01
icon
detail (l.49)
Blau pavel
  pridané 4.4.2017 18:47
Snad až příliš pozitivně laděné. Zásadní negace - nulový příběh. Otázka,která mě nejvíc štvala - Kdo vlastně jsem ? Jak jsem se na tom kosmodromu octnul ? Kdo byla ta postava, která se mnou mluvila, legendární hláška - "Nemám čas ti vysvětlit, že nemám čas " /nebo podobně/.Pak postava definitivně zmizí a vy zůstanete v němém úžasu nad drzostí vývojářů.
V posledním dlc Iron atd. jsem zase připoslouchával rozhovoru NPC |a připadal si jako 8,letý ,poněvadž jsem nechápal o kom se to ksakru baví.
Dobře se to hrálo, to ano, ale přeci jen bych čekal epičtější svět, nějaká skutečná města, atd. Tohle bylo, jako když si děti hrají na válku,může to být i zábavné, ale bez nějaké hlubší struktury, pouze dětinské,ne dospělé. Pouze hra na válku, ne válka sama / to je jen příměr/.
icon
detail (l.185)
3 0
cappko
  pridané 3.4.2017 17:12
Heavy Rain nie Hard Rain. Witcher 3 "neposkytuje takú škálu možností ako Destiny"? Porovávať tieto hry je mind boggling.

Článok ok-ish len rovnomernejšie a pravidelnejšie rozdeľuj text na samostatné partície, ľahšie sa to číta.
icon
detail (l.81)
Jean Wall Jean -> cappko
  pridané 3.4.2017 17:29
Dik za opravu v Rain-e. Neporovnavam tieto hry priamo, len som chcel poukazat na to, ze MMO RPG asi nemoze mat nejak dokonale vypiplany pribeh ako hra, ktora nie je online a nema hlavnu napln v end game aktivitach. My bad
icon
detail (l.170)
4 2
M1ch
  pridané 2.4.2017 23:02
klebety a klamstva, zas never kazdemu slovu co vyvojar povie :D hlavne podla reality by si na saturne neprezil ani minutu , ani v skafandri. Ale v hrach je mozne vsetko:DD
mna destiny 2 nezaujima ani ked vyjde na pc . Hral som ho aj s dlc taken king na ps4 , a okrem krasnych scenerii mi ta hra nemala co ponuknut.... stereotyp ,repetivnost, nudu, vatu, plytke rpg prvky, mam taku hru na haku . Mala ale fajn pocit zo strelby a dobre sa hrala. Sak uvidime kam sa dvojka posunie, ci to bude len nejaky datadisk pre jednotku alebo plnohodnotna hra ktora vylepsi vsetko co povodnej hre chybalo. Hlavne pribeh a volaky hlbsi zmysel. Zatial mi je to ale uplne u riti
icon
detail (l.81)
1 0
Jean Wall Jean -> M1ch
  pridané 3.4.2017 15:11
som ten posledny co veri reciam vyvojarov. Od niecoho sa ale odrazit musis, kym nemas sancu vyskusat. Necakam dokonalost, ale verim v dobre pokracovanie. Peniaze a talent maju. A snad necakas v rozpravkach realitu?
01