Crossout dostal veľkú aktualizáciu s novými režimami a vizuálnymi zmenami

Hráči, ktorí nastúpili do automobilových súbojov v post-apokalyptickom svete, sa teraz môžu realizovať v bitkách klanov a s buginou Black Scorpion.

pridal PR 19.7.2017 o 14:12 pod hry
Crossout dostal veľkú aktualizáciu s novými režimami a vizuálnymi zmenami

HRY > NOVINKY >

Spoločnosti Targem GamesGaijin Entertainment dnes vydali veľkú aktualizáciu pre obľúbenú akčnú MMO hru s vozidlami Crossout, ktorá iba počas úvodného mesiaca prilákala ohromujúce tri milióny hráčov. Do post-apokalyptického chaosu sa pridávajú dva nové herné režimy: Big Black Scorpions, akrobatický deathmatch pre čulých hráčov s rýchlymi reflexmi a Clan Wars, v ktorom hráči organizovane bojujú o územnú kontrolu nad najcennejšími zdrojmi na planéte. Z ďalších noviniek aktualizácia prináša zlepšený vizuál vďaka technológii HBAO+ od Nvidie, novú mapu a možnosť stať sa vlajkonosičom počas bojov.

Pustatiny Zeme teraz vyzerajú desivejšie vďaka pridanej podpore technológie HBAO+ od Nvidie. Objekty a scény vrhajú tiene, ktoré sú oveľa detailnejšie a vernejšie, čím sa zásadne podpisujú pod lepšiu atmosféru, ale zároveň zvyšujú aj pohltenie hrou. Táto technológia je dostupná pre hráčov PC verzie Crossout. 

Novým Brawl režimom (tak sú nazvané všetky herné režimy mimo klasických bitiek) v Crossout je Big Black Scorpions. Donúti vás doslova vyskočiť z kože a nebude to z možného strachu z pavúkov. V tomto režime hráči v štýle battle royale jazdia na rýchlej a ľahkej bugine Black Scorpion vyzbrojenej akcelerátorom Scorpion Pulse. Táto mimoriadne ničivá a stará zbraň je schopná vyradiť Black Scorpion jedným zásahom. Jej dlhé nabíjanie a skutočnosť, že hráči sa respawnujú viackrát, nie sú jedinými dôvodmi, prečo nebude jednoduché vyhrať v tomto divokom deathmatchi. Každé vozidlo Black Scorpion je takisto vybavené súpravou vertikálnych trysiek, čo mu umožňuje neobvyklú a takmer nepredvídateľnú pohyblivosť po aréne. Akrobati, ktorí prekonajú svojich súperov, získajú v tomto režime cenné odmeny a takisto môžu získať fragmenty špeciálnych súčiastok pre vozidlá.

Clan Wars je hlavný režim pre organizované súťažné hranie v Crossout. Hráči sa pre účasť musia pridať k existujúcemu alebo založiť nový herný klan a vybrať spomedzi hráčov nebojácnych bojovníkov, aby ich zastupovali na najvyzývavejších bojiskách zničeného sveta. Všetci členovia na základe výkonov získajú každý týždeň patričný podiel z Urania, veľmi vzácneho zdroja, ktorý sa používa na zostrojenie najsilnejšieho vybavenia ako napríklad plameňometu. Ide o extrémne cennú komoditu aj na trhovisku priamo v hre.

Patríte medzi bláznov a ešte ste na to hrdí? Patrioti pustatiny môžu teraz vybaviť svoje vozidlá vlajkami vlastnej frakcie a ukázať ich príslušnosť komukoľvek, koho stretnú na bojisku. Vlajkonosič je inšpiráciou pre bratov v zbrani z rovnakej frakcie, a takisto získava pre seba a tímových hráčov vo frakcii zvýšenú reputáciu. K dispozícii sú dve zástavy, bežná a vzácna, pričom tá druhá prináša zvýšené bonusy.

Novinkou je aj mapa Two Turrets, ktorá je dostupná exkluzívne v režime Cargo Race. Lokalita s dvojicou záhadných skalnatých vrcholov lákala ešte pred katastrofou návštevníkov s rozličnými psychickými poruchami. Dnešní „turisti“ sú však ďaleko viac nebezpeční ako predtým, hľadajú vojenské vraky, cennú korisť a šrot.





Crossout dostal veľkú aktualizáciu s novými režimami a vizuálnymi zmenami  Crossout dostal veľkú aktualizáciu s novými režimami a vizuálnymi zmenami  Crossout dostal veľkú aktualizáciu s novými režimami a vizuálnymi zmenami
Crossout dostal veľkú aktualizáciu s novými režimami a vizuálnymi zmenami  Crossout dostal veľkú aktualizáciu s novými režimami a vizuálnymi zmenami  Crossout dostal veľkú aktualizáciu s novými režimami a vizuálnymi zmenami
Crossout dostal veľkú aktualizáciu s novými režimami a vizuálnymi zmenami  Crossout dostal veľkú aktualizáciu s novými režimami a vizuálnymi zmenami
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Gaijin Entertainment / Targem Games
Štýl: Akcia / MMO
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 30. máj 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk