Na brnenskej konferencii Game Access’18 sa predstaví aj John Romero

V Českej republike sa predstaví vývojár, ktorý má na konte Doom, Wolfenstein 3D, Daikatana a Quake

pridal matus_ace 10.5.2018 o 20:05 pod hry
Na brnenskej konferencii Game Access’18 sa predstaví aj John Romero

HRY > NOVINKY >

1.-2. júna prebehne v pavilóne G2 brnenského výstaviska tretí ročník hernej konferencie Game Access. Ponúkne obrovskú plejádu udalostí, ktoré zahŕňajú vzdelávanie, vývoj, biznis a po prvý raz sa na akciu dostane aj široká verejnosť vďaka novej verejnej Expo časti. Game Access ‘18 tak privíta 1000 hostí, 30 rečníkov a 60 nezávislých herných štúdií, ktoré tu budú prezentovať svoje aktuálne projekty. Samotný program však bude bohatší a začne vlastne už v stredu 30. mája, kedy prebehne profesionálny masterclass a produkčný workshop.

Na ten nadviažu štvrtkové workshopy, ktoré povedú John Romero a Brenda Romero. Program samotnej konferencie otvorí koncert v piatok ráno, po ktorom nasledujú pestrá ponúka prednášok na rôznorodé herné témy. Bude sa konať tiež veľká Indie & Business Showcase a celú konferenciu zakončí udeľovanie cien v rámci súťaže Game Access Awards, ktorá ocení tie najlepšie hry z Indie Showcase od 50 prihlásených tímov.

Prednášky budú prebiehať počas oboch dní konferencie v dvoch trackoch, pričom nebudú chýbať českí a slovenskí vývojári, no svoje prednášky do Brna prinesú aj autori obrovských projektov z celého sveta. Medzi nimi budú napríklad John Romero (Doom, Wolfenstein 3D, Daikatana a Quake), Brenda Romero (Dungeons & Dragons, Jagged Alliance, Ghost Recon), Nate Stephens (God of War), Marek Madej (The Witcher 3), Ben McCaw (Horizon: Zero Dawn), Paul Barnett (World of Tanks), Emil Pagliarulo (Fallout 3, 4) a Dan Vávra (Kingdom Come: Deliverance) a ďalší.

Verejná časť prebehne v rámci Game Access ‘18 Expo od 1. do 3. júna v pavilóne V, kde si návštevníci budú môcť užiť nové hry, virtuálnu realitu, stolovky a nesmú chýbať turnaje.

Viac informácií o Game Access ‘18 nájdete na oficiálnej stránke a ak by ste sa tam chceli pozrieť, spolu s autormi sme pre vás pripravili súťaž o lístky, ktorú spustíme už zajtra.





Na brnenskej konferencii Game Access’18 sa predstaví aj John Romero  Na brnenskej konferencii Game Access’18 sa predstaví aj John Romero  Na brnenskej konferencii Game Access’18 sa predstaví aj John Romero
Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk