Najlepšie mody s témou Star Wars

Epické real-time vesmírne boje, lietanie s X-wingom, duely so svetelnými mečmi i taktické prestrelky stormtrooperov.

pridal roberto 23.12.2015 o 11:31 pod hry
Najlepšie mody s témou Star Wars

HRY > NOVINKY >

V kinách vrcholí ošiaľ okolo Star Wars: The Force Awakens, priaznivci multiplayerových akcií si užívajú nový Star Wars Battlefront a my sme vám už cez víkend ponúkli výber z klasických Star Wars hier. To však ešte stále nie sú všetky spôsoby, ako si urobiť Star Wars zimné prázdniny/dovolenku. PC Gamer prišiel so zoznamom najlepších Star Wars modov. Niekde stačil balík dobre navrhnutých skinov, inde venoval tím moderov desiatky hodín práce príprave totálnej konverzie. Spolu je toho viac, než stihnete zahrať do jarných prázdnin.

Tides of War pre Freelancer
Legendárne svety Freelancera a Star Wars sú perfektne kompatibilné a o ich zlúčenie sa pokúsilo hneď niekoľko moderov Tides of War sa odohráva po smrti cisára Palpatina, keď rebeli nabrali na sile, ale boj ešte neskončil a ponúka snáď všetky typy lodí od legendárnych X-Wingov až po Star Destroyer.

Najlepšie mody s témou Star Wars

Star Wars: Requiem pre Sins of a Solar Empire
Vesmírne Sins of a Solar Empire prekvapila nejedného RTS nadšenca a hoci Star Wars mod sa opäť priam ponúkal, prekvapil aj autor Star Wars: Requiem. Namiesto totálnej konverzie jednoducho vyhlásil, že Sins of a Solar Empire je súčasťou Star Wars univerza a bolo len otázkou času, kedy sa Palpatine pokúsi obsadiť aj tento kút galaxie. Tri pôvodne na život a na smrť znepriatelené frakcie sa tak spájajú, aby čelili novej hrozbe.

Najlepšie mody s témou Star Wars

Sins of a Galactic Empire pre Sins of a Solar Empire: Rebellion
A tu máme to, čo ste čakali o obrázok vyššie. Mod pre SoaSE aj s expanziou Rebellion je totálnou konverziou, kde dlhé a epické boje rozhodujú o výsledku občianskej vojny a osudoch šiestich frakcií.

Najlepšie mody s témou Star Wars

Thrawn's Revenge II: Ascendancy pre SoaSE: Rebellion
A ešte raz Sins of a Solar Empire, tentokrát po páde cisára Palpatina. Impérium sa ešte celkom nerozpadlo, ale galaxiu už križujú lode Novej Republiky, čomu zodpovedajú aj lode.

Najlepšie mody s témou Star Wars

Conquest pre Mount & Blade
Ambiciózny mod mení hernú mapu, ponúka zaujímavé preteky a speedery a, samozrejme, v prvom rade boj so svetelnými mečmi. V jeho stopách kráča rozpracovaný Bear Force II pre Mount & Blade: Warband.

Najlepšie mody s témou Star Wars

Imperial Assault pre Arma 3
Vznikne niekedy oficiálny Star Wars vojnový simulátor ala Arma 3? S vysokou pravdepodobnosťou nie, takže treba o to viac držať palce tomuto sľubne sa rozbiehajúcemu módu, ktorý Arma 3 rozširuje o stormtrooperov, scout trooperov i funkčný speeder.

Najlepšie mody s témou Star Wars

First Strike pre Battlefield 2142
Arma 3 nie je zďaleka pre každého, tak čo napríklad Battlefield 2142? Stormtrooperi, vozidlá, dogfighty a detailné mapy. Momentálne pretrváva problém s odstrihnutím od serverov, ale do jeho odstránenia už možno bude na svete aj singleplayer aktualizácia.

Najlepšie mody s témou Star Wars

Galactic Conquest pre Battlefield 1942
Mimoriadne bohatá totálna konverzia vás nechá vybrať si medzi obdobím občianskej vojny a Vojny klonov a následne bojovať na zemi i vo vesmíre. Počas rokov sa mod rozrástol o AT-AT, loď Millennium Falcon a ďalšie známe stroje univerza Star Wars.

Najlepšie mody s témou Star Wars

Warlords pre Homeworld 2
3D vesmírna RTS už má svoje roky, ale stále je dôvod sa do nej vracať - je 3D! Najbližší návrat si môžete ozvláštniť touto totálnou konverziou. Autori venovali veľké množstvo času zapracovávaniu množstva frakcií z filmov plus frakciu Yuuzhan Vong z (dnes už nekánonických) románov. Nesmú chýbať letky X-Wingov ani Super Star Destroyer.

Najlepšie mody s témou Star Wars

Vector Prime pre Haegemonia: The Solon Heritage
Obsahovo možno podobný modom pre Homeworld a Sins of a Solar Empire, ale jedinečnosť mu dodávajú mechaniky, už trochu bradatej, real-time stratégie. Vector Prime ju obohacuje aj o generátor náhodných máp, takže o osud galaxie môžete bojovať znova a znova.

Najlepšie mody s témou Star Wars

Imperial Architect pre Prison Architect
Tak toto asi nie je typ hry, od ktorej by ste očakávali Star Wars mod. Ale prečo nie? Pár nových skinov a rôzne typy stormtrooperov a droidov dozerajú na interplanetárnych zločincov.

Najlepšie mody s témou Star Wars

Galactic Warfare pre COD4: MW
Heslom tohto modu je vernosť nadovšetko. Vernosť predlohe. Autori si dali prácu nie len so zbraňami, ale hlavne s mapami, ktoré sa snažia kopírovať lokality ukázané vo filmoch.

Najlepšie mody s témou Star Wars

Star Wars Eternal Conflicts pre Nexus: The Jupiter Incident
Mod možno nikdy nebude dotiahnutý do úplného konca, ale aj on ťaží z výnimočnosti základnej hry, real-time stratégie zameranej na boje. Ak nechcete, aby vás RTS s loďami z Hiezdnych Vojen nútila do stavania základní a ťaženia zdrojov, siahnite po Nexuse.

Najlepšie mody s témou Star Wars

Republic at War pre Star Wars: Empire at War: FoC
Totálna konverzia Star Wars hry do Star Wars univerza? Aj to je možné. V základnej hre si to rozdali Impérium a Rebeli a mod vás prenesie do obdobia konfliktu medzi Republikou a Konfederáciou.

Najlepšie mody s témou Star Wars





Páči sa mi!

Zaradené pod: Star Wars






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (1)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19420)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk