Ako ochránite svoj kúsok zeme v Conan Exiles?

Kto si bude chcieť postaviť vlastný domov, automaticky sa zapojí do boja o moc, kde sú ultimátnou zbraňou gigantické príšery ukázané v novom videu.

pridal roberto 20.1.2017 o 20:19 pod hry
Ako ochránite svoj kúsok zeme v Conan Exiles?

HRY > NOVINKY >

Predčasný prístup do PC verzie Conan Exiles bude otvorený už 31. januára, takže je najvyšší čas, aby nás je autori po boji o prežitie a výstavbe oboznámili aj so systémom dominancie/vlády. Majiteľ hry si bude môcť založiť aj vlastný server a nikoho doň nepustiť, ale primárne to bude multiplayerová survival hra. Ak sa hráč bude chcieť posunúť od prostého prežívania k niečomu väčšiemu, nájde si kúsok neobsadeného miesta a postaví si domov. Tým si zároveň privlastní okolitý pozemok, na ktorom už bez jeho súhlasu nebude môcť stavať nikto iný, a tým sa zapojí do boja o vládu nad krajinou. Vyplatí sa stavať v blízkosti vzácnych zdrojov a tiež bude dobré mať prístup k viacerým z nich, čo prirodzene motivuje k hraniu v klanoch.

Ako ochránite svoj kúsok zeme v Conan Exiles?

Budovy budú zničiteľné, čo nepriateľom a susedom umožní zbaviť sa konkurenta a spolu s tým vyvstáva otázka, ako počas neprítomnosti ochrániť svoj majetok a pôdu. Jednou z odpovedí je systém rôzne tvrdých materiálov, pričom mäkšie nemôžu byť použité na zničenie tvrdších ani rovnako tvrdých. K zničeniu pieskovcového valu (tier 1) bude musieť útočník použiť prinajhoršom železné zbrane (tier 2).

Ako ochránite svoj kúsok zeme v Conan Exiles?

Druhou časťou odpovede sú NPC otroci získavaní zajímaním slobodných NPC. Lukostrelci sa uplatnia na hradbách, bojovníci môžu striehnuť vo vnútri. Pri útoku na najvyšší tier hradieb budú účinné iba výbušniny a avatari zoslaní bohmi, ktorých si môžete pozrieť vo videu. Privolať si na chvíľu avatara znamená vylepšiť oltár vo svojej pevnosti na najvyšší level a zohnať najlepšieho kňaza. Odmenou ale bude takmer nezastaviteľná zbraň, ktorej útok sa predčasne skončí, iba ak je obranca pripravený a včas zabije kňaza.

Nie každému sa predstava príšer dupajúcich po mnohodňovom úsilí páči, preto budú aj servery bez avatarov. K Steam Early Access verzii má už na jar pribudnúť verzia pre Xbox Game Preview a finálna hra zamieri aj na konzolu PlayStation 4.

Ako ochránite svoj kúsok zeme v Conan Exiles?





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19539)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk