01 02 03 04 05 06 07 ... 09 >>
icon
detail (l.257)
luk -> gorathpm
  pridané 25.12.2017 9:57
no predstav si, že vôbec nie je pravda, čo si napísal, lenže každý bude veriť svojej pravde, takže to nikam nevedie.
icon
detail (l.2)
1 0
gorathpm -> luk
  pridané 25.12.2017 1:41
no ze ja som si skor neprecital tvoje prispevky tu, som si mohol usetrit hodku zivota na nieco zmysluplnejsie

a nie je pravda co som napisal? je tak co sa durdis
icon
detail (l.257)
luk -> gorathpm
  pridané 25.12.2017 1:36
že som sa vôbec snažil ti niečo normálne povedať, tvoj problém, že si zaslepený a nechceš vidieť fakty ja končím toto fakt nemá význam.
icon
detail (l.2)
1 1
gorathpm -> luk
  pridané 25.12.2017 1:16
tak ja som si to video pozrel do konca a bolo to umorne pocuvat hysterickeho typka ale hovorim si dobre uvidim co zistim a vies co som zistil ?

ze cely tvoj clanok je ubohe copy and paste toho hystera z videa takze pre mna tato diskusia straca akykolvek vyznam "live long and prosper"
icon
detail (l.2)
1
gorathpm -> luk
  pridané 25.12.2017 0:47
gramatiku nehodnot pisal som to dost neskoro,

ohladom zien ma lutovat nemusis a moj zivot rozhodne nie je zufaly to mi ver je skor dost ubohe to napisat bez toho aby si cloveka poznal, myslim, ze by si bol dost prekvapeny kto som a co som ale to nie je meritom veci

je fajn ze ta ovplyvnuje youtube drz sa toho ja si na veci radsej spravim vlastny nazor a nepotrebujem navod z youtube

tak stastne a vesele dalej hejtuj dnes je to in a ja si radsej pozriem daky film co sa mi paci
icon
detail (l.257)
1 1
luk -> gorathpm
  pridané 24.12.2017 8:43 (editované 24.12.2017 8:43)
Ahoj,

ty musíš byť riadne zúfalý, keď neznesieš akúkoľvek kritiku na svoju modlu a kvôli tomu založíš účet tu na sectore, len aby si mi to dal spapať.

Ak chceš viesť normálnu diskusiu mohol by si sa naučiť aj správne gramaticky písať, predsa len to o človeku niečo vypovedá, či chceš alebo nechceš tomu veriť.

Prečítal som tvoj príspevok 3 krát, ale nikde nevidím položenú otázku, takže kde je tých tvojich pár otázok?

Vysvetli mi jedno, prečo Jedi, ktorý sa snaží v každom hľadať dobro a vo Vaderovi ho videl, tak zrazu nevidí v Kylovi dobro, ale Rey zrazu to dobro uvidí? Prečo počas výcviku v chráme Luk nevyužil to dobro, aby sa z Kyla nestal dark side warrior?

snoke porazený renom - vidieť, že nedbáš na detaily význam. Snoke a ani Ren nie sú Sithi. Aj keď používajú, že jeden je majster, druhý žiak, nikde nie je spomenuté, že žiak musí zabiť majstra, aby sa mohol stať majstrom.

ak sa dokážeš zalúbiť aj za jednu diskotéku, tak ťa úprimne ľutujem, lebo musíš mať zúfalý život. Teba by ľahko niektoré ženy zneužili.

Ku vykrádačke: Scéna, kde Rey spoločne s Renom prišla ku Snokovi. Pusti si Return of the Jedi, keď Luk príde s Vaderom k imperátorovi.
Zameň si Vadera za Rena, Luka za Rey a Snoka za imperátora a máš identickú scénu. Dokonca niektoré dialógy sú identické s tými v Return of the Jedi.

Momentov je rozhodne viac, uviedol som len príklad a zároveň predpokladám, že viac nebudeš schopný čítať, tak tu pridávam video, prečo ten film je podľa mňa vykrádačka SW 5 a 6.
Ak si toho schopný, tak si to pozri od začiatku do konca:





Možno potom pochopíš i keď silno pochybujem.
icon
detail (l.2)
1 1
gorathpm -> luk
  pridané 24.12.2017 1:46
ahoj,

mam par otazok.

tvoj prvz odsek preskocim tam nie je sa vyjadrit k comu ale len na okraj som fanusikopm povodnej trilogie prequely mam snad este radsej vratane prvej epizody a mam za sebou aj expanded a old republic

to ze osoba s chopnostou ovladat silu bolo pouzite uz aj pred tym len ma tak napada clone wars ale pouzivatela velmi vycerpava

luk a snaha zabit ziaka - co je na tom nepochopitelne - rovnako ako anakin videl buducnost takl sa ju snazil zmenit za kazdu cenu

luk sa vzdal sily a aj svojho meca vsetko co sa tyka jedi zanechal za sebou preto len ten jeden mec a pokial sa jedna o suboj bola to len projekcia sily

a co sa prosim ta mohol naucit luke od obivana a yodu za tu chvilu co s nimi stravil ked si na nieco nadany tak ti staci zakladne urcenie ako mas fungovat a ides - vid schwarzeneger ten tiez nemal ucitelov a je povazovany za jedneho z najlepsich kulturistov

snoke porazeny renom - no asi je to zakladom pravidla dvoch ak ti to nieco hovori ale ked ziak je dost dobry aby porazil majstra tak to spravi a stane sa novym majstrom aj za cenu podrazu o tom je sithska filozofia od Darth Bane ktory ju zaviedol

Holdo atd - neviem kde robis ale je bezne ze vrcholovy manaznet nevysvetluje kazdy svoj krok - proste to urobte a verte nam - ale ano pre celkovy dej je dana zapletka bezvyznamna ale zas na druhej strane v realnych vojnovych konfliktoch bolo zbytocnycch ale zaujmavych zapletok mnoho - atentaty na hitlery - sice bez efektu ale veci okolo zaujmave

benicio - ak vychcanek v pohode mozno dobre pouzitelny v dalsiej casti - smugler ide tam kde mu kapne

fin, rose a laske - ja som sa dokazal zalubit aj za jednu diskoteku

nic nie je zahodene len nie za vsetkym treba hladat senzaciu (anakin a jeho povod, a co Phasma ved len obycajny sef ostrahy alebo nieco podobne, atd.

pokial sa jedna o vykradacku tak pre mna je 7 absolutne trapny pocin a neviem preco je tak mienka o abramsovi aka je ale podal mna slaby reziser zatial nic extra a okopirovat 4 top dokaze aj solcanska a neviem kde tam vidis vykradacku/kpirovanie 5,6 podla mna to ide uplne svojim smerom

pre mna 9,8 z 10

icon
detail (l.193)
jones555
  pridané 23.12.2017 0:42
Pridám môj skromný názor. Veľmi rozporuplný film. Mne osobne sa páčilo spracovanie Luke-a, to už je podľa mňa kus subjektívne, ale čo sa objektívnych vecí týka, páčili sa mi určité motívy, no vadil mi silený humor. Čakal som diel na štýl tretej epizódy, trochu temnejší, namiesto toho to na mňa pôsobilo ako marvelovka. Prišlo mi, že veci ktoré nastolila sedmička, tu vyhodili úplne do luftu. Taktiež mi vadilo priveľa star wars v star wars. Nejaké tie vesmírne súboje vždy potešia, ale tu ich bolo fakt zbytočne veľa. Scénky na kasínovej planéte ma bavili viac ako hocičo vo vesmíre. Majú tam naozaj skvelé postavy, no mohli ich posunúť ďaleko viac a celkovo na to, aký je film dlhý, je tam toho pomerne málo. Strašne veľa nelogických vecí aj na star wars štandardy. Čo sa týka VFX... úprimne, je to pekné... ale od Star Wars by som čakal viac. Pôvodná trilógia, či prequely boli vo svojej dobe ďaleko vpred, prequel trilógia mala v skutočnosti veľa praktických efektov, no ak sa jedná o rýdzo CGI, tak na tú dobu napr. attack of clones je naozaj impozantné. Tu je to cgi také... s dobou. Za mňa osobne jemné sklamanie. Mohli sa viac zaoberať postavami a menej ostreľovaním vo vesmíre. A uvítal by som trochu komplikovanejší dej nabudúce, lebo základný dej tohto diela je fakt pre škôlkarov.
icon
detail (l.126)
GreyWarden -> Witchunter42
  pridané 20.12.2017 23:53
Priateľu.. keď samotný Luke, samotný Mark Hamill povie, že to je sračka.. tak je to sračka.. a tvoje reči nato nič nezmenia.. môžeš si byť tvrdohlavý koľko chceš.. a či je to dobrý film? Áno.. dobrý znamená priemerný.. okolo 6-7/10
icon
detail (l.49)
3
Witchunter42 -> GreyWarden
  pridané 20.12.2017 10:57
I fundamentally disagree with my choice to discuss anything here, this is the last one:
nie, nepridam sa k davom, pridam sa ku kritikom, ktori sa zhodli, ze to je dobry film, lebo je to dobry film. ja ouca!!1!

prave dalekosiahle zastupy fanboys, ktori niesu schopni prijat ziadnu zmenu, su ti, ktorym sa to nepacilo.
Vyplakava sa, ze sa nieco zmenilo, ze nieco nieje tak ako si to zela dav!
**** the director, **** the actors and the originality - do it like we want it!!
chod nadavat svojej oblubenej kapele, ze spravila inac znejuci album, chapes? rovnaky princip, rovnaka tupota.
nadava sa tu na TFA ze vykradla original series, ale ked sa spravilo nieco inac, tak uz je to zle, fuj, treba to odstranit z canonu!!
"Let the past die. Kill it, if you have to." je to dobry film, rian johnson to zvladol skvele, prajem vam uprimne pekne vianoce a namiesto debaty tu idem hrat kotor
icon
detail (l.58)
1 0
Marty18
  pridané 20.12.2017 7:58
Star Wars za mňa 3 scény (úvod - pretorian fight a koniec dovtedy čo Ren vybehol z plechovky) o celkovom trvaní 7 minút, zbytok filmu som neviem na čo pozeral ale SW to nebol. Frajerka sa pri mne rozplývala jak šušeň v -20 stupňoch, ale ja som sa nudil. Humor oproti 7 hrozne nútený, scénar o ničom a maximálny herecký výkon dávam tím pištiacim vtáčikom, tam som sa fakt z chuti zasmial :D Snáď bude ďalší diel o dosť lepší a dosť bolo rozpravám o prdlačkách a konečne tam bude viac Star-s a rozhodne viac WARS ináč to ružovo nevidím. Nech vás sila sprevádza ;)
icon
detail (l.30)
LukasDCAsbodkoualter -> Patrix85
  pridané 20.12.2017 1:51
Ja cakam kedy nejakej postave nanutia ruzovy mec a zmenia mu ten zvuk na ,,švác" ...
icon
detail (l.214)
1 1
Patrix85 -> luk
  pridané 20.12.2017 1:50
podľa mňa sa dočkáš. Hlavne príde vtedy, keď sa tieto farby nebudú predávať už až tak dobre, ako by chceli. Potom tam šupnú novú farbičku a príde prílev nových zárobkov 😄
icon
detail (l.257)
luk -> Patrix85
  pridané 20.12.2017 1:48
ja by som osobne veľmi rád videl žltú farbu, ale po tom čo Disney so SW stvára sa naisto nedočkám. A už berú aj zelenú, ktorú mám stále rád.
icon
detail (l.257)
luk -> Patrix85
  pridané 20.12.2017 1:47
jop stopy nenechával a vyzeral v projekcií oveľa mladší. Neviem, či to bol fakt, ale v tej jeho projekcií mi prišiel ako keby ho umelo vytvorili za pomoci CGI.

icon
detail (l.214)
1 1
Patrix85 -> LukasDCAsbodkoualter
  pridané 20.12.2017 1:45 (editované 20.12.2017 1:45)
prečo len zelený meč?
Veď celý Luke vyzeral ináč, ako ten na ostrove. Bol dokonca o kúsok mladší, vymyslel si tam aj tie zlaté kocky z Falcona a tak si vymyslel aj meč.
Tam skôr by som to povedal na nejaký hint ľuďom, že niečo nie je v poriadku, keď práve zničený meč má on v rukách. A tuším ani nenechával stopy v tej soli, nie?

Bola to jeho projekcia, takže ako vravím.. mohol si nechať narásť aj druhú hlavu.
icon
detail (l.257)
luk -> Patrix85
  pridané 20.12.2017 1:44 (editované 20.12.2017 1:45)
kľudne nech mal farbu akú chcel, i keď ja ako fanúšik Luka som chcel viac vidieť jeho zelený meč a tá flashback scéna mi fakt nestačila. Mohli aspoň zmeniť rúčku aj napriek tomu, že to bola projekcia. A takýchto momentov je tam strašná kopa. Je aspoň vidieť ako ukazujú prostredník fanúšikom pôvodnej trilógie, či prequel trilógie.
icon
detail (l.30)
1 0
LukasDCAsbodkoualter -> Patrix85
  pridané 20.12.2017 1:43
Kedze to bola projekcia starsieho Luka, tak tam mohol mat len zeleny mec. Aj Ben si ho pamata so zelenym mecom, okrem toho on sam vedel ze modry Lukov mec je zniceny. Proste bud debilna chyba, alebo nejaka ,,skvela scenaristicka nuansa"....
icon
detail (l.214)
1 1
Patrix85 -> luk
  pridané 20.12.2017 1:38
spoilers

tak, keďže to bola projekcia, je jedno akú farbu meč mal, keďže mohol mať aj ružovkastú.
icon
detail (l.214)
1
Patrix85 -> Zoltan1251
  pridané 20.12.2017 1:37
je rozdiel mať aspoň nejaký tréning a tri (boli to vôbec tri?) lekcie na pár minút.
Veď celé to trvalo koľko.. deň?
Tu sa niet o čom baviť.
01 02 03 04 05 06 07 ... 09 >>