Týždenník - To najlepšie z E3

Tento týždeň sme tu mali z E3 mega nádielku herných noviniek na všetky platformy, nechýbala nová konzola a veľa videí a obrázkov

pridal saver 18.6.2017 o 21:31 pod hry
Týždenník - To najlepšie z E3

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sme tu mali z E3 mega nádielku herných noviniek na všetky platformy, nechýbala nová konzola a veľa videí a obrázkov. Keďže sme si to prakticky zhrnuli už v E3 zhrnutí a pozreli sme sa aj na to, čo ľudia na internete najviac sledovali a o čom diskutovali, pozrime sa na to, čo bolo najsledovanejšie u nás.

1. Viedlo predstavenie Xbox One X - rýchlej a malej konzoly, ktorú Microsoft na E3 vo veľkom prezentoval a povedal svoju cenu 499 eur a aj dátum vydania na 7. novembra. Dozvedeli sme sa aj to, že Xboxu príde nová verzia Avatarov, ako aj spätná kompatibilita s prvým Xboxom a pôvodný Duke gamepad.

   

2. Nasledoval ho Assassin's Creed Origins a z neho špeciálne jeho limitka za 799 eur, ktorá bude pre ultra fanúšikov, ale zaujali vás aj videá, ktoré ukazovali možnosti pohybu po starom Egypte.

     

3. Tretie vo vašom záujme skončilo Metro Exodus, ktoré je síce ešte ďaleko, ale ponúklo pozitívne detaily a to čiastočne otvorené prostredia, viac voľnejšia sandboxová hrateľnosť, ale stále primárne ťahaná príbehom.

4. Ak vynecháme press konferencie, kde viedol Microsoft, z hier nasledovalo Far Cry 5, ktoré ukázalo na E3 svoj kult snažiaci sa ovládnuť územie v Montane. Ste tam však vy a vaši pomocníci.

5. Anthem od Bioware vyzerá zaujímavo a bude to niečo iné ako sme od autorov Mass Effectu a Dragon Age zvyknutí, skôr to bude ako sci-fi verzia Ghost Reconu s voľnosťou, možnosťou kooperácie a s objavovaním sveta

6. Call of Duty WWII na E3 ukázalo svoj multiplayer, ktorý sa síce vrátil späť do minulosti a nevyzerá to zle z pohľadu akcie, ale skutočne by to už chcelo prepracovať engine a to poriadne.

     

7. Doplnila to Forza Motorsport 7, ktoré dostala ako prvé ukážky, tak rovno aj požiadavky na PC verziu. Ponúkne cez 700 vozidiel, cez 30 prostredí a cez 200 okruhov v nich.

8. Wolfenstein II: New Colossus zaujal a uvidíme, ako dokáže vo finále zvládnuť zobraziť okupovanú Ameriku.

9. Na deviatom mieste sa umiestnil Hunt: Showdown od Cryteku, ktorý odprezentoval live hrateľnosťou. Pôjde o temnú survival multiplayerovku s monštrami

10. Nakoniec na desiatom pirátska hra od Ubisoftu Skull and Bones od Ubisoftu, ktorá rozširuje pôvodný koncept z Assassin's Creed: Black Flag.

     

Z ďalších tieto tituly doplnil napríklad The Crew 2, ktorý rozšíri prvú hru o lode a lietadlá. Potešili ste sa aj oživeniu Beyond Good and Evil 2, aj keď je stále ďaleko od vydania a môže sa stať hocičo, pozreli ste sa aj na Strange Brigade od Rebellionu, ktorý ponúkne mix Left 4 Dead herného štýlu s Uncharted štýlom prostredí. Crackdown 3 nechýbal, aj keď ukázal len singleplayer. Od Sony sa predviedol Spider-Man, Days Gone alebo God of War. Od Bethesdy sa okrem Wolfensteina predstavil aj Evil Within 2, Nintendo ukázalo Super Mario Odyssey a Bungie Destiny 2, ktoré sa na PC ukazovalo v 4K/60 fps. Je to exkluzívny framerate pre PC verziu, na ktorej stavajú marketing a chcú prilákať do hry hráčov na tejto platforme, keďže sa na nich pri prvej hre vykašľali. Potešilo aj ohlásenie remastru pôvodného Age of Empires.  

     

Z iných zaujímavostí sa IO Interactive osamostatnilo a získalo aj značku Hitman, takže séria bude pokračovať. Vyzerá, že sa pracuje na remastri Warcraft 3 a Diablo 2, rovnako je v príprave nové Tropico 6, ktoré dostane kooperáciu a viac ostrovov. K tomu nám E3 narušilo Take Two, ktoré tam síce nič neukazovalo, ale za zásterkou E3 možno chcelo schovať zrušenie OpenIV modu pre GTA V. Prakticky tak zrušilo modovanie hry. To sa následne prejavilo na Steam hodnoteniach hry. Hráči sa skutočne nahnevali a výhovorky Take Two, že chceli ochraňovať GTA Online, nepomohli.

   

Nakoniec cez týždeň nechýbali ani recenzie, kde sme sa pozreli na Blitzkrieg 3, doplnili sme to dojmami z Euro Truck Simulator: Heavy Cargo Truck, pridali sme Bounty Train alebo Skyforce: Anniversary a aj Wipeout Omega kolekciu. Vo VR sme sa pozreli na Starblood Arena a aj Star Trek: Bridge Crew.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19861)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk