Elite: Dangerous bude pristávať na planétach a mesiacoch

Hranie na povrchu vesmírnych telies je prvou časťou platenej expanzie Horizons.

pridal roberto 6.8.2015 o 21:02 pod hry
Elite: Dangerous bude pristávať na planétach a mesiacoch

HRY > NOVINKY >

Autori Elite: Dangerous oznamujú blížiaci sa príchod novej platenej expanzie, či skôr série expanzií, pomenovanej Horizons. Ako to vlastne bude prebiehať? Expanzia PC verzie je rozdelená na časti, pričom prvá k hráčom doletí koncom roka 2015 a hru rozšíri o pristávanie na planétach bez atmosféry a mesiacoch. Frontier Developments ponúka možnosť predobjednať si bundle Elite: Dangerous so všetkými doteraz vydaným free rozšíreniami a expanziou Horizons za €49.99, majitelia hry majú dočasne možnosť predobjednať si expanziu so zľavou £10. Ako odmena za predobjednanie je ponúkaná aj loď Cobra Mark IV. Okrem toho je v ponuke stále aj Lifetime Expansion Pass za €175.

Majitelia Horizons budú teda môcť po identifikovaní vrakov lodí, minerálov či pevností zostúpiť k povrchu planéty/mesiaca a ďalej bude vhodné použiť ďalšiu novinku - prvé prieskumné vozidlo v hre pomenované Scarab. Prechod medzi vesmírom a povrchom planéty by mal byť rýchly a hladký, teda bez načítacích obrazoviek. Povrch planét má ponúknuť zážitok z prieskumu neznámeho sveta, možnosť ťažiť suroviny aj infiltrovať pevnosti chrániace hodnotné poklady.

Svety nemajú byť zmenšené, autori sľubujú pomer ich veľkosti vo vesmíre a veľkosti pri lietaní nad povrchom v pomere 1:1 a dokonca dogfighty v kaňonoch ovplyvnené gravitáciou. Toto dlho očakávané rozšírenie prenikne do každej časti hry - lietať nízko nad povrchom i pristávať sa bude dať aj s priateľmi v letkách, bude to zapojené do nedávno otvoreného režimu Powerplay a pristávaniu sa nevyhnú ani príbehové eventy.

Druhá časť expanzie má byť vydaná v prvom štvrťroku 2016 a obsahovať ďalšie zásahy do hrateľnosti vrátane zmeny lootu a craftingového systému. Svet Elite: Dangerous sa ale nemá rozdeliť a tí, ktorí si expanziu nekúpia, zostanú spolu s jej majiteľmi a majú ťažiť z toho, že sa autori budú hre naďalej venovať, odstraňovať chyby a optimalizovať. Na konci oznámenia stojí poznámka, že táto verzia Elite Dangerous: Horizons je iba pre PC hráčov. Verzia pre Xbox One je zatiaľ iba súčasťou programu Xbox Game Preview a expanziu zrejme dostane neskôr a možno celú naraz.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (1)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk