Super Smash Bros. pre Switch bude pravdepodobne úplne novou hrou

Taktiež sme sa pozreli na to, koho v hre tento rok uvidíme

pridal matus_ace 10.3.2018 o 17:05 pod hry
Super Smash Bros. pre Switch bude pravdepodobne úplne novou hrou

HRY > NOVINKY >

Nintendo vo svojom Directe tento týždeň predstavilo bojovku Super Smash Bros. pre Switch a fanúšikovia po celom svete jasali. Z hry sme však videli len štýlový teaser a oficiálne žiadne ďalšie informácie neprišli. Hráči sa však začali pýtať, či to bude úplne nová hra, alebo len ďalší z portov z Wii U. Nintendo totiž začalo silné hry z Wii U portovať, aby sa dostali aj ku hráčom, ktorých neoslovila predchádzajúca konzola a zdá sa, že to vychádza.

Oficiálne vyjadrenie tu síce nemáme, ale hneď niekoľko indícií naznačuje, že toto bude úplne nová hra a nie port. V prvom rade je to názov, ktorý je takmer určite len pracovný. Nie je to ale Super Smash Bros. for Nintendo Switch, čo by naznačovalo port predchádzajúcej verzie. Očakávame, že s blížiacim sa dátumom vydania v tomto roku sa dozvieme aj podnázov hry.

Najvýraznejšou indíciou je však zmena štúdia, ktoré za hrou stojí. Bandai Namco a Sora Ltd sa totiž postarali o Super Smash Bros. for Wii U, no v prípade tejto hry nám teaser predstavil aspoň to, že za hrou stojí iné štúdio. Na záver sa v pravom dolnom rohu objavila informácia, že hru vyvíja štúdio Hal Laboratory. To prinieslo pôvodnú hru v sérii a Melee pre GameCube. Známi sú tiež Kirby hrami.

Zmenená bola tiež oficiálna stránka série, z ktorej sa stratili informácie o 3DS a Wii U verziách a odkazuje už len na prichádzajúcu hru. No a nakoniec sa ku hre vyjadril aj Masahiro Sakurai, tvorca série. Ten hovorí, že síce ju len teraz predstavili, no on už na nej pracoval veľmi dlho.

Super Smash Bros. pre Switch bude pravdepodobne úplne novou hrou

Čo sa týka postáv, teaser nám toho veľa neprezradil. Vieme, že sa vráti Mario a Link (Breath of The Wild), pribudnú Inklingovia. Siluety vo videu nám naznačujú, koho by sme v hre mohli vidieť ďalej, no je ťažké niektoré z nich určiť. Istotu máme len v Samus Aran a Bowsera, no niektoré vyzerajú aj ako Donkey Kong, Pit, Wario alebo Kirby. Mohli by sme vidieť aj staršie podoby Linka, Pokémonov (Jigglypuff?) a určite pribudnú aj postavy z Fire Emblem série.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19570)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk