01 02 03 04 05 06 07 ... 40 >>
icon
detail (l.137)
ricardo.88 -> ricardo.88
  pridané 2.9.2020 18:50
Ale coby, ale bol som s dvomi vaginkami, a tie preferovali soplicu bo je sladšia :D mali viac variantov tychto dosiek a vybrali si tuto "Rainbow"
icon
detail (l.599)
ace -> ricardo.88
  pridané 1.9.2020 19:08
Len soplica a nie zubrowka? So sad...
icon
detail (l.137)
1 0
ricardo.88 -> ace
  pridané 1.9.2020 18:59 (editované 1.9.2020 18:59)
Ale dobre bolo, a kopor nebol :D

pierogi s pieczarkami a cibulou, hovadzie licka na vine, "Schabowy" čo je v podstate len kalsický rezeň, akurat polaci ho smažia na masle miesto oleji/masti, "oscypek" čo je náš oštiepok, akurat v inom tvare a na záver "kremowka" čo je akoby náš krémeš, ale taký mastnejší, tiež robený nie zo šlahačky, ale myslim že to je šlahačka zmiešaná s maslom, proste kalorická kurwa, ale dobra bola

a doska ovocnymi verziami "soplice", čo je polacka vodka :D
icon
detail (l.599)
ace -> ricardo.88
  pridané 31.8.2020 22:15
to je dalsia, ktora mi nie je uplne po chuti. strasne vela kopru a stale bocik
icon
detail (l.137)
ricardo.88 -> ace
  pridané 31.8.2020 20:48
Mne sa to veľmo lubilo, ruská kuchyňa nie je zas úplne každodenná vec.

Najbližšie sa chystame do polskej reštiky na Waterloo - Mamuśka :D

A zoberem bandu možno aj do Bohemia House na West Hampstead, na bryndzáky a borovičku aj keď po tých pár návštevách čo som tam absolvoval, tak nič moc teda, a hlavne tie ceny ako, panák borovice za 7 libier a rezeň s kašou za 18.
icon
detail (l.599)
2 0
ace -> ricardo.88
  pridané 29.8.2020 22:29
podobne nas pohostili v Moskve na jednej akcii, a teda ked to nosili, ak sanka dole. akurat chutovo to nie je moja salka kavy. a to sadlo sme si najskor pomylili so zmrzlinou...taky prekvapeny som po prvom (velkom) suste teda dlho nebol
icon
detail (l.137)
4 0
ricardo.88
  pridané 29.8.2020 18:57 (editované 29.8.2020 19:00)
Britská vláda zaviedla novinku kde chce nahnať ľudí znova von utrácať prachy a začať restorovať ekonomiku, tak sa povedala že zavedie 50% zľavu vo "eating in" podnikoch, a túto 50 % zľavu bude podnikom dotovať. Tak sme toto využili a navštiívil som super podnik "Zima Restaurant" v Soho, čo je reštika s ruskou kuchyňou, a musím skonštatovať, že teda ppč. aj ked padlo 160 libier (bez zlavy by to bolo 320) ale ved yebať, žijeme len raz :)

Na ****ch dole vidno "vodka platter" s raznym chlebom, domacou majonezou, pickled veggies ako ogorki, pomidorky, hriby, kapusta, pickledový herring a salo čo je v podstate surový bravčový tuk, akoby slanina, ale len tá tuková časť.
Krčah house vodky.

Plnený kapustový list

a hovadzi stroganof.

Boli ešte rozne ine chody a pijatika medzitym, ale ked niekto niekedy navštivi Londyn, určite stoji za vyskúšatie.


icon
detail (l.169)
Rellik -> ricardo.88
  pridané 23.7.2018 13:28
radšej si kúp arašídové maslo s nejakým vysokým obsahom kvalitnej čokolády, neni to tak lacné ako nutella ale aspoň z toho nebudeš mať inzulín vo vesmíre. samozrejme nutellu si dám aj ja, rekord mám pol kila u filmu, pomohol mi hulihlad :D
icon
detail (l.169)
Rellik
  pridané 23.7.2018 13:26
Chystám sa uvariť kurací palak s tandoori chapati. Všetko je easy ale chapati som v živote nerobil, nejaké rady ako to spraviť ? mám sklokeramickú platničku, trúbu, nič viac :D
icon
detail (l.137)
1 0
ricardo.88 -> peter5713
  pridané 21.7.2018 21:36
mfp
icon
detail (l.148)
1 0
peter5713 -> ricardo.88
  pridané 21.7.2018 19:04
Neviem koľko gramová je táto, ale pozri sa aký je tam podiel cukru a palmového oleja Ja zjem max. lyžicu samotnej nutely a stačí. Príde mi to príliš sladké.
icon
detail (l.137)
3 0
ricardo.88
  pridané 21.7.2018 10:22
ja som zožral 250 gramovú nutelu na posedenie...
icon
detail (l.191)
dogyno
  pridané 18.1.2018 11:22
Damn... tu sa už dlho nič nevarilo :(

Takže moje raňajky o 11:30... budú káva a rohlík, či chleba s niečím... lebo áno :D
icon
detail (l.137)
ricardo.88 -> ace
  pridané 13.6.2016 17:03 (editované 13.6.2016 17:07)
No neviem, mne tam všetko pripadá vábne. Očekuj borca na YT, volá sa Food Busker, a každý deň varí na jednom z londýnskych marketov,Covent Garden, Borough Market, Camden Lock, alebo Brick Lane, videl som ho už niekoľkokrát naživo, a jeho jedlá vyzerajú všetky ako z 5 hviezdičkovej reštiky, at o ich všetky robil na ulici, na živo.

https://www.youtube.com/channel/UCF_fEX51a8LTXmMeJbPAPjw
icon
detail (l.599)
ace -> ricardo.88
  pridané 13.6.2016 9:02
ja som mal na Camdene taky problem, ze aj ked to moze byt vsetko super, jednoducho tam tie jedla rozhodne nevyzeraju vabne, skor naopak. ale zaujimave miesto, streetfood prepleteny napriklad so skvelym obchodom s platnami, kusok odtial predavaju take fancy korzetove saty a o dalsi kusok dalej je Cyberdog:)
icon
detail (l.137)
ricardo.88 -> m1sso
  pridané 12.6.2016 20:07 (editované 12.6.2016 20:08)
Jako určite to bola lahoda, to nepopieram, len tá kombinácia chutí je trošku také plytvanie.

Omeleta nie, ale ale volské oko, prípadne poached egg, po našom stratené vajco, sa do deliaktesových burgrov dáva úplne bežne. Super vec.
Nedávno som mal v Camden Markete , kde mimochodom robia neskutočný street food, ak niekto navštívi Londýn, tak Camden Market je miesto ktoré sa nesmie vynechať. Tak tu som ochutnal aboslútne famózny burger z konfitovanej kačice, modrým syrom, rukolou a balzamikovou cibulou a volským okom z kačacieho vajca. Niečo absolútne famózne.

Po dokončení som mal tak mastné ruke že som radšej nechcel chytiť mobil.
icon
detail (l.174)
m1sso -> ricardo.88
  pridané 12.6.2016 19:50
Ja uz som pomixoval kade co. No takuto kombinaciu som robil prvy krat, povodne som to nechcel miesat, no diviaciny bolo pomenej. Ku podivu, ta kombinacia nebola vobec zla.
Inak, tie buchty su klasicke supermarketove "hamburgerove", cize nic extra. Malokedy sa mi podari zohnat nieco lepsie.
Mne salat do burgra pasuje, aj kadejaka ina zelenina, tu cerstvu petrzlenovu vnat musim skusit, to moze byt fajnota.
Co hovoris na omeletu, ci volske oko? To si ja osobne niekedy prelozim cez maso:))
icon
detail (l.137)
ricardo.88 -> m1sso
  pridané 12.6.2016 19:02 (editované 12.6.2016 19:05)
Ja som pred pár dňami robil tieto skvosty. Hovädzie pliecko, asi najideálnjeiše na burgre, super pomer tuku a masa 20-80. Omáčka kombinácia majonéza a sriracha, červená cibula skaramelizovaná s balzamikom, spečená slonina, zrelý cheddar, a na vrch miesto šalátu (neznášam šalát v burgroch) čerstvé vňate petržlenu.

edit: Nerád používam sezamové bulky, neviem prečo ale prídu mi strašne suché a chutia ako kus polystyrénu. Uprednosťnujem maslové briošky, aj keď neviem si spomenúť či ich na Slovensku dostať, ale ak áno, tak rozhodne doporučujem použiť pri burgroch.
icon
detail (l.137)
ricardo.88 -> m1sso
  pridané 12.6.2016 18:59
Vyzerá veľmi sympaticky, aj keď neviem či kombinácia dvoch odlišných mäs, a oboch dosť nezvyčajných, boal dobrá voľba. Jelenina a dviačina majú obe veľmi charakteristicé a halvne rozlišné chute, takto je z toho taký nešťastný mix.
icon
detail (l.174)
5 0
m1sso
  pridané 12.6.2016 17:14 (editované 12.6.2016 17:15)
Ked uz o tej zdravej strave, toto som do seba vpratal, sice to chvilu trvalo, no dal som ich oba:).
Neviem sa ani pohnut a napisat toto, rsep. dogulat sa ku klavesnici bolo neskutocne tazke, no stalo to zato:)
btw. su to jelenio diviacnie burgeris, ak by to nahodou niekoho zaujimalo.
01 02 03 04 05 06 07 ... 40 >>