Čo na E3 chýbalo?

Tohtoročná E3 bola taká zvláštna a zrejme nám ukázala trend do budúcnosti.

pridal saver 17.6.2018 o 21:16 pod hry
Čo na E3 chýbalo?

HRY > NOVINKY >

Tohtoročná E3 bola taká zvláštna a zrejme nám ukázala trend do budúcnosti. Chýbali jej totiž prekvapenia. Firmy totiž nechcú, aby ich ohlásenia zanikli v hluku ostatných stoviek titulov, a teda radšej si ohlásia tituly ešte dopredu a na E3 ich doplnia len gameplayom, alebo ohlásia už očakávané alebo naznačené tituly. Prekvapenia si nechávajú na inokedy.

V Microsofte sme to pekne videli, ohlásili očakávané Halo, Gears, Forzu a doplnili to rovnako už očakávanými titulmi tretích strán. Čo nám u nich chýbalo bola ukážka Age of Empires, alebo ohlásenie Perfect Dark a Fable, ktoré sú tiež vo vývoji. Zrejme sú však ešte v skorom vývoji a Age of Empires si možno nechajú na Gamescom, čo je viac PC orientovaná výstava.

Čo na E3 chýbalo?

Sony ani nové veľké tituly neriešilo a len ukázalo svoje už ohlásené klasiky, jediným novým titulom bol teaser na Nioh 2. Možno mohli ponúknuť teasing niektorého vyvíjaného titulu, ale možno si tiež povedali - načo. Majú dlhoročné tituly, ktoré ešte nevyšli a nemusia od nich odťahovať pozornosť novinkami, ktoré by tiež vyšli až o niekoľko rokov. 

Nintendo sa výrazne neodlišovalo. Ukázalo síce Super Smash Bros. Ultimate, ale určite chýbal Yoshi, ktorý má vyjsť ešte tento rok, budúcoročný veľký Pokemon titul, ktorým práve mohli zaujať E3 publikum, alebo aj Metroid Prime 4, ktoré by si fanúšikovia užili. Ale keďže už tiež E3 berú len voľnejšie, netlačia na pílu.

Čo na E3 chýbalo?

EA si tiež dalo prioritu len ukázať svoje aktuálne tituly, nechcelo si míňať muníciu medzi záplavou iných titulov. Sústredilo sa hlavne na Anthem, pričom nechali na vedľajšej koľaji iné novinky, ako nové Dragon Age, ale rovnako neukázali žiadnu novú Star Wars hru, len ju spomenuli. Prekvapivo neukázali NHL, ktoré by sme už chceli na PC, ale možno to tento rok ešte nebude.

Square Enix pre zmenu neukázali Final Fantasy VII remake, aj keď tam sme ani prekvapenia nečakali potom, ako ohlásili jej odloženie. Ubisoft pre zmenu neukázal Splinter Cell, ktorý akoby sa niekde stratil. Od začiatku roka sa objavoval v rôznych obchodoch, bolo veľa náznakov a zrazu ticho. Až zvláštne ticho. Pritom Ubisoft sa doteraz vyžíval v náznakoch a teaseroch na nové hry na E3. Teraz nič.

Čo na E3 chýbalo?

Celé je to aj tým, že firmy sa pomaly snažia vymaniť z E3, ale zároveň tam musia byť, lebo tam sú všetky veľké firmy a nechcú, aby sa zdalo, že sú už mimo. Bude zaujímavé sledovať, ako sa to vyvinie v nasledujúcich rokoch.





Páči sa mi! (+8)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17916)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk