01 02 03 04 05 06 07 ... 61 >>
icon
detail (l.145)
2 0
qwerty8
  pridané 10.5.2024 8:48 (editované 10.5.2024 10:27)
My máme sudeda ktorý húli trávu na balkóne ako je deň dlhý. Býva nad nami a keď napríklad vetráme tak je smrad po celom byte. S priateľkou nám smrad z trávy príde odporný takže to pre nás nie je úplne idylka. Už sme sa s ním raz rozprávali ale nepomohlo takže nabudúce keď nebudem mať najlepší deň tak jednoducho zavolám policajtov a nech si to chlapec užije. Inak nech si húlia ale treba brať v úvahu aj ostatných ľudí ktorým to može vadiť. Niektorí sú bezohľadní ako keď si napríklad zapália v parku kde sú rodiny s deťmi na pikniku a celé to tam zasmradia. To mám fakt chuť im naložiť na budku.
icon
detail (l.49)
1 1
Luk Zab -> qwerty8
  pridané 10.5.2024 9:00 (editované 10.5.2024 10:26)
Ty chceš volať na chudacika políciu? Ty si pekný extremista teda. Nechápem prečo odopieras takto fetakovi právo fetovat kde chce koľko chce a co chce. Ty jedno monštrum.

A to s tým ihriskom snáď nemyslíš vážne. Deti by mali od útleho veku pochopiť ze fajčenie trávy je úplne skvelé a mali by byt tomuto úžasnému fenoménu fajčenia a fetovania vystavené už od útleho veku.

Som veľmi sklamaný.
icon
detail (l.236)
3
Boss Marťas
  pridané 9.5.2024 14:09
Ale chlapci, no veď pokoj. Neberte si to tak k srdcu.
icon
detail (l.190)
1 0
Sensey
  pridané 9.5.2024 13:48
Kto z vás prišiel niekedy za človekom ktorý fajčil trávu alebo počul, že by bol označený za feťáka? Možno ma táto diskusia niečo nové naučila ale keď som si prechádzal význam slova, tak sa názory rozchádzajú. Vždy som fetku považoval za užívateľa tvrdých drog.
icon
detail (l.144)
2 0
nolimitboy
  pridané 9.5.2024 12:27 (editované 9.5.2024 13:00)
Fajcil som travu takmer 20 rokov, mam slusnu pracu v ktorej som spokojny a slusny plat, nikdy som nebol nezamestnany, zil som v Nemecku, v UK, nikdy som nemal problem so zakonom, mam krasnu stastnu rodinu, priatelov, pravidelne podporujem charitu,.... Necitim sa ako fetak a stratena existencia.... A neviem, aky by mala tato spolocnost prospech z toho, keby som bol zavrety v base.
icon
detail (l.190)
3 2
Sensey
  pridané 8.5.2024 23:40 (editované 8.5.2024 23:45)
Neverim, ze niektorym ludom treba vysvetlovat rozdiel medzi travou a tvrdymi drogami. Aspon je vidiet ako je tento stat preplneny nezvdelanymi jednobunkovcami ktori nemaju problem vsetkych nahadzat do jedneho vreca a okamzite ich odsudit.
Taki ludia potom chodia hadzat do volebnych urien ten odpad ktory nam teraz bude vladnut niekolko rokov a nasu uz tak zubozenu krajinu posle do totalnych sraciek.
Kazdeho koho tu uvidim napisat, ze fet = trava, tak si ho od tejto chvile zablokujem pretoze v zivote nevidel cloveka na niecom tvrdsom ako je marihuana. Ale bude robit z druhych ludi odpad spolocnosti. Nemam slov. Ak ma nieco vie nasrat viac ako obhajovanie ficovej vlady, tak je to hranie sa na niekoho kto zozral mudrost sveta a zaroven ociernuje normalnych uspesnych ludi.
icon
detail (l.2)
3 2
Tom Iyam -> Sensey
  pridané 9.5.2024 9:18
paci sa mi ako neznasas skatulkovanie a ludi co zozrali mudrost sveta ale okamzite bez vahania kazdeho kto neznasa travu a ich uzivatelov nemas problem oznacit ako ficovolicov a povazovat ich za menejcennych :DD pokrytectvo v plnej krase...to su ti dnesni pseudoliberali..."mas iny nazor? umlcat, zavret, vytlacit na okraj spolocnosti a ponizovat ho!"
prekvapenie, ludia ako ty su skutocny dovod preco vyhrava Fico, lebo sa hrate na liberalov ale vo vysledku ste len extrem z opacnej strany...kazdy kto ma co i len trochu ine hodnoty je hned dezolat, rusofil, ficoovca a podobne chutovky...nasierate ich do takej miery ze to radsej hodia ficovi(a uprimne sa mnohym z nich uz ani nedivim)

dalsie prekvapenie volil som PSko, v minulosti SAS, ked uz sem mas potrebu tahat politiku aby si si pohonkal svoje ublizene ego a pomasiroval svojho dunningkrugera

akekolvek obhajovanie travy a zlahcovanie jej ucinkov je pre mna absolutna stupidita(to iste u mna plati pre alkohol aj cigarety)...fakt zhuleny clovek je absolutne nepouzitelny...doma nech si robi co chce, ale ked je raz neco nelegalne nemam problem s prisnymi trestami a neexistuje aby som ich obhajoval

chod si zapalit jointa a dalej sa hraj na nadradeneho

toto su pre mna skutocni dezolati...ludia co kazdeho s inym nazorom maju potrebu hned ponizovat

icon
detail (l.190)
1 0
Sensey -> Tom Iyam
  pridané 9.5.2024 11:57 (editované 9.5.2024 12:14)
"chod si zapalit jointa a dalej sa hraj na nadradeneho"

Absolutne si nic nepochopil.
Ja som hodil do jedneho vreca cloveka s dezolatmi iba kvoli tomu ze vsetkych oznacuje za fetakov a vysmieva sa tu ludom za ich ine nazory s ktorymi nesuhlasi.

Daj si pohov a skus nebyt tak uzkoprsi. Niekomu vonku sprijemni den, bud napomocny, aby si nemusel mat takuto retoriku s akou si na mna uplne zbytocne vybehol 😉
icon
detail (l.188)
2 2
WampyR -> Sensey
  pridané 8.5.2024 23:52
"Ak ma nieco vie nasrat viac ako obhajovanie ficovej vlady, tak je to hranie sa na niekoho kto zozral mudrost sveta a zaroven ociernuje normalnych uspesnych ludi."

To by si potom mal byt permanentne nasraty hlavne sam na seba.
icon
detail (l.190)
1 1
Sensey -> WampyR
  pridané 8.5.2024 23:56 (editované 8.5.2024 23:59)
Kde ja ociernujem normalnych uspesnych ludi za ich nazory? Teba som niekde ociernil? Povedal som ti nejaku nadavku? Koho ja ociernujem?
Opäť vkladas a prekrucas. Parada fakt :)
Jediny kto nazval vsetkych tu pritomnych fetakmi (a teda ich ociernil) bol Luk Zab s ktorym si si tu ocividne sadol. Uzivajte.-
icon
detail (l.2)
2
Tom Iyam -> Sensey
  pridané 9.5.2024 9:21
ty si aj vidis do huby?? precitaj si to znova po sebe...ty škatulkar
icon
detail (l.190)
Sensey -> Tom Iyam
  pridané 9.5.2024 11:57
Ukludnime sa, uzivaj zivot 👍🏻
icon
detail (l.49)
2 6
Luk Zab -> Sensey
  pridané 9.5.2024 0:11
Každý kto hocijako podporuje a ochraňuje trávu a jej užívateľov (mimo lekárske účely, to už tu padlo odo mňa aj minule) je obyčajný fetak, rovnaký blbecek ako ten, čo to sam berie a trest si zaslúži. Keď tu budeme tolerovať fet a chlast, bude tu kontinuálne upadať už tak zničená morálka ešte viac. Takže žiadne dvojaké metre, jedným dychom hanit alkoholikov (úplne správne a žiaduce) a druhým sa pchať do priazne fetakom, čo len ,,fajčili joint na parkovisku".

Pre mňa sú to rovnaké kategórie, stratené existencie. Nie znižovať tresty za trávu, naopak. Držať ich vysoko a zvyšovať tresty aj za chlastanie za volantom, či vôbec na verejnosti. Tak ako v slušnej spoločnosti nemá miesto niekto, kto pravidelne neodolá pitiu, nemá ho ani hulič.

A to píšem ako človek co ma sám odpite a odhulene svoje a dal by som si za to najradšej po papuli.
icon
detail (l.133)
1 0
black_shark -> Luk Zab
  pridané 10.5.2024 0:18
ty to máš dobre v hlave popletené :D už som to tu niekde písal, ale podľa tvojej logiky by sme zavreli tak 99% holandska, lebo všetci tu sú feťáci a blbečci.

Len zaujímavé že s morálkou tu nikto nemá problém, narozdiel od Slovenska kde je tráva stále nelegálna.

Zaujímavé aj že podľa tvojej logiky je toto krajina plná "stratených existencií", ale ľudia tu nie sú ani zďaleka tak plný hnevu, frustrácie, závisti a arogancie ako je tým nadžganý priemerný slovák.

Ja som fajčil /klasické cigy/, prestal som, mal by som podľa tvojej logiky teraz každého fajčiara čo stretnem opľuť? Lebo som prestal tak som lepší človek ako oni?

A to že ty si dymil ako komín od Slovnaftu a nevedel kedy dosť je síce smutné, ale je to tvoj problém, tak tu prestaň súdiť druhých na základe svojej vlastnej zbabranej minulosti.
icon
detail (l.144)
1 0
nolimitboy -> Luk Zab
  pridané 9.5.2024 12:20
Tak ked mas odhulene, povazujes sa za fetaka a stratenu existenciu? Zaujimave
icon
detail (l.49)
Luk Zab -> nolimitboy
  pridané 9.5.2024 12:22
no mal som obdobie kedy to tak bolo, ja nemam problem nasypat si popol na hlavu a uznat, ze som v minulosti nezil prave najprikladnejsie, nie som ziadny svätec. co si ma chcel na com nachytat :D
icon
detail (l.190)
2 0
Sensey -> Luk Zab
  pridané 9.5.2024 13:39 (editované 9.5.2024 13:40)
Takze si bol fetak a stratena existencia pocas hulenia? A dlhodobe nasledky to ma podla vasich slov dodnes, cize sa stale citis ako stratena existencia predpokladam.
Traja ludia tu pisete tak ako vam to vyhovuje :D
icon
detail (l.49)
Luk Zab -> Sensey
  pridané 9.5.2024 13:47 (editované 9.5.2024 13:54)
ano bol som, mal som obdobie, ked som nemyslel na nic ine ako si schlastat a nafajcit hlavu, podla teba som si ,,uzival zivot". podla mna som bol na tak zlej ceste, ze som mal obrovske stastie, ze som prisiel k rozumu a dnes ked vidim, ze su vsade tlaky na to, aby z toho bola zrazu ,,neskodna v pohode zabavka" je mi zle.

na com sa ma tu snazis nachytat, smazka. ja sa aspon netvarim ako svatec a vidim, co to robilo so mnou aj s inymi. nebudem sa teraz tvarit, ze som nerobil nic zle, len preto, ze mi to povedal Truban s cervenymi ocami na prednaske. ty si proste nafarbeny na modrozeleno tak moc, ze ked raz pride PS s navrhom, aby sme v robote mali miesto kavovarov automaty na jointy, budes prvy skakat sipku do prasiatka a lovit drobaky. vy ste v tomto velmi podobny ficovolicom, co povie ,,vocca", alebo ,,moj politik z mojho spektra" to je svate. na tejto ,,trava debate" je to strasne vidiet (rovnako ako na debate o klime, baterkach, slamkach a greendealoch)

- svojim sposobom je taketo nekriticke prijimanie vsetkeho, co povie ,,politik svojim volicom" tiez fetovanie



takze, vitaj medzi fetakmi :D
icon
detail (l.190)
3 0
Sensey -> Luk Zab
  pridané 9.5.2024 14:19
Ty mas strasny bordel v hlave. Mariska nemariska.
Kolko krat mam povedat, ze som si v zivote nepotiahol a aj tak ma oznacujes za smazku... tak bavime sa tu seriozne alebo si robis z ludi nasilu pitchu alebo si fakt mimo? Este jeden takyto vylev totalnych hovien a letis znovu do ignoru, to sa neda citat 👋🏻
icon
detail (l.144)
2 0
nolimitboy -> Luk Zab
  pridané 9.5.2024 14:00 (editované 9.5.2024 14:03)
Kamo ty si tak strasne mimo a popleteny ze je to az smutne. Jasne vsetko hovorim len preto lebo Truban povedal 😂🤦 Akurat ze o Trubanovi este pred par rokmi nikto nepocul... Vsetci su ovce co len papagajuju po politikoch a nemaju vlastny nazor, len ty svojpravny 🤡 Mi pripadas ako keby si dlho fical na tvrdych drogach nie na trave. Alebo si si na totalku prechlastal hlavu ked ako hovoris kedysi ta nic ine nezaujimalo.
01 02 03 04 05 06 07 ... 61 >>