Režisér filmovej Resident Evil série sa chystá sprzniť aj Monster Hunter

Paul W.S Anderson pomaly končí so svojou Resident Evil sériou,no už si brúsi zuby na ďalšiu veľkú značku Capcomu

pridal matus_ace 22.11.2016 o 13:58 pod hry
Režisér filmovej Resident Evil série sa chystá sprzniť aj Monster Hunter

HRY > NOVINKY >

Pamätám si doby, keď Paul W.S Anderson robil ešte kvalitné filmy. Jeho Event Horizon považujem za jeden z najviac nedocenených sci-fi hororov. Dokonca mam veľmi rád aj jeho Mortal Kombat s gumeným Gorom a aj prvý Resident Evil mu vyšiel. Odvtedy však túto sériu ťahal ku dnu a každý ďalší film bol už len horší. Fanúšikovia hernej série si vydýchli, keď oznámil, že prichádzajúci Resident Evil: The Final Chapter bude posledným. Na pozore sa však teraz musia mať fanúšikovia série Monster Hunter, na ktorú si teraz Anderson brúsi zuby.

V rozhovore pre Deadline totiž potvrdil, že práve na túto sériu sa zameria najbližšie. A neplánuje priniesť jeden film, ale rovno celú dlhotrvajúcu sériu, podobne ako v prípade Resident Evil. Pre prvý film už má však pripravený scenár a ukázal aj VFX render, na ktorom prezentuje ráz svojho filmu. Vidíme na ňom draka, ako ničí letisko v Los Angeles. Celkový rozpočet filmu by mal byť 50+ miliónov dolárov,čiže podobný ako v prípade Resident Evil filmov. Prvý film bude o mužovi v slepej uličke, ktorý náhodou zistí, že je potomkom pradávneho hrdinu. Vydá sa tak na cestu do mýtickej krajiny, kde chce trénovať, aby sa stal Monster Hunterom skôr, než monštrá z tohto sveta zničia ten nás. Film bude končiť epickým súbojom s drakom práve na letisku.

A čo Andersona k Monster Hunter značke priviedlo? Tie veľké a krásne svety, ktoré hry vybudovali. Vidí v nich podobný potenciál ako v Star Wars. Taktiež ale tento svet nemá žiadne centrálne postavy, čo mu zas pripomína, keď do Resident Evil sveta prišiel s vlastnými. No a potom sú tu boje s obrovskými monštrami, či už vychádzajú spod zeme, alebo sú to lietajúce draky. A na tomto chce Anderson vyskladať vlastné univerzum, podobné ako má napríklad Marvel.

Anderson už má prepracované dva filmy, pričom počíta s nakrúcaním v Číne a Južnej Afrike. Na konci prvého filmu chce predstaviť svoju víziu, že monštrá si do nášho sveta prišli pre pomstu. A bohužiaľ to všetko zatiaľ znie veľmi zle, takže môžeme len dúfať, že to dopadne aspoň ako tie menej hlúpe Resident Evil filmy.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19599)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk