Civilization VI dostalo zimnú aktualizáciu a dva DLC balíky

K úpravám a opravám bola pribalená svetová novinka. Poľsko a Vikingov nájdete v platených balíčkoch.

pridal roberto 21.12.2016 o 20:32 pod hry
Civilization VI dostalo zimnú aktualizáciu a dva DLC balíky

HRY > NOVINKY >

Civilization VI dostalo "Winter 2016 Update", free aktualizáciu s úpravami, opravami a jednou očakávanou novinkou a spolu s ňou prichádzajú aj dva DLC balíky.

DLC Poland Civilization & Scenario Pack pridáva Poľsko aj s jeho líderkou, kráľovnou Hedvigou I. Hedviga pochádzala z rodiny Anjuovcov vládnucich Uhorsku aj Poľsku a svojou svadbou zjednotila Poľsko s Litvou. Hoci väčšinu politickej moci musela po svadbe prenechať svojmu manželovi, angažovala sa v kultúre i diplomacii, oficiálne viedla menšie vojenské výpravy a rímskokatolícka cirkev ju uctieva ako svätú Hedvigu.

Firaxis jej prisúdil bonusy viery, kultúry a zlata k svätým pozostatkom (relics) a schopnosť rozšíriť svoje náboženstvo do cudzieho mesta, keď získa jeho územie. To nebude ťažké, keďže poľské tábory a pevnosti automaticky zaberajú okolité políčka, a to aj keď patria mestu konkurenčnej civilizácie. Unikátnou poľskou jednotkou sú okrídlení husári, ktorí dokážu nepriateľa zatlačiť o políčko späť. Unikátna budova nesie meno Sukiennice a zvyšuje produkciu z medzinárodných obchodných ciest a zlato z vnútroštátnych obchodných ciest. Poľsko tiež mení jeden vojenský slot v štátnom zriadení za slot pre divokú (ľubovoľnú) kartu. Súčasťou balíčka je aj scenár Jadwiga’s Legacy, v ktorom je hráčovou úlohou ubrániť Poľsko, Prahu a Viedeň pred inváziou Turkov i Teutónskych rytierov. DLC stojí €4.99.

Vikings Scenario Pack je postavený okolo scenára Vikings, Traders and Raiders, čo má byť doteraz najdetailnejší scenár. Ide o 100 ťahový scenár umiestnený do severnej Európy v rokoch 787 až 1087 a z hráča sa v ňom stáva nórsky, dánsky alebo švédsky vodca. Ako vikingský panovník môže vytvoriť obchodné impérium a prosperujúce mestá a šíriť svoju vieru, ale lákavejšie znejú návrhy na námornú inváziu do Anglicka, obsadenie Paríža, objavenie Ameriky a plavbu cez Gibraltársku úžinu do Stredozemného mora.

Toto DLC do hry pridáva aj 6 nových mestských štátov s rôznymi bonusmi pre svojich patrónov a tri divy sveta. Tiež sa predáva za €4.99 a keďže neobsahuje nový typ mapy ani novú civilizáciu, jeho stránka na Steame sa plní negatívnymi používateľskými recenziami hlavne od vlastníkov Deluxe edície Civilization VI.

Civilization VI dostalo zimnú aktualizáciu a dva DLC balíky

S mapami ale súvisí najväčšia "svetová" novinka zimnej free aktualizácie. Ako si už mnohí domysleli, Civilization VI konečne dostalo mapu sveta, ktorá pribudla medzi voliteľné typy máp pri štarte hry. Hráči si teda môžu opäť užiť (trochu neférovú) výhodu znalosti geografie. Užitočnou novinkou bude aj príkaz pre jednotku "Alert", ktorý ju uspí až do chvíle, kým sa v jej blízkosti objaví nepriateľ. Ďalšie úpravy sa týkajú vyváženia hry, vylepšujú umelú inteligenciu a opravujú bugy.

Civilization VI dostalo zimnú aktualizáciu a dva DLC balíky





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19842)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk