Hráči vybrali najlepšie mody roka 2016

Hráči vyberali najlepšie mody roka, pozrime sa na ich Top 10.

pridal roberto 29.12.2016 o 15:57 pod hry
Hráči vybrali najlepšie mody roka 2016

HRY > NOVINKY >

Po výbere redaktorov bolo na Mod DB zverejnené aj hlasovanie hráčov, ktorí tam chodia hľadať novinky a deliť sa o zážitky z hrania modifikácií hier. Tu je 10 najlepších:

10. Expanding Fronts (Star Wars: Galactic Battlegrounds)

Expanding Fronts je rozširujúca modifikácia real-time stratégie od LucasArts z roku 2001. Do bojov sa vďaka nemu zapájajú nové jednotky, pričom každá z ôsmich frakcií bola upravená, aby bola unikátnejšia a zároveň autentickejšia vo vzťahu k univerzu Star Wars. Nový obsah pribudol aj do editora scenárov.

Hráči vybrali najlepšie mody roka 2016

9. RHS: Armed Forces of the Russian Federation (ARMA 3)

Tento mod pridáva do ARMA 3 ozbrojené sily Ruskej federácie a Spojených štátov amerických. Dve superveľmoci sa môžu stretnúť v realistických taktických bojoch.

Hráči vybrali najlepšie mody roka 2016

8. Call of Warhammer: Beginning of The End Times (Medieval II: Total War: Kingdoms)

Ak vám nesadol Total War: Warhammer, alebo ešte čakáte na kompletnú edíciu, možno radi dáte šancu týmto modom pre Medieval II. Samotný mod Call of Warhammer je už starší, ale tento rok bolo oficiálne vydané Beginning of The End Times, kde autori ubrali na pôvodne trochu zviazanej hrateľnosti a pridali nové jednotky, frakcie i kontinenty.

Hráči vybrali najlepšie mody roka 2016

7. Divide and Conquer (Medieval II: Total War: Kingdoms)

Veľký sub-mod do Third Age: Total War sa nedávno dočkal opätovného vydania. Najnovšia verzia by mala poskytnúť skvelý a bezproblémový zážitok zo sveta Pána prsteňov s viac frakciami a jednotkami než mal pôvodný Third Age.

Hráči vybrali najlepšie mody roka 2016

6. Medieval Kingdoms Total War (Total War: Attila)

Obľúbenosť hry Medieval II: Total War s datadiskom Kingdoms ako modovacej platformy potvrdzuje Medieval Kingdoms. Pokým s Attilom sa môžete prizerať rozpadu bývalej Rímskej ríše, v tomto mode začínate v roku 1212. Do vrcholného stredoveku prirodzene patria nové frakcie i jednotky.

Hráči vybrali najlepšie mody roka 2016

5. Brutal Doom 64 (Doom II)

Vďaka tomuto modu je späť Doom z konzoly Nintendo 64 s novými špeciálnymi a časticovými efektmi, nasvietením, ale aj reálnejšie vyzerajúcou krvou a novými animáciami zbraní a hudbou, ku ktorým sa pridávajú príšery a ďalšie veci z originálnej hry Doom 64.

4. Thrawn's Revenge: Imperial Civil War (Star Wars: Empire at War: Forces of Corruption)

Thrawn's Revenge je mod pre vyše 10 rokov starú RTS od Petroglyphu a LucasArts a jej expanziu Imperial Civil War. Po jeho nainštalovaní sa hráči môžu zapojiť do udalostí po Palpatinovej smrti.

Hráči vybrali najlepšie mody roka 2016

3. Hearts of Iron IV: The Great War (Hearts of Iron IV)

Pôvodná hra je venovaná 2. svetovej vojne, ale The Great War navštevuje oveľa menej známe prostredie 1. svetovej vojny. Hra začína už v roku 1910, aby hráč kontrolujúci jednu z veľmocí sledoval udalosti vedúce k prvému svetovému konfliktu. Aby sa mohol stať súčasťou Trojspolku alebo pridať k Centrálnym mocnostiam, musela byť upravená mapa a pridané nové udalosti, lídri, jednotky i technologický strom.

2. Enderal (Elder Scrolls V: Skyrim)

Totálna konverzia Skyrimu na úplne iný svet vyhrala aj cenu pre najlepší mod na tohtoročných Game Awards. Nadväzuje na starší mod Nehrim: At Fate's Edge pre Elder Scrolls IV: Oblivion a región Skyrim mení na miesto nesúvisiace s Elder Scrolls, temné a prešpikované tajomstvami čakajúcimi na odhalenie.

Víťaz: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Chernobyl (S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat)

Modifikácie S.T.A.L.K.E.R.a patria medzi najobľúbenejšie a pokým redakcii  Mod DB sa veľmi páči Old Good STALKER Evolution, hráči dali prednosť modu Call of Chernobyl otvárajúcemu nový sandboxový herný režim. Rozsiahly mod obsahuje 32 máp, zmenený level dizajn, umelú inteligenciu aj A-Life eventy, tiež nastaviteľné počasie, postavy aj s menami, portrétmi a výberom frakcie. To všetko ešte doplnené o voliteľné režimy ako Ironman, Story mode a Zombie survival mode.





Páči sa mi!

Zaradené pod: mod






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk