Rage 2 nás vtiahne do sveta mutantov na jar 2019

Avalanche studios zobralo opraty Rage značky a vyzerá, že sa snažia oživiť tento postapokalyptický svet, dodať mu akciu a explózie.

pridal saver 15.5.2018 o 18:55 pod hry
Rage 2 nás vtiahne do sveta mutantov na jar 2019

HRY > NOVINKY >

Avalanche studios zobralo opraty Rage značky a vyzerá, že sa snažia oživiť tento postapokalyptický svet, dodať mu akciu a explózie. Ak sa vám pôvodná hra zdala prispatá, toto bude presný opak. Nakoniec to je niečo, v čom je Avalanche veľmi dobré a ukázali nám to v Just Cause sérii a čiastočne aj v Mad Maxovi. 

Na rozdiel od spomínaných hier, ich Rage 2 bude v pohľade z prvej osoby, ale rovnako ponúkne masívnu mapu, explózie, vozidlá a aj rozmanitejšiu mapu ako sme videli v prvej hre. Nebude to len púšť, ale aj zelené oblasti, džungle, bažiny a rozsiahlejšie mestá.

V hre sa totiž dostávame do doby po dopade zvláštneho meteoritu na Zem, po ktorom sa prežité ľudstvo spája do krvilačných frakcií bojujúcich o posledné zdroje a akoby to nestačilo, časť z nich sa zmenila na mutantov. Boj o prežitie je tu každodenná záležitosť.

Rage 2 nás vtiahne do sveta mutantov na jar 2019
 

My to celé budeme zažívať v koži Walkera, posledného rangera z Vinelandu. Budeme bojovať a snažiť sa prežiť v chaose dystopického sveta, do ktorého sme sa narodili. Dostaneme rozsiahlu ponuku zbraní, vozidel a aj zvláštnych síl, a to všetko na to, aby sme zlikvidovali tyranskú frakciu Authority. Tá už v prvej hre chcela zničiť všetko dobré, čo na Zemi zostalo, a teraz vedená generálom Crossom, je na novej misii - nájsť a zabiť všetkých čistokrvných Arkistov na planéte.

Medzi nich patrí aj Walker. Nie je to obyčajný človek, je z radu elitných bojovníkov, ktorí dokážu vďaka svojej krvi získavať špeciálne Nanotrite schopnosti. A práve preto sa stali cieľmi Authority. Všetci však už sú mŕtvi a ostal len Walker, ten musí svoje schopnosti rozvinúť naplno, aby sa dokázal frakcii postaviť.

Rage 2 nás vtiahne do sveta mutantov na jar 2019
 

Medzi schopnosťami bude patriť napríklad možnosť rozdrviť nepriateľov skokom na nich, alebo odstrčenie ich smrtiacou energiou. Rovnako budme môcť tieto sily presmerovať na zbrane, kde sa po získaní dostatku energie prepnú do Overdrive modu a rozpútajú peklo. Dostanú tým nové možnosti a v tomto mode budú našej postave aj dopĺňať zdravie.

Keďže je hra v rukách Avalanche, už nejde na id tech engine, ale na Apex engine, na ktorom išiel aj Just Cause 3 a Mad Max. Vizuálne vyzerá veľmi dobre a dokáže zachytiť veľmi veľké oblasti, ako aj parádne explózie. Uvidíme však, ako explózie zoptimalizovali tentoraz, keďže v Just Cause 3 dávali procesorom starých konzol zabrať.

Hra vyjde na jar 2019 na PC, Xbox One a PS4. Viac o hre predstaví Bethesda na E3.





Rage 2 nás vtiahne do sveta mutantov na jar 2019  Rage 2 nás vtiahne do sveta mutantov na jar 2019  Rage 2 nás vtiahne do sveta mutantov na jar 2019
Rage 2 nás vtiahne do sveta mutantov na jar 2019  Rage 2 nás vtiahne do sveta mutantov na jar 2019  Rage 2 nás vtiahne do sveta mutantov na jar 2019
Páči sa mi! (+13)






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Bethesda / Avalanche studios
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 14. máj 2019
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19886)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk