01 02 03 04 05 06 07 >>
icon
detail (l.155)
2 0
FadedSky
  pridané 15.2.2018 15:53 (editované 15.2.2018 15:54)
Ale jak ze im to neposlali ? Jake vyhovorky ? Ked raz za to zaplatili tak by mali samozrejme dostat to co si objednali. Nikoho to nesere vzhladom na KDC ale keby vam auto prislo bez dveri a vyrobca sa bude este stazovat bo vyroba nestiha, popripade ze s dverami to poslat neslo to uz neni v pohode co ?
icon
detail (l.177)
6 0
luboc
  pridané 13.2.2018 18:58
ked nestihali mali to ludom komunikovat, ten steelbook nie je o case ale podla ich vyhoriek o peniazoch, a to je neakceptovatelne...
ano vzniklo to len vdaka ludom co podporili kickstarter, bez uspesneho kickstarteru by nesiel do toho ani Bakala a nic by nebolo, takze prave tym povodnym by mali bozkavat ruky/nohy ze vobec ta hra vznikla...
pre teba su to nepodstatne veci, pre mna tiez ale pre niektorych urcite su podstatne, mohli im vyplatit nazad rozdiel od lacnejsieho tieru ked nevladali splnit vsetko to co naslubovali...

to ze ty si na take slubovanie a nasledne skrty v praci zvyknuty neznamena ze to je standard, ja som zvyknuty nato ze sluby sa maju plnit, a ak sa neda tak nejako kompenzovat... co je to za vyhovorka ze steelbook by bol drahy ?

icon
detail (l.187)
5
WampyR -> luboc
  pridané 13.2.2018 19:29
A ked si tak vytazeny cez Crunch time, ze nemas cas ani komunikovat? Crunch je bezny vo firmach pred vydanim hry aj niekolko tyzdnov v kuse...a ked nemas dostatocne kapacity ludi na vyvoj + ta vytazuje bliziaci sa release date, tak logicky to nebudes mat cas ani komunikovat...herny biznis funguje troska inak ako napr. priemysel, nie si hracom prvy rok, tak ma prekvapuje, ze teba to prekvapuje 😃

- to nemozes vediet ci by do toho Bakala siel ci nesiel to su ciste teorie.....v hre bola este predtym aj varianta, ze Balaka bude iba mensinovy investor, keby sa nasiel vydavatel. Dalsia vec...ak by sa mu to napr. nepodarilo vtedy, tak by to mozno mohol zrealizovat na rovnaky styl akym robia hry Lariani...sice by to trvalo ovela dlhsie, ale nakoniec by k tomu prislo.
- tym povodnym....cize nam ☺ nemusia bozkavat nic, kedze bez Bakalovych penazi + dalsich investorov, by nam v lepsom pripade akurat tak vratili prachy z Kickstarteru lebo za 1,1 mega libier by bolo akurat tak prezentacne tech-demo bez textur.

- "mohli im vyplatit nazad rozdiel od lacnejsieho tieru" kde je napisane, ze sa to este nemoze udiat? Alebo, ze nemoze byt ina forma kompenzacie?

- "..co je to za vyhovorka ze steelbook by bol drahy ?" Tak mozno povedali pravdu, tak ako to je a mozno to zaobalili do vyhovorky, kazdopadne steelbook nie je, ludia PRIMARNE backovali hru az potom bonusy a PRIMARNE dostali hru...niektori bonusy nedostanu (mozno bude kompenzacia, mozno nie), niektori ich dostanu neskor.
icon
detail (l.177)
7 0
luboc -> WampyR
  pridané 13.2.2018 19:37 (editované 13.2.2018 19:41)
to ze nebol cas komunikovat je bud klamstvo alebo amatercina, neviem co z nich je horsie vedeli dlhsie vopred ze nesplnia vsetko co naslubovali, nebola to otazka poslednych dni

"kde je napisane, ze sa to este nemoze udiat? Alebo, ze nemoze byt ina forma kompenzacie?" znovu je to o tej komunikacii, mohli sa uz davno vyjadrit, takto to vyzera ze ak bude kompenzacia tak az po rozculeni hracov, znovu velky amaterizmus

"ludia PRIMARNE backovali hru az potom bonusy a PRIMARNE dostali hru" to je zly pohlad, keby slo len o hru tak mohli backnut ako ja soldier tier, ak sa nieco nestihlo to sa da este privriet oko, ale ked povedia ze drahe tak to znovu svedci o amaterizme a o tom ze tych ludi co ich prvi podporili a verili im maju na haku

p.s. kazdopadne su to veci mimo hry samotnej, na ktoru sa tesim

icon
detail (l.187)
5
WampyR -> luboc
  pridané 13.2.2018 19:51 (editované 13.2.2018 19:52)
- lenze to, ze nieco vies, neznamena, ze mas aj cas to adekvatne riesit
Ako bez urazky, ale vypisujes tu ako keby si sa na tom vyvoji zucastnil a mal detailne informacie, ze kto, kedy a na kolko vo WH sa chodi zasivat na zachod a kolko teda mal casu venovat sa komunikacii takychto veci...☺ (ja zas na druhu stranu netvrdim, ze "nekomunikacia" ohladom tychto veci nemohol byt zamer)

Amaterizmus u noveho studia s nedostatkom kvalitnych ludi je odpustitelny. Amaterizmus u studia, ktore vyda uz piatykrat za sebou dobugovany shit a zne za to jeden uspech za druhym (Skyrim) je hanba.

Nie je to zly pohlad 😇, ludi nikto nenutil na to prispievat vyssou sumou. Dalej...KS je o tom, ze mozes darovat kolko chces penazi pre nastartovanie napadu druheho cloveka a mozes sa pri tom aj uplne vzdat naroku na akukolvek formu odmeny. To mas podobne ako Humblebundle....cely balik hocicoho mas vacsinou za 15$, ale aj tak sa najdu ludia, ktori tam platia stovky az tisice $ a nedostanu nic navyse. A chodia a vyplakavaju niekde???
icon
detail (l.177)
5 0
luboc -> WampyR
  pridané 13.2.2018 20:08 (editované 13.2.2018 20:13)
ked uz nestihali mali komunikovat - tak to v slusnej spolocnosti chodi, nekomunikovali - amaterizmus, to ze nestihli alebo nikto nato nemal cas je vyhorka

ja nie som Skyrim ani Bethesda fanusik, Skyrim som presiel ledva hlavnu dejovu liniu, podla mna je to nudny a malo zaujimavy svet, ako RPG pre mna nic moc... k ich Falloutom mam tiez plno vyhrad...

" To mas podobne ako Humblebundle....cely balik hocicoho mas vacsinou za 15$, ale aj tak sa najdu ludia, ktori tam platia stovky az tisice $ a nedostanu nic navyse. A chodia a vyplakavaju niekde???" ako to mozes porovnavat ? uplne ina situacia, ak dal na humble niekto navyse tak je to jeho dobrovolna volba, vie ze zato nic nedostane...
ak ale dal niekto vyssi tier lebo chcel aj tlaceny manual, steelcase, making video a neviem co este tak si zato zaplatil, nedostal to, ozve sa a ty to nazves vyplakavanie ?
objednas si nieco cez net, zaplatis a nedostanes to komplet tak to tiez nazves vyplakavanie ?
skor by som to nazval okradnutie zo strany predavajuceho
icon
detail (l.187)
5
WampyR -> luboc
  pridané 13.2.2018 20:30
- zial nie vzdy je na to cas....ked mas priority k urcitemu datumu tak menej dolezite veci sa jednoducho vypustaju

- v tomto sme na tom podobne :D

- tak zas ano Humble je aj o charite, ale zaklad toho principu je tam podobny....ludia si zaplatili ZAKLAD (hru) a az potom vyssi tier...bez zakladu by ziadne vyssie tiery neboli.

Ako bez urazky, ale (hypoteticky) ak by som si zaplatil napr. Starcraft 2 + 2 datace na KS a dostanem nakoniec len Starcraft 2 s odovodnenim, ze datace nebudu lebo na ne nezostali prachy tak ma to sice naserie, ale kedze som platil nieco dopredu s vedomim, ze nakoniec nemusi vzniknut ani ten Starcraft 2, tak je to lepsie ako nic.
Ci mal som sa radsej stazovat, ze chcem tie 2 datace, ktore ale vyzaduju zakladnu hru, ktora ale nevznikla?

- tlaceny manual bol od zaciatku blbost. Ktokolvek ma IQ nad hranicu 60 bodov a vie aspon priblizne ako to chodi v hernom priemysle s niecim takym, ze manual/latkova mapa nebude musel ratat. Steelbook detto - sic ten moze mrziet najviac z toho, zvlast ked ho niekde maju a inde nie. Making of video bude dodatocne, tak neviem co vsetci placu, ze ho nedostali. Nikde nebolo slubene kedy presne ho dostanu....ci mali radsej zdrzovat launch uz "hotovej" hry na 3 platformach aby dodali nejake video nacas?

"objednas si nieco cez net, zaplatis a nedostanes to komplet tak to tiez nazves vyplakavanie ?"
- ked si objednam ramky z Alzy a namiesto kitu mi poslu len jeden modul tak je regulerne sa staozovat.
- ked si vsak objednam z Alzy nieco co este ani nie je vyrobene a platim v podstate len za sluby a dostanem z nich 70% tak to uz vyplakavanie je. Je na nete dost informacii o com je KS kampan, je tam dost informacii, ako dopadli projekty a ake problemy mali a kto nema IQ vyrezavanej halloweenskej dyne, ten si nastavi realisticke ocakavania a potom ho drobne zmeny nemozu zaskocit.
icon
detail (l.3)
4
Karol tlsty veľký
  pridané 13.2.2018 7:28
Samé urážky, ako keby som čítal komentáre duševne narušených detí. Nieže by ste boli pyšný na hru takýchto kvalít (historicky čo najpresnejšia, prezentujúca našich dávnych predkov) a keď sa vám nepáči prečo ste kick starter podporili? Hm aby ste dostali obal? Myslím že kôli obalu nikto z vás, ale vám ide len o nejaký vandracky kovový obal, tak to ste si mali kúpiť minecraft Steel book edition možno by ste dostali aj nálepku nech si máte čo zalepiť na nočník. O dabingu sa nejdem ani zmierňovať deti, detičky dôvod oznamyl Dano na YouTube ;)
icon
detail (l.66)
pepe143 -> Karol tlsty veľký
  pridané 13.2.2018 18:54
Neprežívaj tak tu virtuálnu realitu. Vávrov príbeh českej histórie 101000100001000011100011:)
icon
detail (l.36)
2 0
Mortdanius88 -> Karol tlsty veľký
  pridané 13.2.2018 7:56
Hlavne že je v poriadku vytvoriť si profil kvoli takémuto komentu...
icon
detail (l.147)
4 2
KAPITÁN KURÁŽ
  pridané 12.2.2018 22:23
Vávra, prázdne sľuby, ohováranie konkurencie (skyrim), neberte to tak, on len trénuje na vstup do parlamentu, on nie len tak ojepáva a potom púšťa takéto trapácke výhovorky.
icon
detail (l.73)
7 4
Vo35ka
  pridané 12.2.2018 18:57
"Štúdio sa vyjadrilo, že kovový obal, by bol príliš drahý a ťažký na dopravu" hej jasne ostatne studia nemaju s tym problem a tyto tu oklamali ludi a este sa aj vyhovaraju
icon
detail (l.159)
5 2
Regina Spectra
  pridané 12.2.2018 18:44
Nemali to vôbec sľubovať, zistiť čo stojí výroba tých plechoviek a tlač manuálu nie je veľmi zložité. Stačí mať zistený kontakt na dodávateľa a potom už len počet. Pred dvomi rokmi som tlačil propagačný materiál, musel som mať tri ponuky, aby som mohol vybrať. Stačilo si zistiť firmu, zadať parametre a o týždeň som mal čísla na stole a potom už len byrokracia kým som to podpísal a šlo to. Ťažšie bolo získať autorské práva, to trvalo mesiace. Tu sa len vyhovárajú. Tlač je drahá, ale čím vyšší počet sa tlačí, tým to vyjde lacnejšie. Ja som musel zaplatiť 300 za dosky a potom už išiel len materiál, takže rozdiel medzi 2000 a 10000 kusov bol minimálny, ale keď sa rozrátala cena na kus, tak bola neporovnateľná.
icon
detail (l.149)
Axon281 -> Regina Spectra
  pridané 12.2.2018 22:23 (editované 12.2.2018 22:24)
Tak preto posielali maily: "GO GREEN and get a free VISCOUNT upgrade Almost every second gamer prefers to own a physical copy over a digital one. But have you ever thought about environmental effects? The resources needed to manufacture, transport, and distribute boxed versions lead to a massive carbon footprint on mother Earth."

Ved Trump povedal ze to je bull (ironia)
icon
detail (l.129)
5 6
ProGameZ.I.P.P.Y
  pridané 12.2.2018 18:33
čsksa hra bez českeho dabingu .... predali mafiu 3 .... zmrdi robia to len pre love
icon
detail (l.90)
1 1
Wololoaoe -> ProGameZ.I.P.P.Y
  pridané 12.2.2018 21:31 (editované 12.2.2018 21:32)
Nie som si uplne isty tym ze predali mafiu, pokial viem tak sa to vyvijalo pod 2k uz od dvojky no 2k potom zrusilo cesku pobocku a dalo to tej americkej...

A odkedy to ze do hry nedas dabing vo svojej rodnej reci znamena ze robis nieco iba pre peniaze?
icon
detail (l.156)
4 3
Plugo -> ProGameZ.I.P.P.Y
  pridané 12.2.2018 20:05
Dnes sa vsetko robi pre love, akurat mi je luto ze predali tu mafiu, normalne mafia 3 je dobra hra, ale nemala by sa vola Mafia. malo to niest iny nazov, normalne sa mi nechce verit co s tym spravili, celkovo odpisali aj Vita v tej 3jke
icon
detail (l.129)
ProGameZ.I.P.P.Y -> Plugo
  pridané 16.2.2018 12:10
tak tak bratu
icon
detail (l.189)
4 2
Rodolfo -> Plugo
  pridané 12.2.2018 20:18
Dnes? Odkedy su "love" tak sa robia veci pre "love" a nie za vymenny obchod. A nechapem co s tym vsetci vzdy mate, vy si v praci pytate ako ohodnotenie cukriky alebo potlapkanie po hlave?
icon
detail (l.156)
1 3
Plugo -> Rodolfo
  pridané 13.2.2018 7:17
Myslim celkovo, odkedy peniaze ovladaju svet. Nie, nepytam si nic.
01 02 03 04 05 06 07 >>