01
icon
detail (l.185)
4 1
cappko
  pridané 9.7.2016 12:28 (editované 9.7.2016 12:30)
Ono to je strašne rozporuplná tematika. Pokiaľ nezarátame skvosty ako DLC na Witcher 3 tak Bethesda stále vydáva kvalitnejšie DLC ako hociktorá iná firma aj keď s F4 sú už na tenkom ľade. Keď to porovnám s extra mapami do nejakej MP hry za tú istú cenu, zopár skinov alebo zbraní alebo nejakú inú blbosť ako v iných hrách tak je to stále fajn ale s tými Workshop DLC už podliezajú dno vlastného štandardu. Čakal som viac takých peciek ako Dragonborn DLC.

Ich šťastie aj prekliatie je samotný Howard ktorý sa so svojim štúdiom stále púšťa do ambicióznejších projektov, na ktoré skrátka nemajú personálne kapacity a od hre ku hre najmú max 4 nových ľudí a robia na tom 4 roky. Vo videách rozpráva ako ľudia ktorí chcú robiť v Bethesde musia preukázať to, čo naozaj reálne vytvorili a dá sa shipnúť s hrou, móder A. Velicky dedikuje 2 roky svojho života na obrovskú samostatnú expanziu Falskaar komplet aj s profi dabingom, príbehom, landmassom, questami a mechanikami a pošle to do Bethesdy ako prihlášku, absolútne ho odignorujú a miesto toho ho okamžite zamestná Bungie, pričom Howard tvrdohlavo odmieta nových ľudí. Bethesda vydáva skvelé hry a s takým Elder Scrolls ešte nešliapli vedľa ale sú strašne izolovaní od vonkajšieho sveta a potrieb reálnych hráčov a fanúšikov a bojím sa, že to pôjde ďalej.
icon
detail (l.87)
1
Fallout lover
  pridané 9.7.2016 11:12
Je to tak... keby robili dlc jak dragonborn tak to je o necem inem ale ten bordel co ponukli je to moc smutne
icon
detail (l.73)
1 1
jasomnepil
  pridané 9.7.2016 11:03
Autor potvrdzuje to co uz dlhsiu dobu tvrdim: "Gameri" su asi najnaivnejsia a najsprostejsia komunita konzumentov. :D
icon
detail (l.183)
7 1
Erasermark
  pridané 9.7.2016 10:57 (editované 9.7.2016 10:58)
Musím sa priznať, posledný Fallout som si "užil" a kdežto som mu prepáčil.

Už po prvej vete mi bolo jasné, že niekto bez snahy si to po sebe prečítať ide kritizovať niekoho čo tvorí. No a neustále porovnávanie so Zaklínačom je už vrchol amaterizmu. Autor článku predpokladá, že čitateľ síce nehral toto DLC ale určite hral DLC na Zaklínača? Celý článok plný chýb je len osobná "pomsta" Bethesde za to, že autor nedostal to čo čakal. Neustále cenové porovnávanie je až na smiech. Ak by to bol príspevok pod nejakou recenziou ... tak nech. Ale toto je čo? Recenzia? Srdcervúci výlev autora, ktorý čakal za 20 € ponorku? Na podobné kydy nieje absolútne nikto zvedavý. Buď nech urobí recenziu o kvalite alebo nech tíško rozmýšľa kam investovať svoje ťažko zarobené peniažky aby potom nemusel vyplakávať, koľko že ho stálo nejaké DLC... nehovoriac o tom, keď takej hre ako je "Fallout" 4 dá 8,5 v základnej verzii.
icon
detail (l.198)
1 4
wellbi -> Erasermark
  pridané 9.7.2016 14:32
Ďakujem za komentár a tvoj názor. No myslím že toho Zaklínača je tam tak maximálne par viet v jednom odseku, a hovorím to preto lebo chcem ukázať že ľudia porovnávajú kvalitu so smetím a to smetie je nakoniec ajtak úspešnejšie.. A za chyby sa ospravedlňujem, článok má cez 1800 slov, jeden z najdlhších čo som kedy písal, takže tak. A článok nieje recenzia, iba taký môj výlev, no stále podľa mňa stojí za prečítanie. A tomu Falloutu som dal 8.5 lebo to bola čisto nová hra premňa, no už som sa zobudil. Ďakujem.
-Wellbi.
icon
detail (l.183)
2 0
Erasermark -> wellbi
  pridané 9.7.2016 16:29
Ak tu hru berieš ako čisto novú hru a nie ako pokračovanie Fallout nieje to taký debakel. Ale v článku som si všimol ako píšeš o Point Lookout a to bolo fakt neskutočné DLC k slabému Fallout 3 (ale stále Fallout). Skutočne dobrý Fallout v 3d bol vlastne len New Vegas. Je škoda to písať ako čisto hate... Kopu hráčov požaduje akékoľvek rozšírenie a každému prídavku sú radi. Ja som kúpil už na začiatku Season Pass a tajne som veril na nejaký Point Lookout alebo dokonca Old World Blues. Fallout 4 ma sklamal hlavne v tom že to nieje Fallout, že to vlastne nieje ani RPG a čo je horšie ono to vlastne ani nieje dobrá hra. Škoda, nevyužitý potenciál. O tých DLC by si sa mohol viac rozpísať ako len to, že je to o ničom. Ja popravde som hral len ten s tým robotom a na Far Harbour som sa ešte nedostal. Neostáva nič len veriť, že rovnako ako po trojke to zveria do rúk Obsidianu a ten z toho urobí hru. :)
icon
detail (l.198)
1
wellbi -> Erasermark
  pridané 9.7.2016 16:46
Však hej no ale chcel som hovoriť priamo ku produkcii Bethesdy s tým Point Lookout. A aj DLCčka do Falloutu NV boli všeliaké, no bavilo ma najviac Dead Money a to s Ulyssesom... Ostatné boli také zabudnuteľné. No neviem či Bethesda dá urobiť ďalší Fallout spinoff... však aj Sawyer už robí na voľnej nohe, nemal by to kto spraviť... a DLCčka ďalšie radšej už ani nehraj, dopraj si napríklad kvalitného Zaklínača...
-Wellbi.
icon
detail (l.168)
G0L3M -> wellbi
  pridané 13.10.2016 17:48
Takisto sa mi v New Vegas najviac páčilo Dead Money a Lonesome Road (to s Ulyssesom).Old World Blues bola tiež riadna haluz,ale to už bolo uplne mimo.Celý ten príbeh :D A ten doktor co tam bol( sa mi zda,ze O sa volal) bol riadne prepnutý :D Inak,jeho daboval týpek čo dabuje napriklad Captaina Quarka v Ratchet and Clank. Inak velmi dúfam,že další Fallout bude znova robiť Obsidian,lebo Bethesda naozaj nevie robiť Fallout( keby len Fallout :D) Dúfal som najprv,že si pri F4 zoberú príklad z NV a oni namiesto toho dali doprdele rpg prvky a spravili z toho FPS a tá pestrofarebnosť...
icon
detail (l.198)
2 9
wellbi
  pridané 8.7.2016 22:01
Pôvodný názov mal byť "Ako Todd Howard oklamal na DLC" ale asi to bolo moc silné na nadpis...
-Wellbi.
01