Týždenník - Piráti v útoku

Tento týždeň sme mali v pirátskej tematike, kde najskôr piráti prekonali PS4 ochranu a následne sa pustili na moria beta testu Sea of Thieves.

pridal saver 28.1.2018 o 21:27 pod hry
Týždenník - Piráti v útoku

HRY > NOVINKY >

Pirátmi sa niesol celý uplynulý týždeň, kde začiatkom týždňa prekonali ochranu PS4. Konkrétne išlo o firmware 4.05, ktorý bol prekonaný a na ktorom sa dajú spúšťať všetky staršie pirátske hry. Je to však starší firmware, ktorý sa musí v konzole zachovať a neupdatovať ju.

Následne sa piráti nahrnuli do bety Sea of Thieves, ktorá začala cez týždeň a potrvá do konca mesiaca. Ponúka veľmi zábavné sandboxové dobrodružstvo pre jedného alebo viacerých hráčov kooperačne, kde ovládate loď, preberáte misie, hľadáte poklady a popritom sekáte kostlivcov a likvidujete posádky ostatných pirátskych lodí. Rare tam vytvorilo hrateľne a vizuálne veľmi dobrý základ a uvidíme, aký úvodný obsah ponúkne v plnej verzii a ako to bude ďalej rozširovať. Plná hra bude spustená v marci.

Pri tejto príležitosti sme si zhrnuli aj pirátske hry, kde tento rok vyjde ešte Skull and Bones alebo Pillars of Eternity II, ktoré bude tiež s pirátskou témou a aj Adventure Time, alebo Blackwake, ak sa dostane z Early Access. 

Cez týždeň sme sa dozvedeli aj dátum vydania God of War, ktorý vyjde 20. apríla. Epic ohlásil koniec Paragonu, čo sme nakoniec aj čakali, keďže ho úspech Fortnite úplne prevalcoval. Dátum vydania ohlásil aj Rust, ktorý konečne vyjde z Early Access 8. februára. Zo zaujímavých hier sa autori Metra vyjadrili k novej Exodus časti, ktorá bude mať scenár ako všetky Metro hry dokopy a dodali aj informáciu, že otvorené prostredia v hre budú mať 3 až 4 kilometre. Takto ich bude poprepájaných niekoľko. Nakoniec Kingdom Come: Deliverance ponúkol nové zaujímavé video:

Z hardvéru sa nám dejú na trhu zaujímavé veci, kde mineri vykúpili všetky grafiky, tie následne zdražujú a nie je ich dostať. PC tak zložíte veľmi ťažko, na druhej strane zhrnuli sme si už zložené desktopy, ktoré naopak išli s cenou dole. Dúfajme, že sa situácia čoskoro upokojí, ale na druhej strane, ak PC nevyhnutne nepotrebujete, oplatí sa vám už počkať do novej generácie grafík, ak nie aj procesorov, ktoré vyjdú na jeseň a už nebudú mať chyby.   

Z recenzií sme sa pozreli na mobilnú verziu World of Warships Blitz, novú verziu hadíka v Cosmic Kites, kyberpunkovú záležitosť The Red Strings Club a aj 3DS titul Mario and Luigi: Superstar Saga & Bowsers minions. Pridali sme si aj vyhodnotenie čitateľskej hry roka, kde vyhral Assassin's Creed Origins nasledovaný Horizon a PUBG. Celý rok sme nakoniec zhrnuli v Sector ročenke. Uzavreli sme tým prvých sto čísiel magazínu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19870)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk