Týždenník - Detektív sa vráti

Tento týždeň prekvapil hlavne Rockstar s ohlásením L.A. Noire pre nové konzoly a to aj pre Switch.

pridal saver 10.9.2017 o 22:48 pod hry
Týždenník - Detektív sa vráti

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň prekvapil hlavne Rockstar s ohlásením L.A. Noire pre nové konzoly a to okrem Xbox One a PS4 aj pre Switch. Plus ohlásili aj samostatnú verziu pre VR, presnejšie pre HTC Vive. Uvidíme, či sa niekedy dočkáme aj pokračovania. Síce pôvodná firma, ktorá hru vyvíjala, už neexistuje, ale Rockstar by mal ľudí, ktorí by to zvládli. Aj keď pri nich časové obdobie 5-10 rokov.  

Z iných zaujímavostí CD Projekt potvrdil upgrade Zaklínača 3 pre Xbox One X a PS4 Pro s tým, že PS4 Pro patch príde čoskoro. Rovnako hovorí, že Cyberpunk 2077 je v plnom vývoji, dátum vydania však neupresnil. Doplnil to PlayerUnknowns Battlegrounds, ktorý nás celý týždeň zahlcoval číslami a informáciami a to napríklad, že má na konte 10 miliónov predaných kusov, alebo že prekonal milión súčasne hrajúcich hráčov, autor naznačil, že hra dostane prepracovanú vodu zo Sea of Thieves. Nakoniec ohlásil aj nový pach, ktorý pridá do hry hmlu.

     

Battlegrounds ukazuje, že PC trh žije a potvrdzujú to aj analýzy, kde GfK ukázalo nárasty ako v desktopoch a notebookoch, tak aj perifériách ako klávesnice a myši a aj monitory, kde zahnuté a 144hz verzie idú. Pomáhajú tomu aj mody, kde sa práve rozbieha Epistle 3 jam, v ktorom dúfame v hneď niekoľko spracovaní Half Life 2 Epizódy 3 od moderov. Podobne Witcher 3 dostal vylepšený HD mod, teraz aj s ďalšími textúrami a odleskami na vode, alebo GTA V mod, ktorý rozšíril lesy. Čo nepomáha sú napríklad blokovania Steamu, kde aktuálne službu zablokovala Malajzia pre jednu hru, Fight of the Gods, ktorá ukazuje bitky bohov. Už sa to však vyriešilo a Steam zablokoval pre krajinu len túto hru.

Keď sme pri citlivých témach, South Park také veci nerieši a nová hra rovno dostane obťažnosť hry podľa výberu farby pokožky. Černoško bude mať hru najťažšiu. V Assassinovi niečo také nebude, ale užijeme si tam intenzívne násilie a aj sexuálny obsah. A keď sme už pri problémoch v hrách, zhrnuli sme si aj problematický vývoj Mass Effect: Andromeda, zatiaľ v prvej časti.

   

Z našich dojmov z Gamescomu sme pokračovali s Raiders of The Broken Planet, pridali sme aj Fallout 4 VR, manažmentovku Genesis: Alpha One. Pridali sme aj dojmy z Far Cry 5, ako aj z Forzy Motorsport 7 a pozreli sme sa aj na pokračovanie adventúrovej série Black Mirror. Autori nám ukázali Talos Principle vo VR  a aj to, o čom je hra Outreach. Na výstave nechýbal ani Blizzard s updatmi do Starcraftu. Nakoniec nám na Gamescome ukázalo HP svoju ponuku.

   

Dali sme si recenziu na prvú epizódu Life is Strange: Before the Storm, pozreli sme sa na PSVR titul Farpoint, arkádovku Knack 2  a Phantom Trigger a pridali sme recenziu na pekný farmársky titul Slime Rancher. Doplnila to recenzia na novú 3DS Kirby hru a uzatvorili sme to motorkami v MotoGP17.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk