Star Citizen vykladá svoje karty na stôl

Chris Roberts hráčom ukazuje, že popri počítaní peňazí stíha aj mnoho iných vecí.

pridal roberto 22.11.2016 o 14:37 pod hry
Star Citizen vykladá svoje karty na stôl

HRY > NOVINKY >

Star Citizen si nedávno pripomenulo štvrté výročie spustenia crowdfundingovej kampane a poňalo to ako oslavu, nie ako príležitosť ospravedlniť sa za dlhý vývoj. Kto si myslel, že do troch, štyroch rokov od podporenia projektu vlastnými peniazmi dostane hotový produkt, ten bol jednoducho na omyle. Verná komunita sleduje vývoj rôznych častí hry a zároveň hráva to, čo je k dispozícii v čoraz obsiahlejšej alfa-verzii. Tvorca, šéf a tvár celého gigantického projektu, Chris Roberts, sa teraz rozhodol, že podporovateľov i všetkých záujemcov nechá nazrieť nezvykle hlboko do vývoja tejto mimoriadne ambicióznej vesmírnej MMO hry.

Na oficiálnej webstránke môžete odteraz nachádzať rozpis prác odvádzaných na konkrétnych projektoch a smerujúcich k najbližšej aktualizácii. Nižšie vidíte plán pre FPS modul Star Marine končiaci vydaním aktualizácie 2.6.0. Takéto grafy by sa mali objavovať počas tvorby každej aktualizácie, ale informácie v nich budú iba orientačné a môžu sa posúvať, ak práce nepôjdu podľa plánu. Nič teda nie je vytesané do kameňa, ale aspoň môže každý vidieť, že zamestnanci štyroch štúdií robia aj niečo iné okrem prepočítavania vyzbieraných miliónov, ktorých je už 133.

Star Citizen vykladá svoje karty na stôl

Komunita okrem toho o čosi podobnejšie nahliadla do toho, ako sa budú jednotlivé povolania rozvíjať od verzie 3.0 až po 4.0. Roberts zdôrazňuje, že nie je v pláne vytvárať nejaký end-game obsah, ako mávajú MMORPG, ktoré hráča motivujú k dosiahnutiu najvyššieho levelu, kde sa z neho stane pán úžasný. Star Citizen má byť viac o zážitkoch, viac slobodný, čo podporí aj špecializácia lodí. Hráč môže získať výbornú fregatu Idris, ale okrem toho, že mu príliš dobre neposlúži ako prepravná a ťažobná loď, môže pohorieť aj pri prenasledovaní menších lodí v poli asteoridov.

Pre obchodníkov bude kľúčová už aktualizácia 3.0, ktorá prinesie obchodovanie s komoditami v rôznych pristávacích zónach skrz obchody i NPC. S obchodom súvisí aj preprava veľkého množstva tovarov medzi zónami, čo bude zasa príležitosť pre pirátov i pašerákov a tí vytvoria dopyt po žoldnieroch a lovcoch hláv. Aktualizácia 3.1 bude tematicky zameraná na ťažbu a dopĺňanie paliva, 3.2 na opravy a vykrádanie vrakov a aktualizácia 3.3 bude farmársko-záchranárska. Aktualizácia 4.0 potom otvorí skoky do viacerých hviezdnych sústav a s nimi aj úlohy pre prieskumníkov a výskumníkov.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19851)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk