01 02 03 04 >>
icon
detail (l.151)
1 0
Myscho2009
  pridané 17.5.2015 13:54
Na tejto hre je este roboty ako na kostole, vypadavajuce zvuky, zabity nepriatelia ozivaju resp. sa respawnuju za chrbtom, fyzikalny model je des a hroza hlavne kolizie, zbrane maju slabucky damage oproti HL1, kde double barrel z brokovnice rozsekal vsetko, tu je to slabsie ako pluvanec, ale za to superi maju neuveritelnu presnost a silu
icon
detail (l.129)
raziel_zv -> _Bugi_
  pridané 13.5.2015 20:41
>Re: RE:_Bugi_
vidieť, že jednak si nehral Early Acces (čo ani nemusíš, ak nexceš) a súdiš len na základe ceny, pričom totálne s**eš na obsah .... ak ti updatnutý engine, rozšírené grafické nastavenia, niektoré modely s hi-res textúrami, fixnutá a zlepšená AI, niektoré upravené, niektoré vylepšené a niektoré pridané animácie, reskin HEV obleku, rúk a niektorých zbraní, zlepšený voice acting a pridaný multiplayer nestačí na presvedčenie, tak potom neviem, čo ty vlastne xceš od Crowbar Collective tímu .... ani si nechodil na fóra, nestaral si sa, len si chcel drtiť ....

plus by ma zaujímalo, či by si aj ty po cca 10tich rokoch vývoja stále xcel niečo vydať free s tým, že si obetoval vlastne prachy a voľný čas ... "áno, lebo ja nie som ako bla bla bla ...." - iste, iste, poznám dosť dobre ....
icon
detail (l.81)
_Bugi_ -> raziel_zv
  pridané 13.5.2015 17:58
nie toto nie je "mueee mueee 20 eur za niečo, čo malo byť free neeeedaaaaam mueeeee...."

toto je mueee mueee 20 eur za niečo, čo JE STALE free

Pokial viem, tak na tom early accesse neni NIC navyse od tej free verzie. Tiez je to len nedokoncena verzia.
icon
detail (l.153)
archanger
  pridané 13.5.2015 13:37
_Bugi_ ty fiskus, viac takych ako ty, a zemegula je v **** o tisic rokov skor.
icon
detail (l.127)
vBrute
  pridané 13.5.2015 0:35
uvidime ako sa ujme ten multiplayer, zdá sa ž enie je až taký rýchly ako originálny half-life mp
icon
detail (l.127)
ceto
  pridané 13.5.2015 0:09
s cenou suhlasim. 20eur je uplne v pohode cena....a v komentaroch sa zase raz ukazala pc warez master race
icon
detail (l.131)
prsdr -> sten483
  pridané 12.5.2015 23:01
Myslel som tým samozrejme Valve. Aj keď je steam len ich platforma, je to stále jedno a to isté.
icon
detail (l.129)
raziel_zv -> _Bugi_
  pridané 12.5.2015 22:01 (editované 12.5.2015 22:01)
Takže opäť raz pre tých (s prepáčením) zarytých ignorantov typu "mueee mueee 20 eur za niečo, čo malo byť free neeeedaaaaam mueeeee....", ktorí evidentne (s prepáčením) s*ali a se*ú na fóra a len čakali/čakajú hotový produkt:
http://forums.blackmesasource.com/index.php/Thread/17088-H
appy-Birthday-Half-life/


dobre si všimnite hlavne ten dátum, kedy sa to písalo....potom kto to písal....a čítajte každé slovo podrobe (kto nevie anglicky, jeho problém)

toľko ku kauze "nič také byť nemalo" ....

a opäť raz pre tých istých, tentoraz (s prepáčením) zaseknutých papagájov typu "ja to nekupujem ....ok....ja to nekupujem! ...ved ok.... ja to nekupujem!!!! ..... ved dobre!" ... na čo tu xyz-krát vypisujete, že to kupovať nebudete? .... veď ok, máte free verziu, tú vám nikto neberie, stále je dostupná .... nikto vás nenúti, ani vám nekáže hneď teraz už aj šup šup zaplať za early acces verziu .....nikto! ....
icon
detail (l.163)
branco18 -> LukasRengar
  pridané 12.5.2015 21:48 (editované 12.5.2015 21:50)
>Re: RE:LukasRengar
Nuž, či ide o film alebo o hru, nie je to o tom čo si jeden vysníva. Je to kooperácia talentovaných ľudí ktorý tomu vdýchnu život. Nehovoriac o tom, že množstvo vecí v scenári sa mení aj počas výroby lebo nejaký človek príde s nápadom a samotný scenárista alebo režisér uzná, že je to super nápad, prečo ho tam nepoužiť. Chcem tým povedať, že podporujem to čo si myslíš a za čo tu bojuješ ! :D
icon
detail (l.187)
WampyR -> _Bugi_
  pridané 12.5.2015 19:46
>Re: RE:_Bugi_
pozmeneny level dizajn tam kde ten povodny nedaval zmysel alebo bol narocny z technologickeho hladiska, vylepsene fyzikalne hadanky, AI a skripty si napisali vlastne lebo ti vojaci (minimalne vo free mode) sa chovali uplne inak ako vo vanilla HL1. Pridali ingame achievementy co tiez vyzaduje dalsie skripty a nastroje sledujuce co robis....je tam toho dost pomeneneho, ale zaroven je to aj zabugovane ako diva svina, ale dohrat sa to da. AJ ked nebude Xen vo free verzii aspon tie updaty by mohli poriesit.
icon
detail (l.151)
2 0
LukasRengar -> _Bugi_
  pridané 12.5.2015 19:26
Hral si to? Lebo aspon co som ja hral, tak je tam dost novych veci v gameplay nieje to iba cisty reskin HL1, je tam dost novych veci, hlavne co sa gameplayu tyka a fyziky.
Tak tvoj nazor je ten, ze jediny kto si zasluzi kredit za hru je iba designer a scenarista, ostavny ved nic nevyvynuli, iba sa riadili pokynmy designera a sceanru.
Takze kazde jedno studio ma iba 1-5 telentovanych ludi a ostatny su opice co robia to co im ty talentovany prikazu.
icon
detail (l.81)
1 1
_Bugi_ -> LukasRengar
  pridané 12.5.2015 19:16
oni nic nevyvynuli.

Ano do vyvoja sa nevyznam, ale je to viac ako len pisat kod a klikat v engine.

Oni nic nevyvyjali, mali engine mali namet, mali koncepty, mali scenar,... oni len prerabaju hotovu hru. Rovnako ako ked dnes prerobis ciernobiely film do farebneho formatu, nikto ta za to nenomnuje na oskara.

nerobim hry, lebo je to zbytocne vela prace, nemam na to cas, talent ani dobry napad ani umelecke nadanie. Lenze to nemaju ani oni. Vsetko im to na tanieri dali v roku 1996.

Tu nejde o to ze nieco take nedokazem nikdy spravit.. teraz nie, to priznavam, ale programovat viem, uz v akom jazyku je ten engine, to je jedno, to je len otazka syntaxe. Logicke zmyslanie mam. Cize keby sa fakt snazim a mam na to cas a chut, tak dokazem. Lenze naco ? Mam pracu ktora mi dost vynasa. Nepotrebujem sa nabalovat vykradanim inych hier.
icon
detail (l.151)
1 4
LukasRengar -> _Bugi_
  pridané 12.5.2015 17:55
A co ked to robili ako hobby alebo vo volnom case? To ako teraz ked im Valve dovolil to dat do early access tak je to zrazu zle lebo chcu az 20e, nehorazna suma, ale ked sa ides rozbit cez vikend to ani 50 nieje vela, ze?
Aha takze, nechapem preco nerobis aj ty hry, ved staci mat engine, tych free je teraz kopec. Sa aspon nabalis a skoro nic nemusis spravit, taky neandrtalcov co si mysli ze vedia vsetko nejlepsie, je na svete kopec, sa preber z tohho sna.
O vyvoji hier vies velke one, podla toho co pises.
icon
detail (l.156)
sten483 -> prsdr
  pridané 12.5.2015 17:05
Steam žiadne hry nerobí
icon
detail (l.81)
3 1
_Bugi_ -> NortySP
  pridané 12.5.2015 16:53
Ani jeden. Nerobim mody, nevidim v tom zmysel. Je to pre mna strata casu.

No robili to vo volnom case lebo to bol konicek nie ?
Doteraz neprijmali ani len dobrovolne prispevky. Dokonca este teraz to maju na stranke ze donations neprijmaju.

A zrazu ak si to chceme zahrat cele tak musime zaplatit.Ok, zohnali licenciu, proti tomu nic nemam. Iked si myslim ze 20 euro je nenormalne obrovska suma za to ze oni vlastne nic nespravili. Engine mali od valve, pribeh a scenar je stary half life. Ziadna pridana hodnota v tej hre neni.
Toto nie je projekt kde si sadli a rozmyslali ze ako to spravit aby to bola zabava, aky tam bude pribeh, o com to bude aby to ludi bavilo... oni to odkukali a len to dali do noveho kabata.

Co mna ale vytaca, je cely Early Access system. 90% obsahu je herny odpad, a vzdy ked zapnem steam tak na mna vybehne 10 novych early access titulov, podaktore by som sa hanbil uviest ako pre-alpha verziu free to play, nie to pytat 39 eur za hru co neni hotova (teraz nehovorim o black mesa, su tam ine veci co fakt tolko penazi stoja)

Steam bolkedysi shop s kopou dobrych titulov. Dnes je preplneny nedokoncenymi hrami co kvalitou siahaju na uplne dno, a mnoho z nich tam ostane aj po dokonceni.

Kupil som si dve hry na early access a za 5-6 mesiacov ani jeden update. Ved prachy uz maju, a disclaimer ze kupujem nedokonceny produkt mi dali precitat. :)


Nenadaval by som keby to dokoncia, predvedu a potom nech na to daju kludne aj 40 eurovu cenovku.

Ale toto ze "kup si nedokoncenu hru lebo inak si ju do konca nezahras, lebo free verzia sa neda updatovat" je sproste vydieranie.
icon
detail (l.72)
KingShree
  pridané 12.5.2015 15:57
Tiez ma trochu zarazilo ze free mod je odrazu za 20 euro ale ked nad tym popremyslam tak si to ti autori zasluzia, prerobili jednu z najlegendarjnesich hier do noveho grafickeho kabatu tak, ze si aj mladsi hraci mozu vychutnat tento klenot a este k tomu na tom robili niekolko rokov. Pravdepodobne to kupim ked doplnia Xen.
icon
detail (l.150)
lucifer_svk
  pridané 12.5.2015 15:47
Tak zrovna pasaz na xene bola asi najhorsia cast hry skor keby prerobia opposing force tak by som im tych 20e aj dal...inac neviem co sa vam nepaci ostatne remastre tiez neboli free
icon
detail (l.39)
3 0
NortySP -> _Bugi_
  pridané 12.5.2015 15:34
A ty co si spravil ??? Kolko modov si spravil a dal ich zadarmo ? Alebo co si robil vo svojom volnom case 5 rokov a potom to len tak dal niekomu zadarmo ? Preco by nemohli konecne nechat si zaplatit to co robili pre ludi dlhe roky ? Ludia co hrali este prvy Half-Life v roku ked vysiel si myslim ze bezproblemov im tych smiesnych 20 eur daju. Ja som sa velmi potesil free modu, ale ked prisla tato Steam verzia tak hned som kupoval. Ale toto je typicky Slovensky pristup ... ked to nie je zadarmo tak treba nadavat ze ako si clovek co na niecom pracuje dovoli pytat za to peniaze. A naco budu updatovat free verziu na novy engine ? Pre ludi ako ty, ktory nevedia ocenit dlhorocnu pracu v ich volnom case ?
icon
detail (l.187)
7 0
cubix
  pridané 12.5.2015 15:31 (editované 12.5.2015 15:32)
Uz tomu budu skoro 2 roky co som Black Mesu hral. Chytilo ma to ako uz dlho ziadna FPS a v kratkom case som to dohral. Velmi kvalitny remake. Neviem preco ma zrazu tolko ludi problem s tym, ked niekto chce za svoju pracu zaplatene. Podla diskusii (nielen) na reddite vypada hracska komunita ako banda kretenov. Zatial co pchanie penazi do maciek vo vreci ako kickstarter sa stretava s pozitivnym ohlasom (cim to ale nechcem dehonestovat) tak na hru, ktoru ste si uz takmer celu mohli zahrat idete nadavat?
icon
detail (l.132)
Migel73 -> Myscho2009
  pridané 12.5.2015 15:27
diky :)
01 02 03 04 >>