Týždenník - Mass dEffect

Tento týždeň sa niesol v znamení skorého prístupu do Mass Effect: Andromeda, a aj keď samotná hra je slušná, väčšiu pozornosť upútali animácie.

pridal saver 19.3.2017 o 21:34 pod hry
Týždenník - Mass dEffect

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa niesol v znamení skorého prístupu do Mass Effect: Andromeda, a aj keď samotná hra je slušná, väčšiu pozornosť upútali animácie a mimika. Ale to nie je v sérii nič nové, rôzne takéto zaujímavosti ju doprevádzajú od počiatkov. Nie je to zásadný problém hry. Je len škoda, že to neodstránili. Recenzie na hru vyjdú v pondelok ráno.

Z iných noviniek nám pekné zábery ukázal Escape From Tarkov, očakávaná MMO fps akcia, pridali sa aj ďalšie náznaky na Crash Bandicoot na PC. Zaujímavá bola nová mapa do Counter-Strike: Global Offensive. Prvú polhodinu akcie ukázal Prey titul, náznaky tu boli na remaster prvého Starcraftu.

     

Z hardvéru sa nám znovu rozbiehajú benchmarky GTX1080ti. Nie však základnej verzii, tá je už v základnej forme vonku, ale teraz prichádzajú nereferenčné verzie. Dve z nich už dostali testy a zvyšujú výkon oproti základu. K tomu nám z hardvéru AMD ohlásilo príchod Ryzen 5 verzie procesorov na 11. apríla, ak plánujete kupovať PC, môžete počkať, čo ponúknu.  K tomu, ak si kupujete hardvér a nevedeli by ste, ako si to celé máte poskladať, PC Building Simulator vyšiel v prvej verzii a ponúkne možnosť virtuálne si skladať vlastné PC.

Keď sme pri PC, práve vyšiel aj port Nier: Automata a dopadol podľa očakávaní. Japonským firmám často porty nevyjdú, nevenujú im dostatok pozornosti a testovania, a tak to aj dopadá. Tentoraz to síce nie je katastrofa, ale je tam veľa rôznych problémov a na tú grafiku mal byť framerate úplne inde.

Ak máte Nintendo Switch, môžete si pozrieť, aká je zmena rýchlosti, ak načítavate hru z interného úložiska, SD karty alebo karty hry. Nintendo okrem toho ohlásilo zdvojnásobenie produkcie konzoly, keďže odbyt je veľký. Okremo toho z Playstation tábora Sony ohlásilo príchod PS4 titulov na PS Now, a teda aj na PC.

Cez týždeň sa v Európe dožil Xbox 15 rokov a pripravili sme k tomu súhrnné video, pre Premium hráčom prišlo do Battlefieldu 1 aj prvé DLC, ktoré sme si už priblížili. Po roku od vydania tu máme kompletnú prvú sezónu Hitmana, ktorú sme zhrnuli v recenzii. Z menších hier sme sa pozreli na Police Tactics: Imperio, pridali sme Four Last Things, futuristické preteky FAST RMX, Dystoria, adventúru Memoranda a nový Shovel Knight: Specter of Torment. Z hardvéru sme sa pozreli na nový HyperX Cloud Revolver S. Priniesli sme aj videorecenziu na Horizon: Zero Dawn





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19772)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk