01 02 03 04 05 06 07 ... 08 >>
icon
detail (l.131)
dzebedajo
  pridané 16.11.2017 14:37
Kurnik len tlou mp som hral 2k hodin, neoplati sa plu? Budem nariekat? Hrajte na pc
icon
detail (l.165)
1
mantor -> Letadlo69
  pridané 16.11.2017 10:37
to je pravda
icon
detail (l.81)
Letadlo69 -> mantor
  pridané 16.11.2017 10:32
No tak potom to riešiš v zlom vlákne ....
icon
detail (l.165)
mantor -> Letadlo69
  pridané 16.11.2017 10:29 (editované 16.11.2017 10:29)
Nie , ja som napisal, ze na PC je zadarmo multiplayer. Vobec neriesim ci si spokojny alebo nie, zaroven som uplne spokojny, teda presnejsie je mi uplne jedno, ci sa za mp na konzoly plati. Cely cas riesim len teba a tvoju uvodnu nezmyselnu otazku. Cim samozrejme ale nehovorim, ze reakcia v tomto threade s tym, ze PC ma multak zadarmo od 1983 bola nejako vyrazne k veci, to bola cisto flame starting zalezitost
icon
detail (l.81)
Letadlo69 -> mantor
  pridané 16.11.2017 10:24 (editované 16.11.2017 10:25)
:D ved si písal že je na PC všetko zadarmo , ja neporovnávam čo na konzole je a na PC nie platím si za oboje a dám ti posledný logický príklad ak by som bol nespokojný tak neplatím ;)

Vždy sa sťažujú tý ktorých sa to nijak netíka , to je veľľmi zaujímavé

icon
detail (l.155)
1 0
Kemachi -> Roboboy
  pridané 16.11.2017 10:14
Ako PS Plus ako taký nie je s čím mám problém. Náhodou si myslím, že je to celkom zaujímavý produkt. Hoci osobne by si si ho nekúpil, lebo je to mačka vo vreci. Nevieš dopredu, čo dostaneš, aké hry a zľavy sa objavia a zo zásady takýto typ produktov nekupujem. To je ale len môj osobný postoj k ním a konceptuálne tam problém nevidím.

Akurát skalopevne verím, že multiplayer by nemal byť platený a už vôbec nie niekym, kto tú hru ani nevytvoril a neplatí za herné servery. Predstava, že by som si kúpil hru a ani nemôžem hrať so známymi cez net, kým všetci nezaplatíme ďalší poplatok a aj to len na určitý čas je strašne odpudzujúca. A hádam ešte odpudzujucejšie je, keď to hráči samí ešte dokážu obhajovať.
icon
detail (l.165)
1
mantor -> Letadlo69
  pridané 16.11.2017 10:01
OS je sucastou hernej platformy, kupujes si ho aj ty vo forme firmware v konzole. Je to nieco uplne ine, ako pausal za multiplayer. Ale nevadi , skusaj dalej, mozno nejake prirovnanie da logicky zmysel
icon
detail (l.81)
Letadlo69 -> ????
  pridané 16.11.2017 9:50
musíš len jednu vec. Pochop ,ak by som to nechcel kúpiť tak to nekúpim, čiže nie nemusíš ale chceš ;) Ved ale mám možnosť hrať nna PC kde je všetko "ZADARMO" . Inak odkedy je MP platený (aj ked ja to neberem ako platenie za MP ale za komplet balíček služieb) tak sa online hranie zlepšilo , čiže asi to má svoj význam
icon
detail (l.194)
Roboboy -> Kemachi
  pridané 16.11.2017 9:44
Ja som si Plus platil aj za cias PS3, kedze ponukal iste vyhody a vtedy mi to prislo vhod.
Dnes by som si uz plus neplatil, kebyze nemusim, lebo nemam cas ani na nove hry.
Ale pre mladych mi to pride celkom fer, kedze aj ked si ten multak platis mesacne za tie peniaze dostanes casto zaujimave hry.
icon
detail (l.215)
???? -> Letadlo69
  pridané 16.11.2017 9:43
pluslo si platit musis kedze nehravas len sp hry. Pokial chces hrat to co ta bavi platit si ho musis.
icon
detail (l.155)
2
Kemachi -> Roboboy
  pridané 16.11.2017 9:20
Štve ma to lebo som hráč a je to proti-konzumentská taktika voči hráčom. Platforma tu nehrá rolu.
icon
detail (l.81)
1 0
Letadlo69 -> mantor
  pridané 16.11.2017 7:49 (editované 16.11.2017 7:55)
no ked píšeš že všetko je na PC zadarmo ;) tiež nemáš inú možnosť ako si kúpiť operačný systém aby si hral hry(legálnu)


Platím si plusko preto že chcem nie preto že musím (mal som ho už na PS3 )
icon
detail (l.194)
1 0
Roboboy -> Kemachi
  pridané 16.11.2017 7:39
Nechapem, preco sa to tak stve, vsak ty si to neplatis a ani neplanujes
Alebo sa zacinas bat, ze to raz aj vase oblubene PC zavedie tiez? To si nemozu dovolit, kedze aj tych par platicov by potom vsetko upiratilo
icon
detail (l.165)
mantor -> martinbucek
  pridané 15.11.2017 21:56
Za WOW sa plati dodnes, ale nie je to to iste, je to proste taky business model, pay to play. Mozes na ot pristat a nemusis, ale nikto nema inu moznost. Multak na konzoly je trochu ina vec, tam platis za rovnaku funkcianalitu hry , napr. ten Battlefront a na inej platforme ( PC ) neplatis nic. S tymto zacal Xbox a jeho live, Sony sa o generaciu neskor pridala. Snad neskoncime rovnako aj na PC, lenze tam je to tazsie zaviest, kedze nejde o platformu ktora je v rukach jednej firmy.
icon
detail (l.165)
mantor -> Letadlo69
  pridané 15.11.2017 21:47
Nemam a co to s tym ma spolocne? Len sa prosim nesnaz o dalsiu "logicku" otazku, nejde ti to
icon
detail (l.81)
Letadlo69 -> mantor
  pridané 15.11.2017 20:34
Má možnosť môže hrat odlišne alebo si nemusí kúpiť nič. Koľko si zaplatil za Windows licenciu ? Ty máš Windows zadarmo ?
icon
detail (l.155)
Kemachi -> martinbucek
  pridané 15.11.2017 18:48
> 1, mal som na mysli bezdrotovy ovladac bez dalsieho adaptera- dalsi vydavok

No, tak, konečne hovoríme nezavádzajúco. :) Hej, treba adaptér, čo je výdavok navyše. Aj keď novšie Xbox One ovládače by mali zvládnuť pripojiť sa s Windows 10 aj cez Bluetooth. Môj, starší, ale napríklad túto funkcionalitu nemá.

>2, ak mam v dome wifi, tak prave preto aby som nemusel tahat kable

WiFi je súčasť LAN.

> na pc je zas rakovina ktora sa postupne rozsirila uz vsade...lootboxy

S lootboxami súhlasím, je to takisto otrasná proti-konzumentská taktika a hrám, čo ich využívajú sa budem vyhýbať. Spoločnosti za nimi budem kritizovať, zrovna tak ako Sony za platený MP, čo som aj urobil, keď tu bola téma o EA a BF2. Zas si ale nemyslím, že je lootbox ako lootbox, pokiaľ sú tam len kozmetické itemy bez vplyvu na hru, tak to ešte nevidím tak zle.

Pokiaľ viem, tak BF2 je multiplatforma, tak by sme proti tejto taktike mali byť všetci spoločne a nie ukazovať prstom na PC, či konzoly.

> plateny multak v podstate vznikol na pc a nemal ziadnu pridanu hodnotu....neplati sa za wowko dodnes

Áno, platí sa dodnes. Nie je to úplne rovnaká situácia, ako v prípade Sony (keď chceš tak môžem rozviť, len nechcem predlžovať tento príspevok o toľko), ale tiež nie je zrovna pro-konzumentská. Tam by som videl problém najmä v tom, že len platiť mesačne nestačí, ale keď chceš hrať expanziu musíš si ju ešte navyše kúpiť (a nemôžeš ju potom hrať, keď predplatné skončí). Keby použili buď jeden alebo druhý biznis model (s tým, že ja by som bol na definitívne na strane buy-to-play) tak by som povedal, že je to okej. Ale inak áno, poukázal si na ďalšiu proti-konzumentskú taktiku.

-------

Vidíš, konečne začíname nachádzať spoločnú reč. :)

Označili sme obaja konzolový platený MP za svinstvo a našli sme k tomu ďalšie svinstvá, na ktorých sa zhodneme. Všetci sme hráči a mali by sme upozorňovať na proti-konzumentské správanie spoločnosti bez ohľadu na platformu a spoločnosť.
icon
detail (l.115)
martinbucek -> Kemachi
  pridané 15.11.2017 18:15
1, mal som na mysli bezdrotovy ovladac bez dalsieho adaptera- dalsi vydavok
2, ak mam v dome wifi, tak prave preto aby som nemusel tahat kable
3, ja netvrdim, ze plateny multiplayer nie je svinstvo....obvzlast ak vyvojari este po roku a pol vypinaju servre, aby si si kupil novsi diel ich hry.....soby aspon ponuka vyssi benefit....na pc je zas rakovina ktora sa postupne rozsirila uz vsade...lootboxy a aj ten plateny multak v podstate vznikol na pc a nemal ziadnu pridanu hodnotu....neplati sa za wowko dodnes?
icon
detail (l.155)
1 0
Kemachi -> martinbucek
  pridané 15.11.2017 17:43 (editované 15.11.2017 17:57)
> hrat mi pride pohodlnejsie na konzoli skratka, je to moj subjektivny pohlad

>> nepohodlnosť hrania na monitore je faktor a aj to len v prípade, keď je to faktor v tvojej osobnej situácii a neplatí všeobecne.
Ale veď som napísal, že je to akceptovateľné ako tvoj subjektívny pohľad.

> zial zatial mam taky internet, ze streamovanie nie je pre mna riesenie

Streamovanie je v rámci LAN, neprechádza cez internet, len cez lokálny router.

> na xbox a ps4 gamepad na pc je potrebny kabel

Ako Xbox ovládač, tak aj PS4 ovládač idú bezdrôtovo na PC. Mal som Xbox 360 a mám Xbox One ovládač a oba fungovali a fungujú bezdrôtovo bez najmenších problémov. Zrovna tak mi trvalo pár sekúnd googlenia aby som zistil, že aj Dualshock má bezdrôtový adaptér pre PC.

> menenie komponentov, a dosahovanie nezmyselnych fps je predsa najcastejsi argument zarytych pc hracov

Lebo je to valídny argument (že máš možnosť dosahovať nezmyselné fps, keď chceš, kľúčové slovo: keď chceš). Ja som reagoval ale na to ako si menenie komponentov označil ako mínus, keď to vôbec nemusíš robiť, pokiaľ nechceš. Ale máš možnosť meniť komponenty a vylepšiť si PC kúsok po kúsku, keď chceš. Kľúčové slovo: keď chceš. Takisto nikto (nikto normálny) nebude tvrdiť že potrebuješ najnovšie a najlepšie komponenty aby si si užil hry. Hráči, či už PC alebo konzolový výrazne podceňujú low end, pričom na parádnu hernú skúsenosť môže postačiť aj ten. Jasné nebude všetko vymaxované a občas utrpí framerate... Ale zas konzoly tu nie sú o toľko rozdielne. Čiže použiť ako argument proti platforme niečo, čo nemusíš robiť, mi príde scestné.

------------

EDIT: Inak, aby bolo jasné, proti konzolám ako takým nič nemám, nech si každý hra, kde je mu lepšie. Len nemám rád keď niekto šíri dezinformácie a nepresné informácie. Rovnako tak nemám rád, keď niekto obhajuje proti-konzumentské správanie spoločností len kvôli nejakému zmyslu pre lojalitu, ktorý je tej spoločnosti ukradnutý a len ho využíva vo svoj prospech.

Úprimne si myslím, že PS Plus ani nie je tak zlá služba a dostávať za ňu zľavy a mesačne hry nie je zlý deal (nie je to deal, ktorý by som osobne vzal, ale ako produkt, ktorý existuje, prečo nie). Platený multiplayer je ale skrátka nechutné svinstvo.

Ani sa ťa nesnažím presvedčiť aby si kompletne prešiel na PC. Len chcem informovať o veciach, ktoré si napísal a nie sú nutne pravda. To isté by som urobil, keby sem prišiel nejaký PC hráč a začal hovoriť o tom, že bez najlepších komponentov sa nedá hrať a každý kto hrá na 30 fps a používa ovládač je lúzer.
icon
detail (l.131)
1 0
dzebedajo
  pridané 15.11.2017 17:37
Niektori mi tu pripadate ako rybar,,,ma udice, vsetko uz len ist k vode,,,,no a zacina nadavat ze este musi kupit povolenku :))
01 02 03 04 05 06 07 ... 08 >>