Týždenník - návrat Sama Fishera

Tento týždeň nám priniesol recenziu na God of War, 4K update pre Red Dead Redemption návrat Sama Fishera a aj náznaky pokračovanie Bioshocku.

pridal saver 15.4.2018 o 22:29 pod hry
Týždenník - návrat Sama Fishera

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám priniesol recenziu na God of War, 4K update pre Red Dead Redemption návrat Sama Fishera a aj náznaky pokračovanie Bioshocku. Ten sa má vyvíjať v 2K Games, aj keď zatiaľ je len v úvodných štádiách a len s malým tímom. Znamená to, že je ešte vzdialený od vydania niekoľko rokov. Na druhej strane fanúšikovia tohto štýlu tu zatiaľ majú Prey, ktorý sa zrejme čoskoro rozrastie o expanziu.

Red Dead Redemption sa na Xbox One X pekne rozbehol v 4K, aj keď stále len v 30 fps, ale s 11 násobne vyšším rozlíšením, čo spravilo poriadny rozdiel. Spolu s ním prišli aj ďalšie Xbox One X updaty na Xbox360 tituly. Popritom boli ohlásené aj updaty pre 19 titulov z pôvodnej Xbox konzoly Rovnako prišiel aj 4K update na The Division, ktorý tiež pekne vylepšil grafiku a pridal aj ďalšie efekty. Pri tejto príležitosti a ohláseniach viac porozprával o ďalších plánoch aj Phil Spencer, vedúci hier v Microsofte.

 

Z nových titulov bola vydaná nová battle royale hra Radical Heights, teraz je od CliffyhoB, ktorý týmto skúša niečo nové a to rovno vo free 2 play štýle. Aj keď vybral zaujímavú tému 80-tych rokov, spracovanie je zatiaľ vo veľmi skorom štádiu. Zo zaujímavých vecí tento týždeň Ghost Recon dostal Splinter Cell misiu, v ktorej si Sam Fisher nostalgicky spomenul aj na Snakea.  Ubisoft však zatiaľ nespomenul novú Splinter Cell hru, na ohlásenie si zrejme počkáme až do E3.

 

Zo starších hier sa znovu oživí Shenmue I a II, ktoré v remastrovanej v kolekcii vyjdú tento rok na PC, Xbox One a PS4. K tomuto ohláseniu Sega pridala aj ohlásenie Sega Mega Drive Mini konzoly, ktorá pôjde v línii aktuálne vydávaných mini verzii retro konzol. Od Capcomu sme tu mali ohlásenie predaja 5 miliónov kusov Resident Evil 7 a tvorca A Way Out sa ako pochválil miliónom kusov za prvé dva týždne, tak aj zároveň naznačil, že by chcel spraviť hru s hrateľnou sexuálnou scénou. Od neho by to mohlo byť zaujímavé, ale to by mu už EA nevydalo.

 

Z mobilov bol ohlásený nový herný mobil Xiaomi BlackShark, ktorý ponúkne vysoký výkon, vodné chladenie a gamepadovú násadu. Zatiaľ však nevieme, či alebo kedy príde do Európy a hlavne za koľko. Oproti tomu už k nám prišli nové Nokie, kde vyšla už parádna Nokia 6.1 a aj zaujímavá Nokia 7 Plus.

Priniesli sme videorecenziu na Sea of Thieves, ktoré už má naplánované vydávanie ďalšieho obsahu. Zrecenzovali sme novú verziu klasickej JRPG Secret of Mana, bojovku Dissidia Final Fantasy NT, z VR titulov sme sa pozreli na Bravo Team, zo Switch titulov Paper Wars: Cannon Fodder Devastated. Na mobile sme sa pozreli na PUBG mobile, prekvapivo kvalitnú verziu PUBG, ktorá sa rozširuje rýchlejšie ako jeho veľká verzia. Doplnili sme to recenziou na Into the Breach od autorov FTL, akčný titul Extinction o zániku ľudstva a hlavne na God of War, ktorý sa v novej časti zmenil a to k lepšiemu. Hra je označovaná ako najlepší God of War doteraz. Celé sme to nakoniec uzavreli novým Sector magazínom.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk