Týždenník - Tomb Raider vs výstavy

Napriek všetkým novinkám z Gamecomu, IFA a PAX výstavy bol práve fanúšikovský remake Tomb Raidera II to čo vás najviac zaujalo.

pridal saver 3.9.2017 o 22:11 pod hry
Týždenník - Tomb Raider vs výstavy

HRY > NOVINKY >

Napriek všetkým novinkám z Gamecomu a PAX výstavy bol práve fanúšikovský remake Tomb Raidera II to čo vás najviac zaujalo.  Veľmi však nezaostávalo ani Call of Duty WWII alebo Sudden Strike 4, obe nám naznačujú, že druhá svetová vojna sa znovu rozbieha.

Samotný remake Tomb Raider II tituly sa ukázal prostredníctvom dema, ktoré ponúklo peknú ukážku z hry. Dúfajme, že autor to aj dokončí. V každom prípade našliapnuté má dobre. Medzitým čakáme na ohlásenie Shadow of Tomb Raider, oficiálneho pokračovania nového príbehu Lary Croftovej.

Call of Duty WWII nám ukázalo svoju hrateľnosť v konzolovej bete. A hlavne ukázalo, že atmosféra tam je, druhá svetová vojna tam je, a rovnako rýchla akčná hrateľnosť tam je. Tá rýchlosť určite nepoteší fanúšikov pôvodných COD hier, ktoré boli pomalšie a viac taktické.

   

Je to zatiaľ len konzolová beta COD, PC príde neskôr. Rovnako neskôr teraz prišla aj beta Destiny 2, ktorá ukázala peknú grafiku, dobrú optimalizáciu, ale jednoduchú arkádovú hrateľnosť. Tu bude zaujímavé sledovať, ktorá z týchto dvoch hier sadne PC hráčom viac. Obe sú primárne konzolové a ladené do arkádovosti.

   

Zaujalo vás aj nové Need for Speed Payback, aj keď zrejme viac v negatívnom zmysle, kde sa podľa komentárov nepáči realita, ale v NFS išlo o priblíženie k simulácii možno v jednej časti. Od Undergroundu ide ruku v ruke s Fast and Furious filmovou sériou a ani tu sa to nemení.  Keď sme pri arkádových racingovkách spísali sme si dojmy aj z Crew 2,  v ktorom pre zmenu transformujete svoje auto vo vzduchu na lietadlo.

Z Gamescomu pre pridali aj dojmy z Ace Combat 7, kartového pokračovania zaklínača Gwent: Thronebreaker, ktorý nám predviedol svoju kampaň. Pridali sme aj dojmy z prezentácie hry Ruiner, doplnili sme to informáciami o Crossout a Warthunder multiplayerovkách, novej expanzii pre Halo Wars 2, Konami nám odprezentovalo PES 2018, dostali sme sa bližšie k Life is Strange, survival titulu Frostpunk .

vo VR sme sa dostali do Černobylu a vo VR sme sa pozreli aj na titul Syndrome a aj Skyworlds. Nechýbali sme ani na prezentácii zelenej expanzie Cities Skylines  alebo na prezentácii nového titulu od tvorcov Trine - Nine Parchments. Vo vesmíre sme sa pozreli na JCB Pioneer.

Z ostatných noviniek sme tu mali ohlásenie vesmírnej simulácie X4 Foundations, Human Head Studios ohlásili pokračovanie Rune titulu nazvaný Rune: Ragnarok a aj MMO akciu Survived By. 2K ohlásilo sandboxový mod pre NBA 2K18, a Capcom potvrdil PS4 verziu Dead Rising 4 a Ark bude rozšírené o novú expanziu Abberation, ktorá hráčov zavedie pod zem. Objavil sa nám aj trailer na Divinity Original Sin 2:

Gamescom ponuku nám osviežili novinky z Berlínskej výstavy IFA, kde sme videli napríklad nový Asus Chimera notebook s GTX1080 grafikou, ale aj parádny Asus desktop s 18 jadrom a dual grafikou aj pre 8K rozlíšenie, doplnil to Dell s dvomi novými Alienware monitormi.

Microsoft ohlásil vydanie Mixed Reality headsetov na október, kedy vyjde aj jesenný update pre Windows 10. Mixed Reality bude mať podporu ako Minecraftu, tak príde aj zatiaľ neohlásený Halo zážitok, plus podporovať ju bude aj SteamVR.  K tomu už na Slovensku máme prístup k Xbox Game Pass službe a to za pekných 7 eur mesačne, za ktoré dostanete prístup k stovke titulov. Nakoniec Microsoft ohlásil aj príchod podpory myši a klávesnice pre Xbox One, kde myš v minecrafte už pre testovacích hráčov funguje.

Nakoniec nechýbali ani recenzie kde sme ohodnotili spomínaný strategický Sudden Strike 4,  akčný multiplayer v LawBreakers , ktorému sa zdá, že počet hráčov pomaly upadá a nechýbal ani Agents of Mayhem, nový počin od tvorcov Saints Row, ktorému však niečo chýba. Oproti tomu nič nechýba novému titulu od Ubisoft pre Switch - Mario+Rabbids.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19767)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk