Týždenník - Mafia sa vrátila v rôznych podobách

Spolu s mafiánskym štýlom mikrotransakcii sa vrátila späť aj samotná prvá Mafia a to na Steam, doplnili to aj výpredaje na čierny piatok, aby vám vyprázdnili peňaženku.

pridal saver 26.11.2017 o 22:18 pod hry
Týždenník - Mafia sa vrátila v rôznych podobách

HRY > NOVINKY >

Spolu s mafiánskym štýlom mikrotransakcii sa vrátila späť aj samotná prvá Mafia a to na Steam, doplnili to aj výpredaje na čierny piatok.  Presnejšie Mafia je na Steame aj s českým dabingom, ak by ste si chceli znovu vychutnať klasiku. Popritom sa spustili na Steame výpredaje, rovnako aj GOG má výpredaje a zadarmo dáva MDK, Humble Bundle dávalo zadarmo Brutal Legend, v zľavach sa pridal aj Ubisoft, rovnako EA.  EA pritom priblížilo aj vydania Turning Tides DLC pre Battlefield 1 a to na 11. decembra.

Keďže sú v téme lootboxy, moder upravil prvý Doom do lootboxej podoby aby sme si pozreli ako by vyzeral a akoby sa hral.  Mimochodom mikrotransakcie sa v hrách za posledné roky zdvojnásobili ale problém je s firmami, ktoré ich nevedia správne aplikovať ako napríklad EA. EA skritizovali aj známe mená herného priemyslu, paradoxne práve tie, ktoré sú známe problematickými praktikami. Na druhú stranu sa postavil analytik z Wall street, ktorý hovorí, že mikrotransakcie sú tu preto, lebo hry sú príliš lacné. V UK sa už o budúcnosti lootboxov rozhodlo a ostáva to na vývojároch a rodičoch.

Osvieženie týždňa prišlo parádne video na Cupsouls, ukážku ako by vyzeralo presunutie Dark Souls do Cuphead štýlu. Cuphead titul má už na Steame okolo milión a dokopy už bude mať zrejme okolo 2 milióny predaných kusov. Ozvali sa aj autori Black Mesa titulu, s tým, že vydanie Xen levelov odkladajú a ohlásili niekoľko vizuálnych vylepšení do hry. Z indie sféry sa ukázal aj zaujímavý titul SpyParty, ktorý príde začiatkom roka a bude to multiplayer medzi sniperom a špiónom. Nakoniec BlueHole, autori PUBG priniesli gameplay zo svojej MMO hry Ascent:

  

Z hardvéru Atari ukázalo svoj nový joystick k Atariboxu, dúfajme, že bude pridávať aj gamepad, keďže joystick nemusí stačiť na všetky štýly hier. Popritom magazín Time už začal s koncoročnými rebríčkami a zvolil ako najlepší gadget roka Switch konzolu, v rebríčku sa objavil aj Xbox One X. My sme si zatiaľ vybrali lacné a herné destkopové PC, ak sa vám teda nechce skladať vlastnú zostavu. Je to drahšie, ale nemáte problémy so skladaním.

  

V recenziách sme si dali dvojitú dávku EA a to Need for Speed a Star Wars Battlefront 2, obe hry na ktorých sa EA s mikrotransakciami popálilo a teraz robia čo sa dá, aby to zachránili. V prípade Star Wars rovnako aj Disney, keďže sa mu blíži nový film a musí žehliť. Ďalšie recenzie sme dali na  Heliborne, Sonic Foces, Sine Mora Ex, pozreli sme sa aj na Switch titul Earth Atlantis, a bojovku WWE 2K18. Doplnili to dojmy na Total War Arena a z hardvéru sme sa pozreli na Xiaomi Remi Note 4 mobil. Nabudúce bude nasledovať iPhone X.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19466)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk