Moje najočakávanejšie hry roka 2015

Na čo sa najviac teším v roku 2015?

PC
pridal Boss Marťas 21.12.2014 o 11:07 pod používateľské články

1.Batman: Arkham Knight: Ukončenie netopierej trilógie od Rocskteady malo pôvodne prísť už tento rok, no hra bola odložená až na jún 2015 čo nejedného hráča zamrzí. Hra bude obsahovať všetko na čo sme si zvykli už v minulých dieloch a to otvorené mesto, dynamické súboje, využitie batarangov a novinkou bude Batmobil. Áno sny niektorých hráčov sa naplnili a konečne sa budú môcť vyblázniť v Batmanovom aute. Ja sa skôr obávam, aby Batmobil nebol najslabším článkom celej hry, ale uvidíme. Hra vyzerá výborne aj po grafickej stránke, pretože vývojári sa rozhodli, že sa už nenechajú obmedzovať starými konzolami a tak nás čakajú skutočné grafické orgie. Nemôžem sa dočkať až zistím kto sa skrýva za maskou tajomného Arkham Knighta.


2.Grand Theft Auto 5: Hra si už odbila svoju premiéru na starých a nových konzolách, no PC verzia opäť prichádza ako posledná. Aj keď som si príbeh troch hlavných protagonistov Michaela, Franklina a Trevora zahral na starom Xboxe 360 tak sa teším až si hru zahrám na PC. Hra vyzerala na minulej generácií už naozaj odpudzujúco a vidno, že hra už bola stavaná skôr na nové konzoly. Rozprávať o GTA by trvalo hodiny, podstatné je, že nás čakajú dlhé hodiny skvelej zábavy a že sa Rockstaru podarí PC port lepšie ako pri štvrtom dieli.


3.Uncharted 4 A Thief´s End: Má cenu vôbec o tejto hre niečo hovoriť? Sériou na Playstation 3 vývojári z Naughty Dog ukázali, že svojmu remeslu rozumejú. Uncharted 2 som dohral dovtedy, kým nevyšla trojka a do PS 4 pôjdem už len kvôli tejto hre. Podľa názvu sa pravdepodobne bude jednať o posledný diel a tak si chcem naposledy užiť skvelý príbeh, pästné a strelné súboje či prekonávanie nebezpečných situácií, z ktorej sa vždy dostaneme na poslednú chvíľu. Táto hra by už mala konečne dokázať čo sa dá z Playstation 4 vykúzliť. Už sa nemôžem dočkať na kopec Drakeových sarkastických poznámok. Myslím si, že sa chystá aj kolekcia predchádzajúcich dielov pre PS 4.


4.Armikrog: Za touto adventúrou, na ktorú je treba kopec plastelíny stojí tím Pencil Test Studios prišli so svojou hrou na Kickstarter, ktorá bola úspešná. Nie je sa čomu diviť, keďže sa má jednať o duchovného nástupca legendárneho Neverhooda. Najlepšie na všetkom je, že na vývoji sa podieľajú kľúčoví tvorcovia a z gameplayou hra vyzerá fakt k svetu. O hre toho veľa nevieme, ale kto prešiel Neverhood tak vie, že čím menej hráč vie, tým väčšia zábava ho čaká. To najlepšie nakoniec. O hudbu sa postará Terry S. Taylor.


5.Quantum Break: Na túto hru sa teším, pretože za hrou stoja tvorcovia Max Paynea a Alan Wakea. Remedy využije všetko čo sa vo svojich hrách doteraz naučili a tak náš čaká pohrávanie si s časom a prepojenie nelineárneho príbehu s hraným seriálom, ktorý sa prehrá po každej kapitole. Hra má byť o hrdinoch, seriál o záporakoch. Hlavným hrdinom bude Jack Joyce, ktorý sa snaží zastaviť trhlinu, aby nezničila časopriestor. V seriáli zase budeme sledovať Jackových hlavných protivníkov. Z prezentovanej ukážky hra v niektorých hráčoch vyvolala nadšenie i rozpaky. Uvidíme ako sa Remedy podarí posunúť čas na novú úroveň. Hra vyjde exkluzívne pre Xbox One.


6.Rise of the Tomb Raider: Reštart známej série bol medzi kritikmi a hráčmi prijatý väčšinou pozitívne a tak niet divu, že sa chystá pokračovanie. Pokračovanie má redefinovať žáner survival akcie. Zatiaľ čo v minulom dieli sa Lara stala tou starou známou Larou, v Rise of the Tomb Raider sa bude učiť ako svoj osud slávnej vykrádačky hrobov prijať a bojovať s ním. Vývojári sľubujú väčšiu slobodu. Dôležitým faktom však je, že hra najprv vyjde exkluzívne na platformách od Microsoftu a to Xbox 360 a One, ale časom sa hra určite dostane aj na PC.


7.Resident Evil(Remake): Niekto si možno pomyslí, že je smiešne spomínať hru, ktorá vyšla v roku 1996 a jej Remake vyšiel na Gamecube v roku 2002. Ale ja ako fanúšik jednotky mám nesmiernu radosť, keďže s remakom som doteraz nemal čo dočinenia. Najvýraznejšej zmeny sa hra dočká vizuálna stránka a tak sa dočkáme lepšiemu rozlíšenia a nových textúr. Na nových konzoliach bude hra bežať v 1080p a pomer strán obrazu bude možný ako v 4:3 tak v 16:9. Takisto zvuk bude vo formáte 5,1 a vylepší sa aj ovládanie. Obsah hry či už príbeh a dizajn bude rovnaký ako originál. Hra vyjde už začiatkom roka a ja už sa tejto klasiky nemôžem dočkať.   


8.Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain:  V týchto dňoch na PC zavítal prológ Ground Zeroes, no každý u netrpezlivo čaká na to skutočné pokračovanie, ktoré nám ponúkne otvorený svet. Mňa hlavne teší, že hlavným hrdinom bude samotný Big Boss, ktorého dabuje vynikajúci Kiefer Sutherland. Otvorený svet nám však neponúkne takú slobodu ako Grand Theft Auto 5, ale hádam nikto nečakal, že v tejto príbehovej hre bude možné robiť rôzne serepetičky. Sloboda a otvorenosť má spočívať vtom akým spôsobom budeme pristupovať k misiám a ako sa k cieľu dopravíme. Big Boss bude mať pomocníka najlepšieho priateľa človeka – psa a aj prsnatú Quiet. Po grafickej stránke hra vyzerá výborne a celkovo je vidieť, že Kojima má s touto sériou už obrovské skúsenosti. Dôležité však je, že hra je už takisto potvrdená aj na PC platformu.


9.Halo 5: Guardians: Halo 4 bola prvá hra, ktorú nerobili duchovní tvorcovia zo štúdia Bungie a u mňa osobne sa jedná o najlepší diel. Človek by očakával, že taká veľká značka akou je Halo bude launchovacím titulom pre Xbox One, ale štúdio 343 Industries nenecháva nič na náhode, pretože sa jedná o masívny projekt. Halo 5 využíva úplne nový engin, ktorý bol vytvorený na mieru pre nový Xbox tak po grafickej stránky môžeme čakať riadny posun. Pre skrátenie času je momentálne k dispozícií celá Master Chief kolekcia a už sa šušká o príchode odbočky Halo 3 ODST. Na nové dobrodružstvo Master Chiefa sa rozhodne veľmi teším.      


10. Call of Duty: Na toto nie je treba žiadne oficiálne oznámenie, pretože, každý vieme, že rok čo rok k nám prichádza nové pokračovanie tejto série. Najnovší diel Advanced Warfighter od Sledgehammer Games určite priniesol pozitívne zmeny a keďže na sérií momentálne pracujú ešte dve štúdia a to Infinity Ward a Treyarch tak majú tri roky na vypilovanie svojho diela. Momentálne ja na rade štúdio Treyarch, ktoré by sa podľa neoficiálnych informácií mohlo vrátiť k druhej svetovej vojne ako v Call of Duty: World at War. Myslím, že by sa jednalo o príjemnú zmenu, pretože momentálne je trh už presýtený tými modernými vojenskými akciami.   



Tak a sme na konci. Samozrejme zaujímavých hier vyjde viac, ale ja som sa snažil vybrať tie, na ktoré sa ja najviac teším a hlavne tie, ktoré s veľkou pravdepodobnosťou vyjdú budúci rok a nie ten nasledujúci. Ja hlavne dúfam, že v roku 2015 sa konečne rozšíri portfólio hier na Xbox One a PS 4, vývojári nebudú vydávať nevyladené hry, či nás klamať – týmto zdravím Ubisoft a kto viem možno sa dočkáme už aj dátumu očakávaného The Last Guardian. A nezabudnime, že život nie je len o hrách. Prajem príjemne sviatky a šťastný „nový“ rok :)     


napísal Boss Marťas 21.12.2014



Páči sa mi!

MOJE NAJOČAKÁVANEJŠIE HRY ROKA 2015

Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
NOVÉ RECENZIE HRÁČOV
6.0
| The Last Of Us Part II
[pridal PrecedaVlasť 3.3.2024 3]
6.0
| The Last Of Us Part 2 remastered
[pridal PrecedaVlasť 27.2.2024 90]
6.5
| Star Wars Jedi: Survivor
[pridal PaPoČa 22.1.2024 21]
| Tomb Raider I-III Remastered
[pridal T0M0 16.1.2024 18]
9.3
| Alan Wake 2
[pridal Tiqer 20.12.2023 21]
| Witcher 4
[pridal Joey N 10.12.2023 0]
8.5
| Marvels Spider-man 2
[pridal Filip Basketak 27.10.2023 21]
8.9
| Remnant 2
[pridal Umelec roku 19.8.2023 11]
8.3
| Final Fantasy XVI
[pridal Tiqer 2.8.2023 27]
2.0
| Modern Warfare 2022 - minirecenzia
[pridal PrecedaVlasť 23.7.2023 0]
9.0
| Modern Warfare 2019 - minirecenzia
[pridal PrecedaVlasť 23.7.2023 0]
8.6
| Assassins Creed Valhalla
[pridal Lukášcico 11.7.2023 2]
| Preview na Final Fantasy 16
[pridal Sidh 26.5.2023 11]
8.2
| Star Wars Jedi: Survivor
[pridal Tiqer 12.5.2023 9]
9.5
| Resident Evil 4 (2023)
[pridal saimonkaca 5.4.2023 0]
10
8.7
| Resident Evil 4
[pridal Tiqer 4.4.2023 26]
9.0
| Lorelai
[pridal de Bielawa 1.4.2023 5]

SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18392)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk