Sector Online Entertainmentnet Sector.sk Onlinehry.sk Plnehry.sk Blog.sector.sk Biosector.sk Kinema.sk ABCgames.sk Rozpravky.sk Docu.sk Lacné letenky
logoblack
Login:
Heslo:
listallistamlistaplistaulistaylistarlistaelistaqlistajlistaklistadlistaz hryvideásúborytechfóruumužívatelia

Užívateľské recenzie

Články, dojmy a recenzie pripravené užívateľmi
Resident Evil 4
Resident Evil 4
pridal Boss Marťas 31.1.2015
10
Štvrtý diel série Resident Evil sa k nám vracia v reparáte od Capcomu...

Far Cry 4
Far Cry 4
pridal Angelenam 29.1.2015
Kyrat, teš sa!

Dragon Age: Inquisition
Dragon Age: Inquisition
pridal Angelenam 23.1.2015
Nobody expects the Spanish Inquisition!

Middle-earth: Shadow of Mordor
Middle-earth: Shadow of Mordor
pridal Angelenam 17.1.2015
Monolith sa zobúdza s fantastickým titulom

Five Nights at Freddys
pridal Bluefire22 15.1.2015
7.5
Plyšové hračky ožívajú

Januárová Rýchlovka
Januárová Rýchlovka
pridal Mokuba 12.1.2015
Tri krátke recenzie hier, ktoré som hral, prešiel a je čas sa na ne pozrieť pohľadom Achievement Huntera

Best villains #1 - Joker
Best villains #1 - Joker
pridal recrec 10.1.2015
V tomto článku sa pozrieme na najväčších "záporákov" v dejinách hier, v prvej časti sa pozrieme na Jokera.

Assassins Creed: Unity
Assassins Creed: Unity
pridal luk 4.1.2015
8.0
Tentoraz sa spoločne pozrieme do Paríža počas prebiehajúcej francúzskej revolúcie.

Far Cry 4
Far Cry 4
pridal tesco value killer 1.1.2015
9.0
Ubisoft je tesár ktorý vytvorí dielo buď majstrovsky, alebo sa utne. Takéto "majstrovské dielo" nám predostrel ubisoft v roku 2012.

Magrunner Dark Pulse
Magrunner Dark Pulse
pridal de Bielawa 31.12.2014
9.0
Lovecraftovský magnetizmus.

A Game of Thrones: Genesis
A Game of Thrones: Genesis
pridal Regina Spectra 30.12.2014
RTS podľa známej predlohy. Má v roku 2015 šancu? Myslím že áno. Ale nebude veľká.

Trine 2: Complete Story
Trine 2: Complete Story
pridal de Bielawa 29.12.2014
9.5
Rozprávkové dobrodružstvo pokračuje.

Najlepší záporáci
pridal Angelenam 27.12.2014
Muhahahahaha

Najlepšie z roku 2014
pridal Tibor Holtman 26.12.2014
Čo nás prekvapilo v roku 2014.

Dragon Age: Inquisition
Dragon Age: Inquisition
pridal vvayne 25.12.2014
10
Tretí diel série Dragon Age s podtitulom Inquisition, pristál na jeseň 2014 v obchodoch, či už kamenných, alebo virtuálnych, a ako RPG pozitívny hráč som neodolal. Majú to na svedomí aj ľudia z PR ...

GTA IV
GTA IV
pridal teoista 24.12.2014
5.0
Relatívne slabá hra.

Alien Isolation
Alien Isolation
pridal Jan Maršík 10.12.2014
9.0
Ellen Ripleyová by byla ještě hrdější matkou, kdyby zjistila, jak její dcera válí.

Witcher: Rise of the White Wolf
Witcher: Rise of the White Wolf
pridal mathi4s 8.12.2014
5.0
Bájny Biely vlk s libidom králika.

Game of Thrones: A Telltale Games
Game of Thrones: A Telltale Games
pridal Angelenam 6.12.2014
Začiatok temnej cesty.

This War Of Mine
This War Of Mine
pridal Angelenam 21.11.2014
"Každý, kto raz vyhlásil násilie za svoju metódu, s neúprosnou zákonitosťou musí zvoliť lož za svoju zásadu." - Alexander Solženicyn

searchbutton
Sector Herný magazín
sector magazin SECTOR Magazín
#65


PDF verzia


Flash verzia

Social Sector
Príspevky
Plné porovnanie Dying Light
na tom notasi si zahrám vsetko v pohodicke na stre...
Benchmarky Dying Light
na zozname mam ja ale 5 hier pri ktorych mi je zle...
Týždenník - Týždeň Zaklínača a jeho 16 hodín ...
prečo je ten horny obrazok orezany? cely sa mi pač...
Nový Unreal Tournament sa pripomína novou map...
ono zaklad hry, teda niekolko typov hier /dm, tdm ...
Týždenník - Týždeň Zaklínača a jeho 16 hodín ...
dobra hra- sector 8,5/10zla hra-sector 3,5/10sex v...
Game of Thrones Season 5 - TV trailer
ale treba aj mentálne dozrieť
Samsung je v najnižšom zisku za posledné tri ...
samsungy samé o sebe sú fajn, ich najväčší problém...
Stranded Deep je survival simulácia stroskotanca
mna len serú tote choroby :d také pľuzgiere na ruk...
Nová generácia AMD procesorov leaknutá
skor som myslel matrox karty, nakolko tie je tazko...
Payday 2 v praxi
tak to radsej ten mc donald......parlament je deat...
Samsung je v najnižšom zisku za posledné tri ...
tak ja ako stastny majitel xiaomi mi3 by som sa uz...
Ubisoft maže z Uplay digitálne kópie Far Cry ...
no ubi ti určite odpíše ale treba čakať dúfam že s...
bottom
Hry | Videá | Súbory | Tech | Fórum | Užívatelia | PC | Xbox 360 | PS3 | PSP | Wii | DS | Mobil | Obsah
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2015 SECTOR Online Entertainment   /   contact us on: sector@sector.sk