01 02 03 04 >>
icon
detail (l.169)
ZajoE36
  pridané 3.1.2018 12:09
Pripomina mi to stary dobry dungeon RPG ale v novom sate. Super praca. Tesim sa na to.
icon
detail (l.187)
4
WampyR -> BladeIsBack
  pridané 24.12.2017 12:49 (editované 24.12.2017 12:53)
😂😂😂 och tragedko, no pod ideme si ta rozobrat...
- za ten thajsky mas u mna male bezvyznamne +
- pisal som, ze to moze byt, nie ze to tak je....ked som si znova niekolkokrat pozrel to video prislo mi to, ako cisto dizajnerske rozhodnutie kvoli hratelnosti, kedze keby tam ten bullet time nebol hrac by stale skapinal. Niektore vypady by si v cistom real time mode nemal sancu vykryt. Zvlast gamepadisti by s tymto mali obrovsky problem, az taky, ze hra by bola ovela vacsi masochizmus ako Souls hry - predsalen v Souls mas barlicku v podobe kotulu pocas ktoreho si nesmrtelny na chvilu. Tu nic take nie je.

- "Teda pardon prave si AJ dokazal ze problematiku nemas nastudovanu ked si zadrel ze Vavra hlavne kritizuje pribeh. Si laskavo vygoogli jeho 100 dovodov preco nenavidi Skyrim a uvidis kolko z nich je o pribehu." - Dilino....ty si myslis, ze toto je jediny clanok, ktory kedy napisal? V tom pripade mam pre teba asi novinu, ze on pise pravidelne.....a kedze jeho clanky citam dlhodobo a NA ROZDIEL OD TEBA AJ VIEM O COM SU, tak viem 100% lepsie co na hrach dlhodobo kritizuje, ako ty. Zvlast ked tvoj JEDINY ARGUMENT je JEDEN jeho CLANOK z viac ako STOVKY....ale co sa cudujem, ty si ich ani necital, tak naco sa k tebe dalej vyjadrovat. Iba huba do trenek...silne reci na internete o jednom clanku, ale realita uplne mimo.

Inak chcel by som zazit taku moderovanu diskusiu niekde na GDS napriklad, ze ty vs. Vavra pred publikom.......podla mna by ta argumentami rozobral do srobika. :)
Kludne si mysli, ze som jeho fanusik, mam to u prdele....ako som uz pisal, nie som fanusik nikoho a nicoho, ale kludne si zase napis, ze som, lebo to je jedine na co sa zmozes...obvynovat ludi bez akeholvek realneho zakladu. Ja vzdy obhajujem pre mna racionalne rozhodnutia a s Vavrom VACSINOU suhlasim co pise vo svojich clankoch o hernom priemysle, a ked ma chlap gule na to, ze chce skusit to zmenit, tak nech sa paci....mozno mu to vyjde, mozno nie....ale on to na rozdiel od tvojho chlebodarcu Bethesdy aspon skusa...

Ak mi v odpovedi nenapises nejake rozumne argumenty proti Vavrovym tvrdeniam, ale bude to zasa iba vyplach vymyslenych obvyneni v kombinacii s argumentaciou na zaklade 1 clanku, tak ta dopredu upozornujem, ze uz ti odpisovat ani nebudem - inymi slovami, bez faktov nebude reakcia.

- ja som ti jasne vysvetlil, co ma Vavra na zaklade jeho clankov v plane, co DLHODOBO kritizuje na hrach a aj moj postoj k tomu.
- ty naproti tomu argumentujes jedinym 100 rocnym (A Z VELKEJ CASTI PRAVDIVYM) clankom a kopou samoucelnych vymyslov.
icon
detail (l.93)
1 0
BladeIsBack -> WampyR
  pridané 23.12.2017 21:45
Dalsi elaborat o hovne - lol ale si ma pobavil riadne ti poviem. Ten rozbor ako v reali prepnes do bullet time ci pana, to ty si zjavne nikdy neokusil nejaku priadnu bitku (ale Mal by si trebarz aj od rodicov nech ta daju do laty) inak by si vedel z pri realnej bitke ani nepostrehnes ako cas zbehne. Kamarade robim thajsky box uz 4 roky a to poviem 5 minut v ringu to pride ako stotina. Taze tie tvoje teorie nemaju ziaden realny podklad. Len dristas piate cez deviate s zatial si nepredlozil ani Len jeden padny argument na obhajobu Vavry.

Teda pardon prave si AJ dokazal ze problematiku nemas nastudovanu ked si zadrel ze Vavra hlavne kritizuje pribeh. Si laskavo vygoogli jeho 100 dovodov preco nenavidi Skyrim a uvidis kolko z nich je o pribehu. Mozno 1 a AJ to zrejme prehanam. Taze nabuduce namiesto peny z huby sa najprvo oboznam s faktami. I stale inak nechapem ze AJ napriek tomu ze Sam tvrdis ze kazdy vyvojar ti povie co sa mu hodi do kramu, stale Vavru a jeho ocividne debilne dizajnerske rozhodnutia obhajujes.
icon
detail (l.187)
4
WampyR -> BladeIsBack
  pridané 23.12.2017 10:36
Zaslepeny si ty, ale hejter....ja nie som ani fanusik (a to myslim uplne nikoho a nicoho) a ani zaslepeny.
Este raz ti opakujem, KAZDY JEDEN VYVOJAR TI BUDE TVRDIT TO CO SAMU HODI DO KRAMU...ale ty cumacik budes furt rypat iba do toho jedneho...
A co on dlhodobo kritizuje? Kritizuje hry, ze su blbe HLAVNE po pribehovej a questovej stranke, potom, ze su blbe a prvoplanove po stranke hratelnosti a pustil sa do svojej verzie, o ktorej si mysli, ze bude lepsia. Tot vse. Ale cumacik Blade, si vycuca z prsta veci, vytrha z kontextu veci a nafukuje bezne problemy ako ma kazda hra do obludnych rozmerov, ako keby bol plateny konkurenciou, alebo co. Alebo ako decko... :D

Ty si sa nikdy asi poriadne nepobil, ze? Co som mal moznost ta pred par rokmi vidiet, tak posobis dojmom, ze arogantne silne reci, ale keby doslo na fyzicky konflikt tak prvy utekas...nenapadlo ta, ze ten Bullet time MOZE BYT vyjadrenie (ale tiez nemusi - je to ostatne len moja teoria) forma adrenalinu v boji. Ved je zname, ze ked mas v krvi adrenalin, tak mas rychlejsie reakcie....tento bullet time moze byt vizualnym vyjadrenim tohto stavu v hre....ale tiez nemusi...moze tam byt len na ozvlastnenie a ozivenie hratelnosti.....v podstate je mi to uplne, ale uplne jedno. Moze mi to zazitok z HRY ozvlastnit, alebo pokazit...to zhodnotim az si to zahram. Ty si zatial vypytaj dalsiu socialnu davku od Bethesdy, alebo koho zrovna žerieš.
icon
detail (l.93)
1 0
BladeIsBack -> WampyR
  pridané 23.12.2017 10:18
Si tu nemusel pisat svoju diplomovku lol, jasne vidime ze si zaslepeny fanusik onoho pana a mozno sa k nemu aj denne modlis... ale vsetko by Malo mat svoje hranice :)

Ale inak k veci - ten tvoj elaborat Len zdokladoval to co tvrdim od zaciatku. Vavra je pokrytec, arogantny klamar a prekrucac. Veci co mu vadili u ostatnych mu zrazu nevadia u jeho hry, prvky ktore nepasuju do zvolenej tematiky a zanra su zrazu ok a celkovo je ta hra v tomto stadiu jasnym dokazom ze proste -jak si AJ Ty napisal- nemozes v hre tlacit realizmus prilis do extremov lebo sa ti hra zmeni na prapodivny gulas bez identity. Lol bullet time v stredovekej na realizmus zameranej hre....
icon
detail (l.187)
4
WampyR -> BladeIsBack
  pridané 23.12.2017 10:04
Cize v podstate si blb, lebo snad kazdy jeden vyvojar (A TY AKO RECENZENT, alebo byvali recenzent BY SI TO MAL VEDET) ti povie, ze vznik hry je tvorivy proces, kde sa takmer vsetko naplanovane meni. To co na papiery v pre-produkcii moze vyzerat super, v pre-alphe tiez, sa v bete ci finalnej hre moze ukazat ako prvok, neuzitocny, obtazujuci, zbytocny a pod...Vavra riesi v prvom rade BIZNIS (chce zalozit novu uspesnu znacku v open world RPG zanri, pretoze tam je podla neho priestor na slusne prachy a malo konkurencie), potom HRU a az potom simulator. Sledujem co pise v podstate uz odvtedy co este len ohlasil, ze sa chce do niecoho takehoto pustit (Kickstarter kampan bola vtedy este velmi daleko) zatial neodbocil z tych hlavnych bodov, ktore tvrdil....niektore musel korigovat (simulatorovu cast, dlzku hry), kvoli zabavnosti a hratelnosti, pretoze potrebuje predavat....a predava zabava a hratelnost, nie nuda. Ked si uvedomil, ze nie vsetko co si vysnil sa aj podari, tak to napisal a aj zdovodnil.

Mimo ine, myslim, ze to bol autor The Witness, ak si spravne pamatam, ktory odpovedal na otazku, ze ako vie, ze spravil dobru hru.....jeho odpoved bola cca taka, ze to vie vtedy, ked ma hru +- hotovu a je ina, ako ju mal naplanovanu ked sa do jej tvorby pustal.

"Cize v podstate je pokrytec a vkuse tvrdi Len to co sa mu hodi do kramu.".... toto robi kazdy jeden vyvojar, preco nekritizujes aj ostatnych?
"Ale ludom ako ty co mu zobu z ruky taketo veci ocividne nevadia." Ja mu z ruky nezobem....som backer, ale uz daaavno som sa X krat vyjadril, ze od Deliverance ocakavam 7-ckovu hru a polozenie zakladu pre novu zveladujucu sa znacku. Ale toto zakomplexovany Blade nepochopi - ironia je, ze aj tak si Deliverance zahra a aj ked sa mu to bude pacit, bude pisat hejty...
"A ano, bullet time u takejto na realizmus zemeranej hry totalne bije do oci a jednoducho tam fakt nemusel byt Lebo tie boje su uz AJ bez neho total pomale. " - Hra nie je simulator a nikdy nim byt nemala, je zamerana na realistickejsie prvky historickej doby, nie vsak na 100% realizmus!, vypustenie nezmyselnych prvkov ako magia, ktora bude podla mna nahradena realistickejsou alchymiou, bude vacsi doraz na rozmanitost questov, preto, je to jeden z Vavrovych cielov....nemat blbe hry po pribehovej stranke. Tam to chce posunut a tym smerom ide....ja mam nastavene ocakavania ako som pisal a zhodnotim, ked si to zahram.

icon
detail (l.187)
1 4
WampyR -> luboc
  pridané 23.12.2017 9:38
tak mne stacilo jedno osobne stretnutie s nim :D (na jednej prednaske v BA ked bol), ako nic proti vychodnarom, ale tento clovek to bolo nieco strasne....nazory asi take, ze nikto nema pravdu iba ja a vy ostatni ste vsetci deti...
icon
detail (l.128)
1
johnsonka -> benco666
  pridané 22.12.2017 3:36
Pravdaaaaa:)))
icon
detail (l.112)
fgfgsdfgdsfgdf -> benco666
  pridané 21.12.2017 20:31
hral som to ,je to presne skopírovaný For Honor combat len je to tak 10x pomalšie prává , ľavá , hore, dole ... a mne sa to páči , len ten combat je trash ... a hájiť sa tým že to nieje pre masy tak to je super argument (a ver tomu že by chceli aby to bolo pre masy)
icon
detail (l.97)
Sirpeacemaker -> Jariskom
  pridané 21.12.2017 20:23
Ale to je samozrejmé. Treba však vnímať rozdiel medzi hejtovaním a konštruktívnou kritikou. Aj jedno aj druhé je síce názor, ale ten prvý potom keď to bude hrať, bude za blbca.
icon
detail (l.153)
Jariskom -> Sirpeacemaker
  pridané 21.12.2017 19:02
ja ja ja jenom jaaaa..... tiez som prispel ale to neznamena ze nemozem napisat co sa mi nepaci....nie kazdy je hned hejter...len ma vzhrady voci nejakym veciam netreba vzdy so vsetkym suhlasit...
icon
detail (l.115)
benco666 -> fgfgsdfgdsfgdf
  pridané 21.12.2017 19:01
ešte raz...to, že to je pre teba nezážívné...ako hráča, čo vôbec nie je cieľovka tejto hry, ešte neznamená, že to inému nepríde zaujímavé.

+ si to ani nehral a ani ti to neodporúčam a ani tým, pre ktorých je Skyrim top RPG hra. Pričom nehovorím, že toto bude top RPG hra. Nebude. Už len preto, že je to robené len pre určitý typ hráčov a nie pre masy ako Skyrim.
icon
detail (l.112)
fgfgsdfgdsfgdf -> benco666
  pridané 21.12.2017 18:52
to že tá hra má byť reálna neznamená že museli spraviť úplne nezáživný combat , ako Chivalry: ale to je asi ten istý ako skyrim
icon
detail (l.115)
benco666 -> fgfgsdfgdsfgdf
  pridané 21.12.2017 18:41
prečo sa k tomu staviaš tak egoisticky? :) nie pre každého je zábavný hack n slash súboj ako to má aj Skyrim, aj keď má "blok". Niekto chce mať niečo náročnejšie, reálnejšie.

Aj na AC Origins všetci pred vydaním nadávali na všetko možné aj na štýl súboja, po vydaní už až tak nie.

Táto hra očividne nie je robená pre teba. Nie si ich cieľovka. Cieľovka sú tí hráči, čo hru podporili cez Kickstarter a oni rozhodne nechcú ďalší klon Skyrim. Podporili to aj práve kvôli tomu, že to má byť viac reálne, než doterajšie RPG hry, ale stále hra a to sa tvojim popisovaným spôsobom nedá, keďže to je práve nudný štýl súboja.
icon
detail (l.112)
fgfgsdfgdsfgdf -> benco666
  pridané 21.12.2017 17:52
nie v hre ide o to aby to bolo v prvom rade zábavné .. dalo sa to spraviť ako v skyrime (LM ukor,RM obrana) a bolo by to fajn ... nie takto musíš 10 minút zabíjať jedného mrzáka
icon
detail (l.128)
CeCe146
  pridané 21.12.2017 16:26
radsej novy mount and blade
icon
detail (l.115)
benco666 -> fgfgsdfgdsfgdf
  pridané 21.12.2017 15:43
a? hráči chceli viac realizmu, preto tú hru podporili. Reálny súboj nie je o desiatkach otočiek, výskokov a filmovo efektných úderoch a zakončeniach.

Pri AC hrách sa hráči sťažovali na nereálny súboj plný efektov a pozlátka. Tu je to presne opačne a zároveň to pekne ukazuje, že hráči nevedia, čo chcú.

Nepáči sa, nekupuj.
icon
detail (l.115)
1 0
benco666 -> johnsonka
  pridané 21.12.2017 15:36
to nie je celkom pravda. Ak ti "quest" giver povie, že tam máš byť v utorok na obed a ty tam nebudeš, nebudú vraj na teba čakať :)
icon
detail (l.107)
2 0
Ing Jozef Spodniak
  pridané 21.12.2017 11:25
Ten styl boja bude podla mna najvecsim prepadakom v hre
icon
detail (l.128)
1 2
johnsonka
  pridané 21.12.2017 9:47
No to vyzera parádne teším sa na to . Konečne hra kde si v klude zahrám a nebudem sa musieť všade ponáhľať strielať v kuse a bezhlavo . Toto je onooooo.
01 02 03 04 >>