01 02 03 04 05 06 07 ... 12 >>
icon
detail (l.130)
REGIGooF
  pridané 27.8.2016 0:29
Už roky rozmyšlam ako takto ovplyvniť ľudí. Ale zistil som že, to je celkom lahké. Stačí vymyslieť nejaku sračku a veriť v ňu.
icon
detail (l.86)
€appo -> Dovivan
  pridané 8.8.2016 22:25
ale ja nehovorim len o tom pribehu.. prisaham ze som tu hru ani nepresiel doteraz.. dostal som sa iba tam ako som odblokoval trevora co zevraj ani polovica hry neni.. a to len preto lebo vypadol server na online par krat.. v online mam level skoro 140.. a ja mam 33 rokov, bavi ma to kvoli tomu ze z roboty dojdeme s kamosmi a niekedy aj 8mi davame preteky, skoky, misie, heisty, deadmatche so stihackami.. proste ta hra je fakt nadcasova v tychto veciach.. a stale pridavaju obsah da sa povedat kazdy tyzden..
icon
detail (l.136)
Dovivan -> €appo
  pridané 4.8.2016 12:24 (editované 4.8.2016 12:26)
boli casi, keby ma GTA 5 uplne pohltilo, ale ked som ho pred par miesiacmi skusal, tak ma to nedokazalo drzat ani hodinu v kuse. Ano, vela obsahu tam je, a prave v tom je ten problem. V mojom veku (34) som to vsetko uz niekde hral, niekde videl alebo zazil. Hned na zaciatku ked ti dvaja negri slohnu auto a a su pri tom strasne nigujuci a neviem co, pripadal som si, ako keby som sa vratil na zakladku.:) Ale to som ja, zla hra to neni ked to berie tolko ludi, ani nemam potrebu ich oznacovat za cosi menej ked mne pride ta hra vskutku primitivna.
icon
detail (l.128)
3 2
Iverson23 -> Adolf Pogrebnyak
  pridané 30.7.2016 22:30 (editované 30.7.2016 22:33)
Tak ja som hlavne chcel povedať to, že tá hra ako rýchlo prišla, tak aj odíde. Pretože noliferi, už majú všetko pochytané a ostatných to pomaly, ale isto prestáva baviť. Je to stereotypné. Pokiaľ to nebudú upravovať a vylepšovať, tak aktívnych hráčov bude čoraz menej.

Vidím, že ty sa nových vecí asi strániš, ale to je podľa mňa zlé. Stačí, že sa nenecháš pohltiť. Sám sa niektorým veciam úplne vyhýbam, ale veľa vecí používam s rozumom. Napr. Sociálne siete alebo aj starodávny alkohol ktorí používali aj naši pradedovia. Napríklad takému coolovému fajčeniu sa zatiaľ úspešne vyhýbam a dúfam, že to aj tak zostane. Moderná hudba, výrub stromov za účelom postavenia zjazdoviek, premena zelene na asfaltové parkoviská a obchodné centrá sú výsledok globalizácie. Príde investor, ten má svoju víziu a ide za tým. Nehovorím, že je to dobré, ale nespravíš s tým nič ani ty, ani ja.

Teraz si dajme taký príklad. Pred troma dňami to bolo myslím, že sa prehnala búrka Bardejovom. Čo si myslíš, čo bol problém. Môj názor na to je taký, že pomaly každé mesto na SR má predimenzovanú kanalizáciu. A myslíš si, že investora alebo architekta nejako zaujíma, to že on postavil obchodné centrum s parkoviskom ktoré zaberá stovky štvorcových metrov a napojil sa na kanalizáciu, ktorú stavali soudruzi a vôbec nepočítali s takým vyťažením. Príde potom väčšia búrka, a môžeš čerpať vodu z každej pivnice v meste. Tiež, môžeš skúšať bojovať proti urbanizácii, tak ako proti pokémonom, ale aj tak nič nedosiahneš. Budú na teba kašľať a môžeš písať aj na lampáreň. Peniaze majú veľkú moc. Toto bol len taký príklad, ktorý ma v rýchlosti napadol. Chcel som len poukázať na to, že je kopec iných vecí v živote ktoré sú "zlé", ale ty sám niekde na fórach s tým nič nespravíš.

Preto je môj názor na tvoju reakciu taký, pretože nejaké deti ktoré behajú po meste s mobilom v ruke, sú pre mňa úplne ukradnuté. Ak to hrajú s rozumom, a nie sú na tom závislé, tak im to neuškodí. Viac starostí mi robia deti ktoré behajú po meste s bombou v ruksaku, alebo mačetou v ruke.

Takže môj záver je taký, že dospelého človeka, ktorý tvrdí že má vysoké IQ, by mali zaujímať iné veci a nie hráči Pokémon Go, ktorí si hraním tejto hry neubližujú inak, ako ostatní hráči hier keď sú na nich závislí.

icon
detail (l.86)
€appo -> Dovivan
  pridané 29.7.2016 15:43 (editované 29.7.2016 16:14)
v com ti gta 5 pripada teda jednoducho? ta hra ma tolko obsahu a hlavne online a stale sa doplnaju nove a nove veci, editor atd.. nehovoriac samozrejme ani o grafike a moznostiach.. ta hra je lepsia jak vsetky pretekarske hry, vsetky call of duty a battlefieldy, simsy a neviem co este..

a s tym avatarom to zase nebolo take umenie ma trafit lebo to si mohol akykolvek film povedat natoceny od roku 2004 do 2016 a povedal by som ti to iste na to :D tu si ake je avatar velkolepe dielo :)
https://www.google.sk/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=imag
es&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwilvd7h5pjOAhXFyoMKHWz8BsIQjRwIBw&url=h
ttp%3A%2F%2Fwww.huffingtonpost.com%2F2010%2F01%2F04%2Favatar-pocahontas
-in-spac_n_410538.html&psig=AFQjCNE6hY29n0auAoLh4AGtVUWMmIE99Q&ust=1469
886147023830
icon
detail (l.136)
Dovivan -> €appo
  pridané 29.7.2016 11:27 (editované 29.7.2016 11:28)
Vidis, ani ta poriadne nepoznam a uz som ta celkom dobre trafil s Avatarom, ludi ako ty je tiez celkom pekne stado :) Mozno sa len nevies na veci pozerat inymi ocami. Avatar je velkolepe dielo, len nie kazdy to dokaze vidiet. Zrovna Avatar neni z tych filmov, ktore sa robili jednoducho. Ale ok. S hudbou sa neda nic len nez suhlasit.. ono je to aj tym, ze hudba ma svoje obmedzenia a vacsina lubivich tonov sa uz minula. Rocket league si zahram rad tiez, ale take GTA je jedina hra za aposledncyh 10 rokov ktora ma desne nebavila a je zvlastne ze o nej pises zrovna ty co odsudzujes dnesnu hudbu a filmy pre ich jednoduchost. Ale nepisem ze je to hra pre jednoduchych ludi len preto, ze ja som v nej nenasiel nic, co by ma zaujalo aj ked ti fakujuci negri s priveskami to do sveta doslova kricia.
icon
detail (l.86)
1
€appo -> Dovivan
  pridané 28.7.2016 19:15
keby ti ludia mali vysolit jedno euro tak by pocet ludi co ju hrava klesol o 50% minimalne to mi ver.. a ked vysiel avatar tak som ho nemal rad a nemam ho rad ani teraz.. takisto ako som nemal rad pokemonov ked vysli.. takisto ako nemam rad nove ninja korytnacky a vacsinu novych filmov, hudby a hier co vychadzaju dobrych 10 rokov poslednych.. a nie preto ze rad hatujem ale preto ze su neni dost dobre.. ked vychadzali v 90tych rokoch hry, filmy a hudba tak som skoro nikdy nenadaval na nic lebo to bolo urobene vkusne, nie jednoducho a velkolepo.. takze ked sa bavime o hrach tak poslednou dobou mozem ocenit GTA 5, rocket league.. a uz ani neviem co by som spomenul.. ako zahram ci vela hier ale vacsinou po par minutach/hodinach/dnoch to zapadne prachom.. cize co leti a co je nove neodsudzujem, ale taketo lacnotky to neni nic pre mna.. to si mozu hrat ludia ktorym sa pacil film jursky svet, novy total recall atd :) presne takym je to totiz urcene
icon
detail (l.136)
1 0
Dovivan -> €appo
  pridané 28.7.2016 15:05 (editované 28.7.2016 15:06)
a ty si zase jeden z mnoha, cos a citi byt iny, vynimocny. Takyj je ale tiez hodne neboj. Presne ten typ clvoeka, co bude hatovat vec uz len preto, ze ju ma rada masa ludi. priznaj sa, ze si nemal rad ani Avatara ked visiel a vsade sa o nom pisalo :)

Je to hra, ci sa ti to paci a ci nie, a je navrhnuta dobre, pretoze bavi vela ludi, a to je ucelom hry.. nech je akakolvek. vyvojarom sa podarilo zaujat vatsinu ludi. Mozno nie taky vynimocnych ludi ako ty, ale to ich asi ani nesere. Mozes napisat, ze ta ta hra nebavi, ze neni pre teba, ale zla hra to uz byt s principu nemoze, pretoze naplnila poslanie hry, bavit ludi a co mozno najviac.
icon
detail (l.36)
pokemon_master_69
  pridané 28.7.2016 14:55
Pri kazdom Evolve sa nejako vynasobi sila pokemona, odporucam vylepsit zakladneho co najviac sa da a potom az dat Evolve, dostanete rovno CP cez 1000.
icon
detail (l.86)
2
€appo -> saver
  pridané 27.7.2016 18:05
vsetko sa da niekam zaradit ked sa moc chce :) ale pre mna su tieto veci proste aplikacie.. kolegov 3-4 rocny syn hrava na tablete taketo podobne kde staci len jeden prst na presuvanie vozika po kolajniciach, pripadne angry birds, alebo tie ovocicka/musle co spaja.. predsalen pojem videohra musi obnasat podla mna aj aspon trosku zlozitejsie ovladanie minimalne ako supermario.. ak sa nieco ako pokemon go recenzuje tak by to malo byt skor niekde pod aplikaciami si myslim..
icon
detail (l.599)
saver -> €appo
  pridané 27.7.2016 15:06
je to hra, stylom sa to da definovat ako sandboxovy RPG titul
icon
detail (l.86)
1
€appo -> Dovivan
  pridané 27.7.2016 14:53
tak za prve nenazyvajme tuto idiotinu hrou.. je to len a len aplikacia ktoru by dokazal ovladat aj simpanz.. podobnych aplikacii ktore takto zaujali masu oviec bolo uz velmi vela, to neni zase taky velky uspech ked kazdy clovek ma aspon jeden smart phone.. smartphony a podobne aplikacie uz dnes ovladaju aj 4 rocne deti.. v skratke, tato blbost je urcena velmi jednoduchym ludom a zase nam raz aspon ukazala kolko vela ich je..
icon
detail (l.136)
Dovivan -> €appo
  pridané 27.7.2016 11:58
ach ajaj, to je ako s detmi fakt.

kukni si video na YT kde typek zbiera pokenomov v supersporte. Ak si myslis ze to hraju ludia co nemaju na PS4 tak sihoden mimo, a zrejem cely zivot budes len komentovat podobe projekty.

co im zavidite ze ich to baci ci co? Alebo uspech vyvojarom? prisli s niecim co v dnesnej dobe dokazalo hodne zaujat. Kopec hier je zadarmo a kopec hier sa snazi o to iste, co dosiahli pokemoni a nedari sa. tak tu nepis o nejakych ovciach blaboli.
icon
detail (l.86)
1 1
€appo -> Dovivan
  pridané 26.7.2016 19:19 (editované 26.7.2016 19:21)
asi to bude tym ze tato idiotina je zadarmo a je na smartphonoch ktore ma kazdy v dnesnej dobe - a hlavne vacsinova vzorka na ktoru je tento typ sezonnych "hitov" zameranych - ovce.. samozrejme ze tieto ovce nebudu kupovat ps4 za 400 euro a gtacko 5 za dalsich 50 euro.. lebo na to ani nemaju peniaze kedze vysedavaju cely cas na kavickach a keby to aj mali, tak ovladanie je pre nich priliz komplikovane :)
icon
detail (l.136)
2
Dovivan -> Vo35ka
  pridané 26.7.2016 14:41
no to je pekna kravina :) podla toho co tvrdis, vsetci hraju pokemonov len koli tomu, ze to hra niekto iny.. :) vies kolko hier sa hrava a nemaju taky uspech? preco sa tam neprejavuje to, co pises? zamysli sa trosku nez placnes
icon
detail (l.73)
2 1
Vo35ka -> Dovivan
  pridané 26.7.2016 11:40 (editované 26.7.2016 11:43)
pretoze byt ovca je dnes moderne co ma jeden musi mat druhy aj ked je to blbost..a hodnotenie je praveze prilis vysoke 1 bod by tomu stacil
icon
detail (l.128)
1 1
johnsonka -> johnsonka
  pridané 25.7.2016 8:30
No vidím s odstupom času,že aj dospelí ludia čo som si myslel ,že rozum majú ,vlastne nemajú tak takto ludí zblbne takáto sprostosť To je neskutočné ,čo sa to deje pre boha ludia s vami ???? Som spokojný sám so sebou že nezapadám do tejto Kategórie !!!!!
icon
detail (l.85)
5 3
Rado80
  pridané 24.7.2016 22:25
Svet speje do riadnych sriačiek :D
icon
detail (l.86)
3 2
Westen
  pridané 23.7.2016 15:59
icon
detail (l.118)
QuinterX -> kibut
  pridané 23.7.2016 11:22
Nemusis sa za to hanbit :D
01 02 03 04 05 06 07 ... 12 >>