Čo si zahrať v lete?

Pri akých hrách je dobré stráviť leto?

PC
pridal Boss Marťas 12.7.2016 o 10:24 pod používateľské články

A je to tu. Konečne leto, moje najobľúbenejšie obdobie. Konečne nemusím chodiť vyobliekaný, ale cítim sa pohodlne a ženy nás provokujú svojimi krivkami. Ale silných horúčavách sa nájdu dni, kedy aj zaprší a sadnúť si zatiaľ k nejakej hre nie je od veci. Alebo sa skovať cez deň predtým horúcim slnkom? Dám vám pár typov čo si zahrať.



Dead Space 3
Prečo som vybral zrovna nenávidený Dead Space 3? Lebo po horúcom dni sa na tej zmrznutej planéte aspoň virtuálne schladíte. A to rovno aj dvaja. Môžete zavolať frajerku, manželku, susedu, je to len na vás. Tretí diel sa odchýlil od hororovejšie ladených predchodcov a to vôbec nie je na škodu. Ničenie nekromorfov je aj potretie stále zábavné a bavil som sa po celý čas. Zmena k akčnejšiemu štýlu mi neprekážala a hru mám už na disku nachystanú tak si už čoskoro pripomeniem ako sa celá série výborne uzavrela.



Zaklínač 3: Divoký hon
Pár dní po štartu letného obdobia som si počas letných akcií kúpil tretie Zaklínača aj napriek tomu, že ma predchodcovia nenadchli. No čo vám bude hovoriť. Hry s otvoreným svetom patria medzi moje obľúbené a tak sa s Geraltom na koni oháňam po krásnej krajine, ktorej atmosféru dotvára fantastická hudba. Na mape mám toľko príležitostí k vyblázneniu, že neviem kam mám skôr skočiť. Je tam toho naozaj veľa, že to určite ani dokonca leta nestihnem dohrať.




Mortal Kombat Komplete Edition
Naštval vás v práci šéf alebo vaši podriadení? Čo tak namiesto návštevy telocvične si svoj stres vybiť v bojovke, ktorá konečne po rokoch vystúpila na vrchol. Dokonca ponúka aj kvalitný príbeh, ktorý je na pomery bojovky slušný a aj pomerne dlhý a tak ak patríte k neznalcom série tak zistíte ako to všetko začalo. A ak by vám ani to nestačilo tak hra ponúka rôzne výzvy a aj online súboje so živými hráčmi a nie je nič lepšie než ho zlikvidovať nejakou krvavou fatalitou. Čo vy na to?



Splinter Cell: Blacklist
Chcete sa počas leta potichu zakrádať za nejakou krásavicou, aby ste zistili aké ma dnes na sebe nohavičky? Sam Fisher vám ukáže ako na to. Síce ho už nedabuje charizmatický Michael Ironside, ale to je len malá vada na kráse inak na výbornej hre. Ľudia v Ubisofte po Conviction pochopili kam séria patrí a tak je späť tiché blíženie, odnášanie tiel, Sam sa naučil znova pískať a vo svojom repertoári ukrýva mnoho hračiek, aby papalášov pobláznil a nik o jeho prítomnosti netušil.



Sleeping Dogs
Nie nebudem odporúčať Grand Theft Auto 5, ktoré Rocstar vy-ryžoval až trikrát a nevieme či sa vôbec dočkáme nejakého DLC. Menovaná hra pritom vznikala ešte pod krídlami Activisionu pod názvom True Crime: Hong Kong, no ten sa následne značky vzdal, no hru zachránila spoločnosť Square Enix, ktorý ju nazvali "Sleeping Dogs". A nie Sleeping Dogs nie je GTA aj keď má v sebe mnoho rovnakých prvkov. Hlavným hrdinom je sympaťák Wei Shen, ktorý má v utajení preniknúť do podsvetia Hong Kongu. Príbeh je hnacím motorom po celý čas a popritom si užijete skvelé bitky, ktorých vzorec by sme našli u Batmana o Rocsteady. Keď príde na streľbu tak hra mierne zaostáva, ale nejedná sa o nič hrozné a hlavne Hong Kong nestretávame v hrách často. Dajte hre šancu, určite si to zaslúži.



Call of Duty: Advanced Warfighter
Prišli ste unavený z kúpaliska a nechcete sa príliš namáhať a len tak vypnúť mozog a skvelo sa zabaviť. Tak Call of Duty je presne pre vás a ja som vybral konkrétne diel od Sledgehammer Games. Vývojári tu sériu rozhodne posunuli vo viacerých smeroch a tvár Kevina Spaceyho tiež dokázala hru predať. Grafika tu skutočne zaznamenala posun a na najvyšších detailoch dokáže váš PC solídne potrápiť. Každá misia ponúka niečo zaujímavé a tak sa ani na chvíľu nebudete nudiť. Nemali by ste hru zatracovať len preto, že sa to volá Call of Duty.



Alan Wake
Leto je však aj obdobím dovoleniek s rodinou a to isté si určite predstavoval aj hlavný hrdina Alan Wake so svojou ženou Alicou. No ako prídu do mesta Bright Falls tak ich smola len tak neopustí. Alanova žena zmizne aj spolu s chatrčou, Alan sa prebúdza z bezvedomia a takmer na nič si nespomína a naňho už čaká farmár s motorovou pílkou a tak berie do ruky baterku a vyráža do boja. Ufff "Všade dobre, doma najlepšie".



Batman: Arkham Origins
Nenávidíte leto? Máte radšej zimu a chlad a už nedokážete zniesť tie horúčavy. Mám pre vás liek. Kým Rocsteady pripravovalo Arkham Knight tak Warner Bros prinieslo prequel, ktorého dej sa odohráva v zasneženom Arkham City. Na Batmana je vypísaná tučná odmena a tak na scénu prichádzajú známi zlosyni a ak by vám ani to nestačilo tak v príbehovom DLC vás Victor Freeze aj zmrazí ak budete chcieť. A kto by to nechcel, keď je človek celý rozpálený z Vicki Vale.



Forza Horizon 2
Je na čase ukázať aj nejaké konzolové exkluzivity. Závody som žiadne nespomínal a to by bola chyba. Ak máte doma Xbox One tak s kúpu Forzy chybu neurobíte, pretože Turn 10 svojmu remeslu rozumie. Druhý diel ponúka zlepšenie v každom smere. Jazdný model trafil ideálnu hranicu medzi simulátorom a arkádou a grafika krásnej krajiny vám vyrazí dych. Niet lepšej prípravy na tretí diel.


Uncharted 4: A Thiefs End 

Playstation sa môže pyšniť hrami, ktoré si nikde inde nezahráte a jednou z nich je aj séria Uncharted. Naughty Dog sa rozhodlo príbeh bláznivého vtipálka Nathana Drakea ukončiť vo veľkom štýle a tak sa preto rozhodli priniesť záverečný diel na výkonnejšiu Playstation 4. Aj keď vývoj hry neprebiehal zrovna hladko a veľa ľudí, ktorí na sérií pracovali od začiatku odišlo, štafetu prebral tým, ktorí pracoval na The Last of Us. Hra nabrala vážnejší tón no uštipačné poznámky v hre nechýbajú. Hra ponúka nádherné scenérie a aj otvorenejšie levely a stealth tu už konečne dobre funguje. Tak čo, ste pripravený na posledné dobrodružstvo?



Bonus na záver: Tomb Raider: Anniversary
Čo by to bolo za leto, keby sme si nezahrali titul, v ktorom je hlavnou hrdinkou žena. Lara Croft je hrdinkou, po ktorej túži nejeden muž a ja som sa preto rozhodol vybrať titul, kde je Lara mladá, pekná no nie je to taká trasoritka ako v reštarte. Nielenže sú pre vás pripravené úžasné levely s výbornými hádankami s minimom akcie, ale pripomeniete si ako to všetko v roku 1996 začalo. Nejedná sa síce o remake 1:1, ale to je dobre. Vďaka modernej technológií už Lara nie je také drevo ako pred dvadsiatimi rokmi a tak ju ľudia z Crystal Dynamics nechceli ubrať o výborné pohyby a vystreľovací hák. Komu chýba klasický Tomb Raider a pekná ritka tak je Tomb Raider presne pre vás.

A pri akých hrách budete leto tráviť vy?


napísal Boss Marťas 12.7.2016



Páči sa mi!

ČO SI ZAHRAŤ V LETE?

Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
NOVÉ RECENZIE HRÁČOV
6.0
| The Last Of Us Part II
[pridal PrecedaVlasť 3.3.2024 3]
6.0
| The Last Of Us Part 2 remastered
[pridal PrecedaVlasť 27.2.2024 90]
6.5
| Star Wars Jedi: Survivor
[pridal PaPoČa 22.1.2024 21]
| Tomb Raider I-III Remastered
[pridal T0M0 16.1.2024 18]
9.3
| Alan Wake 2
[pridal Tiqer 20.12.2023 21]
| Witcher 4
[pridal Joey N 10.12.2023 0]
8.5
| Marvels Spider-man 2
[pridal Filip Basketak 27.10.2023 21]
8.9
| Remnant 2
[pridal Umelec roku 19.8.2023 11]
8.3
| Final Fantasy XVI
[pridal Tiqer 2.8.2023 27]
2.0
| Modern Warfare 2022 - minirecenzia
[pridal PrecedaVlasť 23.7.2023 0]
9.0
| Modern Warfare 2019 - minirecenzia
[pridal PrecedaVlasť 23.7.2023 0]
8.6
| Assassins Creed Valhalla
[pridal Lukášcico 11.7.2023 2]
| Preview na Final Fantasy 16
[pridal Sidh 26.5.2023 11]
8.2
| Star Wars Jedi: Survivor
[pridal Tiqer 12.5.2023 9]
9.5
| Resident Evil 4 (2023)
[pridal saimonkaca 5.4.2023 0]
10
8.7
| Resident Evil 4
[pridal Tiqer 4.4.2023 26]
9.0
| Lorelai
[pridal de Bielawa 1.4.2023 5]

SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18426)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk