01 02 03 04 05 06 07 ... 16 >>
icon
detail (l.96)
1 1
ŽĹK
  pridané 14.4.2023 1:25
Toto je neskutocne urobene miestami. Co su potom tie extra levely, Banned footage, konkretne Nightmare ako ste zavrety v suterene a musite prezit do rana... strasny pocit z toho clovek ma. Toto ja asi nemozem hravat.
icon
detail (l.93)
viperkiler
  pridané 6.1.2022 19:20
Prvý krát som hral R.E. REVELATIONS ako úplne prvú hru z R.E. serie, nejako ma to tie roky obchádzalo a na staré kolená som to okúsil..
R.E. 7 je vo všetkých smeroch určite lepšia hra..
Určite by sa dalo kopec vecí vylepšiť ale ako celok ok, hru som mal zdarma čo tiež potešilo ale aktuálnu cenu si určite zaslúži.
Neviem či to zahrám ešte raz na väčšiu obtiažnosť snáď niekedy.
Skôr poteší pokračovanie R.E. Village ktorú mám v pláne si zahrať.
icon
detail (l.78)
TakNor67
  pridané 24.1.2021 20:25
SPOILER - iba strucne - prva cas v dome je fantasticka. Mam vsak pocit, ze bola kratka a tak sa developer rozhodol doplacat dalsiu cast hry (tusim to je vrak lode), kt je uplny ,,sh$t,,
icon
detail (l.168)
ZajoE36
  pridané 21.10.2019 22:17
SPOILER - Ten akcny koniec, prechod z bani naspat do domu bola skoda ze z toho bol zrazu Doom. Mohli to radsej spravit ze zdrhnut im a obcas si strelit - taky survival a nie ze stovky nabojov zrazu. Za mna 8/10 fakt slusna hra. Ale od alien isolation sa moze ucit, to je pre mna kral hororu. Vlastne este jeden bol by som dal dole. Vyliecil som Zoe, ale ked chcem zistit co sa s nou stalo tak si musim dokupit DLC.
icon
detail (l.167)
1 0
Gordon
  pridané 11.11.2018 22:32
za mňa 85/100, dohral som za cca 13 hodín (iba hlavná hra)...hlavné plusy: FPS pohľad, lepšie/modernejšie poňatý inventár, oldschool manažment inventára, konečne plynulé prechádzanie dverami, skvelá atmosféra a prvé 3/4 hry, mne sa príbeh a odhalenie na konci páčilo, zo zbraní potešil plameňomet, hlavné mínusy: bez zombíkov, žalostne malá rozmanitosť monštier, málo miniboss súbojov, boss fight je sklamanie ako v podstate celá posledná štvrtina hry (časť po lodi), ktorá je čistou akciou až do konca.

Mne sa tento RE7 v kocke páčil, to však neznamená, že nemám rád aj staršie diely...predovšetkým RE1 a Zero som prešiel v podstate len pred nedávnom a takisto majú svoje čaro. na remake RE2 som zvedavý, privítal by som zase možnosť FPS pohľadu, aj keď gameplaye boli z pohľadu tretej osoby. Keďže asi aj RE3 bude časom prerobený, tak zostáva mi prejsť RE4 konečne...

Ešte k RE7, vie mi niekto povedať ako bol spokojný s DLC obsahom? prípadne ktorý z troch DLC určite odporúča? dikes
icon
detail (l.137)
3 7
Enkidu_
  pridané 11.11.2018 11:37 (editované 11.11.2018 12:11)
RE7=JOKE
Vraj kandidat na hru roka,hahahaha.
Konecne som sa dostal k RE7 a musim prehlasit,ze RE7 je pre mna obrovske sklamanie a nechapem ten hype okolo toho co bol ked to vyslo.To tu uz fakt nikto nema zdrave zmyslanie a nevidi tie nezmysly ktore su tam???
Chapem,ze pre vacsinu hracov je to bomba lebo staci,ze maju opusteny dom a pohlad z prvej osoby.No pre mna je tento diel jeden z najslabsich.
Ako prve co mi zacalo udierat do hlavy ked som to hral je,ze tento re nema ziadny ale absolutne ziadny logicky zaklad.To proste takto nefunguje a ak aj ano dostavi sa opacny efekt aky povodne autori ocakavali.
Hned prva vec na zaciatku hry,Ethan ide do opusteneho a povedzme si ze aj strasidelneho domu,bez akejkolvek zbrane ani len sekeru alebo noz nema pri sebe,dokonca ked uz vie ze je zle(vlastne on nevie) tak ani daku zeleznu tyc alebo prkno nevie zobrat,ked uvidi akoby zatarasu z ludskych tiel nic sa nedeje ide dalej,naco volat policiu a pod.Ked mu prebehne Father pred ocami je ticho ani len nepovie hej,kto ste.Hluposti typu,ze presne vam niekto zavola na stary telefon lebo vie ze ste tam,v roku 2017 este niekto pouziva VHS?,Ethan je v dome kde ziju kanibali a jedia sa vnutornosti a zrejme tam bude smrad,naco by vobec prejavil nejaku emociu alebo vyjadrenie,ze mu je zle,chce sa mu vracat a pod,mate malu sekeru ale dreveny suflik nemozete rozsekat musite pouzit lockpick.S novou technologiou a grafikou by taketo veci mali by samozrejmostou.Je tam toho kopec nechce sa mi to pisat ani som to nedohral hned ako som mal moznost hrat za Miu som to vypol.

Negativa ktore mi dost prekazaju:
-Neskutocne fadny pohyb a ovladanie,priserne tarbave pohyb,neda sa sprintovat ak to niekto povazuje za sprint alebo rychly pohyb,tak odporucam vyjst von.
-Odpilia vam ruku??? Ha neni problem prisijime naspat,capcom magic.
-Gunplay slaby,mierenie konzolove,zasahy z pistole do hlavy nepredstavuju hrozbu pre minibossov.
-Otravny ale fakt otravny sposob boja s minibossmi,miniboss je nesmrtelny mozte do neho strielat(aj do hlavy) kolko chcete nic to s nim nerobi pokial neurobite nieco co mate aby sa hra posunula vpred.Fakt uzasny game design.
-trapne hide and seek useky v hre,kde father vleti dnu a nahana vas,potom zrazu zmizne a v celom dome si mozte behat ako nic nikoho nikde,kde siel father?
-konecne ziskate sekeru a vidite zamknute drevene dvere co urobite?No predsa hladat klucik.
-system kde sa vam na iteme zobrazi tlacitko bez toho aby ste na to vobec namierili,staci prejst okolo je najhorsi aky som videl a posuva resident seriou nie vpred ale do s..iek(bohuzial je potrvdene,ze to bude aj v RE2)
-kde su zombici??? alebo psy??? ale ja neviem nieco ako potkany v tom dome sa povaluju zdochliny ale nikde nic,viem ze neskor bojujete ,,az s 3 typmi mold monstier
-preco si nemozem zapnut a vypnut baterku kde ja chcem??? bolo mnoho priestorov a kutov kde by som si posvietil
-jumpscares,biedny pokus o navodenie hustej atmosfery
-predvidatelny dej a okolnosti
-pre koho moze byt pohlad z prvej osoby lepsi a strasidelnejsi??? Toto nefunguje a stare residenty su toho dokazom.Jediny dovod preco to dali do prvej osoby,ze to umyselne vyvijali pre VR,nic ine na tom nehladajte.

Plusy:
+velmi dobra grafika,v 4k to vyzera uzasne
+riddles
+zaciatok vyzera slubne,potom sa to vsetko rozsype ako domcek z karat

Ako som povedal,nemam potrebu to dalej hrat,niekde som cital,ze po par hodinach to prestane bavit,ani sa necudujem.
Stve ma,ze sa to vola Resident Evil keby sa to volalo inak,v pohode nemam problem,lenze tu uz vidno aky vply mal outlast a zmenilo sa vela.
Jednoducho a v skratke,nedokazu navodit uveritelnost hry i ked je to len hra,je tam tolko absurdnosti a nelogickosti,toto je zrejme buducnost vsetkych hier.

5/10 Priemerna ,,hororova zalezitost pre nenarocnych.
icon
detail (l.53)
1 1
Markusquo -> Enkidu_
  pridané 5.8.2020 7:54
súhlasím... iba sa mi potvrdilo toto tvrdenie... RE séria bola fajn do 4teho dielu a potom to šlo dolu vodou - myslím obsahovo. Všetky diely som hral, ale môžem s kľudným svedomím povedať že 6 bola zlá, ale čo predviedli s touto 7čkou. Och. iba jedna vec mi na nej príde originálna a to ako vymysleli názov hry, kde je 7 ako rímska číslica na konci slova EVIL sfarbená/zvýraznená do červena. Skutočne iba toto. Môj dojem je, že v tej hre ma iba posadili do vláčiku, v lunaparku , v ktorom majú celkom slušný dom hrôzy - tu seď a divaj sa, čo sme pre teba pripravili ... a keď vylezieš tak budeš mať sra..y až za ušami. Jediné čo mám je mokré tričko od sliny, čo mi vytiekla z kútika, keď som od nudy zaspal.
icon
detail (l.149)
1 0
SK_8er33 -> Enkidu_
  pridané 3.1.2019 23:42
Precital som si polovicku tvojho komentara a potom koniec.
Hru akurat hram a kupil som si ju kvoli PSVR, bez toho som to ani nemal v umysle hrat. Myslim, ze keby si si tu hru zahral na VRku tak mas na nu uplne iny nazor. Je to az neuveritelne a naozaj sa bojim kam to VR dotiahne, ani si nechcem predstavit, ze by to bolo vo vyssom rozliseni, lebo by som bol dos💩ny jak pan (este viac jak som teraz :D) Ale hej, v tom zaciatku mas pravdu, to som si povedal tiez, ze ziadna reakcia z jeho strany, ked vidi mrtvoly atd... v pohode ide dalej. Kazdopadne odporucam to hrat vo VR a nie obyc... to neni ono.
icon
detail (l.214)
Zemla -> Enkidu_
  pridané 23.12.2018 0:33
takto ti rozcupujem na nelogicnosti kazdu hru... kazdu!!! vyber si :)
icon
detail (l.141)
1 0
qaqaqaqaqaqaqa
  pridané 25.9.2018 9:43
prave som to presiel a musim povedat, ze celu dobu som sa bavil, az na ten zaciatok s tym starym. nemam rad, ked ma nieco nahana a nejde to zabit
icon
detail (l.58)
1 0
theNonego -> qaqaqaqaqaqaqa
  pridané 8.4.2020 8:43
Nemáš rád keď ťa niečo naháňa? Tak to musíš milovať Tyranta z RE2.
icon
detail (l.141)
qaqaqaqaqaqaqa -> theNonego
  pridané 8.4.2020 8:53
ten tam je nastastie iba chvilu a nie je take tazke sa mu schovat alebo mu ujst
icon
detail (l.58)
theNonego -> qaqaqaqaqaqaqa
  pridané 8.4.2020 8:56
Aj ta chvíľa je dosť trýznivá, keď to hráš na slúchadlách a počuješ takmer každý jeho krok po stanici 😬😂
icon
detail (l.141)
qaqaqaqaqaqaqa -> theNonego
  pridané 8.4.2020 8:58
a hlavne ked je clovek v hale na druhom poschodi a neda odhadnut kde je ten bulo :)
icon
detail (l.58)
theNonego -> qaqaqaqaqaqaqa
  pridané 18.4.2020 14:22
Včera som hral akurát 2nd run za Leona a ten "hajzel" tyrantovský stále behal za mnou.. Už to bolo trápne ako sa vždy vyrútil na mňa. Nech som bol hocikde.
icon
detail (l.141)
qaqaqaqaqaqaqa -> theNonego
  pridané 18.4.2020 21:38
2 nd som nehral. je to tazsie kvôli tomu?
icon
detail (l.58)
theNonego -> qaqaqaqaqaqaqa
  pridané 22.4.2020 15:12
Asi 50% hry je inak. Dá sa to prejsť rýchlejšie. A nepriateľov bolo asi viac. Ale je môj názor.
icon
detail (l.126)
1 0
Elmilitante
  pridané 20.7.2018 17:39
Prave dohrane, velmi som sa bavil . Je to konecne ine nez predosle diely (podla mna az prilis akcne), s riadnou davkou nervozity v prvej polovici hry. MoCap, zvuk, atmofera, vsetko kvalita a v adekvatnej dlzke. Ak by som to mal porovnat s Evil Within 2, tj hrou s obdobnym rukopisom ktora vysla v ten isty rok, tak je moj vitaz RE 7 (tym ale netvrdim, ze EW2 je zla hra, praveze opak).
icon
detail (l.20)
1 0
Kajman332
  pridané 17.2.2018 20:57
Parádna hra s Evilom Within 2 by som ju neporovnával Evil je skor zmes Sillent Hillu a Last of Us ale obe mám a ja nedám na ne dopustit Resident 7 si zaslúži 9 bodov a to bez debaty
icon
detail (l.49)
genrot1
  pridané 1.2.2018 15:37
ahoj ludia kedy to bude dostupne na pc cez VR ?
01 02 03 04 05 06 07 ... 16 >>