Týždenník - Thanos ovládol bojisko, Lara naberá svaly

Ďalšie informácie o Shadow of Tomb Raider a prekvapivý úder Thanosa na bojisko vo Fortnite nám oživili tento týždeň.

pridal saver 13.5.2018 o 22:38 pod hry
Týždenník - Thanos ovládol bojisko, Lara naberá svaly

HRY > NOVINKY >

Ďalšie informácie o Shadow of Tomb Raider a prekvapivý úder Thanosa na bojisko vo Fortnite nám oživili tento týždeň. Totiž Epic oslovili režiséri Avengerov, ktorí radi hrávali Fortnite a ruka bola v rukáve. Do hry prišiel mód, v ktorom môžete získať rukavicu s kryštálmi a zmeniť sa na Thanosa so supersilami

Marketing už začal aj Shadow of Tomb Raider, kde autori začínajú približovať detaily ako puzzle prvky v hre, svalnatejšiu Laru a naznačili aj pridanie nového typu multiplayeru, respektíve online prepojenia, ktoré do hry zapracujú. Aj keď bez bližších detailov. Spomenuli aj rozpočet hry, ktorý zrejme ide cez 100 miliónov, možno 135 miliónov aj s marketingom.

K tomu Eidos Montreal dodáva, že robiť ziskové singleplayer hry je ťažké a v niektorej zo svojich ďalších hier skúsia nový koncept a to kratšiu a lacnejšiu singleplayerovku. Síce spomenuli Hellblade, ale najlepší príklad tohto prístupu je teraz A Way Out. Videli by to na 30 dolárovú trojhodinovú hru.

Z iných zaujímavostí tento týždeň pridal Wallmart do ponuky veľkú nádielku ešte neohlásených titulov, ktoré naznačili napríklad Gears of War 5 alebo Rage 2. Na to sa prekvapivo rýchlo spustila kampaň Bethesdy, ktorá zaplavuje Twitter obrázkami zrejme naznačujúcimi ohlásenie Rage 2 na pondelok. Bethesda začne síce s prvými ohláseniami už teraz, ale najväčšiu nádielku si nechá na E3, kde, ako je u nich zvykom, ohlásia jedne titul za druhým. Môžeme čakať, že viac titulov následne v lete a jeseň aj vyjde.

Tento týždeň pokračovali aj odhalenia hier a Days Gone nám ponúkol viac informácií a aj hodinu hrateľnosti. Naznačené bolo, že by sa FIFA 19 mohla dočkať Ligy majstrov, viac sa porozprávalo aj o Red Dead Redemption 2, ktorý bol vo vývoji 8 rokov. Z nových hier vyšiel Wild West Online na Steame a podľa očakávaní nie je dokončený. Mal byť stále označený ako Early Access

SECTROVIDEO51351.

Popritom zaujímavý podraz na PUBG corp spravil Tencent, ktorý vydal svoju licencovanú PUBG mobile hru na PC, zamaskoval to ako emulátor na testovanie mobilných verzií hier, ale emulátor vám rovno nainštaluje PUBG mobile a nastaví ovládanie klávesnicou a myšou. Na PC si tak nemusíte kupovať plné PUBG, ale hrať túto free verziu, síce nekvalitnejšiu, ale zadarmo. 

Z hardvéru firma Chuwi predstavila NUC PC s Intel procesorom a VEGA grafikou, ale prekvapivo drahšie ako priamo Intelovské NUC. Ak máte radi mini PC, objavilo sa One Mix Yoga 7, sedem palcové mini PC. Z VR sféry Lenovo ohlásilo Mirage Solo headset, ktorý bude konkurovať samostatnému Oculus GO headsetu, aj keď je dvakrát drahší. Oculus ukázal aj prototyp svojich nových technológií do ďalších verzií Oculus Riftu.

Z recenzií sme sa pozreli na novú verziu World of Tanks, kartovú hru podľa Fable značky - Fable Fortune, nový pokus o rozšírenie Total War značky o podsériu - Total War Saga: Thrones of Britannia, pridali sme si aj Yakuzu 6Ash of Gods a japonskú záležitosť Sword Art Online. Z hardvéru sme si otestovali Roccat Horde Aimo. Pozreli sme sa aj na to, či sa oplatí ísť do 32:9 monitora, prešli sme si už klesajúce ceny grafík a aj stále vysoké ceny DDR4 pamätí.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19889)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk