Dočkáme sa Bayonetty 3, Okami 2 a ďalších Scaleboundov?

Známy japonský vývojár Hideki Kamiya sa nechal v rozhovore počuť, že už má nápady na pokračovania hneď niekoľkých známych hier

pridal matus_ace 18.6.2016 o 8:38 pod hry
Dočkáme sa Bayonetty 3, Okami 2 a ďalších Scaleboundov?

HRY > NOVINKY >

Hideki Kamiya patrí mezdi tých najznámejších japonských vývojárov. Pracoval na Resident Evil a Devil May Cry sériách v dobe ich najväčšej slávy, neskôr priniesol aj jedinečný titul Okami a jeho unikátna tvorba pokračovala aj v Platinum Games, kde pracoval na Bayonettách a aktuálne robí Scalebound. Zároveň patrí medzi tých vývojárov, ktorí majú na jazyku to, čo aj na srdci. Často tak prichádza s rôznymi vyhláseniami a rovnako to bolo aj v aktuálnom rozhovore pre Metro.

Najskôr len tak nadhodil, že vezme do úvahy pripomienky fanúšikov, ktorým sa viac páčil účes Bayonetty v prvej časti, keď budú robiť trojku. Rozhodne si nemyslí, že by séria mala skončiť dvojkou. A tam len začal v naznačovaní toho čo má ďalej v plánoch. Už nejakú dobu uvažuje ohľadne tretej Bayonetty, no taktiež má plnú hlavu nápadov o Okami 2. Taktiež už ale rozmýšľajú aj nad ďalšími Scaleboundami.

Netreba dodávať, že takýmito vyjadreniami vyrazil všetkým v miestnosti dych. Podobné rozhovory prebiehajú vo veľmi formálnej atmosfére, kedy ste síce s vývojárom ako novinár jeden na jedného, no okolo vás je hneď niekoľko PR ľudí, ktorí strážia to, čo sa hovorí. S podobnými vyjadreniami pravdepodobne neboli nadšení, na druhú stranu, nie je to žiadne potvrdenie týchto pokračovaní. Aj keď by ich Kamiya rád robil, nemusí sa k nim vôbec dostať. Platinum akurát dokončil hneď trojicu hier, pričom ešte stále pracujú na Scalebound a Nier: Automata.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk