studio

Ručne kreslený špagety-westernový platformer s taktickým ťahovým súbojovým systémom, odohrávajúci sa vo svete obývanom hmyzom. Príbeh lovca odmien Jacka (Dabuje Elias Toufexis) na jeho ceste za pomstou. V hre je viac ako 15 plne nahovorených postáv, vrátane rozprávača, ktorý sprevádza hráča počas celého príbehu. Hra stavia na silnej komixovej štylizácii a výraznej westernovej atmofére.

> viac o hre
> web
> trailer
BonVoyage!
Boris Zápotocký

BonVoyage! je malá logická hra (vhodná aj pre deti), kde sa presúvaním dielikov snaží hráč poskladať cestu k cieľu pre stratených rytierov. Podporuje logické a kreatívne myslenie. Kombinuje viacero herných mechaník a ponúka veľké množstvo levelov (100+), aby si každý prišiel na svoje. Vyšla na PC/Android/iOS, pričom mobilné platformy naviac integrujú podporu AR a hráč má možnosť položiť si hrací plán doslova doma na stôl. Vývoj bol podporený z FPU.

> viac o hre
> web
> trailer
The Fallen Kings
The Fallen Kings
Struct9

The Fallen Kings je akčná hra z obdobia stredoveku. Pozdvihnite zbrane a zahrajte si prvý pre-alfa release, ktorý obsahuje multiplayerové duely, strhujúci príbeeh dvoch zneprietelených národov alebo customizáciu vášho kráľa za pomoci itemov, ktoré získavate počas hrania.

> viac o hre
> web
> trailer
The House of Da Vinci 2
The House of Da Vinci 2
Blue Brain Games

Pokračovanie úspešnej 3D puzzle adventúry s vyše miliónom spokojných hráčov. Objavte svet plný mechanických hádaniek, hlavolamov a vynálezov Leonarda da Vinciho. Cestujte v čase a staňte sa svedkom záhad, ktoré viedli k najväčšiemu objavu v histórii ľudstva.

> viac o hre
> web
> trailer
HRDINA
Bartoš Studio

Hra o hrdinovi, ktorý ide z hry do skutočného sveta. Úrovne sú vytvorené a generované podľa hudby českej kapely Zrní.

> viac o hre
> web
> trailer
Merge Poker
Milan Baláž

Nový spôsob ako sa dá hrať kartová hra poker. Hracie pole je vo veľkosti 3x3 karty a výherné kombinácie sa musia v tomto poli nájsť a spojiť potiahnutím prsta. Merge Poker má 30 úrovní so stúpajúcou náročnosťou. Tradičné karty sú vymenené za farebné kvôli lepšej orientácii.

> viac o hre
> web
> trailer
Ski Legends
PowerPlay Studio

Ski Legends je free-to-play športová simulácia, ktorá hráčovi umožní preraziť do zasneženého sveta alpského lyžovania. Navštív celý rad zimných stredísk od tých jednoduchších až po veľmi náročné a nauč sa, ako rýchlo a efektívne prejsť pomedzi všetky prekážky, ktoré sa ti postavia do cesty. Pozbieraj celú škálu výnimočných lyžiarov, pretekaj v slalome, obrovskom slalome, super-G a zjazde proti ostatným hráčom a staň sa legendou!

> viac o hre
> web
> trailer
Splash Wars
FatHillGames

Splash Wars je mobilná hra na platformu Android. Je to real-time strategická hra, kde cieľom hráča je eliminovať všetky uzly patriace nepriateľom. Ide o variáciu vesmírnej stratégie kde hráči bojujú a obsádzajú planéty no vo viac dynamickej a farebne/abstraktnej podobe. Ovládanie ako aj pravidlá nie sú komplikované čím je Splash Wars dostupný aj pre "casual" hráčov

> web
> trailer
Tile Towers
BE3 Games

Tile Towers je hyper-casual mobilná hra, kde strieľaním farebných guličiek prefarbujete otáčajúcu sa vežu. Cieľom hráča je týmto spôsobom búrať veže a prejsť čo najväčším počtom levelov. Osvojte si novú zručnosť prefarbovania veží a za nazbierané mince si nakupujte skiny či vylepšujte power-up. Nechajte sa uniesť príjemným vizuálnym štýlom a staňte sa závislým na jednoduchom gameplay.

> web
> trailer
Trainstation 2
Pixel Federation

Staňte sa riaditeľom vlakového impéria, zažite evolúciu železničného priemyslu, rozširujte a vylepšujte svoju flotilu o unikátne historické kúsky! Free to play transportná hra TrainStation 2, inšpirovaná úspešným titulom TrainStation - The Game on Rails, vás vtiahne do svojho deja prostredníctvom unikátnej 3D grafiky. Spoznávajte rôzne kúty sveta, prelúskajte sa históriou vlakov a železníc a plňte zákazky od velikánov ako George Stephenson, Gustav Eiffel a mnohých ďalších. TrainStation 2 ponúka jedinečný zážitok pre všetkých zberateľov a milovníkov vlakov. Pridajte sa k miliónom hráčov po celom svete a vychutnajte si ho naplno!

> web
> trailer
Vivat Sloboda
Team Vivat

V hre Vivat Sloboda zažijú hráči obdobie Nežnej revolúcie z pohľadu taxikára štátnej taxislužby, ktorý prijíma objednávky od zarytých straníckych funkcionárov, ale aj študentov požadujúcich zmenu. Hráči si tak vypočujú výrazne sa odlišujúce názory na režim, inšpirované skutočnými spomienkami a udalosťami, ktoré sprevádzali Nežnú revolúciu a prerod Československa zo socialistickej republiky na demokratickú federáciu. Vivat Sloboda je vôbec prvou hrou s otvoreným svetom, v ktorej môžu hráči skúmať ulice hlavného mesta SR, Bratislavy.

> viac o hre
> web
> trailer


  E-mail*:

  Meno*:

  Priezvisko*:

     
Pre pokračovanie, zaškrtnite, že súhlasíte s podmienkami a spracovaním vašich údajov podľa pravidiel.

  * povinné údaje pre účasť v súťaži





Súťaž ukončená.









vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2019 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk